Ha most belefektet ebbe az 5 készletbe, milliomos lehet

Szeretne milliomos nyugdíjas lenni? Fektessen be ebbe az 5 készletbe az álmait a valóság felé fordíthatja

Azt mondják, az álom nagy, de hogyan hangzik az álomgazdag? Ha meggazdagodni álmodsz, nincs jobb vagyonteremtő, mint a tőzsde. A tőzsde rendkívül nyereséges, és mindenki számára sütemény lehet, ha elegendő időt szán és megfelelő megtakarításokat számol.

A tőzsdei befektetés a legjobb lehetőség a passzív jövedelem megszerzésére. Az öt részvénybe történő befektetés, amelyet itt megvitatunk, nagyban hozzájárul a jövőjéhez.

Hatékony megtakarítással, jó stratégiával és elegendő idővel bárki milliomos lehet, ha egyszerűen befektet a teljes tőzsdére. Valóban kivitelezhető lehetőség mindenki számára, akinek türelme és jó mennyiségű megtakarítása van kockázatkezelésként. Egy kis tipp a portfólió növekedésének fellendítéséhez, ha figyelembe vesszük ezeket a gyorsan növekvő vállalatokat, amelyek gyors ütemben mozognak, és a jövőben is ezt teszik.

Mielőtt beugrana a sávba: Fontos tényezők


Noha a tőzsde a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a gazdag jövedelem megszerzésének, a teljes siker érdekében néhány tényezőt figyelembe kell venni. Ez nem csak találgatás, hanem részletes kutatást és számításokat igényel.

3 tényező, amelyet figyelembe kell venni a tőzsdei befektetés előtt:

Az idő befektetésee

A befektetés időzítése elengedhetetlen szempont, amelyet figyelembe kell venni. Minél hosszabb a befektetési időtartama, annál nagyobb lesz a fészketojása. Ezért mindig jobb, ha korán kezdi el befektetéseit, még a 20-as éveiben is, ami a jövőben milliomos lesz.

A befektetés összege

Az az összeg, amelybe hajlandó befektetni, szintén nagyon fontos, mielőtt kiválasztaná a legjobb befektetési állományt. Ezért döntse el, mennyire készen áll a befektetésre, és soha ne felejtse el megtartani jó tőkét takarékként vagy kockázatkezelési tervként.

A beruházás növekedési üteme

Ez a növekedési ütem olyan tényező, amely felett nincs kontrollja, de jó, ha tisztában van annak ingatag jellegével. Ha a pénze csak 1% -kal vagy 2% -kal növekszik, akkor nem számít, mennyit fektetett be és mennyi ideig takarított meg.

A milliomos státuszhoz vezető út még mindig nagyon hosszú. Hosszú évtizedek alatt a tőzsde átlagosan közel 10% -os éves nyereséget ért el, ami viszonylag jó eredmény. De ez a befektetési időszak alatt változhat vagy nem.

A legjobb 5 készlet milliomos nyugdíjassá válhat

Íme az első 5 részvény, amelyek viszonylag stabil és gyorsabb klipet mutatnak, és úgy tűnik, hogy a közeljövőben is növekedésében készen állnak.

1. Amazon.com

Az Amazon, az e-kereskedelmi gőzhenger valóban hosszú ideig gyors ütemben növekszik. A közelmúltban 26,3% volt a részvények árának 20 éves éves növekedési üteme, ami elég messze van ahhoz, hogy egyetlen 10 000 dolláros befektetés 1 millió dollárrá váljon. Általában, ha a vállalatok egyre nagyobbak, nehezen tudnak gyorsan méretezni a tőzsdén. Az elmúlt néhány évben az Amazon kereskedési ára 1600 dollár és 3000 dollár között mozgott, ami valóban csodálatra méltó tényező.

A pandémiás év valóban gyümölcsöző volt az Amazon számára. A társaság égett, a nettó árbevétel a harmadik negyedévben 37% -kal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, ami 96 milliárd dollár volt.

Az Amazon Web Series (AWS) felhőalapú számítástechnikai platform napjainkban az egyik legnagyobb készpénzes tehén. A harmadik negyedév 29% -os, 11,6 milliárd dolláros növekedést mutatott, és 33% -os piaci részesedéssel büszkélkedhet iparában.

Az elkövetkező néhány évtizedben átlagosan 25% -os vagy annál nagyobb éves nyereségre számítani nem kivitelezhető lehetőség, de az Amazonba történő befektetésnek vannak előnyei. Többet ad okok arra, hogy piaci ütemű növekedésre számítsanak a befektetők számára a következő jövőben, ezáltal az egyik legjobb befektetési részvény, amellyel előreláthatunk egy milliomos nyugdíjas jövőjét.

2. Activision Blizzard

Ha érdekli a videojáték-ipar, az Activision Blizzard egy ismerős név lenne az Ön számára. Átlagos éves növekedési üteme az elmúlt 20 évben 25,2%, az elmúlt tíz évben pedig 21,8%.

Az Activision Blizzard a videojáték-ipar erőműveként ismert. Növekvő sikerük egyik fő oka nem más, mint az addiktív játékosok.

Termékeik nagyon addiktívak, és a videojátékok megszállottjai soha nem fogják megmenteni őket. Csaknem 390 millió havi aktív felhasználó volt, nettó árbevételük 52% -ot tett ki évről évre. Pozitívum, hogy az Activision Blizzard valóban ígéretes tőzsde a befektetők számára, hogy biztosítsák milliomos jövőjüket. A Grandview Research szerint várhatóan évente majdnem 13% -kal nő 2020 és 2027 között.

3. Gyorsan

A digitális átalakulás beköszöntével és a globális járvány miatti globális leállítással az online felhőalapú platformok minden hónapban magasabbra emelkednek.

Gyorsan az a platform, amely a tartalom gyorsabb áramlását biztosítja a végfelhasználók számára, folyamatos emelkedést mutatott. Legyen szó a teljes ügyfélszámról vagy az egy vállalati ügyfélre jutó átlagos kiadásról. A platform csak drámai módon bővül. A társaság dollár alapú terjeszkedési rátája 147% a harmadik negyedévben, ami ígéretes tőzsdét jelent a befektetők számára, akikre hosszabb ideig támaszkodhatnak.

4. PayPal

Az átlagos éves növekedési ütem 37,1%, a PayPal pedig egy újabb termékeny talaj a nyereséges befektetések számára. Piaci értéke a közelmúltban 241 milliárd dollár volt, amely majdnem megegyezik a piacon lévő nagy fegyverek, például a Netflix, a Coca-Cola stb. Piaci értékével a harmadik negyedévben, a vállalatnak körülbelül 4 milliárd tranzakciója volt 247 milliárd dollár értékben. Még a Finetech piacon is későn érkező PayPal mintegy 361 millió felhasználót szolgál ki világszerte, ami valóban hatalmas szám. Tulajdonában van a Venmo is, amely manapság a leggyorsabban növekvő mobil fizetési rendszer. Ezáltal a PayPal ideális terep a befektetésekre a milliomos jövő biztosításában.

5. NetFlix

A Netflix 219,8 milliárd dolláros piaci értékével hosszú távon az egyik legjövedelmezőbb részvény lesz és marad. Az áremelkedéssel együtt a Netflixnek körülbelül 860 000 új előfizetője van az Egyesült Államokban és Kanadában.

2020 a Netflix fényes jegyzetével zárult, világszerte csaknem 203,7 millió előfizetővel. A világjárvány és az otthoni hunkerek kivételesen jövedelmező piacot hoztak létre a Netflix számára, és néhány Netflix eredeti kiadással nyereséges 2021-re számítanak. Valóban gazdag piac, amelybe befektetni lehet, hogy valóra váltsa milliomos nyugdíjasának álmát.

Következtetésképpen

Ez az öt fent említett részvény gyorsan növekszik, és hosszabb ideig fenntartja növekedését. Valóban érdemes felvenni őket a befektetési figyelőlistájukba, hogy szemmel tartsák és soha ne veszítsék el a megfelelő befektetési lehetőséget. Ha jövőbeli erőssége a milliomos nyugdíjas lét, akkor gondosan figyelje a tőzsdei részesedéseket, és biztosítsa befektetését az Ön számára megfelelő részvényekben.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

További információ a készletekről:

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

7 brit osztalékkészlet, amelyek most megvásárolhatók, és vonzó jövedelemforrást kínálnak

Melyek azok a 10 brit részvények, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben??

Melyek a 2021-es év 7 legfontosabb részvényválasztása?

A legnépszerűbb telekommunikációs készletek 2021-ben

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector