Az Egyesült Királyság 10 legjobb befektetési készlete 2021-ben (mélyreható áttekintés)

A legfontosabb brit részvények, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben

Kezdő vagy, aki 2021-ben megkezdi az Egyesült Királyság részvényei útját? Vagy talán Ön befektető, aki 2021-ben a legjobban teljesítő brit részvényeket kívánja megvásárolni.

Akárhogy is, fedezzük fel Önnek az Egyesült Királyság 10 legfontosabb részvényének lebontását, amelyek 2020-ban jól teljesítettek és 2021-ig vezetnek a sikerre.

Ezeket a legfontosabb részvényeket megvásárolhatja az Egyesült Királyságban, csakúgy, mint sok más címen eToro és fizessen 0% jutalékot!

Tehát minden további nélkül …

Az Egyesült Királyság legjobb 10 legjobban teljesítő részvényei:


Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk ezeket a 2021-ben befektethető legjobb brit részvényeket, íme a legjobb 10 választásunk:

 1. Rightmove Nyrt. (LDN: RMV)
 2. BP Nyrt. (LON: BP)
 3. Hotel Chocolat Group PLC (HON: HOTC)
 4. JD Sports Fashion Plc (LON: JD)
 5. B&M European Value Retail SA (LON: BME)
 6. Games Workshop Group Plc (LON: GAW)
 7. NEXT Nyrt. (LON: NXT)
 8. Tesco PLC (LON: TSCO)
 9. Aviva Nyrt. (LON: AV)
 10. Persimmon Nyrt. (LON: PSN)

A legjobb brit részvények 2021-ben

Az Egyesült Királyság, mint a világ többi része, pusztító és nehéz évet élt meg a Covid-19 járvány miatt, amely sajnos mindent átvett.

Mivel az első nyugati ország a világon, amely az oltóanyagot terjeszti a koronavírus megelőzésére, az oltást az egész országban hivatalosan beíratják a legkiszolgáltatottabbak és a nagyobb kockázatnak kitett élmunkások elé..

A közelmúlt történelmi eseményének fényében nem csak brit polgárok millióinak, hanem a világ többi részének is reményt ad, ha az oltóanyag hosszú távon bizonyítottan hatékony.

Az Egyesült Királyságon belüli vállalkozások tanúi voltak, és pár éve kihívást jelentett, mire a koronavírus-járvány átvette az idei évet.

A 2020-as eseményeket megelőzően a Brexit az elmúlt négy és fél évben beszélgetés tárgyát képezte, és a megbeszéléseket a következő heteken belül kellett lezárni (attól függően, hogy mikor lehet megállapodást kötni)..

A Brexit számos kihívást jelent és okoz az ország egész területén működő vállalkozások számára a különböző ágazatokban. A vállalkozások számára zavaró kihívások kényszerítése és egyesek számára a Brexit-egyezmény által a Covid-19-szel együtt kártalaníthatatlan károkozás előidézése, amelyek sokakhoz súlyos szövődményeket vagy néhány még rosszabb hatást eredményeznek, állandó bezárók.

Az összes vezető tőzsde közül az Egyesült Királyság tőzsdéje sajnos a legsúlyosabban sújtotta, és valójában a legnépszerűtlenebb.

Az FTSE 100, az Egyesült Királyság legnagyobb indexe, amelynek a piacon a legnagyobb vállalatok a piac kapitalizációja alatt állnak, ebben az évben csaknem 14% -kal esett, és a világ többi globális piacához képest nem áll olyan jól, mint ők remélte.

A New York-i tőzsde (NYSE) az amerikai piacon, sőt a német DAX, amely 0,1% -kal esik lejjebb, bebizonyította, hogy az Egyesült Királyság ebben az évben nem volt sikeres a befektetők számára, akik úgy tűnik, hogy figyelmüket a világ más országaira összpontosították. helyette.

Rishi Sunak kancellár az Egyesült Királyság gazdaságával kapcsolatos nyilatkozataiban kifejtette, hogy az Egyesült Királyság gazdasága 11,3% -kal csökken 2020-ban, ami természetesen jelentős és szomorú veszteség az Egyesült Királyság számára.

Bár ez az év nem volt a legpozitívabb Egyesült Királyság és az Egyesült Királyság tőzsdéje számára, még mindig sok pozitívum derült ki minden nehézség és kihívás ellenére.

És az egyik nyilvánvaló pozitívum a fent említett, a vakcina beiratkozása, amely december 8-án, kedden van folyamatban. Ami hatalmas lendületet jelent az Egyesült Királyság és az Egyesült Királyság tőzsde számára.

A két legismertebb mondás szerint az egyetlen út lentről felfelé halad, és mindig van hova fejlődni, mivel a vállalkozások az új év elé néznek.

Noha a jó hírt több mint örömmel üdvözlik ennek a halálos vírusnak a megelőzésében, a valóság az, hogy az Egyesült Királyság még mindig az egész országban alkalmazott szigorú szintrendszeren belül van.

Mivel a korlátozások különféle vállalkozások számára nehézségeket okoznak, és a napi adatok továbbra is magasak, a Brexit-beszélgetésekkel együtt természetesen a befektetőket idegessé, vagy még rosszabbá teszi, amint azt bizonyították, a látott befektetők megvárják, amíg úgy érzik, hogy eljött a megfelelő idő hogy belépjen a tőzsdére.

De a jelenben most valóban ragyogó és megfelelő idő van arra, hogy a 2021-ig vezető brit tőzsde részesei legyünk..

Amint a legjobban teljesítő brit vállalatokat nézzük, ezek a vállalatok nemcsak jól teljesítettek ebben az évben (a körülményekre tekintettel), hanem 2021-ben és azon túl is vezető szereplőknek számítanak.

Ha Ön még nem ismeri a részvényeket az Egyesült Királyságban, vagy új a tőzsdei kereskedelemben, akkor az Ön rendelkezésére áll. A tőzsdei kereskedés és a tőzsdei kereskedelem túlélése cikkünket kötelező olvasmány. Lehetővé teszi, hogy világos és teljes megértést nyerjen a tőzsdei kereskedési út megkezdéséről és túléléséről, valamint lépésről lépésre bemutatja a részvények kereskedési céljának elérését..

Mielőtt nekilátnánk a legjobb 10 brit legjobban teljesítő részvény feltárásának, íme néhány további és létfontosságú információ az Egyesült Királyság tőzsdéjéről.

Mi az Egyesült Királyság tőzsdéje?

A londoni tőzsde (LSE) a fő tőzsde az Egyesült Királyságon belül. Fizikai jelenléte London városában is található, a Szent Pál-székesegyház közelében, amely egyben Európa legnagyobb és legrégebbi tőzsdéje.

Az Egyesült Királyság tőzsdéje több mint 300 éven át és évente több ezer pénzügyi gurut, befektetőt és kereskedőt vonz be a világ egyik legjobb és legjobb tőzsdéjébe..

A legnagyobb európai jelenléttel az LSE legnagyobb riválisa a New York-i tőzsde (NYSE), mivel mindkettőnek hasonló elemei vannak a piaci kapitalizáció és a kereskedelem volumene szempontjából, hogy csak két elemet említsünk.

Mint a nemzetközi kereskedelem egyik központja, amire általában hivatkoznak, a Financial Times tőzsdéjét vagy a legnevezetesebb FTSE vagy „Footsie” rövidítést birtokolja. Az FTSE egy domináns index, és több mint 100 blue-chip részvénytársaság otthona, akik az Egyesült Királyság tőzsdéjén tornyosulnak.

Vezető nemzetközi tőzsdén az LSE több ezer vállalattal kereskedik a világ több mint 60 országában.

Az LSE fő piaca különféle okokból is rendelkezik, többek között a legváltozatosabb a részvényeivel, ami egyszerűbb értelemben azt jelenti, hogy az LSE lefedi a különböző iparágakat.

A bejelentett 3,3 billió font vagy 3,17 billió USD piaci kapitalizációval 2020 novemberétől, és az erős FTSE piaci korlátja 1,814 billió font 2020 májusától, ez az egyik vezető és az egyik legerősebb tőzsde az országban. világ.

Noha a vezető FTSE-részvényeket a legutóbbi események miatt az idén erősen sújtották, mégis hatással volt az LSE-re, amelynek csökkenő hatása volt.

A közelmúltbeli és a történelmi oltási hírek fényében reménykedve 2021 reményteli a 2021-ben és azon túl is virágzni kezdő vállalkozások számára, amikor a gazdaság igyekszik talpra állni..

Az Egyesült Királyság 10 legjobb teljesítményű részvénye 2020-ban

Itt az ideje, hogy mélyebben megvizsgáljuk az első tíz legjobb brit részvényt.

Mivel az összes vállalat magasan állt ebben a kihívásokkal teli időszakban, az általános eredmények ellenére azokat nézzük, amelyek az idei évben a legjobban teljesítettek, és akik 2021-es sikert aratnak.

A legjobban teljesítő biztosítótársaságtól kezdve az ingatlaniparig és a csokoládé piacig itt vannak a legjobb teljesítményt nyújtók, és készen állunk arra, hogy 2021-ben utánanézzen..

10 brit részvény befektetése 2021-ben:

1. Rightmove Plc (LON: RMV)

rightmove részvényárfolyam-diagram

Az Egyesült Királyság vezető ingatlanportálja az első olyan társaság, amely az első tíz brit tőzsdei előadó listáján szerepel, Rightmove.

Bár ez az év minden területen bizonytalanságot hozott, az ingatlanpiac jelentősen jól mozgott.

Mivel az idei korlátozások az egyéneket otthonukra kényszerítették, és időt adtak az embereknek arra, hogy nagyobb életválasztást fontoljanak meg, a Rightmove látta, hogy a weboldalukon a forgalom megugrik.

De az egyik nagy elem, amely hatalmas mértékben hozzájárult a Rightmove idei eredményeihez, az Egyesült Királyság kormányának bejelentése, amely „bélyegilleték-ünnepet” helyezett el.

Egy hatalmas súlyú lépés felemelte és motiválónak bizonyult az országban elsőként vásárlók, valamint a házak tulajdonosai számára.

A bélyegilleték lehetővé teszi, hogy a vásárlók 500 000 font erejéig házat vásárolhassanak bélyegilleték nélkül, és az ezen összeget meghaladó ingatlanérték esetén kedvezményes adót kell fizetni..

A bélyegilleték esetleges meghosszabbítása szintén lehetséges volt, amelynek 2022 márciusában kell végződnie, de a kormány nemrégiben megtagadta.

A házárak, amelyek 6,5% -kal emelkednek, és az Egyesült Királyságban és Észak-Írországban emelkednek a házvásárlások, lehetővé teszik a pénzek egyenes visszaszívását a gazdaságba.

5,58 milliárd font piaci kapitalizációval ez az ingatlanpiac egy nagy tőkés részvény, amelyet mind profi elemzők, mind befektetők figyelemmel kísérnek teljesítményére vonatkozóan.

Bár az ingatlanplatformnak voltak hullámvölgyei ebben az évben, az ingatlanplatform jelenlegi részvényárfolyama 639,60-on van, és az év folyamán a részvényárfolyam az elmúlt 7 hónapban meghaladta a 11% -ot.

A vakcina megerősítésének fényében, beleértve a Brexitet is, az ingatlanpiac az, amely 2021-ig és az elkövetkező évekig tovább fog növekedni.

Ami miatt a Rightmove egy brit részvényt vásárol 2021-ig.

2. BP Plc (LON: BP)

bp részvényárfolyam-diagram

A BP, formálisan a British Petroleum Company néven ismert, egy nagy tőkésségű részvény, amely 2020-ban felülmúlta versenytársait, és reményteli 2021-re készül..

Az olaj- és gázipart, mint minden más iparágat, az idén is nehéz kihívások sújtották.

De a 2020-as kihívások ellenére a BP a jövőbe tekint.

A megújuló energia szektorba történő bejutásról a vállalat célja, hogy 2030-ig elérje az 50 gigawatt megújuló energiát, miközben továbbra is láthatóan jelen van az olajiparban.

Ez hatalmas lépés az LSE egyik legjobban teljesítő szereplője számára.

Mivel az olajipar sokakat vonzott a jövő spekulációjára, a megújuló energiává válás zöldebb választása nemcsak egy okos lépés volt a világ egyik vezető olajipari vállalata számára, hanem egyúttal a vállalat kibővítésére is további nagyság.

Mivel az olajárak jelentősen változhatnak, és bizonytalanságot mutathatnak, különösen ebben az évben, ez egy kevésbé aggasztó tényező a megújuló energia szektorban, mivel a világ igyekszik környezetbarátabbá válni.

Bár ebben az évben a világ várakozása miatt hiányzott az üzemanyag iránti kereslet, a BP-nek jobb volt a harmadik negyedéve, amely 0,5 milliárd dolláros veszteséget mutatott a második negyedévi 16,8 milliárd dollárhoz képest.

Bernard Looney, a BP vezérigazgatója online nyilatkozatában beszélt az elkövetkezendő főbb mozgalmakról.

“A főbb projektek online módon érkeznek, a fogyasztóknak szánt vállalkozásunk valóban teljesít, és továbbra is határozottan a költségekre és a tőkefegyelemre összpontosítunk.”

Hozzátéve, hogy a társaság nettó adóssága csökkenésnek indul.

Mivel a vezető energetikai vállalat „megfordul a jövő felé” a megújuló energiák felé vezető úton, ez az Egyesült Királyság részvénye egy része annak, hogy 2021-be menjünk, mivel a világ továbbra is egyre közelebb kerül az öko- és környezetbaráttá váláshoz.

3. Hotel Chocolat Group PLC (HON: HOTC)

szállodai csokoládécsoport készlet

Mivel az ünnepi szezon zajlik, az egyik cég, amely idén jól tartja magát csokoládéjaival, a Hotel Chocolat.

Az „előkelő” csokoládéipari vállalat fizikai jelenléte az Egyesült Királyságban nyilvánvaló, több mint 160 üzlettel, valamint online jelenlétükkel. A vállalatnak további előnye, hogy saját Saint Lucia ültetvényt működtet.

A fentiek mellett a csokoládé társaság még egyedibbé teszi márkáját azzal, hogy elvihető szolgáltatásait kínálja engedékeny forró csokoládéin, amelyek óriási mértékben egyre népszerűbbek, sőt egyesek még inkább az italaikat preferálják a legnépszerűbb nemzetközi kávémárkák, mint például Costa és Starbucks.

596,13 millió font piaci korlátozással ez a márkát a közepes kapitalizációjú kategóriába sorolja, és biztonságosabb terepet képvisel, mint a kisebb társaságok.

Mindazonáltal minden vállalatnak vannak olyan kockázati tényezői, amelyekkel mindig tisztában kell lennie, ezért kulcsfontosságú annak biztosítása, hogy további kutatásokat végezzen a befektetés előtt.

Megjegyzés: A közepes tőkeértékű részvény olyan társaság, amelynek piaci kapitalizációja 2–10 milliárd dollár között van. Az LSE-n belül az FTSE 250 közepes felső indexű.

Ahhoz, hogy a legjobb közepes tőkeértékű részvényeket 2021-ben megvásárolhassa, rendelkezésünkre áll. Ez a cikk tökéletesen olvasható 15 közepes tőkeértékű részvény számára, amelyek célja, hogy 2021-ben jól teljesítsenek.

Míg az év eleje jó eredményeket hozott a vállalat számára, mivel az értékesítések 14% -kal nőttek, sajnos elmerült, amikor a koronavírus-járvány eluralkodott a világon, és mindenre kihatott..

A koronavírus miatt bezárt üzleteket 14% -ot elvették a vállalattól, mivel a kiskereskedelmi szektor egészét jelentősen megrázta az egész világ.

De a vállalat sikere az e-kereskedelem digitális piacáról származott, ahol az eladások 150% -kal nőttek az előző évhez képest (ez sok csokoládé-kényeztetés) a lezárási időszak alatt, és folytatódott.

Ahogy a vállalat erős hűséges VIP-előfizetői száma nőtt, a mai napig 1,3 millió tag, akik exkluzív ajánlatokat kapnak a márkától, segítettek elérni ezeket a lenyűgöző eredményeket.

Mivel a nagyközönség előtt nyitva álltak a tervek egy új csokoládé-alkotással, a The Invention szobával, amely Willy Wonka népszerű film- és könyvadaptációján alapszik, valamint a vállalat előrehaladott kreatív és stratégiai terveivel 2021-ig a csokoládé márka fényes jövő előtt áll 2021-ig.

4. JD Sports Fashion Plc (LON: JD)

JD sport divat részvényárfolyam-diagram

A brit sport-divat-kiskereskedelmi vállalat egy olyan kiskereskedelmi vállalat, amelynek jó éve volt, tekintve a Covid-19 idén a kiskereskedelemre gyakorolt ​​hatásait.

A márka 7,65 milliárd font piaci korláttal és részvényekkel, amelyek évről évre 7,30% körül mozognak, a márka egyáltalán nem jár rosszul.

A legutóbbi időkben a JD sportjai is tárgyalásokat folytattak a hosszú esőzéssel járó Debenhams társaság átvétele iránt. Olyan cég, amelyet az új éven belül bezárnak, miután adminisztrációba került és még nem sikerült vevőt szereznie.

De a JD-nek nem sikerült a tárgyalás, amelynek egyik fő oka az volt, hogy az Arcadia Group most került adminisztrációba, akik jelentős mértékben részt vesznek a Debenhams bevételeiben.

Mivel a JD részvényei az elmúlt egy évben 147% -kal emelkedtek, a sportmárkák nettó jövedelme 6% -kal esett vissza. Bár a sportmárkák bevétele 6,11 milliárd fontra nőtt 2020-ban az év eleji 4,72 milliárd dollárról.

Figyelemre méltó, hogy a JD árfolyama köztudottan magas, minden bizonnyal van helye visszafelé emelkedni.

Annak fényében, hogy az Egyesült Királyság kormánya országszerte feloldotta a helyi zárolási intézkedéseket, láthatjuk, hogy ez a népszerű sportkereskedő még nagyobb eredményeket mutat, amikor közelebb kerülünk az ünnepi időszakhoz.

Mivel az egész országban és világszerte üzletek nyílnak, amelyek több mint 600 üzletet foglalnak magukba világszerte, és hogy ne feledkezzünk meg a vállalat erős digitális jövedelméről, ez a kiskereskedelmi márka egy olyan részvény, amelyet meg kell vásárolni, és 2021-ben szoros kapcsolatban lehet.

5. B&M European Value Retail SA (LON: BME)

bme részvényárfolyam-diagram

Mivel a nemzet több lezárási időszakot élt át, és az Egyesült Királyságban még mindig érvényben voltak a helyi intézkedések, B.&Az alapvető kiskereskedőként besorolt ​​M egy olyan vállalat a kiskereskedelemben, amely jól teljesít 2020-ban.

4,95 milliárd font piaci kapitalizációval ez a nagy tőkésségű részvény egyensúlyt kínál a növekedés stabilitása között, és az egyik legalacsonyabb vállalat, amelyet részvényárfolyamának ingadozása miatt neveztek el..

A jól ismert brit kiskereskedelmi üzlet, amely számos nagynevű márkát olcsóbban értékesít, és minden részvénytermékkel rendelkezik, célja, hogy folytassa növekedését 2021-ig..

A növekvő várólisták, amelyek az egész országban az üzleteken kívül mutatják be az utakat, megmutatja, hogy a márka mennyire népszerűvé vált az elmúlt években, és növekvő számai.

B&Az M European Value Retail számos márkanév alatt áll, köztük a Heron Foods és egy francia kiskereskedelmi üzlet, a Babou, amely Franciaországban található. Beszámoltak arról, hogy a márka bevételeinek megdöbbentő 84% -át az egyre növekvő brit B márka adja&M a többi céggel hozzáadva a maradékot.

Simon Aurora vezérigazgató, B&M, nyilatkozatokat adott ki a legújabb B-ben&M European Value Retail FY21 közbenső eredmények bemutatása, miszerint a pénzügyi év első negyedévében a vállalat a hátrányos kihívások ellenére 1800 új munkatársat alkalmazott, és 950 üzlet archiválását tűzte ki célul az Egyesült Királyságban, ha éppen a 657-en ülnének..

Mivel a vállalat hosszú távú stratégiája és tervei változatlanok, a márkák célja az üzleti sikerek növelése 2021-ig és később is, még mindig határozottan mozgásban van.

6. Games Workshop Group Plc (LON: GAW)

játékok műhely részvényárfolyam-táblázata

Ahogy korábban a 2021-ben megvásárolt 15 részvény egyikén felkerült a listára, a Games Workshop ismét bekerül az Egyesült Királyság legjobb részvényeinek listájába, amely az új évhez vezet..

A Nottingham-i székhelyű Games Workshop bebizonyítja, hogy nem lassul le egyhamar, és egy kis bemutatónak bizonyult az FTSE 250-en belül.

Mivel a részvényárfolyam 2020-ban megugrik, és a megerősített, több mint 70% -os növekedés mellett ez a játékmárka a világjárvány ellenére is erősnek tűnik és erősödik.

A Games Workshop vitathatatlanul a legjobban teljesített az FTSE 250-en belül az elmúlt öt évben, amelyről beszámoltak, hogy a hozam mellett 1.600% -os újrabefektetett osztalékot is tartalmaz. Ami azt gondolja, hatalmas növekedés az ilyen megtérülés elérése érdekében.

Az az egyedülálló üzlet, amely a „Warhammer” franchise-ból nagy hasznot hajt, bebizonyította, hogy bármi megvalósítható, mivel továbbra is további növekedés és nagy pénzügyi megtérülés elérését tűzi ki célul. Pénzügyi szempontból a Games Workshop együttesen 70 millió font bevételt ért el, ami nagy ugrás a 2015-ös 12,3 millió fonthoz képest.

A Warhammer fanatikusai nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem nemzetközi szinten is összefoghatnak az online közösségben, amely 2016-ban 5 millió felhasználót és 70 millió oldalmegtekintést vonzott be az első két évben. A 2020 februári adatok azt mutatják, hogy évente több mint 500 videót töltöttek fel, ami, amikor az új jelentés az idei adatokkal jövőre megjelenik, több mint valószínű, hogy növekedni fog.

A közelmúltban a Warhammer franchise most tovább lépett, és létrehozta a „Warhammer 40,000” játék- és interakciós alkalmazást, amely tovább növelheti a Games Workshop nyereségét.

Mivel az elemzők előrejelzései a társaság részvényeinek árával kapcsolatban 12.500p-ra irányultak, a vállalat odáig kúszik, ahogy azt jósolták volna, a jelenlegi 9905p-nél..

Mivel ez a brit kiskereskedelmi szerencsejáték-társaság 2021-ben és további növekedés elérésére törekszik, a közelmúltbeli kihívások ellenére a vállalat nyugodt marad a magas hullámokkal teli tengerben, ami miatt ez a brit részvény jó befektetés az Ön portfóliójához 2021-ig..

7. NEXT Nyrt. (LON: NXT)

következő részvényárfolyam-diagram

Más brit kiskereskedőkhöz képest a Next egy relatív újonc számára megmutatja eredményeivel, hogy miből áll a márka.

Csakúgy, mint az összes kiskereskedelmi üzletben, a Next-nek is több mint 500 üzletet kellett bezárnia, és a különféle üzletek bezárását véglegesítenie kellett az országos bezárási időszakokban, ami arra késztette a vállalatot, hogy kizárólag online értékesítéseikre támaszkodjon a márkák bevételeinek növelése érdekében. Természetesen a Next-nek csökkent az értékesítése az ajtón keresztüli nagy veszteség miatt.

A Next-nek azonban meglepően jól sikerült, tekintve, hogy az előrejelzések szerint az idei 30% -os árbevétel-csökkenés várhatóan 12% -os veszteséget mutat, amely a többi kiskereskedelmi üzlethez képest a Next egy kiskereskedő a lista tetején.

A Next potenciálisan hatalmas növekedést tapasztalhat 2021-ig és azon túl, mivel a bejelentéseket követően, miszerint a Debenhams és az Arcadia Group is bezárul, kivéve, ha megvásárolják őket, a Next nemcsak potenciálisan nagyobb jelenléttel rendelkezik a főutcán belül, de a Next piaci részesedésének növekedése és még sok más.

A Next negyedévben sikeres volt a negyedév, az online értékesítés 23,1% -kal húzódott be, és jelenleg 2,8% -kal magasabb a tavalyi évhez képest a teljes árbevétel mellett, az előrejelzett nettó adózás előtti eredmény 365 millió font, ami 65 millió font az előrejelzések szerint szeptemberben.

Mivel a Next folyamatosan vonzza az eladásokat és folyamatosan erősödik, a vállalat arra is törekszik, hogy az év végi nettó terhelési adatait szintén 487 millió fonttal csökkentsék ebben az évben. Amelyből fennmaradó 625 millió font terhelés marad.

Mivel megerősítést nyert az új vakcina és a Next kiskereskedelmi üzletek forgalma, a negyedik negyedéves eredmények január 5-én készülnek, amelyek megmutatják a vállalat teljesítményét ebben a kihívást jelentő évben.

De a Next nagy potenciállal rendelkezik az FTSE 100 legjobb előadói között, és virágzó 2021-re készül majd.

8. Tesco PLC (LON: TSCO)

tesco részvényárfolyam-diagram

2020 a szupermarketek és a nélkülözhetetlen kiskereskedelmi üzletek éve volt szerte a világon, mivel a koronavírus-járvány a nem alapvető üzleteket és az összes többi iparágat lefoglalta, hogy sokkal kisebb mértékben bezárjanak vagy működjenek.

Először is, milyen év volt a Tesco márka esetében, hogy a szupermarketcégnek enyhén szólva is erős éve volt, sőt az online vásárlás 90% -kal nőtt a nemzeti zárolási időszakokban.

A sikeres szupermarket márkát nagy mértékben tesztelték a járvánnyal, de sikerült kiemelkednie. Ideiglenes alkalmazottak felvételével az első országos lezárás megkezdéséhez, több mint 16 000 alkalmazott állandó munkavállalóként való foglalkoztatásához és növeléséhez az egyre növekvő szupermarket-társasághoz.

Amint a beszámolók azt mutatják, a Tesco online élelmiszer-értékesítése is megugrott, és a vállalat első féléves jelentésében azt mutatta, hogy majdnem duplájára nőtt.

A TSCO 7% -kal emelkedett az év elejétől egészen az első féléves eredmények augusztusáig tartó végéig, értékesítése 26,7 milliárd fontot ért el, és csak az Egyesült Királyságban a Tesco arról számolt be, hogy az élelmiszerek értékesítése 9% -kal nőtt.

Bár a vállalat jól küzd, a márkának még mindig el kellett különítenie a forrásokat, és tetemes költségeket kellett fizetniük ahhoz, hogy alkalmazkodjanak az új Covid-19 biztonsági intézkedésekhez az Egyesült Királyság összes üzletében..

Az újonnan kinevezett vezérigazgató, Ken Murphy egy nyilatkozatában fejtette ki gondolatait, amelyben azt tanácsolta, hogy a halloweeni áruk értékesítése „erőteljesen” zajlott, és remélik, hogy az ügyfelek ugyanolyan pozitívak lesznek a közelgő karácsonyi szezonban, amely a vállalat eladásait még tovább fogja mozdítani..

Az üvöltő értékesítések mellett a TSCO lezárta thai és malajziai vállalkozásainak értékesítési folyamatát is, amelyek állítólag körülbelül 10,6 milliárd font eladási értéket kaptak.

A márka eladásának ázsiai jelenlétének hátterében a vállalat bejelentette, hogy a nettó érték 5 milliárd fontját külön osztalékként kell a részvényesek részére eljuttatni. És további 2,5 milliárd font hozzáadódik a Tesco PLC nyugdíjrendszeréhez.

Az elemzők pozitív kilátásokat mutatnak a Tescos 2021-es árfolyamára nézve, a mediánár 276p, ahol ez jelenleg 226,30p. Ez teszi ezt a szupermarket készletet jó vételnek 2021-ig.

9. Aviva Nyrt. (LON: AV)

aviva részvényárfolyam-diagram

Az Aviva, az Egyesült Királyság első számú biztosítótársasága az első 10 listán szerepel az Egyesült Királyság részvényeinek megvásárlására 2021-ben.

Annak ellenére, hogy az Aviva-nak ebben az évben megvolt a kihívása, mint a legtöbb biztosítótársaságnál, a biztosító cég jó talajon állt, és ebben az évben is új pozitív változásokat hajtott végre, beleértve új vezérigazgató kinevezését, Amanda Blancot.

A vállalat új stratégiájának bemutatásával együtt nagy részét az Aviva Singapore és az Aviva Vita olaszországi értékesítése jelentette 2 milliárd fontért, amelynek célja az Aviva portfóliójának „egyszerűsítése” a Blanc tanácsának megfelelően..

A vállalat 2020-ra vonatkozó pozitív kilátásai nyomán a legfrissebb jelentésben azt állítja, hogy az igazgatóság részvényenként 7 százalékos időközi osztalékot hirdetett ki, amelyet 2021 januárjában kell kifizetni, az igazgatóság részvényenként 14 százalékos részvényre jutását várja, amelyre a végeredmények és a 2021 márciusában meghozandó döntés.

A biztosítótársaságok pozitív kilátásai miatt 2020-ra növekvő nyereségével, amely lehetővé tette az osztalék részvényenkénti 7p-os értékét, és potenciálisan növekedni tudott, ez az, ami kiemelkedik az Egyesült Királyság részvényeinek részeként 2021-ben.

10. Datolyaszilva Nyrt. (LON: PSN)

datolyaszilva részvényárfolyam-diagram

Bár semmi sem biztos, hogy 2021-re vezetne, az ingatlanpiac egy olyan iparág, amely 2020-ban remekül teljesített, figyelembe véve az idei év összes kihívását. Az iparban jelenleg az egyik sugárút az adásvételi beruházások, amelyekre látszólag nagy a kereslet.

A 8,24 milliárd font piaci korlát mellett a Persimmon kiválóan kezdte az első féléves eredményeket, és az előző évhez képest csaknem 49% -os növekedést mutatott az előző évhez képest, és ragyogó összeredményt fog elérni 2020-ig.

A bélyegilleték megadását biztosító kormányzati bejelentést követően sokakat arra késztetett, hogy tovább lépjenek, hogy feljussanak az ingatlanlétrára. Látva, hogy a jelenlegi lakástulajdonosok megváltoztatják a régi lakóterületüket egy új élettérre, az FTB az ingatlanlétrán ugrik, és végül a közelmúltig látta, hogy a befektetők megugrása a vegyes ingatlanok vásárlásának keverékének része.

Bár a lakásvásárlási folyamat leállt a lezárási időszakokban, Persimmon arról számolt be, hogy ez nem rontotta a cég általános eredményeit, ha bármi is tovább tolódott volna.

Az idei év második felében a brit otthonteremtők arról számoltak be, hogy 2,5 milliárd font körüli határidős rendelésállománya van, ami 21% -os növekedést jelent a tavalyihoz képest, és jelenleg ebben az évben „elfogyott”..

A csoport korábbi vezérigazgatója, Dave Jenkinson a társaság sikeres évét követően a legutóbb közzétett jelentésben kijelentette, hogy Jenkinson új osztalékokat intézett a részvényesekhez.

„Örömmel jelentjük be, hogy az Igazgatóság szerény, részvényenként 40p időközi osztalékot javasol. Az idei év további osztalékfizetései továbbra is szoros felülvizsgálat alatt állnak. ”

Dean Finch, a Persimmon új vezérigazgatója a napokban megosztotta nyilatkozatait a társaság éves teljesítményéről.

A nyilatkozatában Finch azt tanácsolta, hogy a Datolyaszilva a Covid-19 kihívásai ellenére „robusztusan teljesít”, és jó úton halad 2020-ig..

A Datolyaszilva kétségtelenül erős piacvezető és egy olyan piacvezető, akinek célja, hogy ne csak magasan fejezze be az idei évet, de további sikereket várjon 2021-ben és azon túl..

Miután a Persimmon erős pénzügyi teljesítményt mutatott és továbbra is fenntartja ezt az erőt az új évben, valamint más utakat épített a márkán belül, ideértve az ügyfélszolgálatot is, Persimmon jó úton van ahhoz, hogy vitathatatlanul a legjobb brit lakáscég legyen az Egyesült Királyságban.

Hogyan lehet befektetni az Egyesült Királyság részvényeibe?

Most megalapítottuk az Egyesült Királyság 10 legjobb teljesítményű részvényét 2020-ban, és a részvényeket, amelyek 2021-es részesei lehetnek, most itt az ideje, hogy lássuk, hogyan válhatunk részévé az Egyesült Királyság részvénykereskedelmi akciójának.

Mielőtt elkezdené a befektetés útját, elengedhetetlen, hogy tudja, hogy semmi sem garantált a pénz befektetésénél. Éppen ezért bölcs dolog minél több kutatást végezni és elvégezni minden olyan területen, ahol pénzének elhelyezésén gondolkodik.

Kezdheti kereskedési útját otthonában, minden segítséggel és útmutatással.

Először is, az Egyesült Királyság részvényeivel való kereskedéshez létre kell hoznia egy kereskedési számlát, és meg kell találnia az Ön számára megfelelő brókert.

Számos online kereskedési platform áll rendelkezésre az online felfedezéshez, azonban a legjobb, ha okosan választ, és győződjön meg arról, hogy a választott platform rendelkezik-e a szükséges licencekkel és a közvetítői licencekkel.

Az eToro, a világ vezető társadalmi és kereskedelmi platformja mindezt szabadidejében kínálja. Az online kereskedési platform egyszerűvé, stresszmentesen, hatékonyan és gyorsan teszi lehetővé a részvény kereskedést.

Megnyitja a eToro fiók perceken belül megtehető, egy brókerszámla megnyitásával együtt, amely azt javasolja, hogy a pénze legyen elkülönítve a mindennapi számláktól.

Miután megnyitotta számláját és kiválasztott egy igényeinek megfelelő brókert, akkor az utolsó pont a pénz befizetése a tőzsdei kereskedés megkezdéséhez.

Nincs időkorlát, annyi időt szánhat és annyi kutatást végezhet, amennyire szüksége van, mielőtt bármibe fektetné a pénzét, mivel mindig bölcs dolog tudni, mibe megy.

Beleértve az eToro által kínált összes előnyt, beleértve az alábbiakat is 0% jutalék, Az eToro hozzáférést biztosít az összes vezető legjobb részvényhez és egyebekhez, továbbá kereskedési oktatást is kínál, hogy megértse és megkezdhesse útját a tőzsdei kereskedésben.

Kezdeti költségek nélkül egyszerűen regisztrálhat ingyenesen, hogy első kézből megismerhesse, hogyan néz ki és hogyan működik a kereskedési számla, így amikor a valódi ügyletről van szó, akkor magabiztosabbnak érezheti magát a kereskedelemben..

Akár kezdő a részvény, akár a befektetés kezdője, ezen az egyszerű, egyenes és modern platformon keresztül megtanulhatja a kereskedelem összes trükkjét.

eToro – Vásárolja meg az Egyesült Királyság 2021-es részvényeit 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

P kulcskenőcsök

2021-ben sok lehetőség van befektetésre az Egyesült Királyság tőzsdéjén, de az idén egyértelművé vált, hogy érdemes a legjobb 10 brit részvény után nézni. Az alábbiakban bemutatjuk az Egyesült Királyság részvényeinek legfontosabb kulcspontjait 2021-ben.

Ha emlékszik valamire a 2021-es év legjobb brit részvényeiből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

 • Rightmove és BP vezesse az Egyesült Királyság legjobb 2021-es részvényeinek listáját
 • Befektetés előtt mindig végezzen további kutatásokat a választott részvényekkel kapcsolatban.
 • A részvényekbe történő befektetés és vásárlás nem jár garanciával a kockázati tényezőkkel együtt.
 • Pénzügyi lehetőségei szerint fektessen be.
 • Végül bölcs dolog megbizonyosodni arról, hogy 100% -osan jól érzi magát a választott befektetéssel, különösen, ha hosszú távra szeretne befektetni.

Reméljük, hogy a 20 brit befektetésre szánt első tíz brit részvény listánk hasznos volt.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár csökkenhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector