Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket a most vásárláshoz

Ebben a folyamatosan fejlődő versenykörnyezetben a jó hozam elérésének egyik legjobb módja a részvényekbe történő befektetés. A passzív jövedelemre törekvő befektetők számára az osztalékrészvények mindig opciót jelentenek. 3% -os hozamot és magasabb megtakarítást érhet el más megtakarítási számlákhoz képest. A tőzsdén befektetőnek előnyei és kockázatai egyaránt vannak. A megvásárolható legjobb részvények kiválasztása valóban körmönfont döntés, amelyet megbízható és robusztus kutatási ajánlásokkal kell alátámasztani.

Tippek a legjobb részvények megvásárlásához most

Noha a tőzsdén kereskedett alapok (ETF) népszerűsége lecsökkentette az egyes részvényvásárlókat és azok piacát, a tőzsde jó kutatások mellett mégis sikeres befektetési projekt lehet. Bármi legyen is a kereskedési stílusa, legyen az napi kereskedés, vagy akár olyan stílusok, mint a swing kereskedés, a pozíció kereskedés vagy a befektetés, különös kritériumnak kell lennie a részvények kiválasztásához.

Íme néhány aranyszabály és tipp a piac legjobb részvényeinek kiválasztásához.

Hosszú távú befektetési terv

Nem számít a jelenlegi forgatókönyv, a beruházási terveknek mindig hosszú távúaknak kell lenniük. Mielőtt befektetne egy adott cégbe, elemezze annak történetét az osztalékkifizetések, a cash flow és a kereskedési teljesítmény áttekintésével. A történelem nem biztos, hogy megbízható mérőeszköz a jövőbeni teljesítmény szempontjából, de vázlatot készíthet a jó kezdethez.


A tőke megőrzése legyen a legfontosabb

A részvénybefektetés és a kereskedés nem szerencsejáték. Inkább konkrét tervre és kutatásra van szüksége. A tőke megőrzésének és a kockázat minimalizálásának kiemelt fontosságúnak kell lennie a részvénybe történő befektetés során. A legjobb az lenne, ha világos elképzelése lenne arról, hogy mennyi pénzt engedhet meg magának, hogy elveszítse, és hogyan válasszon hosszú távon ennek megfelelően részvényeket. A játékban maradás és a tőke megőrzése az egyik legkritikusabb cél.

A kockázatkezelés terve

Határozza meg azt a kockázati szintet, amelyet megengedhet magának és együtt élhet. Koncentráljon a nagybetűk megőrzésére, és mindig a kockázatok minimalizálásával indítsa el. Miután fokozatosan növekszik a területen szerzett ismeretei és tapasztalata, fontolóra veheti a kockázat bővítését a kereskedéshez kiválasztott részvények alapján.

A legjobb részvények, amelyeket most vásárolhat meg a piacon

Ahogy az egész világ arra számít, hogy mi a "új normális" számunkra fontos, hogy a kívánt tőzsde kiválasztása során figyelembe vegyük a múltbeli trendeket, a jelenlegi piacot és számos más tényezőt. Íme néhány a legjobb részvények közül, amelyek lenyűgöző relatív erővel büszkélkedhetnek, összehasonlítva másokkal, amelyek jól teljesíthetnek ezen a piacon.

FMCG szektor (gyorsan mozgó fogyasztási cikkek)

British American Tobacco és Birodalmi Márkák a legjobb és leggyorsabban mozgó fogyasztási cikkeket gyártó cégek (FMCG), amelyek vezetik a legjobb most vásárolható részvények listáját. Ez két dohányzó vállalat, amely több mint 7% -os hozamot kínál, annak ellenére, hogy a dohányágazatok nincsenek kedvezően a befektetők előtt. Ez meglehetősen lenyűgöző, valamint csábító terep a részvénybefektetések előnyeinek kihasználására.

Unilever Ltd., az FMCG márkanevű és csomagolt termékek gyártásával foglalkozó alispánja egy újabb virágzó készlet, amelyet figyelembe kell venni. Unilever osztalékhozama közel 3,5%, amely ebben a jelenlegi alacsony kamatlábú gazdaságban nagyon csábító és csábító. Mivel minden idők drága részvényei, a hirtelen piaci zavarok lehetőséget kínálhatnak a részvények szokásosnál olcsóbb felvételére is.

Az üdítőital-beszállító Britvic és alkoholos italokat gyártó cég Diageo két másik FMCG vállalat, amely a legjobb részvények kategóriába sorolható. Csábító, 3,5% feletti hozammal és virágzó teljesítménytörténettel, Britvic piaca sok lehetőséget kínál a befektetők számára. Másrészt a Diageo hozama viszonylag alacsony, ami megközelíti a 2,5% -ot. De az osztaléknövekedés eredményei elérték, hogy jelentős részvénygé váljon.

Technológia

A technológiai behemótok hasonlóak Facebook, Netflix, Google, és alma kezdetben uralta az ágazatot, és a tőzsdén háztartási névvé vált. Több befektető bizonyos növekedési potenciált látott ezekben a kezdő vállalkozásokban, és ez továbbra is az egyik legjobb lehetőség a befektetők számára.

Alapján Netflix legfrissebb jövedelemjelentés, a Netflix részvény drámai módon megnőtt, és relatív ereje megugrott, ami valóban befolyásoló tényező.

Annak ellenére, hogy áremelést hajtottak végre, Netflix december negyedévében 860 000 új előfizetővel bővült az Egyesült Államokban és Kanadában, és a cég 2020-ban világszerte 203,7 millió előfizetővel zárult, ideális terepet teremtve a tőzsdei befektetések számára. Steven Cahall, a Wells Fargo elemzője elmondta a jegyzete az ügyfeleknek, hogy, "Az NFLX történelmi medvéből kártyahordó bikává váltunk."

A technológiai óriás Apple (AAPL) 2021 januárjában az első olyan amerikai vállalat lett, amelynek piaci korlátja meghaladja a 2,3 billió dollárt. Az országot sújtó világjárvány ellenére az iPhone gyártója részvényeinek idén több mint 50% -os ugrást sikerült elérniük, ami ideális választás volt a befektetők számára a tőkével és passzív jövedelem mellett.

Pénzügy

A digitális átalakulási előnyök kihasználásával a globális pénzügyi szektorok bizonyos szolgáltatásokkal, például banki, befektetési és biztosítási tevékenységekkel mérséklik növekedésüket. Legyen Intuit. Inc (INTU) megoldásával a zökkenőmentes és megfizethető adóbevallás vagy Mastercard (MA) amely kihasználja a növekvő készpénz nélküli társadalom előnyeit. Ezek a márkák eléggé készek arra, hogy a káosz közepette is stabil és folyamatos piacot tudjanak fenntartani.

Következtetés: A Boon And Bane

A járvány pusztítása után az előrejelzések szerint a piacok helyreállnak, és a részvények pozitív emelkedési jeleket mutatnak, ami ideális alkalom a tőzsdei befektetésekre. A kockázatokat részvénypiaci befektetésekbe kívánják bevonni, de a kockázatok ellenére ezek az említett részvények a most vásárolható legjobb részvények, hogy növeljék az idei és az elkövetkező évek passzív jövedelmét.

eToro – Vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

A 10 legnagyobb brit készlet 2021-ben

Készletek kiválasztása: Teljes útmutató az új befektetők számára

Melyek a 20 legjobb turisztikai készlet 2021-ben?

Melyek az 5 legfontosabb osztalékkészlet 2021-re?

A legnépszerűbb telekommunikációs készletek 2021-ben

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector