A MOST vásárolható legjobb részvények – 2021. március

A hónapban – 2021. március – megvásárolható legfontosabb részvények

A havi tőzsdei elemzésünk ebben a kiadásában megvizsgáljuk a a 2021 márciusában megvásárolható legjobb részvények.

A részvénypiacok iránti általános érdeklődés soha nem volt erősebb. Valójában az online brókercégek hatalmas növekedést tapasztaltak a számlák iránti feliratkozások között a lezárás közepette – ami sokak számára meglepetés volt.

Mindazonáltal, ha teljes tőzsdei újonc vagy, és egy kis ihletet keresel arról, hogy mely részvényeket vásárold most – jó helyen jársz.

Itt megvitatjuk a 2021 márciusában megvásárolható legjobb részvényeket. Minden hónapban frissítjük ezt az oldalt, hogy biztosítsuk, hogy a tőzsdei portfóliójában csak a legjobb besorolású részvények vannak feltöltve.!

Az 5 legfontosabb részvény, amelyet most vásárolhat


Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk március legjobb részvényeit, íme az 5 legfontosabb részvényválasztásunk:

1. Tesla

2. AG Barr

3. Amazon

4. PayPoint

5. SalesForce

Ezeket a legnépszerűbb részvényeket, valamint számos más részvényt itt vásárolhat: eToro és 0% díjat fizetni!

A MOST vásárolható legjobb részvények – 2021. március

Végre életre kelnek a részvények 2021-ben? Ha igen, ezek a legjobb választások lehetnek a legjobb befektetési lehetőségek ebben a hónapban.

1. Tesla – YTD-hozam csaknem 400%

tesla, a legjobb részvényeket vásárolni

Ki gondolta volna? Míg a piacok nagy részén még nem kell visszatérni a pandémiát megelőző szintre, a Tesla részvényesei csaknem 400% -os YTD-nyereséget vizsgálnak. Ezek a számok egyszerűen rendkívüliek.

A részvények alig több mint 86 dollárral kezdték az évet, és márciusban kissé rosszabbra fordultak a COV-19-hez kapcsolódó tömeges eladásoknak megfelelően. Annak ellenére, hogy a Tesla fő kaliforniai üzemét a lezárás ideje alatt néhány hónapig kénytelen volt bezárni, a részvények azóta is fent, fent és távol vannak..

Azóta a Tesla megkezdte az első részvényfelosztást – a befektetők részesülnek az 5 az 1-ben ajánlatból. Mint ilyen, a fent említett adatok a felosztás szerinti kiigazított árakon alapulnak.

Egyrészt előfordulhat, hogy vonakodik vásárolni a Tesla részvényeit, mivel hiányzott a csónak három számjegyű hullámából. Másrészt sokan azt állítanák, hogy a Tesla csak a elindulásnak szól. Mint ilyen, a Tesla részvényei valószínűleg évtizedekig megmaradnak portfóliónkban.

Szeretne vásárolni Tesla részvények?

2. A.G. Barr – tőzsdei kereskedés 15% kedvezménnyel a COVID előtti szintektől

ag barr, a legjobb részvények vásárolhatók

A gazdasági bizonytalanság idején nagy rajongói vagyunk a védekező részvényeknek. Ilyen például a brit székhelyű AG Barr italgyártó. A cég legelismertebb italmárkái közé tartozik az Irn Bru, a KA, a Barr Cola, a Bundaberg, a Burdock and Dandelion, valamint a Rockstar Energy.

Az olyan védekező részvényeknél a legfontosabb szempont, mint az AG Barr, hogy elméletileg – termékei a gazdaság teljesítményétől függetlenül fognak eladni. Ezzel azt mondjuk, hogy az AG Barr rövid távú potenciálját is kedveljük.

Vagyis a részvények továbbra is 15% -kal kereskednek a COVID előtti szint alatt. Mint ilyen, ésszerű kedvezménnyel vásárolhatja meg a részvényeket. Különösen az AG Barr megbízható mérleggel rendelkezik, amely azt látta, hogy a cég könnyedén haladt végig a járványon. Ennek élén áll a szabad nettó cash-flow hatalmas növekedése.

Ezenkívül az AG Barr vezetése ésszerű döntést hozott az osztalékok ideiglenes felfüggesztéséről a lezárás során, ami ismét még jobban szükséges tőkét szabadított fel. Vegye figyelembe, lehet, hogy gyorsnak kell lennie ezzel – mivel a cikk megírását megelőző négy hétben a részvények 9,1% -kal emelkedtek.

Ha vásárolna A.G. Barr részvények?

3. Amazon – YTD 68% -os hozam

amazon, a legjobb részvények vásárolhatók

Nincs semmi eredeti abban, hogy az Amazon felveszi a jelenleg vásárolni kívánt legjobb részvények listájába. Mi azonban jobban aggódunk a hosszú távú növekedés miatt, mint az eredetiség miatt – ezért ez az online erőmű.

Magától értetődik, hogy az Amazon nagy hasznot hajtott a járványból. Végül is, mivel a legtöbb kormány a világon valamilyen zárolást hajt végre, ez a hagyományos üzlethelyiséget arra kényszerítette, hogy bezárja kapuit – gyakran hónapokig. Viszont a fogyasztók hullámaikban az Amazon felé fordultak.

Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy az Amazon nem pusztán az online kiskereskedelmi részlege miatt van ott, ahol van. Épp ellenkezőleg, a NASDAQ óriás mögött rengeteg leányvállalat áll – amelyek többsége nagyon jól teljesít. Az Amazon egyik kedvenc részlege az előfizetésen alapuló bevételi modell.

Ez magában foglalja az egyre növekvő Amazon Prime kínálatot – a tartalom streaming szolgáltatása mellett. Ezenkívül az Amazon hullámokat is csap az AWS (Amazon Web Services) felhőszámítási szolgáltatásán keresztül. Valójában messze az élen jár ebben a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező szektorban.

Részvényárfolyam-akcióját tekintve az Amazon részvényei 68% -kal haladják meg az előző év azonos időszakát. Ez az akkori piaci kapitalizáció több mint 1,6 billió fontot jelent. Nincs ok azt hinni, hogy az Amazon nem csatlakozik a 2 billió dolláros klubhoz az Apple technológiai óriás társával együtt. Egy kis piaci ellenállást tapasztalhatunk, ha ez megvalósul, bár ez valószínűleg rövid életű lesz.

Szeretne vásárolni Amazon részvények?

4. PayPoint – ragadjon meg magának egy hatalmas, 50% -os kedvezményt ezekből az Egyesült Királyság technikai részvényeiből

fizetési pont, a legjobb részvények

Tévedés ne essék – az Egyesült Királyság technológiai részvénye, a PayPoint rendkívüli mértékben sújtotta a világjárvány közepette. Valójában, míg a részvények ára 1100 p volt februárban, néhány héttel később már 52 hetes 389 p-os mélypontot értek el. Ez több mint 64% -os teljes összeomlást jelent.

Ezzel az okos befektetők kétségtelenül beléptek volna a piacra, amikor a részvények megsértették a 400p-t. Végül is, mivel a készletek az 514p helyreállítása óta 32% -os növekedést jelentenek. Ha úgy érzi, hogy ezzel a hajóval hiányzott a hajó – nem szabad.

Végül is a PayPoint részvényei még mindig alig 50% -kal kevesebbel kereskednek, mint januárban. Mint ilyen, azt állítanánk, hogy ezek a részvények erősen alul vannak árolva. Ennek fő oka az, hogy a PayPoint áll a fizetési technológia mögött, amely több mint 27 000 brit kiskereskedelmi üzletben található.

Ez magában foglal mindent a postahivataloktól, szupermarketektől, benzinkutaktól és a helyi kisboltoktól. Míg számos partnervállalkozása bezárult a lezárás során (és még mindig van), a PayPoint nagyon szenvedett.

A dolgok azonban végül visszatérnek oda, ahol a világjárvány előtt voltunk, vagyis a PayPoint ismét látni fogja, hogy bevételei megfelelnek a piaci elvárásoknak. Összességében elmondható, hogy ha a PayPoint-részvények végül 1100p-ra térnek vissza, akkor az 114% feletti növekedést jelentene – a jelenlegi 514p-os ár alapján.

Szeretne vásárolni PayPoint-megosztások?

5. SalesForce – 50% -os YTD-hozam az újonnan hozzáadott Dow Jones részvényhez

saleforce, legjobb részvények vásárolhatók

2020 augusztusában – a Dow Jones kiválasztási folyamat mögött állók sokkolták a piacokat, amikor bejelentették, hogy kivonja az Exxon Mobilot az Indexből, és az olajóriást lecseréli a SalesForce-ra..

Sokan azt állítják, hogy ez az átváltás nagyon indokolt volt – különösen, ha figyelembe vesszük a cég 2004-es tőzsdei bevezetése óta nyújtott teljesítményét. Akkor csak kb. 4 dollárt kellett volna kiszámítania (a részvényfelosztáshoz igazítva) egyetlen részvényért. A mai piacon ugyanez a részvény 250 dollárba kerül 2020 október végén.

A cég idei teljesítményét tekintve a részvények 2020-ban 166 dolláron nyitottak – ez azt jelenti, hogy a részvények meghaladják a YTD 50% -át. Mivel a SalesForce nem osztalékot fizető társaság, ez a részvényeseknek tág teret enged a további felfelé irányuló növekedéshez. Mint ilyen, a SalesForce továbbra is erős vétel.

Ha vásárolna SalesForce részvények?

Megtekintendő részvények 2021 márciusában

Míg a fenti öt részvény a legjobb besorolású válogatásunk 2021 márciusára, számos más is van, amelyet figyelünk.

Ebbe beletartozik:

Inovio – NASDAQ: INO

inovio, a legjobb részvények

Az Inovio amerikai székhelyű gyógyszeripari vállalat. Biotechnológiára szakosodott, és egyike azon sok cégnek, amelyek jelenleg a COVID-19 elleni vakcinán dolgoznak. Ez a NASDAQ által jegyzett részvény valójában előrelépést ért el az oltóanyagversenyben, és ez most a klinikai vizsgálatok 2/3-i fázisában van. Ez határozottan tükröződik részesedése növekedésében ebben az évben.

Ezzel az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala (FDA) néhány hete ideiglenesen visszatartotta az Inovio klinikai vizsgálatait, mivel további információkra van szüksége az alkalmazott szabadalmaztatott technológiáról.

Mint ilyen, az Inovio részvényei azóta enyhe sikert arattak. Ez azonban új lehetőséget kínál kedvezőbb áron történő piacra lépéshez.

Virgin Galactic Holdings – NYSE: SPCE

szűz galaktikus, a legjobb részvényeket vásárolni

Ez a nézhető részvény némileg nagy kockázatú, magas hozamú választék. Ennek okán a Virgin Galactic egy új, élvonalbeli és teljesen be nem bizonyított iparban vesz részt. Egyrészt űrturisztikai projektje már 600 fizető ügyfelet vonzott – ami több mint 150 millió font jövedelmet tükröz.

Úgy gondolják, hogy az első galaktikus repülés jövőre is felszállhat. Másrészt a Virgin Galactic űrversenyen indul két másik kulcsszereplővel. Ide tartozik a SpaceX (Elon Musk) és a Blue Origin (Jeff Bezos). Mindkét fent említett cég mögött hatalmas, több milliárd dolláros háborús láda áll – így a verseny rendkívül heves lesz.

Ennek ellenére minden ok fennáll annak feltételezésében, hogy a Virgin Galactic részvényeit jelenleg erősen alulértékelhetik. Végül is, a jelenlegi piaci érték mindössze 4,2 milliárd dollár, a felfelé irányuló potenciál óriási lehet.

Walmart – NYSE: WMT

walmart, a legjobb részvényeket vásárolni

A Walmart amerikai szupermarket-óriás a mai napig nagyszerű évet töltött el. 2020-tól valamivel meghaladja a 118 dollárt, a részvények most 142 dollárt érnek az NYSE-n. Ez 20% -os növekedést jelent a kereskedés mindössze 10 hónapja alatt.

Walmart a vártnál jobb harmadik negyedéves eredményről számolt be. A Walmart ismét meghaladja a piaci várakozásokat, láthattuk, hogy a felfelé irányuló lendület egy ideig folytatódik.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb részvényeket a most vásárláshoz

Néhány online részvény kereskedési platform mostantól ezer-ezer részvényhez hozzáférést biztosít a nemzetközi tőzsdék halmában – összetett tudás lehet, hogy mely vállalatokba fektessenek be.

Végül is az állandó nyereséget elérők általában azért teszik ezt, mert alapos kutatással és elemzéssel szilárdan megértik, hogyan lehet alulértékelt részvényeket találni..

A jó hír az, hogy többféle módon is megtalálhatja a megvásárolható legjobb részvényeket – sok tapasztalat nélkül is.

Nézze meg az alábbiakban ismertetett tippeket.

1. tipp: Értékelje a jelenlegi gazdasági klímát

Először is ésszerű, hogy visszalépjen és felmérje, milyen gazdasági helyzetben vagyunk jelenleg. Például 2020-at a koronavírus-járvány uralta. Ennek eredményeként több nyertes, de sok-sok vesztes lett.

Utóbbival kapcsolatban magától értetődik, hogy a vendéglátó, a légitársaság és a kiskereskedelmi szektorban részt vevő részvényeket erősen sújtották a hazai és globális korlátozások. Másrészt a technológiai tér egyértelmű nyertes. Például az Amazon, a Tesla, alma, Négyzet, és Facebook kettős (és esetenként háromszoros) számjegyű nyereséget is vizsgálnak.

A gazdasági bizonytalanság idején a kulcsfontosságú ágazatokat meg kell vizsgálni, amelyek részt vesznek a „vágott” termékekben és szolgáltatásokban. Ez azt jelenti, hogy a kereslet továbbra is erős, függetlenül a gazdaság teljesítményétől. Ilyenek például a gyógyszeripar, a dohány és az élelmiszer / ital szektor részvényei.

2. tipp: Rövid távú zuhanások fogása

Ezt a tippet mindenféle formájú, méretű és készségű befektető elérheti. Leegyszerűsítve: minden részvény „zuhanáson” megy keresztül. Ez azt jelenti, hogy a részvényárfolyam rossz irányba fordul. De ez csak napokig vagy hetekig tarthat, mielőtt a felfelé irányuló tendencia folytatódik.

A visszaesés idején ez kiváló lehetőséget kínál arra, hogy az adott részvényeket kedvezményesen vásárolják meg.

Remek példa erre a Tesla. Például 2020. augusztus 31-én a Tesla részvényei minden idők legmagasabb szintjét, 502 dollárt érték el. Mindazonáltal csak 9 nappal később a részvények 330 dolláros mélypontot értek el – ami elképesztő, több mint 34% -os csökkenést jelent.

Indokolt volt-e egy ilyen jellegű hanyatlás? Egyáltalán nem.

Gyors előrejutás október 27-ig, és ugyanazok a Tesla részvények ára 424 dollár. Mint ilyen, ha “elkapta a visszaesést” 330 dollárnál, akkor most kevesebb mint 2 hónapos kereskedés során 28% -os nyereséget nézne.

Természetesen a részvénypiac néhány csökkenése nem rövid távú zuhanás – hanem inkább arra utal, hogy a részvények medvepiacon mennek keresztül.

Mint ilyen – nem csak ezt a stratégiát kell használnia, mert arra számít, hogy a részvények végül helyreállnak. Éppen ellenkezőleg, olyan vállalatoknál kell használni, amelyek erős kilátásokkal rendelkeznek, és végül – olyan esetekben, amikor úgy gondolja, hogy a részvények árának csökkenése nem indokolt.

3. tipp: Kombinálja a dollár-költség átlagolást és súlyozást

Néhány rés kivételével a részvények és részvények vásárlását hosszú távú befektetésnek kell tekinteni. Ha a vagyonát idővel szeretné építeni, akkor miért ne vegye fontolóra a dollár-költségek átlagolását?

Ez leveszi a nyomást a legjobb részvények kiválasztásáról. Azok számára, akik nincsenek tudatában, a dollárköltség-átlagolás kisebb, de rendszeres összegek befektetése a tőzsdére. Például 200 dollárt fektethet be minden hónap végén egy válogatott részvényekbe.

Fontos, hogy a dollár-költség átlagstratégia lehetővé teszi a piaci hullámok elhárítását hosszú évek alatt. Sőt, amikor a kiválasztott részvények piaci zuhanáson mennek keresztül, olcsóbban vásárolhatja meg a részvényeket. Ez azt eredményezi, hogy egy átlagos részvényköltségi ár egyre kedvezőbb.

Ezen felül azt javasoljuk, hogy hozzon létre saját „súlyozási” rendszert, amely tükrözi a kockázathoz való hozzáállását. Például befektetheti pénzének 70% -át erős és stabil cégekbe (gondoljunk az Amazonra, az IBM-re, a Disney-re, a Fordra stb.), 20% -ot a növekedési részvényekre (gondoljunk a Tesla, a Virgin Galactic, a Square stb.), És 10-re. % a kis tőkésségű részvényekben – talán a Russell 2000 vagy az AIM listáján.

Készen áll a részvény kereskedésre?

Itt az ideje a részvényvásárlásnak?

Leegyszerűsítve: nincs olyan, hogy „megfelelő idő” legyen a tőzsdei befektetésekre. Végül is hosszú távon cégekbe fektet be, ezért a rövid távú volatilitásnak és a piaci korrekcióknak a prioritások listáján kell lenniük.

Ennek ellenére a piac időzítése nagyon jövedelmező lehet, ha tudod, mit csinálsz. Amint azt fentebb megjegyeztük, ide tartozik a magas minőségű részvények vásárlása, amikor átmeneti piaci visszaesésen mennek keresztül. Ha ezt 2020 márciusában tette volna meg a technikai részvényekkel, amikor a piacok hetek alatt összeomlottak, akkor soha nem látott nyereséget nézne.

Végül, bár a tapasztalt kereskedők be- és kikerülnek a piacokról, hogy megpróbálják követni a szélesebb trendeket, nincs semmi baj abban, hogy az idő múlásával ragaszkodunk egy egyszerű dollár-költség átlagstratégiához – vagyis bármikor belekezdhetünk, amikor csak akarunk.

2021 márciusának legjobb részvényeinek megvásárlása

Ha érdekel az ezen az oldalon felsorolt ​​legnépszerűbb részvények egyike – javasoljuk, hogy nézze meg eToro. Ez az online bróker hozzáférést biztosít több mint 1700+ részvényhez (beleértve az ezen az oldalon felsorolt ​​5 választást) – amelyek mindegyike jutalékmentesen vásárolható meg. Részvényeket vásárolhat kereskedésenként 50 USD-tól (40 GBP),

Míg az eToro rendkívül népszerű az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Európa kontinentális részének nagy részében, a brókernek az USA-ból származó fiókkal történő bejelentkezései is megnőttek.

Mindazonáltal, ha még soha nem vásárolt online részvényeket online, itt van egy gyors összefoglaló a tennivalókról.

Itt mit kell tennie a részvények vásárlásához eToro:

1. lépés: Regisztráljon egy fiókot

Online részvények vásárlásához meg kell nyitnia egy számlát egy megbízható brókernél. Az eToro használata esetén a regisztráció perceket vesz igénybe. Csak meg kell adnia néhány személyes adatot, és feltöltenie személyi igazolványának másolatát.

2. lépés: Befizetési alapok

A kiválasztott részvényeket valódi pénzzel vásárolja meg – ezért be kell utalnia néhány összeget az eToro számlájára. Ennek összege minimum 200 USD, és több fizetési mód közül választhat. Ha azonnal részvényeket szeretne vásárolni – akkor a legjobb, ha betéti / hitelkártyát vagy e-pénztárcát használ, mint például a Paypal.

3. lépés: Keressen részvényeket

részvények keresése

Miután az eToro számláját finanszírozták, meg kell keresnie azt a vállalatot, amelybe befektetni szeretne. Ezután a „Kereskedelem” gombra kell kattintania, hogy egyenesen a kiválasztott részvény befektetési oldalára lépjen.

4. lépés: Jutalék nélküli vételi megrendelés leadása

amazon részvény, a legjobb részvények vásárolhatók

Végül a részvényvásárlási folyamat befejezéséhez vételi megbízást kell leadnia. Ez egyszerű – mivel az eToro-n mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a befektetni kívánt összeget.

Nem számít, ha olyan cég részvényeit vásárolja, mint amazon amelynek tőzsdei ára több ezer dollárban van – mivel az eToro lehetővé teszi, hogy mindössze 50 dollártól fektessen be. Ezt „töredékes befektetésnek” nevezik, mivel a részvény „töredékét” fogja vásárolni.

Miután megerősítette a vételi megbízást, a részvények hozzáadódnak az eToro portfóliójához. Ha a szóban forgó részvények osztalékot fizetnek, ez az eToro-számláján megjelenik, amikor kifizetik őket. Bármikor eladhatja részvényeit – mindaddig, amíg a piacok nyitottak.

Ha befektetni szeretne a tőzsdére, és figyelembe venné a ma megvásárolható legjobb részvényeket, erre nincs jobb hely, mint az eToro. A regisztrációhoz egyszerűen kattintson az alábbi linkre!

eToro – Vásárolja meg a legjobb részvényeket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A lakossági befektetői számlák 75% -a pénzt veszít, amikor CFD-vel kereskedik ezzel a szolgáltatóval.

A most vásárolható legjobb részvények: Az ítélet?

Mint mindig, a cikkben megvitatott legjobb részvények a szerző véleménye. Mint ilyen, elengedhetetlen, hogy a beruházás megkezdése előtt saját kutatásokat végezzen.

Mindazonáltal rengeteg nyereségszerzési lehetőség áll rendelkezésre a piacokon jelenleg – még a jelenlegi nyugtalan időkben is. Különösen sok vállalat továbbra is a pandémiát megelőzőnél alacsonyabb részvényárfolyamot bámulja. sok alku lehet.

Térjen vissza a következő hónapra – ahol 2021 márciusában megvásároljuk a legjobb részvényeket!

További irodalom:

A legjobb 2021-es piacok: minden, amit tudnia kell!

Teljes útmutató az online kereskedéshez az Egyesült Királyságban

Warren Buffett esszéi: Az egyetlen könyv, amelyre szükséged van a befektetéssel kapcsolatban

Hogyan fektessünk be, mint egy szakértő

Fektessen be, mint Peter Lynch – a részvényszedés szakértője

Figyelem: Minden kereskedés kockázatot hordoz. Az ezen az oldalon kifejtett vélemények nem minősülnek befektetési tanácsadásnak, és adott esetben független pénzügyi tanácsot kell kérni. A múltbeli teljesítmény nem garantálja a jövőbeni eredményeket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector