A legjobb 15 közepes tőkeértékű részvény 2021-ben

2021-ben a közepes tőkeértékű befektetések

Olyan részvényeket keres, amelyek mindkét világ legjobbjait kínálhatják? Ez megadhatja az egyensúlyt és a biztonságot a pénzügyi növekedés potenciáljával? Akkor ezeket a felső közepes tőkeértékű részvényeket érdemes megvizsgálnia 2021-ben.

Mivel a 2020-as év a végéhez közeledik, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a világszerte működő vállalkozások számára a kihívás csak egy szó az idei év leírására, a koronavírus nemcsak az emberek személyes életében, hanem a vírus által okozott hatása miatt is volt üzleti szempontból is.

Ez az év minden más évnél jobban megmutatta, hogy nem számít egy nagy, közepes vagy kicsi vállalat mérete, mindegyiknek ugyanolyan pozitív és káros hatása van, mint egymásnak.

A COVID-19 a világ minden táján súlyos iparágakat sújtott. Utazási tilalom bevezetése a nemzetközi és országos utazásokra, ami nagy lyukat hagyott a légiközlekedési piacon, mivel a repülések hetekről néhány hónapokra megalapozódtak, és most a koronavírus tartós terjedése miatti fogyasztói kereslet hiánya miatt habozás maradt a fogyasztók fejében.

Az 1935-ben alapított FIC éttermek alá tartozó, jól bejáratott cégek, például a Friendly’s amerikai élelmiszeripari vállalat bezárása és csődeljárása miatt november 1-jén csődöt jelentettek, de szerencséjükre önkéntes csődöt jelentett, és maradjon nyitott, ellentétben a világ nagy és kis szervezeteivel.


Mivel a gazdaság 2021-ben (remélhetőleg) szilárdan két lábra igyekszik állni, a befektetők szerte a világon azt látják, hogy befektetéseiket középen, közepes tőkeértékű részvényekbe helyezik, amelyek a 2020-as visszaesés után 2021-ig vezetnek, és a potenciális növekedés és a hozam reménye, amely közepes tőke értékű részvények tökéletesek a növekedés és a pénzügyi stabilitás megszerzéséhez.

„Mik azok a közepes tőkeértékű részvények? Hogyan fektethetek 2021-re közepes tőkeértékű részvényekbe? Kockázatosak a közepes kapitalizációjú részvények? Mely vállalatok vásárolják a legjobb közepes piaci részesedéssel rendelkező részvényeket 2021-ben? ”

Minden válasz megválaszolódik kérdéseire és még sok minden másra is, mivel megnézzük és belemerülünk a 15 legjobb 2021-ben befektethető közepes kapitalizációjú részvénybe..

A 15 legnépszerűbb közepes tőkeértékű készlet 2021-ben

 1. Skechers (SKX)
 2. Deckers (DECK)
 3. Peloton Interactive (PTON)
 4. Redfin (RDFN)
 5. Aecom (ACM)
 6. Játékműhely (GAW)
 7. Trója Helen (HELE)
 8. FreshPet (FRPT)
 9. Coty
 10. Hill-Rom (HRC)
 11. LendingTree Inc. (TREE)
 12. Diamondback Energy (FANG)
 13. Nordstrom (JWN)
 14. Csatlakozó táp (PLUG)
 15. Öt alatt (ÖT)

Nem biztos abban, hogy mi a közepes tőke értékű részvény? Magyarázzuk el.

Mik azok a közepes tőkésségű részvények?

A közepes kapitalizációjú részvények, vagy más néven közepes kapitalizáció, a 2 és 10 milliárd dollár közötti piaci értékű (piaci cap) társaságok meghatározása..

Igen, amint gondolhatta, vannak olyan nagy és kis társaságok is, amelyek a jelenlegi vállalat értékétől függően a minősített felső korlátjukba esnek. A vállalat értéke, mint bármi, változhat egy bizonyos idő alatt, mivel a legtöbb vállalat növekedési láthatáron van.

A közepes kapitalizációjú részvények rendkívül vonzóak a befektetők számára, különösen még ebben a pillanatban, amikor a gazdaság ilyen bizonytalan helyzetben van, még akkor is, ha megerősítik a halálos koronavírus-betegség megelőzésére szolgáló oltást. A közepes kapitalizációjú részvények lehetővé teszik és megadják befektetőként mindkét világ legjavát, megadva a potenciális növekedés szabadságát, de stabil stabilitással.

De ennek ellenére kérjük, vegye figyelembe, hogy a közepes tőkeértékű részvényekbe történő befektetés bizonyos kockázatot jelent, mivel a részvények ingadozóak lehetnek.

Befektetői szempontból kicsit túl jól hangzik, hogy igaz legyen, igaz? Nos, valójában ez az oka annak, hogy miért népszerűek a közepes tőkeértékű részvények, és még vonzóbbak 2021-ig vezetni. A kis tőkésségű részvények nem biztos, hogy akkora pénzügyi biztonságot nyújtanak, mint amennyit a közepes tőkeértékű részvények képesek nyújtani, a nagy tőkés részvényekkel enyhén kevesebb növekedést lehet elérni a közepes tőke értékű részvényekhez képest.

Ennek hátterében álló indoklást további részletekre fogunk kitalálni.

A különbségek Kis-, közepes és nagy kupakú részvények.

Ha kezdő vagy a befektetés és különösen a részvények számára, akkor lehet, hogy nem vagy teljesen tisztában a három piaci kapitalizáció közötti különbségekkel, ezért az elejére visszahúztuk, hogy elmagyarázzuk.

Egy vállalat elkezdi minden alapvető prioritását a helyén tartani, majd a legfontosabb rész, a működés. Amint egy vállalat megkezdi a működési folyamatot, a növekedésről szól. Az, hogy mennyire népszerűvé és keresetté válik a vállalat a fogyasztók és a befektetők körében, a szóbeszéd, a média jelenléte, a vélemények és a világméretű elismerés révén kapott tudósítás természetesen ezt követően a vállalatot egy bizonyos kategóriába sorolja, és további teret enged a növekedésnek.

De általában a vállalatok többsége a kis tőkés piacon indul, és tovább növekszik a ranglétrán.

Small-Cap – 2 milliárd dollár alatti piaci kapitalizáció

A kis tőkehelyzetből minden új vállalat elsősorban onnan indul, és fokozatosan és remélhetőleg innen növekszik, de elindulásukhoz 2 milliárd dollár alatti piaci tőke van, ezért indulnak kis tőkével.

Tény: Az Amazon (AMZN) és a Tesla (TSLA) egyaránt kis tőkeértékű részvényként indult.

De mint minden új vállalkozás, aki elindul, igen, ez kockázatot jelent a befektetések terén, mivel nem tudja, mennyire megy jól az üzlet, ez ismeretlen. Ez az oka annak, hogy a kis tőkés társaság ingadozó lehet és tekinthető, és nem kínálja fel akkora pénzügyi biztonságot, mint egy közepes vagy nagy tőke.

2020-ban a többségű kisvállalkozású társaságok jól teljesítettek, és a hozam erős volt a medvepiaci fenekek miatt. Ami oda vezetett, hogy a befektetők a 2021-ig vezető kisebb vállalatok részévé akartak válni, ugyanakkor szem előtt tartva, hogy a kisebb vállalatok pénzügyi veszteségei nagyobbak, mint a közepes tőkekészletű részvényeké,.

Hosszú távú, pénzügyi kockázatokkal járó befektetés esetén azonban a kis tőkésségű részvények az Ön számára.

A medvepiac meghatározása

A medvepiac az, amikor a piac tapasztalja, hogy az ár hosszabb ideig csökken, és általában akkor, amikor a befektetések legalább 20% -kal esnek.

Közepes tőkeértékű részvények – A piaci kapitalizáció 2 milliárd dollár és 10 milliárd dollár között kezdődik

Mint már fentebb említettük, a közepes tőkésségű részvények olyan hatalmas vállalatok, amelyek nagyon jól teljesítenek az üzleti életben, 2 és 10 milliárd dollár közötti piaci felső határral, azonban még nem tartanak ott, hogy a nagy tőke kategóriába sorolják őket..

A közepes kapitalizációjú vállalatok rendkívül jól teljesítenek, amelyek befektetőként most rengeteg pozitívumot kínálnak Önnek, és továbblépnek, valamint a kockázat és a jutalom nagyszerű egyensúlyát kínálják. Már megalapultak, de valószínűleg mindegyik archiválódik, és további nagyszerűségre törekszik, és ez az anyagi biztonság további előnyét nyújtja, és további növekedést is ösztönöz, és ha szerencséje van, nemcsak a közepes tőkeértékű részvények lesznek és képesek legyen hosszú távú befektetés, de a lehető legjobbat is nyújtják Önnek.

Tény: A Domino’s Pizza és az Egyesült Államok Bed, Bath és Beyond cége kiemelkedő példa a közepes méretű társaságokra.

Nagy tőke – 10 milliárd dolláros és annál nagyobb piaci kapitalizáció

Végül áttérünk az iparág nagy szereplőire, a vállalatra, amelyről a legtöbb ember hallani fog, mivel ezek a vállalatok hatalmas sikernek bizonyultak az iparukban, vagy egyes vállalatok elterjedtek a különböző iparágak között.

Ezeknek a vállalatoknak nincsenek korlátai, ha nagyobb nagyságról van szó, nőttek, nőttek még és még tovább fejlődnek növekedésükben minden lehetséges módon. Amely befektetőként, ha szerencsés vagy, aki egy vállalat figyelmét felkeltette, amikor kisebb cég volt, akkor nagyon jól teszi, hogy most a csúcson áll.

Az olyan vállalatok, mint az Apple, a Microsoft és az Amazon, amelyeket korábban említettünk, a kis tőkepiacon indultak, és mindezt túllépték és túllépték, és még mindig nagyszerűségben vannak.

De a nagy tőkés társaságokkal, mivel máris nagyszerű eredményeket értek el, a nagyobb növekedést valóban meghaladhatják a kisebb vagy a közepes tőkés társaságok, mivel ezek a nagy szereplők már a legfelső szinten vannak. A pénzügyi nyereség természetesen egyértelmű és a növekedés is egyértelmű, de láthatja, hogy a kisebb és közepes kapitalizációjú vállalatok további növekedést mutatnak be.

Összefoglalva a nagy tőkés részvényeket, a legbiztonságosabb fogadásnak tekintik őket, természetesen, mivel mind jól megalapozott vállalatok, akiknek kisebb a bukás kockázata, szemben a közepes és a kis tőke társaságokkal. De több mint valószínű, hogy nem fogja elérni a magas pénzügyi megtérülést, összehasonlítva más, a kisebb sapkákon belüli vállalatokkal.

A közepes tőke értékű részletek egyértelmű lebontásával most itt az ideje megvizsgálni, hogy melyik a legjobb közepes tőke értékű részvény 2021-es áron. Ezekkel a jól bevált vállalatokkal betekintést engedtünk abba, hogy mi állítja ezeket a 2021-re haladó többi cég kivételével néhány tény és az egyes vállalatok által kínált előnyök, amelyek 2021-ben vásárolják őket.

A 20 legnépszerűbb közepes tőke értékű részvény listája

1. Skechers (SKX)

skechers logó

A listán az első helyen a Skechers szerepel. A világszerte elismert cipőmárka, amelyet 1992-ben alapított Michael Greenberg, ma már jól bejáratott vállalat, amely a világ minden tájáról kereskedik, és divatos, kényelmes és megfizethető cipőivel egyaránt nagyon sikeres a fiatalabb és az idősebb generáció számára..

Függetlenül attól, hogy Ön személyes rajongója-e a márkának, nem tagadhatjuk, hogy a vállalat idén is hullámvasút-utat hajtott végre, akárcsak bármely más cég, de mivel a nemzetközi terjeszkedés jelenti az idei jövedelem fő forrását, beszámoltak arról, hogy a vállalat az első 9 hónapban csak 16% -kal csökkent az értékesítésben, és a fő bevételi forrás a nemzetközi értékesítésből származott.

Figyelembe véve a koronavírusnak a földgömbön kifejtett hatását, ez nem tűnik olyan rossznak a leesésnél. Valójában a vállalkozás e-kereskedelmi oldala állítólag 172% -kal növekedett az online bevételek növekedéséhez képest.

Két fő tényező, amely kiemelkedik a vállalat számára 2021-ben:

A Skechers márka nemzetközi piac, valamint elismert vállalat az Egyesült Államokban, de mivel a nemzetközi piac erős a márka számára, mintha a nemzetközi terjeszkedés nélkül nem a cég lenne ott, ahol ülnek 2020-ban, ami 2021-re jó lehetőség a további növekedés archiválására.

Másodszor, a vállalat pénzügyi igazgatója, John Vandemore megerősítette, hogy a Skechers tovább fog befektetni. Az elkövetkező évben, és egy potenciális pár évig vezetve, a vállalat még inkább összekapcsolja ügyfeleit online webhelyének, egy új, friss mobilalkalmazás újraindításával, és állítólag hűségprogramot vezet be hűséges ügyfélköre számára.

A két kulcsfontosságú tényezőt szem előtt tartva azt mutatja, hogy a jól ismert márka terveit készíti a jó növekedés megteremtésére 2021-ben és azon túl is, mivel a világ lassan nyitni kezd, ami lehetővé teszi az üzletek számára, hogy több felvételt készítsenek az ajtókon keresztül, valamint folytatva domináló online értékesítésüket és jelenlétüket, nem csoda, hogy Vandemore optimistán néz ki a jövőre nézve, ahogy idézte.

Mivel a márka részvényei az év elejétől 20% alatt vannak, ezt a céget kell megvásárolni.

Ne hagyja ki ezt, a Skechers 2021-ben növekvő középkapacitású.

2. Deckers Outdoor Corp (DECK)

fedélzeti részvénydiagram

A Deckers Outdoor lábbeli a divat- és cipő-kiskereskedelem egyik szereplője, amelyet meg kell nevezni és fel kell venni a 15 közepes tőkésségű részvény listájára 2021-ben..

A Deckers lábbeli elegáns, kényelmes és világszerte elismert cipőmárkáival, beleértve az uggs csizmát, a Teva és a Hoka One One termékeket. A márkák mind egy fedél alatt vannak, és viszonylag jó és megfizethető áron, amit az idei és a korábbi évek globális értékesítési növekedése is bizonyított.

Egy viszonylag jó méretű vállalkozás számára, amely semmiképpen sem a legnagyobb divat – a kiskereskedő, de aminek hasznát veszi, az az, hogy a részvényárfolyam az elmúlt néhány hónapban 20% fölé emelkedett a New York-i tőzsdén (New York Stock Exchange). és az elmúlt öt évben lenyűgöző, 315% -os arányt ért el, ami azt bizonyítja, hogy ez a márka készen áll az új évre, és hosszú távon is benne van.

Ez a vállalat, ha kezdő vagy a közepes tőkeértékű részvényekben vagy általában a részvényekben, nagy előny a portfólió számára. Várhatóan és várhatóan a Deckers Outdoor lábbeli az elkövetkező években legalább 38% -kal fog növekedni, és a jelentett magasabb cash flow-val a két nagy elemet a pénzügyi növekedés és a stabilitás, valamint néhány más nagy kulcsfontosságú tényezők, ideértve a hosszú távú befektetéseket is.

Most nagyszerű alkalom a fedélzetre szállásra és a Decker vásárlására 2021-re, mivel a Decker bebizonyította, hogy a 2020-as nehézségek miatt köztünk a márka egyértelműen példát mutat a közepes tőke értékű részvények számára, amelyek lenyűgözni fogja.

De légy figyelmes, mindig végezz el további utolsó kutatási tanulmányokat a befektetés megkezdése előtt, hogy tisztában legyél azzal, mibe fektetsz és vásárolsz.

3. Peloton Interactive (PTON)

Egy fantasztikus, gyorsan növekvő vállalat, amely a következő helyen áll a listán, a Peloton Interactive.

Azok számára, akik még nem hallottak erről a növekvő fitnesz platformról, hamarosan hallani fognak róla, mivel a társaság csodálatos növekedésnek indul el az elkövetkező években. A fitnesz platformnak napjainkban több mint 2,6 millió tagú közössége van, és egyre növekszik, mivel összeköti a tagokat online fitnesz óráik lebonyolításával, a legjobb minőségű butikok és oktatók által vezetett órák közvetítésével a világon bármikor és bárhol. online platform. Arról nem is beszélve, hogy a Peloton internetes csatlakozású szobakerékpárokat és futópadokat is létrehozott, amivel sokan összekapcsolják a vállalatot.

Mivel a december most van közöttünk, az előrejelzések szerint a Peloton még nagyobb növekedést és növekedést fog elérni, amikor a fogyasztók folytatják az online vásárlást, valamint az online interaktív fitnesz órák új sugárzása a hónap ünnepi napjai előtt..

Amikor a Peloton bekerült a Nasdaq tőzsdére, a márka jelentősen teljesített, különösen a COVID-19 válság fényében, amely az egész világon bezárta az edzőtermet, amelynek eredményeként az emberek online platformokon – például Pelotonon – otthonokat dolgoztak ki.

A szeptemberi negyedéves jelentés megjelenésekor óriási 172% -os növekedést mutatott a vállalat számára, amely megfelelt az elemzők minden elvárásának a vállalat potenciális növekedésével kapcsolatban. És lenyűgöző 66% -os emelkedés 524,6 millió dollárra éves összehasonlításban az előző évhez képest, ami 316,7 millió dollár volt.

Ahogy a 2020-as végső jelentés nagyobb képét nézzük, a jelentések szerint a Peloton 1,74 milliárd dollár elérésére törekszik, ami óriási 89% -os növekedést jelent, és 19 millió dollárral felülírja az elemzői előrejelzéseket is, mivel 1,55 milliárd dollárt jósoltak.

Összefoglalva: a vezető fitnesz platform pénzügyi szempontból csak nagy sikernek bizonyul és növekedési potenciállal rendelkezik, de emellett „a fitnesz útvonalának vezetése a következő generáción keresztül”.

Ez jó közepes tőke értékű részvény 2021-ben.

4. Redfin (RDFN)

Annak fényében, hogy 2020-ban a vállalatok csúcsra emelkedtek az év eseményei miatt, Redfin az ingatlan világban dicsekedett.

Az Egyesült Államok ingatlanvállalata, csakúgy, mint az Egyesült Királyság ingatlanvállalatai iránti nagy kereslet volt ebben az évben, ami fantasztikus és kissé meglepő, tekintve az idei világszerte elfoglalt eseményeket.

De mivel a jelzálog-kamatlábak versenyképesek voltak és jó ár-érték arányú lakásárakat vásároltak, beleértve azt a tényezőt is, hogy az emberek több időt töltöttek otthonukban, eszükbe juttatták a döntést egy lehetséges lépés megvitatásában, ami nagy oka annak, hogy miért a hirtelen hullám az ingatlaniparban robbant ki.

A Redfin esetében ennek a vállalatnak a részvényei jelenleg körülbelül 20% -kal csökkentek az elmúlt negyedévről szóló jelentések benyújtása óta. A közelmúlt eseményeinek fényében a vállalat majdnem megduplázódott 2020-ban, amikor a világjárvány eluralkodott a világon, ez arra késztette a vállalatot, hogy haladjon előre a technológiával, és a kettőt, a technológiát és az ingatlant ötvözve egy gördülékenyebb és gyorsabb ügylet érdekében, ami a többi fölé vágott.

Jelenleg a Reffin piaci korlátja 4,7 milliárd dollár, ami azt mutatja, hogy sokkal több lehetőségük és lehetőségük van tovább növekedni, és az ingatlan virtuális megjelenésének fényében ez azt mutatja, hogy ők vezetik a nagyobb növekedést 2021-ig, mivel az új virtuális felvételből származó bevétel 31% -kal nőtt.

Mivel a társaság cash flow-ja a negyedév végén megnőtt, állítólag 575 millió dollárt tett ki, de természetesen kiegyenlítő adósságot kellett fizetni, de ez májustól, amikor 453 millió dollár volt, azt mutatja, hogy a vállalat egy irányba halad, haladnak előre.

Ha Ön az Egyesült Államokban tartózkodik, vagy ha szeretne vásárolni amerikai cégeken belül, akkor ez egy kicsi, felfelé érkező, közepes tőkeértékű részvény, amelyet hozzá lehet adni portfóliójához az ingatlaniparban.

5. Aecom (ACM)

aecom részvénydiagram

Most arra törekszünk, hogy belépjünk a mérnöki világba, az „nézni való”, az Aecom társaságában.

Az Aecom egy amerikai multinacionális cég, amelynek neve eredetileg AECOM Technology Corporation volt, de manapság egyszerűen AECOM néven ismerik. Az America’s Fortune listán a 157. helyen szerepel az 500-as listán kívül, és megmutatja, hogy a vállalat milyen irányban halad, és azt tervezi, hogy tovább megy.

A vállalat számára eddig látható adatok 13,2 milliárd dolláros bevételt mutatnak, nettó szolgáltatási árbevételük pedig 6,2 milliárd dollár, amely éves összehasonlításban 2% -os csökkenést mutat.

A társaság azonban a legutóbbi jelentésekben megmutatta és beszámolt arról, hogy 25% -kal magasabbak a működési bevételek mellett, és a cash flow-hoz vezető további előnyök 28% -kal nőttek, és a nettó jövedelem is alig 30% -kal nőtt.

Az AECOM vezérigazgatója, Troy Rudd nyilatkozatában nyilatkozott a csapat előtt álló kihívásokról és arról, hogy mennyire jól kezelték a jelenleg zajló koronavírus-járványt.

„Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy csapataink miként reagáltak az elmúlt év soha nem látott kihívásaira, hogy ügyfeleink és közösségeink számára eleget tegyenek, és hogy az üzletet a 2021-es és az azt követő sikerek elérése érdekében pozícionálják. Hálás vagyok szakembereinknek, akik családjuk és ügyfeleik egészségének biztonságára, valamint vállalkozásunk egészségére összpontosítottak. Elkötelezettek vagyunk a professzionális szolgáltatások új kiválósági szintjének meghatározása mellett. ”

Az elkötelezettség növeli a statisztikákat, hogy az AECOM fényes, szervezett és olyan társaság, amely nagyszerű elkövetkező évre hívja fel a figyelmet, ami miatt ez a közepes tőkeértékű társaság 2021-ben vásárolhat..

6. Játékműhely (GAW)

gaw részvénydiagram

A Nottingham-i székhelyű vállalkozások számára a Games Workshop bebizonyítja, hogy ez nem lassul le egyhamar, és egy kis bemutatónak bizonyult az FTSE 350-en belül.

A Games Workshop vitathatatlanul a legjobban teljesített az FTSE 350-en belül az elmúlt öt évben, amelyről beszámoltak, hogy a hozam mellett 160000% újrabefektetett osztalékot is tartalmaz. Ami belegondol, hatalmas növekedés az ilyen megtérülés érdekében.

Az az egyedülálló vállalkozás, amely a „Warhammer” franchise-ból nagy profitot termel, bebizonyította, hogy bármi megvalósítható, mivel továbbra is további növekedés és nagy pénzügyi megtérülés célja. Pénzügyi szempontból a Games Workshop együttesen 70 millió font bevételt ért el, ami nagy ugrás a 2015-ös 12,3 millió fonthoz képest.

A Warhammer fanatikusai nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem nemzetközi szinten is összefoghatnak az online közösségben, amely 2016-ban 5 millió felhasználót és 70 millió oldalmegtekintést vonzott be az első két évben. A 2020 februári adatok azt mutatják, hogy évente több mint 500 videót töltöttek fel, ami, amikor az új jelentés az idei adatokkal jövőre megjelenik, több mint valószínű, hogy növekedni fog.

Tehát egy brit vállalat számára ez a közepes tőkeértékű társaság az, amely figyelemmel kíséri és potenciálisan befektethet a 2021-ig tartó vezetésbe.

Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a vállalat adatai GBP-ben értendők.

7. Trójai Helén (HELE)

A Troy Limited Helen amerikai fogyasztói vállalkozás, amelynek központja a texasi El Pasóban és a bermudai Hamiltonban található..

Ha még nem hallottál volna a cégről, a HELE a szépség-, egészség- és háztartási cikkek legelismertebb márkáinak otthona, köztük olyan ismert márkák, mint a REVLON (szépségmárka), a VICKS és a Honeywell, hogy csak néhányat említsünk. az üzlet.

Ez a közepes tőke értékű részvény az év elején meghaladta az árfolyam 20% -át, és a közelmúlt eseményei ellenére még mindig jól áll a 2021-es utat megalapozni. Elemzők arra számítottak, hogy a vállalat növekedni fog körülbelül 28% -kal az elkövetkező néhány évben, a magasabb cash flow-nak is a horizonton kell lennie, ami elkerülhetetlenül megváltoztatja az árfolyamokat.

A nagynevű márkák a cégek övezetében vitathatatlanul olyan erők, amelyekkel nem kell számolni, ami nagy tényező a további ásatással együtt, hogy megtalálják a valóságot, hogy a trójai Helen valóban mennyire tisztességes és hosszú távon növekszik.

A növekedési beruházáshoz a trójai Helen nagyszerű lehetőség, amely 2021-ben utat mutat, és szintén rangsorolják Zack’s Az első számú lista a felső közepes tőkeértékű társaságok egyikeként a befektetők számára, hogy felvásárolhassák őket, és nem csak a jövedelem növekedése, hanem hosszú távon is az elkövetkező új évek felé haladva.

8. FreshPet (FRPT)

freshpet részvénydiagram

Ez az év csodálatos év volt a háziállatok számára szerte a világon: világszerte kutyák és macskák ezrei léptek be új háztartásokba a világjárvány következményei miatt, ami arra késztette a háztartásokat, hogy több időt töltsenek otthon, rengeteg több idővel a kezükben. látta, hogy a háziállatok óriási mértékben megnövekszenek és újratelepülnek.

Természetesen a bekapcsoló hatás az állateledel, amelyet a fogyasztóknak meg kell vásárolniuk, itt jött be a Freshpet, és ellopta a reflektorfényt versenytársai felett, létrehozva ezt az egyfajta márkát.

Mi az a Freshpet?

Az emberek egészségesen akarnak étkezni, miért lehet más a kedvence?

Egyszerűen és egyszerűen: a Freshpet egy amerikai gyártó, amely egészséges, friss, tápláló, vitaminokban gazdag állateledeleket készít mind kutyák, mind macskák számára, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával. Ami megkülönbözteti ezt az egyedülálló kisállat-vállalkozást a többitől, egyszerűen emberi megközelítése egészen a gyártási folyamatig, amelyet a konyhában hajtanak végre és készítenek elő, amikor az ételt előkészítjük annak a jóságának, amit az egyes finom ételek elősegítenek, valóban egy olyan fajta márka, amelyet az évek során mutatott növekedésével.

A Freshpet háziállatok tápláló jó ételeinek szállításával együtt hűtőszekrényeket is forgalmaz a kiskereskedők áruházainak, hogy felajánlhassák termékeiket, amelyek mesés jövedelmet eredményeztek a márka számára.

A Freshpet-t még 2006-ban alapították, és azóta folyamatosan nő. A harmadik negyedéves jelentések stabilak voltak, az eredmények azt mutatták, hogy a vállalat fogyasztása 31% -kal nőtt, és emellett 2020-ban 251 nettó új üzlet jött létre.

A számok jól mutatnak, bár kissé elmaradnak az elemzők várakozásaitól, és esetleg félénkek lehetnek az idei 322 millió dolláros bevételtől, de a vállalat jó potenciált mutat 2021-ig előre haladni, a részvények 2,36% -kal emelkednek 30. hétfőtől. Novemberben a Freshpet piaci kapitalizációja 5,56 milliárd dollárra rúg.

A vállalat által vezérelt és túllépő eladások mellett, és az egyre növekvő piaci sapkával ez a vállalat egy közepes tőke értékű részvény, amelybe 2021-re be lehet jutni.

Megjegyzés: Ha a részvény árfolyama nem egészen megfelelő, akkor érdemes megfontolni a vételt, mivel ennek a vállalatnak nagy növekedési sikert szabtak meg.

9. Coty

coty részvénydiagram

A szépségápolási vállalat, amely a maga idején mindezt átélte, a Coty örömmel tölti el a top 15-ös listán való jelenlétét, mivel egy közepes részvénytársaság, amelynek 2021-ben részese lehet..

A világ legnépszerűbb szépségápolási márkáinak otthont adó Coty nem újonc a piacon. Mindezek ellenére a koronavírus előtti vírus számos hullámvölgyet tapasztalt, ami valójában a részvények 80% -os csökkenését jelentette az évek során, de az ehhez hozzájáruló tényezők súlyos tényezők voltak, amelyek mára kiegyenlítették a vállalat nyomását előre.

A hivatalos megerősítésre várva a Coty hamarosan be fogja jelenteni értékesítési adatait, amelyek a Zacks jelentése szerint 1,40 milliárd dollárra rúgnak a harmadik negyedévre. Most, amikor összehasonlítja ezt a számot az éves összehasonlításban elért 2,35 milliárd dollárral, megmutatja, hogy a koronavírus-járvány milyen hatást gyakorolt ​​a vállalaton belüli változásokra.

Mindazonáltal a fentieket említve, amikor az egész éves értékesítési jelentésről van szó, az elemzők ebben az évben 4,38–5,17 USD közötti tartományra számítottak, de a következő évre 4,44–5,59 milliárd USD közötti becslések alapján jósoltak, ami folyamatos növekedést jelez.

Ha a szépségmárkának el kell érnie az előre jelzett egész éves eladásokat, akkor valószínűtlennek tűnik a számokkal, és több mint valószínű, hogy félénk lesz, mivel a novemberi jelentések óta a vállalat minden területen elbukott, amint azt az évről-évre vonatkozó jelentés megmutatta. bevétele 13% -kal csökkent.

Ennek ellenére ez a márka, annak ellenére, hogy nem volt a legjobb éve ebben az évben, előrelép 2021-ben. Novemberben a részvény 12% -kal emelkedett egyetlen munkamenetben, 10 dolláros árcéllal, november 24-én, kedden pedig Robert S. igazgató. Singer 5000 darab Coty részvényt vásárolt más nagy névvel a példájuk alapján.

Amint a kozmetikai vállalat előrelép, Coty csökkentette költségeit és portfóliójának nagyságát, amikor felújították a céget, és a Kylie kozmetikumok hozzáadásával a márkanév alatt reményeink szerint 2021-re és az elkövetkező évekre is spirális értékesítésre képes..

A szépségápolási cég, a Coty egy közepes tőkeértékű részvény, amelyet 2021-ben vásárolhat meg.

10. Hill-Rom Holdings (HRC)

hill-rom részvénydiagram

Ha nem tartozik az egészségügyi szakmába, akkor valószínűleg nem hallott még erről az egészségügyi cégről. A Hill-Rom Holdings egy orvostechnikai szolgáltató, aki alkotásaival utat mutat. Az ágyaktól és a felületeken át az ápolási kommunikációig, az egészségügyi bútorokig és még sok minden másig a vállalat nem hagy kőzetet.

Egy 1915-ben alapított vállalat számára rendkívül jól sikerült, hogy idáig eljutottunk, és amelynek célja továbbra is a fejlődés. A vállalat ebben az évben alacsony kifizetési arányt mutatott, ami azt feltételezi, hogy a vállalat jó újrabefektetéseket hajt végre az üzletbe, ami jó alapot jelent a növekedés felé.

Ebben az évben az egész világon az egészségügyi szakma meghaladta a meggyőződés határait, és bejelentette egy oltást, amely hamarabb bekövetkezik, mint gondolnánk lehetett volna. Ez a hír, amely nemcsak az egyének számára teszi lehetővé az új normális állapotba való visszatérést, hanem a Hill számára is -Rom új utakat nyit a további eladások számára technológiájával és ágyneműivel. Az egyik olyan területre, amelyre már fény derült, a kereslet már működik.

A Hill-Rom jó előrejelzéseket mutat a jelenlegi negyedévre vonatkozóan, az elemzők 650,00 millió és 657,40 millió dollár között mozognak. Az a társaság, amely tavaly 685,00 millió dolláros árbevételt jelentett, a koronavírus-járvány következtében csökkenni fog, amely kihívást jelentett az egészségügyi ágazatra.

Összességében az egész éves jelentés a becslések szerint körülbelül 2,77 milliárd dollárra esik, és a társaság következő pénzügyi évre vonatkozó előrejelzésével az elemzők 2,94 és 2,89 milliárd dollár közötti árbevételt jósoltak.

Kerekítés felfelé – Bár a HRC 2020 folyamán felfelé és lefelé haladt, és állítólag 20% ​​-kal esett vissza évről-évre, a jelek és események továbbra is fennállnak az egészségügyi társaság számára, és ha a vállalat eléri a megfelelő jegyzetet a részvényen, akkor ez a vállalat egy jó közepes tőkeértékű részvény, amelyet 2021-ig és tovább is vásárolhat és tarthat portfóliójában.

11. LendingTree Inc. (TREE)

hitelezési fa részvénydiagram

A LendingTree (TREE) egy online hitelezési piac, amely lehetővé teszi a potenciális befektetők számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek és kapcsolatba léphessenek egy vagy több hiteloperátorral, akik a legjobb hiteleket, hitelkártyákat, betéteket és még sok mást keresnek.

Az észak-karolinai Charlotte-ban székhellyel rendelkező amerikai vállalat az idei negyedéves jelentések során vegyes eredményeket ért el, ennek ellenére a társaság minden bizonnyal az egyik, akit figyelni kell.

A platform lehetővé teszi, hogy könnyedén és vásárolhasson, és fedezze fel a kívánt eredményt, legyen szó jelzálog-, diákhitel- vagy hitelkártya-ügyletekről és a legjobb részről, összehasonlíthatja az árakat és felfedezheti a legújabb ajánlatokat.

Szinte túl egyenesen hangzik, hogy igaz legyen.

Az idei év minden eddiginél jobban sajnos ezreket, ha nem milliókat aggasztott pénzügyi helyzetük miatt. És mivel a munkanélküliség magas, az egész világon mindig magas, megnehezítette és kihívást jelentett a hitelezők számára a hitelezés ilyen bizonytalan időkben, ami természetesen hatással volt a LendingTree részvényekre.

A cégnövekedés statisztikája lenyűgözte az elmúlt 5 évben, és éves jövedelme körülbelül 129,7% volt, de 2020-ra -65,3% -os visszaesést jelentett.

De a nyilvánvaló mellett, amint a gazdaság élénkül, a hitelezés képessége is növekedni fog, ezért az előrejelzések szerint a következő évben a pénzügyi évben a bevételek 20% -kal növekednek a wall street szakértői szerint.

Mint végül is, a pénz valóban megfordítja a világot.

A LendingTree jó közepes tőkeértékű részvény 2021-re.

12. Gyémánthátú energia (AGYAR)

diamondback energia részvénydiagram

A Diamondback Energy céget (FANG) az egyik legjobb besorolású közepes tőkeértékű részvények közé sorolták, amelyek jelenleg részt vesznek és 2021-ig vezetnek.

Mivel ebben az évben drasztikusan kevesebb szén-dioxid-kibocsátású anyag rontja a környezetet, az „otthon maradni, otthon dolgozni” irányelvekkel járó lezárási intézkedések miatt a Diamondback energia egyre népszerűbbé vált. Nem is beszélve arról, hogy amikor az olaj hordónként 40 dollár alatt van, a gyémántkötésű energia valóban profitot termelhet.

A Diamondback Energy állítólag megdöbbentően 148% -kal nőtt az elmúlt 10 évben, és a társaságot érintő közelmúltbeli tevékenységek miatt a Wall Street utcai szakértők a márkát nagyon kedvelték, mivel az energetikai vállalat egyre erősebbé válik. Ezenkívül a fogyasztók a vállalat mozgását is látják és megvalósítják, ideértve a költségek csökkentését és az adósságfizetést, amelyek hozzáadott tényezők ahhoz, hogy a fogyasztók szilárdan álljanak a márkával a szakértők mellett.

Csakúgy, mint a vállalatok többsége, a diamondback sem kivétel ez alól, és bár a vállalat ebben az évben több mint 25% -os visszaesést mutatott, továbbra is nagyon jól halad a jövő felé vezető úton, és mint minden vállalatnál, így is leküzdendő kihívásaikat.

Szeptember óta meghaladó 1,7 milliárd dolláros cash-flow és a hátralévő 3 hónap még nem egészült ki, hasonló képet mutat 2019-hez, amikor ez az érték 1,8 milliárd dollár volt, ami az energiaipari társaság jövedelmezőségét stabilá tette, beleértve a részvényeket is 80 százalékban. % -kal emelkedett novemberben, jól néz ki ennek az energiaipari vállalatnak.

Következtetni:

Minden befektetés kockázattal jár, még a közepes kapitalizációjú részvényekkel is, mivel semmi sem garantált, de ami az energia részleget illeti, a Diamondback a vállalat azon a úton halad, hogy 2021-ben a legjobb energetikai közepes kapitalizációjú vállalat legyen..

13. Nordstrom (JWN)

nordstrom részvénydiagram

A Nordstrom, Inc. egy amerikai áruház, amelynek több mint 100 üzlete van az Egyesült Államokban és három kanadai tartományban.

Először is, ez a vállalat óriási visszatérést mutatott be a márciusi koronavírus-járvány kezdetén bekövetkezett zuhanás után, újabban arról számoltak be, hogy a vállalat novemberi becsült működési cash flow-ja 150 millió dollárra tehető, és fantasztikus növekednek az értékesítési adatok az üzleti e-kereskedelmi oldalukkal, különösen, ha az év egyik üzleti ünnepi szezonjára lépünk előre.

Ez a vállalat kétségtelenül nagyszerű értékesítéseket fog elérni a következő 4 héten belül.

Annak ellenére, hogy a Nordstrom részvényei a mai napig több mint a felét csökkentek 2020-ban, hasonlóan a kiskereskedők többségéhez, akik új módszereket mutatnak az elektronikus kereskedelem területén és oltás megerősítésével, bőséges teret adott a vállalatnak növekedés.

Az elemzők az összképet tekintve 15% -os potenciális csökkenést jósoltak 3,12 milliárd dollár körüli értékre ebben az évben, és részvényenkénti veszteséget mutatnak a negyedévben 0,09 – 0,10 dollár között, de az idei katasztrofális események miatt a márka erőteljesen visszatér.

Összefoglalva, bár a kiskereskedelmi ágazatot ebben az évben rendkívül erősen sújtotta, a Nordstrom jól jön, és jó vétel 2021-ig, amikor a világ lassan kezd alkalmazkodni az új normál és kiskereskedelmi márkákhoz, amelyek erősebbé válnak..

14. Dugaszoló táp (PLUG)

Nos, a Plug Power már hallatja hangját a piacon, ugye?

Plug Power Inc.. egy amerikai villamos berendezésgyártó vállalat, amely szilárdan a hidrogén üzemanyagcellás rendszerekre összpontosít, amelyek cserélik az elemeket a berendezéseken belül, valamint a villamos energiával működő járművekre. Noha a cég központja New York City-ben található, irodái Washingtonban és további irodái vannak New York-ban.

Jelentések szerint az elektromos gyártó vállalat 106% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, ami a Wall Street természetes zűrzavarát okozza ezt az energikus társaságot, és a társasággal valamennyire büszkélkedhet „híresség státusza” a Wall Streeten piacon.

De bár a jó hír, amely körülveszi a vállalatot, még mindig nem lesz nyereséges, és részvényenkénti vesztesége 0,11 dollár volt, szemben az előre jelzett 0,07 dollárral. De a nagyobb képen belül a vállalat számára ez természetesen nem nagy hír, de nem is aggasztó, mivel az erőmű villamosipari vállalatának megtervezett tervei már folyamatban vannak.

Az olyan részvények esetében, amelyek biztosan ingadozhatnak egyik irányból a másikba, 52 hetes csúcspontja 19,02 dollár volt, és 2020-ban meghaladta a 700% -os emelkedést. Ebbe az emelkedésbe beletartozott a társaság ötéves terve, amelyet tavaly jelentettek be. A vállalat várhatóan egymilliárd dollár bruttó számlákat és 170 millió dollár működési eredményt hoz létre 2024 végéig.

Ennek a tervnek a mozgásakor, valamint a legutóbbi számok és előrejelzések előrejelzésével sok olyan befektető vonzza a tekintetét, amelyek közül néhány nem biztos, hogy korábban a cég látókörébe tartozott, és amelyek ezzel a vételsel fel fognak szállni..

A társaság 5,6 milliárd dolláros piaci felső korlátjával és az egymilliárd dolláros bevételre törekvő céllal, valamint az úttörő elektromos autók új jövőjével együtt ez az egyik „élvonalbeli hidroelementes megoldás”, amelyet 2021-ben nem szabad kihagyni.

15. Öt alatt (ÖT)

öt alatt a részvénydiagram

A lista utolsó bejegyzéseként az Öt lenti szerepel.

Az amerikai diszkont üzletek különösen a fiatalabb generációk körében népszerűek, ahol igény szerinti termékeket vásárolhatnak, de kedvezményes áron. Több mint 900 áruház található az Egyesült Államokban, és az üzletek mindet kínálnak az édességektől a ruhákig és még sok minden másig, ez az egyik kiskereskedelmi márka jól teljesít, figyelembe véve az év utolsó hónapját..

Az Öt lenti pozitívum felvázolása azonban nem halad az üzleti e-kereskedelmi oldalról, amelyről bebizonyosodott, hogy a márka számára szinte nem létezik, mivel nevezetesen alig profitáltak az online értékesítésből . De ezzel kapcsolatban újak az online vásárlási piacon, és időbe telhet, mire ez a sugárút jó bevételt hoz.

Mivel az üdülési szezon köztünk van, az Öt Alább az eladások nemrégiben bekövetkezett visszaesését tapasztalták az USA-ban újra bevezetett zárolási intézkedések miatt, amelyek lerövidítették a vállalat vásárlási szezonját. De ennek fordított oldalán az elemzők azt jósolták, hogy az Öt Alant a legnagyobb növekedést fogja elérni a negyedéven belül, amely a Wall Street a nettó árbevétel 18% -os növekedését jósolta.

Az üzlet egy jó előnnyel rendelkezik a többi kiskereskedőhöz képest, mivel a vállalat összhangban van a gazdaság jelenlegi hatásával. Lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy olyan termékeket vásároljanak, amelyek pénzügyileg beletartoznak a jelenlegi kiadási tartományba, ami biztosan növelni fogja a vállalkozások nettó árbevételét.

Mivel a világ lassan halad előre, az Öt Alant együtt dolgozik a fogyasztókkal, hogy megfeleljenek az igényeiknek. A 8,83 milliárd dolláros piaci sapkával rendelkező vállalat esetében bebizonyosodott, hogy mit csinál a legjobban, amikor 2021-ig vezet.

Tény: A nyom a néven belül van, a kiskereskedelmi üzletben minden 5 dollár vagy annál kevesebb. A vállalat azonban most új, 10 dolláros vásárlói kört vetett be, hogy új utat teremtsen a márkán belül.

Utolsó szavak a 2021-ben befektethető legjobb közepes tőkeértékű részvényekről

És megvan, a 15 legjobb, és nem szabad kihagyni a közepes tőkeértékű részvényeket, amelyek 2021-ig vezetnek.

Ne feledje, hogy a fent említett 15 közepes tőkeértékű részvény mellett sok más részvény is fel van állítva és várhatóan nagy növekedést mutat 2021-ben, ami mindig bölcs dolog, amennyire csak lehet, mielőtt megvásárolná a megvásárolható részvényeket.

A közepes sapkás részvények megfelelőek az Ön számára?

A fentiekből adódóan megengedett, hogy a közepes tőkeértékű részvények nem mindenki számára valók. Ha azonban olyan befektető vagy, aki szeret tartani a hosszú távú befektetéseket (öt vagy több év), akkor a magasabb növekedés egyensúlyát keresi, alacsonyabb volatilitással keverve, de időnként ide-oda ide-oda (mivel befektetésként semmi sem) vagy az életben garantált), akkor a közepes kapitalizációjú részvényeket tökéletesen az Ön számára és portfóliójának építésére tervezték.

Utolsó megjegyzés: mindig végezze el a szükséges kutatást, amelyet úgy érez, hogy el kell végeznie, mindaddig, amíg nem érzi jól magát, és nem érti jól, mire készül, ami minden befektetésére vonatkozik..

Szeretne befektetni a 15 közepes tőkekészletbe 2021-re?

Az összes szükséges információ készen áll és friss a fejében és kéznél, készen áll-e a 2021-ig tartó legjobb közepes tőkeértékű részvények felvásárlására? Most meg kell találnia a legmegfelelőbb brókert, hogy megkezdhesse az utat a 2021-es közepes tőkeértékű részvények felé.

Számos vezető kereskedési platform létezik, amelyek mindent kéznél tudnak nyújtani Önnek a nap 24 órájában, amikor szüksége van rá, de az egyik platform, amely gyorsan világszerte elismert kereskedési platform, eToro.

A több eszközből álló platform lehetővé teszi, hogy szabadidejében hozzáférhessen a közepes tőkeértékű részvények és más kategóriájú részvények túlnyomó többségéhez. Annyi részvényt vásárolhat, amilyet csak kíván, 200 dolláros kis befizetéssel, és ami még édesebb, 0% jutalék.

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Akár kezdő a részvényeknél, akár a befektetés kezdője, ezen az egyszerű, egyenes, modern platformon keresztül megtanulhatja a kereskedelem összes trükkjét.

Vagy ha úgy érzed, hogy még nem vagy teljesen kész, nincs olyan nyomás, amelyet egyszerűen csak hátraléphetsz, megtanulhatsz és elvégezhetsz annyi kutatást, amennyit csak tudsz, és még szemmel tarthatod azokat a részvényeket, amelyekről úgy gondolod, hogy esetleg érdekli, így befektetés előtt láthatja, hogy a részvényárfolyamok hogyan tartják magukat, és így jobb előnyt biztosítanak magának, mielőtt elkezdenék befektetni a tőkét, mivel mélyebben megismerhetik a tőzsdei befektetés működését..

A 2021-ben befektethető legjobb részvények további nagyszerű olvasata érdekében nézze meg ezt a két cikket, amelyek bővítik ismereteit és további betekintést nyújtanak további vállalatokba, amelyeknek érdemes figyelemmel lenniük 2021-es évre:

A 10 legnépszerűbb növekedési készlet 2021-ben

Melyek a 15 legnagyobb készlet felrobbanása 2021-ben?

Főbb pontok:

 • A közepes tőkeértékű részvény olyan társaságok esetében használatos kifejezés, amelyek piaci kapitalizációja (piaci tőke) értéke 2–10 milliárd dollár között mozog.
 • Azok a kiemelkedő jellemzők, amelyeket a közepes tőkeértékű részvények vonzanak a befektetők számára, a növekedés befektetésként és a pénzügyi nyereség, a piaci részesedés növelése és végül hosszú távon.
 • A közepes kapitalizációjú részvények nem annyira kockázatosak, mint a kis kapitalizációjú részvények, stabilizáltabbnak tekintik őket.
 • A pénzügyi tanácsadók azt tanácsolják, hogy a kockázat minimalizálásának kulcsa az, hogy változatos portfólió legyen az öv alatt.
 • A közepes kapitalizációjú részvények ugyanúgy hordoznak kockázatokat, mint minden befektetés, de kisebb léptékben, mint a kis sapkás részvények.
 • Végül, kérjük, győződjön meg róla, hogy 100% -osan jól érzi magát a választott befektetéssel kapcsolatban, végezzen annyi időt és kutatást, amennyire szüksége van a befektetési út megkezdéséhez vagy folytatásához.

Minden kereskedés kockázatot hordoz. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.

Az ezen az oldalon kifejtett vélemények nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, és adott esetben független pénzügyi tanácsot kell kérni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector