Fektessen be ebbe az öt legmagasabb részvénybe, vagyon lehetne 2021-ben

A tőzsde rengeteg lehetőséggel van tele, hogy gazdag jövőt biztosítson magának. Annak eldöntése, hogy melyik részvénybe fektessen be, nem tortaút, hanem jó kutatást, tudást és tőkét igényel. Könnyebbé téve, hogy ezek az első 5 most megvásárolható részvény, amelyek előkészíthetik az utat a milliomos jövőjéhez.

A legjobb részvények, amelyek most vásárolhatók a jövedelmező jövedelemhozam érdekében

Öt kiváló részvény áll készen arra, hogy megjutalmazza befektetőit ebben az évben. E részvények mindegyike a legvonzóbb vétel, és készen áll arra, hogy hosszú távon szép jövőbeli hozammal jutalmazzon.

Itt van az 5 legfontosabb részvény, amelyek 2021-ben vagyonra tehetnek:

# 1: Walt Disney (DIS)


A Disney pillanatnyilag az összes hengerre lő, és ha most az egyik legjobb részvényt szeretné vásárolni, amely segít a gazdag jövő biztosításában, ne gondoljon többet. A befektetők nagyon izgatottak a Disney jövője miatt, mert megjelent a csodálatos újonc szezon a Disney-n +.

A pandémiás hullám rendeződik, és a Disney alig várja, hogy minden biztonsági intézkedéssel újra megnyissa parkjait, üdülőhelyeit és hajóútjait. Miután újra megnyílt, nem kétséges, hogy tele lesz Disney-rajongók nyájaival, ami végül növelni fogja bevételeit és profitját. A Disney részvények következő igazi növekedési mozgatórugója a nagy költségvetésű színházi megjelenés lesz.

A Disney + a vártnál nagyobb bevételt fog elérni, mivel előfizetői mostanra csaknem 86 millióra emelkedtek. Ha ez a szám tovább növekszik, akkor a menedzsment arra számít, hogy 2024-ig 260 milliót fog elérni, ami hosszú távon az egyik legjövedelmezőbb állomány lesz. A Disney streaming szolgáltatása jelentős ütemben növekszik, és kétségtelen, hogy 2021-ben az egyik legjobb tulajdonos lesz.

# 2: Limonádé (LMND)

A Lemonade egy biztosítási technológiai társaság, amely alig több mint négy év üzleti tevékenységével 1 millió ügyfelet szállított meg. A mesterséges intelligencia, a technológiai fejlődés és az ügyfélbarát megközelítés felhasználásával zökkenőmentes és fejlettebb biztosítási élményt kívánnak létrehozni. A kárigényük folyamata gyors és fájdalommentes, és személyre szabott biztosítási tervének elkészítése mindössze 90 másodperc kérdése az AI-alapú alkalmazásukkal.

A Limonádé e szokatlan idők és költségmegtakarítás közepette gyorsan növekszik részesedése a lakástulajdonosok, bérlők és háziállatok biztosításának piacán. A cég bejelenti, hogy nemrégiben kezdte meg az életbiztosítási termékek tesztelését. Ha a termék több mint 1 millió ember számára sikerrel hoz létre minőségi vásárlói élményt, akkor ez a részvényváltó lehet és az egyik legjobb részvény, amelyet most meg lehet vásárolni.

A Limonádé nem tervezi a növekedés megállítását, ezzel a jövőben a legjobb állomány lesz. Azok a termékek, mint az autóbiztosítás, várhatóan a láthatáron lesznek, amint azt a menedzsment említi. Ezen túlmenően, a vállalat kiterjeszti határait nemzetközi viszonylatban, 2020-ban sikeres beindítással Franciaországban. A következő hónapokban ez a megzavaró induló további terveket tesz a 800 milliárd dolláros futamidejű életbiztosítási piacra való belépéshez, amely elősegíti számukra a profit növekedését. Itt szinte igaz, hogy amikor az élet ad neked "citrom," szorítsa őket, hogy ezzel a nyereséges készlettel birtokolják jövőbeni vagyonát.

# 3: Advanced Micro Devices (AMD)

Az Advanced Micro Devices egyedülálló tulajdonságokkal és szabadalmaztatott termékekkel a tőzsde rivaldafényébe került a technológia és az újítások lendületével. Ez a Szilícium-völgy induló félvezető eszközök globális gyártója, amelyeket nagy teljesítményű számítógépes feldolgozásra használnak olyan rendszerekben, mint az asztali számítógépek, a Pc munkaállomásai stb. Az AMD a világjárvány idején képes volt fokozni növekedését azzal, hogy több ember dolgozott és tanult otthonról. Jelentős személyi számítógép-értékesítés történt, és a PC-k világszerte történő szállítása az év során 13% fölé emelkedett, 2020-ban 300 millióra.

Az AMD fő hangsúlya a grafikus feldolgozás, a képek renderelésének sebességének növelése és az adatfeldolgozás a nagy felhő- és adatközpont-alkalmazások számára. Bevétele 56% -kal nőtt az év során, 2,8 milliárd dollárra a harmadik negyedévben.

Mivel a technológia még mindig előrehaladási fázisban van, az AMD-hez hasonló cégek a legjobban vásárolható részvények a jövőben a jó szerencse biztosításához. Ezen kívül az AMD chipeket is gyárt a Sony PlayStation 5 és Microsoft Xbox Series X konzoljai számára. Mivel a PC-piac az elkövetkező években várhatóan erőteljesebben szárnyal, és a játékszoftverek világszerte gyorsan eladnak, a befektetők jó megtérülésre számíthatnak ebbe a nyereséges részvénybe történő befektetéssel.

# 4: Moderna (MRNA)

A világjárvány valóban gyakorlati és jövedelmező év volt a Moderna, a biotechnológiai vállalat számára. A Moderna nem volt népszerű név a gyógyszeriparban, amíg be nem mutatta messenger RNS (mRNS) technológiáját és kifejlesztett egy olyan vakcinát, amely jelentős szerepet játszhat a COVID-19 terjedésének lassításában. A koronavírus elleni vakcina számos országban kapott engedélyt, és ez lett a második vállalat, amely több tucat versenyben elnyerte a jóváhagyást.

A Moderna koronavírus elleni vakcinája tartalmában egyedülálló, mert olyan mRNS-t tartalmaz, amely a testünket arra ösztönzi, hogy a vírus tüskefehérjéjéhez hasonló szerkezetet hozzon létre. Ez tovább indítja immunrendszerünket olyan betegség elleni küzdelemben termelődő antitestek és T-sejtek létrehozására, amelyek megvédenek minket a vírustól.

Ez az állomány most 24 további gyógyszerjelöltet fejleszt, köztük a szezonális influenza és az emberi immunhiányos vírus (HIV) lehetséges oltóanyagait, a COVID vakcinából származó készpénzzel. Mivel ilyen látnok a gyógyszeriparban, a Moderna az egyik legjobb részvény, amelyet most meg lehet vásárolni a jövőbeni megtérülés érdekében.

# 5: Négyzet (SQ)

A Square egy fizetési és értékesítési pontokat kínáló vállalat, amely óriási növekedést mutat az elmúlt években. A társaságnak óriási igény mutatkozott a világjárvány idején, és olyan szolgáltatásokat nyújtott az emberek számára, mint a hitelkártya-feldolgozás, a weboldalépítés és az üzleti finanszírozás. Amellett, hogy segít a kereskedő ügyfeleknek az üzleti tevékenységük növekedésében, a Square növeli nyereségét.

Az összehúzódásaival kapcsolatos gazdasági bővülés tartóssága, amely jót ígér a fogyasztói kiadások számára, és az a tény, hogy a Square nagyobb vállalkozásoktól kap GPV-t, legalább évi 125 000 USD évesített GPV-vel, az egyik legjobb részvény, amelyet most és beláthatóan meg lehet vásárolni. jövő.

A Square rendkívül népszerű peer-to-peer fizetési platformja, a Cash App jelentős szerepet játszik növekedési mozgatórugóként. 2017 decembere és 2020 júniusa között a Cash App havi aktív felhasználói (MUA) száma 7 millióról több mint 30 millió emberre nőtt. A készpénz nélküli tranzakciók új normájának előkészítésével és a Cash App növekedésével a Square nagy darab nyereséget termel az elkövetkező években, és részvényesei készen állnak arra, hogy profitáljanak belőle.

Alsó vonal

2021 számos nyereséges lehetőséget hozott magával a tőzsdén. Ha azt tervezi, hogy nehezen megkeresett pénzét egy álomba fekteti, hogy gazdag jövőt biztosítson. Ne gondoljon többet, mert ezek a most vásárolható legjobb részvények, amelyek készek a jövőben robbanásszerűen növekedni.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

A 15 legnagyobb részvény 2021-ben felrobban

5 megállíthatatlan készlet minden idők legmagasabb pontján, amelyeket még mindig meg lehet vásárolni

A legjobb 9 készlet gazdaggá tesz

A 10 legfontosabb brit részvény, amelyet figyelembe kell venni 2021-re

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector