Az Egyesült Királyság legjobb részvényei 2021-re! 7 brit részvény segíthet abban, hogy egymilliót keressen

Az Egyesült Királyság részvényei megtisztultak 2020-ban, de a 2021-es verziójuk rockosabb lehet. Ennek ellenére tartsa meg ezt a 7 nevet a figyelőlistán, hogy vásároljon.

Az Egyesült Királyság gazdasága nem volt kész arra a pusztításra, amelyet a Covid-19 járvány okozott. A vírus visszaszorítására irányuló intézkedések megrongálták a gazdaság számos brit szektorát, például az utazást, a vendéglátást, a szórakozást, hogy csak néhányat említsünk. A kis- és középvállalkozásokat megtizedelték, a legtöbbnek jelentősen vissza kellett szorítania működését, vagy teljesen le kellett állítania. Az utazás megállt, és a tőzsdék nagy sikert arattak.

Az Egyesült Királyság piacai esetében a részvénypiac kiszámíthatatlan volt 2020-ban a világjárvány és a hazai hatások miatt. Két nagy esemény befolyásolja a piacot 2021-ben.

  • Brexit – A Brexit átmenet befejeződött, és az Egyesült Királyság tárgyalásokat folytatott az EU-val. Most meg kell nézni, hogy a brit és az európai piac mennyire alkalmazkodik a Brexit utáni piachoz.
  • Covid-19 – A járvány várhatóan több jóváhagyott oltóanyaggal enyhül, és még fejlesztés alatt áll. A részvények várhatóan fellendülnek, és a piacoknak 2021-ben erőteljes fellendülésnek kell lenniük.

Tehát az Egyesült Királyság tőzsdéjén várható fellendüléssel mely brit részvényeket érdemes figyelni? Melyik részvényekbe érdemes befektetni a nehezen megkeresett pénzeket, és nagy hozamra számítanak? Sok vállalat jelenleg rövid távon néz szembe kihívásokkal, de az előrejelzések szerint a helyzet javulása miatt az alábbi részvényeket érdemes figyelni.

Mindezeket az Egyesült Királyságban található legfontosabb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Hosszú távú növekedési lehetőségek


Az Egyesült Királyság tőzsdéjén a COVID-19 járvány miatt számos kérdés áll jelenleg szemben. Számos részvény azonban hosszú távon lehetővé teszi a magas hozamot. Ha a jelenlegi forgatókönyv szerint az Egyesült Királyság részvényeibe fektet be, akkor az online fókuszú vállalatok részvényei jó választás.

Rightmove Nyrt

A Covid-19 pandémiában a bizonytalanság vette át az Egyesült Királyság piacait. Az Egyesült Királyság lakáspiaca azonban meglehetősen jól teljesített. Az ország bezárva, Rightmove jelentősen megnőtt a weboldaluk forgalma. Az Egyesült Királyság kormányának bejelentése a "bélyegilleték ünnep." A bélyegilleték lehetővé teszi, hogy a házvásárlók 500 000 fontért vásárolhassanak otthont, és ne fizessenek bélyegadót.

Azoknak az ingatlanoknak, amelyek több mint 500 000 fontba kerülnek, kedvezményes díjat kell fizetni. Az Egyesült Királyság lakáspiacának piaci kapitalizációja 5,58 milliárd font. A befektetők szorosan figyelemmel kísérik a nagy tőkés részvényeket. A vakcina küszöbön álló érkezése biztosította, hogy az ingatlanpiac 2021-ben fellendülést mutasson. Annak ellenére, hogy a Rightmove néhány kihívással szembesült a COVID-19 világjárvány miatt, pénzügyi helyzetük erős ahhoz, hogy rövid távú kihívásokkal ellensúlyozzák őket..

InterContinental szállodák

A vendéglátóipar a legnagyobb kihívással nézett szembe, amikor a COVID-19 járvány bekövetkezett, és a szállodákat az utazási korlátozások közepette kénytelenek voltak bezárni. Sok szállodát karanténközpontokká alakítottak, vagy az egészségügyi dolgozók számára nyitva álltak, és bevételük nélkül kellett működniük. Az InterContinental Hotels csoport nem volt más, a járvány arra kényszerítette őket, hogy bezárják szállodáik nagy részét.

Mivel azonban a vakcina a láthatáron van, és az utazási korlátozásokat fokozatosan megszüntetik, 2021 ígéretesnek tűnik az InterContinental Group számára, a megrendelések növekedésével. Az InterContinental pénzügyei mindig is egészségesek voltak, és az Accor csoporttal való esetleges egyesülés híreivel, Interkontinentális a részvények jelentős megtérülést jelenthetnek a befektetők számára.

Persimmon Nyrt

Egy másik részvény, amely láthatta a bélyegilleték szabadságának előnyeit, Datolyaszilva, csillagbemutatója volt 2020-ban. A bélyegadói ünnep új ingatlanok vásárlására késztette a lakásvásárlókat, és megugrották a befektetők ingatlanvásárlását. 2020 első felében a Datolyaszilva 49% -os növekedést mutatott az előző évhez képest, az év második fele pedig 21% -os növekedést jelentett az elmúlt évhez képest. A COVID-19 helyzet ellenére Persimmon 2020-ban magasan zárta és 2021-ben további nyereségre készül, ami mindenképpen okos kiegészítője minden portfóliónak.

Helyreállítási lehetőségek

Egyes brit részvények helyreállnak a 2020-as tőzsdei összeomlás után. Ezek elsősorban banki részvények, amelyek rövid távon tapasztalhatnak némi turbulenciát, de hosszú távon megbízhatóak. Ezek többnyire banki részvények, mint például a Barclays és a Lloyds részvényei.

Lloyds Bank

Annak ellenére, hogy az Egyesült Királyságban a bankok 2020-ban veszteségeket szenvedtek, a veszteségek nagy részét visszaállították és megtérítették. Számos tényező láthatja, hogy a Lloyds 2021-ben pozitív évnek indul.

Nem valószínű, hogy az osztalékok kifizetése újabb zavarokkal szembesülne, amelyek pozitívan befolyásolhatják a befektetők hangulatát. A COVID-19 helyzetének javulásával a piacok is felfuthatnak, és úgy gondolják, hogy a helyzetnek hamarosan normalizálódnia kell. Ennek az a következménye, hogy a tőzsdei rali felemelheti a Lloyds Bank részvényeinek árfolyamát.

A Lloyds Bank pozitív kilátásokkal rendelkezik az erős pénzügyi helyzetének köszönhetően, amely folyamatosan javul. Ez egy olyan tényező is lehet, amely miatt a részvények árfolyama 2021-ben meg tudott nőni.

Barclays

Barclays egy másik brit részvény, amelyet a befektetők 2021-ben alaposan megvizsgálnak. A COVID-19 világjárvány csúcspontjaként a Barclays árfolyama 80 pennyre esett vissza. A részvényárfolyam azóta a COVID-19 helyzetének javulása után fellendült. Miután a Brexit végleg lezárult, a Barclays részvényei várhatóan 2021-ben növekedni fognak, az elemzők

Részvényenként 1,57 font, a becsült legmagasabb 2,50 font. Annak ellenére, hogy a kilátások 2021-ben pozitívnak tűnnek, a Barclays hangsúlyozta, hogy a 2021-re tartó piacokon továbbra is fennáll egy bizonyos bizonytalanság.

Tesco

2020 erős év volt a számára Tesco, azzal, hogy a vállalat az online értékesítés az egekbe szökött a zárolásnak köszönhetően. A Tesco részvénye 7% -kal emelkedett az év elejétől, 26,7 milliárd fontot termelve az értékesítés révén. Az Egyesült Királyságon belül az élelmiszerek értékesítése szintén 9% -kal nőtt. A Tesco véglegesítette a thaiföldi és malajziai kar eladására vonatkozó megállapodást is, amelynek becsült értéke körülbelül 10,6 milliárd font.

A társaság ezt követte egy speciális osztalék bejelentésével, amely nettó vagyon 5 milliárd fontot juttatott el a részvényesek számára, és 2,5 milliárd fontot tett hozzá a Tesco PLC nyugdíjrendszeréhez. Az elemzők előrejelzése szerint a Tesco részvények átlagára 276p 2021-ben, 2021-ben így a Tesco részvényei kiváló opciót jelentenek.

BP

BP bejelentette, hogy megújuló energiával foglalkozik, és meg kívánja tartani jelenlétét az olajiparban, miközben 2021-ben 50 gigawattos kapacitást kíván megcélozni a megújuló energia szektorban. A BP megújuló energiáért folytatott erőfeszítései megfelelő időben érkeznek a vállalat számára, a világ pedig távolodjon a fosszilis tüzelőanyagoktól, és legyen környezetbarátabb. 2020-ban a kereslet jelentősen lelassult, a világ szinte leállt a COVID-19 miatt.

A BP csökkentette veszteségeit a második negyedévi 16,8 milliárd dollárról a harmadik negyedévi 0,5 milliárd dollárra. Új projektek vannak folyamatban. Amint a BP bejut a megújuló energia szektorba, 2021-ben jelentősen megnő az állománya, mivel a világ magába foglalja a környezetbarát energiaforrásokat.

Ez az ideális idő a tőzsdei befektetésekre, a COVID-19 világjárvány bekövetkeztekor eső részvények helyreálltak. Az előrejelzések szerint a piacok fellendülnek, és a részvényárfolyamok emelkedni fognak, ami ideális alkalom arra, hogy alacsonyabb áron lépjen be a piacra, és pozitív megtérülést élvezzen.

eToro – Az Egyesült Királyság legjobb részvényeinek vásárlása 2021-ben 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

Melyek a 10 legfontosabb alulértékelt készlet az Egyesült Királyságban 2021-re?

Az 5 legfontosabb befektetési osztalékkészlet 2021-re

Az Egyesült Királyság 10 legjobb befektetési készlete 2021-ben (mélyreható áttekintés)

Milyen 2021-ben vásárolják meg a legjobb 7 telekommunikációs készletet??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector