Melyek a 10 legfontosabb alulértékelt készlet az Egyesült Királyságban 2021-re?

10 brit alulértékelt készlet, amelyet figyelembe kell venni 2021-ben

Része akar lenni az Egyesült Királyság alulértékelt részvényeinek, amelyek 2021-ben és azon túl jó lendületet mutatnak?

Vessen egy pillantást, amikor lebontjuk a 10 alulértékelt részvényt, hogy hozzáadjuk portfóliójához az új évet.

A 10 legfontosabb alulértékelt brit részvény

Pozitív módon kezdve az alulértékelt részvények valóban rejtett drágakövek a piacon.

Ahogy kezdjük az új évet, nyugodtan kijelenthetjük, hogy 2020 a világjárvány miatt sajnos sok szektort sújtott, és 2021 elején is folytatja ezt.


A második oltás reményt keltő híreinek napvilágra kerülésével és a gazdaság lassú felépülésével az alulértékelt készletek olyan részvények, amelyeket figyelmesen meg kell vizsgálni és hozzá kell járulniuk virágzó készletgyűjteményükhöz, vagy ha még nem ismerjük a kereskedelmet. kezdő portfóliójához.

2020-ban sok vállalat árfolyama olcsón esett, ami nem mind negatív okokból következett be, bár sokak számára valószínűleg a Covid-19 volt az egyik nyilvánvaló oka. De miután elmondta, hogy ezek az állományok különböznek az alulértékelt készletektől.

De további adieu nélkül vessünk egy pillantást az Egyesült Királyság legjobban alulértékelt részvényeire, amelyekről sok szakértő úgy véli, hogy ezek a részvények rövid és hosszú távon is jó hozamot hozhatnak.

A 10 legfontosabb alulértékelt készlet az Egyesült Királyságban venni 2021-ben:

1. Cineworld Group PLC (CINE)

2. Easyjet PLC (EZJ)

3. Sportech PLC (SPO)

4. Imperial Brands PLC (IMB)

5.. ITV PLC (ITV)

6.. Taylor Wimpey (TW)

7. BAE Systems PLC (BA)

8.. Card Factory PLC (KÁRTYA)

9.. Jogi & General Group (LGEN)

10.. Redrow PLC (RDW)

Vessünk egy pillantást arra, hogy mi alapozza meg az alulértékelt részvényeket, miközben megnézzük és megismerjük a piac 10 legjobb alulértékelt részvényét.

Mi az alulértékelt részvény?

Az alulértékelt részvény olyan részvény, amelyben a nyílt piacon olyan áron értékesít, amely lényegesen alacsonyabb, mint valódi belső értéke vagy egyszerű értelemben vett „valódi értéke”..

Például, ha egy részvény 40 fontért elad, de a részvények pénzügyi előrejelzései alapján 100 fontot ér el, akkor így nyilvánítja a részvényeket alulértékeltnek.

Lényegében részvényeket vásárol kedvezményes árfolyamon.

De a kulcsfontosságú részvények megtalálásának alapjai mélyebbek, mint gondolnád.

Az alulértékelt részvények értékelésekor a vállalat pénzügyi elemeibe merülve meghatározhatja a vállalat belső értékét, amelyet alapvető elemzés végez. Különböző pénzügyi szektorok vizsgálata, mint például a pénzügyi kimutatások, a cash flow, az eredménytermelés és a tőkekezelés.

Ezek a pénzügyi elemek határozzák meg a vállalat belső értékét, ami inkább azt bizonyítja, ha a részvény alulértékelt részvény.

Ha alulértékelt részvényeket keresnek, a befektetőknek nemcsak olcsóbb részvényárfolyamok keresésére van szükség, hanem időre és megértésre van szükség ahhoz, hogy elolvassák a vállalat hosszú távú kilátásait a növekedés és a stabilitás szempontjából..

A megfelelő, alulértékelt, jó potenciállal rendelkező részvények megvásárlása jelentősen megtérülhet a profit lehetőségeivel, mivel az üzlet idővel tovább növekszik.

Tökéletes példa arra, hogy az alulértékelt részvényekbe történő befektetés mennyire kifizetődő lehet, a jó hírű befektető, Warren Buffett jó példája.

Buffett, a világ egyik leggazdagabb milliárdosa és a tőzsdei guru kifejezte és megmutatta, hogy milyen eredményeket hozhatnak az ilyen alulértékelt részvényekbe történő befektetések.

Buffett kifejezte, hogy az olvasás után történő olvasás az egyik legfontosabb tényező a választott alulértékelt részvények kutatásakor, valamint az értékbefektetési stratégia másik szintre, az ő szintjére történő emelése. Mivel Buffett várja, hogy az alulértékelt részvényeket a világ előnyben részesítse, ami viszont céljai megtérülését látja.

Ezért Buffett egy olyan figura, akit sok befektető tisztel és csodál.

Buffett mellett egy másik magas archiváló társa, Charles Munger, aki leírta az alulértékelt részvény definícióját.

„A kitűnő, valós árú részvényeket valószínűleg kevésbé értékelik le, mint a gyenge részvényeket alacsony áron” – Charles Munger.

Kulcs emlékeztető – A belső érték eltér a jelenlegi piaci értéktől.

Mi az értékbefektetés?

Miután megértette, mi az alulértékelt részvény, akkor érdemes megvitatni az értékbefektetést és mit jelent ez.

Az értékbefektetés egyszerűen egy kulcsfontosságú befektetési stratégia, amely alulértékelt részvényeket vagy értékpapírokat keres a nyílt piacon azzal a céllal, hogy azokba vásároljon vagy befektessen..

A módszer lehetővé teszi a befektetők számára, hogy a részvényeket a jelenlegi viszonylag alacsony árfolyamon vásárolják meg annak valószínűségével, hogy jó hozamot érjenek el.

Mitől alulértékelt egy részvény?

A készletek különböző okokból alulértékelhetővé válhatnak, és az is tűnhet, mintha egyik napról a másikra megtörténhetne, különösen, hogy 2020 miként igazolta és bizonyította ezt igaznak.

A részvényeket rövid távon lehet alulértékelni, vagy hosszú távon alulértékelt részvényekké válhatnak, és mindkettőnek számos oka van ennek.

A különféle tényezők közül néhány, beleértve a tőzsdei összeomlásokat, egyszerűen a befektetők érdeklődésének hiánya, a pénzügyi eredmények és amint láttuk az idén bekövetkezett váratlan események hatásait, amelyek sajnos különböző ágazatokat sújtanak, jelentősen sok aggasztó tényezőt okoznak.

Ennek ellenére az alulértékelt részvények egyenesen visszapattanhatnak, különösen, ha az aktuális világhelyzettel hozzák összefüggésbe, amikor az Egyesült Királyság gazdasága helyreáll, és minden szektor előrelépni kezd.

A legjobb 10 alulértékelt részvény az Egyesült Királyságban

Mielőtt elindulnánk a választott részvények felé, érdemes azt tanácsolni, hogy egy részvény alulértékelt részvényként történő besorolása különböző tényezőktől függ.

Azok a tényezők, amelyekben a befektetők az egyes vállalatok arányait vizsgálják meg részvényarány-elemzésen keresztül, amely tanácsot ad a részvény árfolyamára, és vázolja a vállalat lehetőségeit a túl vagy alulértékelés felé..

Jellemzően, ha egy részvény PEG-értéke alacsony (az ár / nyereség a növekedéshez vezethet), az azt jelentheti, hogy alulértékelik.

Itt van a 10 jó alulértékelt brit részvény, amelyek a stabilitás keverékével jó potenciális növekedést kínálnak az elkövetkező években.

A választott 10 mellett jelenleg több alulértékelt részvény van a nyílt brit piacon, amelyek nagyobb távlatokra vannak kilátva az idei és az elkövetkező években.

A különböző szektorokban meghatározott 10 alulértékelt részvénylista nagyszerű kilátásokat mutatott a múltban és a jelenben, valamint a következő években, nézzük meg közelebbről mindegyiket.

1. Cineworld Group PLC (CINE)

A Cineworld csoport részvényárfolyam-táblázata

2020 pusztító év volt a mozitársaság számára, amely hatalmasat sújtott, amikor a világjárvány végigjárta az egész országot.

És számszerűsítve: a vezető brit mozitársaság részvényeinek árfolyama ma 65,54, míg egy évvel ezelőtt a márkák árfolyama majdnem négyszer magasabb, 219,70 volt 2020. január 6-án..

Mivel a világjárvány eluralkodott a világon, arra kényszerítette a vállalatokat, hogy átmenetileg lassítsák vagy teljesen lefoglalják a kereskedelmet.

A Cineworld árfolyama a februári 100-as évek végétől 20,39-ig zuhant 2020. március 18-án..

A valóságban a Covid-19 második összehúzódásának közelmúltbeli eseményeivel meghosszabbítja a mozimárkát abban, hogy teljesen újranyitja mozijait, mivel mindannyian továbbra is zárva maradnak az Egyesült Királyságban más nem alapvető vállalkozások mellett..

A mai napig a társaság apró, vagy egyáltalán bevételre támaszkodik, amely aztán megemészti a pénzforgalmat, mivel a vállalatok kifizetéseivel továbbra is tartoznak.

Sokan megkérdőjelezik és vitatják, hogy a nagyvállalatok, mint például a Netflix és az Amazon Prime Video, hogyan befolyásolják majd ezen felül a filmipar részesedését.

Míg a mozik bezárultak, a Universal Pictures és az AMC Entertainment két óriása egyesült, és létrejött egy olyan partnerség, amely új kiadványokat mutat be a fenti két streaming platformon keresztül, miközben a saját otthonában van.

A két márka egyesüléséről szóló hír nyomán ez a hír bejelentésekor ütést okozott a Cineworld árfolyamában.

Miután azonban a fentieket nyilvánvalóvá tettem, amint a világ lassan elkezd működni, belemegy az új normális helyzetbe, és ahogy a gazdaság tovább növekszik, a moziba járás öröme, hogy az egyének az egész országban és világszerte részt kívánnak venni.

Az előrejelzések szerint a társaság bevétele évi 36,00% -kal nő.

A társaság arányát tekintve a PB arány jó ár-érték arányban van a GB Entertainment Industry-val, azonban a vállalat PE (ár / nyereség) aránya 4,72%, de mivel a vállalat nem volt nyereséges az elmúlt 9 hónapban, a az arány magasabb lesz, ha a vállalat teljes mértékben működőképes lesz.

A társaság mellett, hogy fizikai jelenlétük van moziban az egész országban és nemzetközi szinten, más területeken is kezükben van. Beleértve a kiskereskedelmi, finanszírozási, mozitulajdon-bérleti, filmterjesztési, reklámozási, szoftverfejlesztési és promóciós tevékenységeket.

Az elemzők előrejelzéseket állítottak be a vállalat számára az év során, mivel az előrejelzések szerint a következő 3 évben a bevételek 95,8% -kal nőnek.

Bár a márka rendkívül ingatag, volatilitása csökken, mivel az elmúlt egy év 30% -áról 19% -ra csökkent. A vírus irányításának megszerzéséről szóló pozitív híreket követően biztosak vagyunk abban, hogy a márka volatilitása hamarosan viszonylag stabil lesz.

Bár ez a részvény potenciálisan lassú égő lehet, és reálisan magas volatilitási kockázatot jelent a Covid-19 miatt, pénzforgalmával és árfolyamával, valamint azzal a bizonytalansággal, amely körülveszi, hogy a mozik az egész országban nyitva állnak-e..

Mégis úgy gondoljuk, hogy a Cineworld egy alulértékelt részvény, amelyet hosszú távon nem szabad figyelmen kívül hagyni, mivel az adatain belül van helye a növekedés potenciális növekedésének.

2. EasyJet PLC (EZJ)

easyJEt részvényárfolyam-diagram

A lista második helyén az Egyesült Királyság EasyJet légitársaságcsoport áll.

Oké, kapott egy másik részvényt, amely vitathatatlanul az Egyesült Királyság egyik legismertebb és az egyik leggyakrabban használt légitársaság Európában és környékén, mint a legtöbb légiközlekedési vállalatnak, hogy enyhén szólva is szívszorító éve volt.

Pozitívumként említem, hogy bár a légitársaságcsoport természetesen a volatilitást mutatja a nemzetközi utazások körüli bizonytalanság miatt, mivel az Egyesült Királyságban korlátozásokat léptettek életbe a vírus terjedése miatt, optimistának tűnik.

A jövőre vonatkozó előrejelzés pozitívnak tűnik, mivel az oltást lassan beírják az egész világra.

A pozitív hírelemzéshez való ragaszkodás megjósolta és zöld utat adott a társaságnak a légitársaság jövőbeni növekedéséhez, mivel az előrejelzést 78,1% -os előrejelzéssel látták el 1-3 év alatt.

Bár a légitársaság lánc jelenleg kockázat vagy nagy kockázat, csak idő kérdése, hogy újra visszatérhessünk a nemzetközi utazásokra.

Jelenleg az EZJ árfolyama 767,00-nál van, és az elmúlt 9 hónapban elért pénzügyi eredményei, a vállalatok korlátozták az utazást, amely még mindig folyamatban van, és magas pénzáramlása miatt, amelyet a társaság köteles fizetni, alulértékelt részvénynek minősül. és a rendelkezésre álló cash-flow függvényében kockázati elemet jelenthet.

Nagyobb képben tehát, bár az EasyJet-nek megvan a hátránya, az EasyJet-nek minden zöld lámpája van a jövőbeni növekedés szempontjából bevételei tekintetében, amelyet a vállalat jelenlegi évi 20,7% -os bevétele 20% -kal növekszik. évente.

Ezt az alulértékelt állományt érdemes megvizsgálni és határozottan figyelni a bejelentés nyomán, amely lehetővé teszi a nemzetközi utazást, a légitársaság jóslatai magasra kerülnek.

3. Sportech PLC (SPO)

sportech plc

Az 1923-ban Bristolban alapított brit cég 2021-ben is jól lóg.

Az online szerencsejátékokat és angol sportokat szórakoztató társaság az egész Egyesült Királyságban, valamint nemzetközi viszonylatban Észak- és Dél-Amerikában, Európában és másutt is kölcsönadja technológiai megoldásait.

A londoni értéktőzsdén két szektorban folytatott kereskedés, az egyik az FTSE Small-Cap Index és az FTSE All-Share Index, a vállalat az évek során rejtett tehetségnek bizonyult.

2000-ben az akkor Rodime PLC néven ismert cég megváltoztatta nevét, miután abban az évben 160 millió fontért megvásárolta a The Littlewoods Organisation-t. A névváltoztatás után a társaság egészségesebb módon összpontosított az online szerencsejáték-szektorra, két erő hatalommal, a lóversenyzéssel és a technológiával..

A Sportech digitális szegmense magában rejlő erő, és eredményei alapján csodálatos sikernek bizonyult.

Most pedig a legfontosabb részhez, hogy ez a vállalat mennyire jó alulértékelt részvény?

A társaság mérlegének megkezdése hibátlan, mivel pénzügyi és pénzügyi mutatóinak egészségi állapota rövid és hosszú távon egyaránt erős, és a pozitívabb hozzáadás érdekében a vállalat nulla adósságot szerez.

Egészséges és stabil cash flow, amely az elmúlt 3 évben fennmaradt, még akkor is, ha évente becslések szerint 17,1% -kal csökkent, még mindig rengeteg szabad cash flow áll a várakozásban.

A közelmúltban a társaság árfolyama 0,27 p fonton áll, és csak kis mértékben mozog a nagyobb képben 3 hónapos, 9% körüli időszak alatt, ami megmutatja, hogy a vállalat miért jó stabil részvény.

A jövőbeli növekedés szempontjából a lehetőség elsöprő, ha visszatérünk a normális idők valamilyen formájához. Mivel élő események kerülnek bemutatásra, amelyeken a Sportech is részt vehet, valamint a márkák online szerencsejáték-platformjának működtetése.

A társaság pozitív pénzügyi beszámolóit tekintve az eredmények alapján érthető, hogy az elemzés miért jósolta meg az évi 103,09% -os egészséges növekedési előrejelzést.

Versenytársaival összehasonlítva a Sportech megelőzi pénzügyi helyzetét és hosszú távú növekedési kilátásait. Ezért a Sportech egy alulértékelt részvény, amelyet fel kell venni a listájára 2021-re és azon túl.

4. Imperial Brands plc (IMB)

Imperial Brands részvényárfolyam-diagram

A bristoli székhellyel rendelkező brit multinacionális dohányipari vállalat világszerte több mint 51 gyárral rendelkezik, és termékeit több mint 160 országban értékesítik..

Az Egyesült Királyság vezető dohányipari vállalata az évek során jól fejlődött, és alkalmazkodott az új változásokhoz, amikor az e-vaping termékekről, a fűtött dohánytermékekről és az orális nikotinról volt szó, valamint az általunk ismert és jól ismert cigaretták széles választékának felajánlásával..

A nyilvánvaló munkakör mellett a márka számos más útban részt vesz, beleértve a marketinget, a kiadói anyagokat, az ipari kézbesítést és az expressz kézbesítést, a támogatási menedzsment szolgáltatásokat és egyebeket..

A márka versenytársaival összehasonlítva az IMB mindezeknek jó keveréke. Jó cégtörténet, jó jövőbeli kilátások, egészséges pénzügyi kilátások és végül nagyon erős érték.

Ellentétben a márkák némelyikével a legnagyobb versenytársakkal, akikből hiányzik az IMB által lefedett területek legalább egyike.

A vállalat másik pozitív eleme, hogy olyan osztalékállományról van szó, amelyről széles körben ismert, hogy jól fizetett, megbízható osztalék, amely a vállalat bevételein alapul, hogy a befektetők hány százalékot vesznek el.

Mi az osztalékállomány?

Míg ebben a témában, ha még nem ismeri a befektetéseket, és nem biztos abban, hogy mi az osztalékállomány terminológiája, akkor meglehetősen egyszerű.

Az osztalékállomány az a társaság, amely a társaság bevételeiből negyedévente fizet ki részvényeseinek.

Ez egy jó forrása a rendszeres jövedelemnek, amelyet egész évben rendszeres időközönként adnak meg, szemben az osztalék nélküli részvényekkel.

Ha ezt a rendszeres bevételi forrást keresi, olvassa el a Top 5 osztalékkészletet, amelybe 2021-re befektethet, ahol öt legjobban fizető osztalékot talál a nyílt piacon eddig.

Az IMB pénzügyi jelentései nemcsak azt mutatják, hogy a márka meglehetősen stabil, hanem azt is, hogy alulértékeltnek tekintik, hogy mit is érhet el ez a fényes részvény.

Az elmúlt évben a vállalat 48,1% -kal nőtt, és elemzés szerint a vállalat további 8,85% -kal nő évente.

Jelenlegi részvényárfolyama 1 563,28, P / E 9,79%, amely a P / E alapján az ipar átlagához képest jó értéknek tűnik.

Állítsa be a P / E arányt az Egyesült Királyság piacához képest, ez még mindig jó értéket mutat.

A társaság korábbi teljesítménye a javát szolgálja, mivel az elemzők véleménye szerint ez eddig 0,7% -kal nőtt, és mindenütt zöld színű, beleértve a vállalatok nettó haszonkulcsát is, amely 9% -kal magasabb, mint tavaly 6,2%.

A vállalatnak vannak enyhe kockázatai is, amelyeket figyelembe kell vennie. A kockázatok közé tartozik az adósságszintje, amelyet magasnak tartottak, és az adósság / saját tőke arány 211,7% volt, bár ez a szám az elmúlt öt évben csökken, és a belátható időn belül ez is csökken..

Az Imperial Brands alulértékelt részvény, amelyet hosszú távon vásárolhat és tarthat. A márka pozitív pénzügyi eredményeivel a 8,88% -os osztalékhozam és új termékei a háttérben fokozódva potenciális új bevételt jelentenek, ami jó kiegészítője növekvő portfóliójának.

5. ITV PLC (ITV)

ITV részvényárfolyam-diagram

A brit jól ismert és szeretett tévécsatorna bekerül a legnépszerűbb vállalatok listájába, amelyekbe 2021-re vásárolnak.

Mivel 1955-ben, amikor a céget is megalapították, először díszítette képernyőinket, azóta az Egyesült Királyság legnépszerűbb és legnagyobb tévés kereskedelmi csatornája lett, és versenytárs csatornája, a BBC One mellett fut, hogy a legnézettebb legyen. Az eddigi TV-csatorna az 1950-es évekig nyúlik vissza.

Az online közvetítés révén az ITV létrehozza és előállítja eredeti tartalmát, amely számos ingyenes csatornán elérhető, beleértve az ITV, az ITV2, az ITVBe és még sok más szolgáltatást..

A modernebb időkbe költözve az ITV a Virgin-szel és a Sky-val is foglalkozik, amelyek legtöbb csatornájukat, vagy ha nem is az összes csatornát mutatják be a fizető fogyasztóknak, más főbb platformokkal, köztük a Netflix-szel és az Amazon-nal, akik online hirdetési ajánlatokat és ITV-előfizetéseket kínálnak.

A társaság naprakész pénzügyi adatai szerint hosszú távon mindenképp több lehetőség van ennek az állománynak a növekedésére.

Először is, az ITV 48% -kal haladta meg az előző negyedéves eredményeket, és az előrejelzések szerint 3 év alatt 24,3% -kal fog növekedni.

Bár az ITV története a társaság éves eredménye szempontjából az elmúlt 5 évben enyhén, 4,6% -kal alacsonyabb, ami nagyobb képben nem rossz, de a társaság nettó haszonkulcsa is 9,9% -ra esett vissza a tavalyi 14,4-es szinthez képest %.

Az ITV fenti adatai mellett a vállalat adóssága szintén magas oldalon van, és az elmúlt öt év alatt 115,1% -ra nőtt.

Visszatérve a pozitívumokra, a társaság pénzügyi helyzete optimistának tűnik mind rövid, mind hosszú távon, miközben a vállalat eszközei kényelmesen meghaladják a kötelezettségeit.

A társaság részvényeinek árfolyama a mai napig emelkedéskor 106,85-nél áll, azonban az elmúlt évben sajnos súlyos csökkenés volt tapasztalható, amelyről azt jelentették, hogy a részvények árfolyama jelenleg 60% -kal esett le.

A volatilitás szempontjából az ITV árfolyama átlagos minősítést kapott az elmúlt 5 évben.

De e kihívások ellenére a vállalat még mindig előre tekint, és új módszereket szeretne használni a képernyőn való szórakozáshoz, valamint a régi normál munkamódszer működéséhez közelebb futni, amelyre a Covid-19 hatással van és jelenleg is hatással van..

Ebből arra a következtetésre juthatunk, hogy bár az ITV lassú égésű lehet, még mindig készletet kell vásárolni, és hosszú távon hagyni kell égni.

6. Taylor Wimpey (TW)

taylor wimpey részvényárfolyam-diagram

2020 tulajdonképpen jó év volt az ingatlanipar számára, figyelembe véve a világ eseményeit.

Az egyik brit ingatlanfejlesztő cég, amelynek ígéretes éve volt, Taylor Whimpey.

Taylor Wimpey, amelynek székhelye az Egyesült Királyság High Wycombe-ban található, és nemzetközi szinten Spanyolországban is működik, megfizethető áron hozza létre a modern életet egyedi, egyedi stílusban..

Tiszta és hibátlan mérleg, jó érték mellett, TW. stabil ígéretes jövőbeli kilátásaival versenytársai fölé kerül.

Figyelembe véve az elmúlt hetekben, a társaság árfolyama sok befektető guru figyelmét felkeltette, hogy szoros figyelemmel kísérjék, így a társaság pénzügyi adatai is.

Az előrejelzés szerint az elkövetkező 3 évben 34,0% -os növekedésre van szükség, a vállalat pénzügyi állapota erős, mivel zöld színnel világít rövid távú eszközeivel, amelyek jelentősen meghaladják a vállalat kötelezettségeit, és végül a vállalat 2,8% -os adósságszintjét körülveszi szükség esetén a szabad cash flow csak három nagy kulcsfontosságú tényező ennek az alulértékelt részvénynek.

A hosszú távú kilátások szempontjából a vállalatnak magasabb a kötelezettsége, mint az eszközei.

Bár a jövő hosszú távon fényes lesz, mivel a vállalat árbevétele folytatódik és várhatóan növekedni fog az elkövetkező években, ez további pénzforgalmat is elérhetővé fog tenni.

Mivel az Egyesült Királyság kormányának tervei még mindig tartanak a bélyegilletékkel, TW. óriási hasznot hajtott végre, és előre szóló foglalása van 2021 közepére, és még mindig tovább bővül az évre.

Még a társaság árfolyama is 20% -kal emelkedett az elmúlt hónapokban, ami egy közepes tőke értékű részvény esetében hallatszik.

A társaság részvényeinek ára január 5-én 1,61 font volt, amely várhatóan emelkedni fog az elkövetkező hetekben.

Ha kezdő befektető vagy, és érdekel a TW. részvény, bölcs dolog további kutatásokat végezni, mielőtt megvásárolná, beleértve az aktuális részvényárfolyamot is.

De ez egy olyan részvény, amely alulértékelt részvény, bőséges növekedési lehetőséggel, rövid és hosszú távon archiválható.

7. BAE Systems PLC (BA)

Bae rendszerek részvényárfolyam-diagram

Az 1999-ben alapított brit multinacionális védelmi biztonsági és repülőgép-társaság pénzügyi mutatóival és a közelmúltban növekvő árfolyamával vonzza a tekintetet.

A társaság árfolyama 494,40-nél áll, amelyet sok elemző elfogadhatónak ítélt, mivel úgy gondolja, hogy ez mászni fog, és figyelembe veszi a potenciális növekedés lehetőségét, amelyet a vállalat elérhet.

A részvényárfolyam mellett a BA egy nagyon megbízható és erős osztalék, amely az osztalékhozam 4,70% -ot tesz ki, és az Egyesült Királyság piacán az osztalékfizetők top 25% -án belül van.

A társaság adóssága a vállalat egyik negatívuma. Ez azonban olyan dolog, amelyet idővel le lehet buktatni, és jelenleg a vállalat magasan áll adósságszintjén, a saját tőkéhez viszonyított adósságráta 101,7%.

A tanácsnak megfelelően a vállalat lassan visszafogja az adósságot, mivel az elmúlt 5 évben 53,3% -kal csökkent, és az idő előrehaladtával tovább csökken.

A társaság ötéves története során az éves eredmény 10,4% -nak számít.

A BA kiváló minőségű jövedelemmel rendelkezik, bár a társaság nettó haszonkulcsa jelenleg 1,2% -kal csökken a tavalyihoz képest.

Ebből arra következtethetünk, hogy a BA egy alulértékelt részvény, amelyet érdemes felvenni portfóliójába.

Mivel a vállalat arányai meglehetősen egyensúlyban vannak, bár valamivel több fejlesztésre szorul, ez csak egy tényező, amelyet tisztában kell tartanunk és tovább kell vizsgálnunk, mielőtt egyenesen beugrunk.

De a vállalat előrejelzése szerint évente 8,89% -kal nő a jó árfolyam mellett, kár lesz kihagyni ezt a lehetőséget.

8. Card Factory PLC (KÁRTYA)

kártyagyári részvényárfolyam-diagram

A Card Factory plc az üdvözlőkártyák működő kiskereskedője, amely először 1997-ben nyitotta meg kapuit.

Kártyák széles választékát kínálja a születésnapi kártyáktól az általános rendezvényekig, ajándékokkal, nyomtatványokkal, mintákkal és ajándékcsomagoló anyagokkal is..

A brit vállalat különböző helyszíneken működik, ide értve a főutcákat, a bevásárlóközpontokat, valamint az online e-kereskedelmi oldalát..

A CARD termékek az utóbbi években egyre népszerűbbek, mivel viszonylag megfizethetőek és alacsonyak az ilyen minőségi kártyák és további termékek, például lufi és ajándékcsomagolás.

Ami vezet az olyan versenytársak felett, mint a Clinton Cards és a TheWorks, és még megpróbálja is népszerűbbé válni, mint az Egyesült Királyságban található Paperchase, aki az üdvözlőkártyák és további termékek nemzetközi láncolata.

A CARD elemzés szerint alulértékelt részvénynek minősült, amely az előrejelzések szerint évente 58,97% -kal fog növekedni.

Tehát a vállalat számára nagy pozitív elem az elért érték jövőbeli aspektusa.

A Kártyagyárak elmúlt évek történelmébe nézve a társaságnak enyhén szólva sem volt észbontó hatása, azonban egy kis tőkésségű részvény esetében a társaság a helyes irányra törekszik.

A vállalat elmúlt 5 év teljesítménye alapján -11,2% -os éves eredmény negatív eredményt mutat, nettó nyereségrátája 7,1% -kal alacsonyabb, mint tavaly.

A vállalatnak nagy az adósságállománya is, amelyet szintén figyelembe kell venni, mielőtt befektetne. Jelenleg az adósság / saját tőke arány 158,59%.

Visszatérve a pozitívumokra, a CARD nyereséges, és várhatóan 59% -kal növekszik az elkövetkező 3 évben, valamint stabil részvényárfolyama, amely több mint három hónapja stabil, jelenleg 40,56 részvényenként.

Mivel a vállalatot ismét elütötte a közelmúltbeli hír, amely megerősítette az Egyesült Királyságban az országos bezárást, a koronavírus-járvány miatt a vállalat 9 hónapos időszak alatt egymás után harmadszorra ismét becsukódik a kapu..

De az elemzők továbbra is optimistaak a CARD részvényekkel kapcsolatban, mivel a Wall Street-i elemzők közötti konszenzus a Card Factory plc-t „hold” részvénynek nevezte. Ami azt jelenti, hogy az állományban részt vevő részvényeseknek meg kell tartaniuk helyzetüket és várniuk kell.

Éppen ezért, bár a tűz lógása lehet a legjobb helyzet a CARD készlettel, tartsa meg ezt az alulértékelt állományt radarján, különösen, ha az Egyesült Királyságban feloldották a harmadik zárolási intézkedéseket.

9. Jogi & General Group (LGEN)

jogi & amp; általános csoportos részvényárfolyam-diagram

Jogi & A General Group plc biztosítási termékeket és szolgáltatásokat nyújt világszerte. A londoni központú brit multinacionális vállalat az évek során szilárd nevet szerzett magának.

Különféle szegmenseket kínál a Legal-tól & Általános nyugdíj, befektetési menedzsment, tőke és biztosítás, valamint egyéb területeken való részvétel, ideértve az ingatlanbefektetéseket, a kereskedelmi hiteleket és egyebeket.

A befektetőket bevonó társaság számára nagy fényes pozitívum az osztalék.

Az LGEN köztudottan legjobb és megbízhatóan teljesítő osztalékfizető, 6,80% -os osztalékhozammal, amely meghaladja az iparági átlagot, és az Egyesült Királyság piacán a 25% -os osztalékfizetők között van.

A társaság bejelentette az elkövetkező öt évre vonatkozó jövőbeli növekedési terveit is, amelyek jelentős növekedést hoznak a társaságnak és a befektetőknek az osztalékkal.

Mellette a Legal &A General pénzügyi kilátásai egészségesek, azonban viszonylag magas adósságot hordoz, mivel az adósság / saját tőke arány 59%, amely az elmúlt 5 év 202% -áról lenyűgözően csökkent, ami nagy elveszítést jelent tartsa szem előtt, amikor megnézi a vállalat statisztikáit.

Ennek fényében a társaság adóssága nem gyakorol jelentős hatást a társaságra, mivel az adósságainak fedezésére is van pénzforgalma..

Az elemzők 10,4% -os növekedést jósoltak a társaság számára, mivel új terveket terveznek a következő évek további növekedésének megteremtésére.

Mivel részvényenkénti árfolyama 268,80 és a további növekedéshez vezet, ez a részvény alulértékelt részvénygé teszi a portfólióját, és növeli a rendszeres jövedelmet..

10. Redrow (RDW)

Piaci korlát – 1,9 milliárd font

redrow részvényárfolyam-diagram

A 10 alulértékelt részvény listáján az utolsó részvény a Redrow.

Redrow, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb ingatlan házépítője az országban, és igen, potenciálisan alulértékelt készlet.

Az 1974-ben alapított ingatlanvállalat azóta egyre erősebbé vált, miközben a vállalat tovább épít, és továbbra is új kiadási lehetőségeket keres.

Az elemzők erőteljesen azt tanácsolják, hogy jelenleg ez a részvény része lesz, és a részvényeknek aktuális „vételi” minősítést adtak. És ha részletesebben megnézi a vállalat pénzügyi jelentéseit, láthatja, hogy miért.

Noha a társaság nettó nyereséghányada alacsonyabb, mint tavaly, 8,4%, a társaság továbbra is pozitív megvilágításban van más pénzügyi eredményeivel együtt haladva.

Az előrejelzések szerint a nyereség évente 21,18% -kal fog növekedni, és részvényeinek árát 8% -os volatilitási besorolás mellett általában stabilnak ítélték meg.

A társaság jelenleg a valós értéke alatt, 5,52 font alatt kereskedik, és jó helyzetben van, hogy kihasználhassa a részvényt..

Különösen, ha a vállalat mérlege is erős, és nagy előnye, hogy a társaság pozitív cash flow pozícióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a társaság adóssága jól fedezett.

A vállalat adósságát illetően kielégítőnek ítélte meg, mivel a saját tőkéhez viszonyított adósságállomány 10,5%, amely 14,2% -kal csökkent az elmúlt 5 évben.

Kétségtelen, hogy a Redrow részvény erősen alulértékelt részvényként néz ki. Ez az egyik, amellyel fel kell venni a készletgyűjteményét. Mivel az eladások folyamatosan haladnak előre, és ahogy a lakáspiac növekedése folytatódik, elemzőink, valamint elemzőink azt jósolják, hogy a hajtóerő és a kereslet továbbra is nyilvánvaló a vállalat számára, amely értéket és növekedést kíván elérni az elkövetkező és a következő években.

Hogyan lehet befektetni az alulértékelt készletekbe?

Miután kiválasztotta és elvégezte az összes szükséges kutatást, itt az ideje megvizsgálni az alulértékelt részvényekbe való befektetés folyamatának következő lépéseit.

Megfelelő bróker megtalálása a kereskedési út egyik legfontosabb eleme.

Meg fogja találni és képes lesz saját szemével látni, hogy sok kereskedési platform és bróker áll rendelkezésre az Ön számára. Érdemes azonban időt és pénzt bölcsen választania, mivel a rossz bróker kiválasztása potenciálisan költséges lehet.

A kiválasztott platform kutatása során keresse meg azokat a kulcsfontosságú elemeket, amelyek kiemelkednek, mint például az alacsony vagy egyáltalán nem járó jutalékok, valamint a brókerek vagy az online kereskedési platform által tartott szabályozott licencek. Ezek az engedélyek megtalálhatók a weboldal alján, és az egyes brókerek számára ezeknek is rendelkezésére kell állnia.

Az egyik kereskedési platform, amelyet erősen ajánlunk a tőzsdei kereskedéshez, az eToro.

Valóban nem lesz jobb, mint a vezető kereskedési platform eToro, aki több mint 12 millió ügyfélnek ad otthont szerte a világon.

A kereskedési platform hozzáférést biztosít a piac legjobb részvényeihez, és mindez a nulla jutalékmentes alap hozzáadott előnyével jár, ezért az eToro tökéletes platform kezdő befektetők számára.

Az Egyesült Királyság piacára való belépés mellett a nemzetközi piacok 16-ra is kiterjed, ha a jövőbeni bővülésre vágyik, vagy ha azonnal meg akarja ezt tenni..

A számla megnyitásához mindössze annyit kell tennie, hogy keressen egy megfelelő brókert és hozzon létre számlát, ez ugyanolyan gyors, egyszerű és olyan egyszerű. Miután sikeresen megnyitotta a számlát, szabadideje van, hogy mikor kezdje meg a kereskedést.

A platform egyszerű és egyszerű elrendezése gördülékenyebbé teszi a kereskedés útját. Ha úgy érzi, hogy készen áll arra, hogy egyenesen befektetésre induljon, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kiválasztott alulértékelt részvényt, és befektet egy összeget.

A kereskedés megkezdéséhez minimálisan be kell fizetnie a 200 dollárt (kb. 147,00 font)..

Ha úgy érzi, hogy meg kell értenie és többet kell megtudnia a kereskedelem működéséről, az eToro összeomlási tanfolyamokat is kínál a kereskedés módjainak elsajátításához, és válaszolhat a tőzsdei kereskedés során felmerülő kételyekre vagy megválaszolatlan kérdésekre..

A használat előnyei eToro:

 • Egyenes irányú kereskedési platform, amelyet szabadidejében használhat
 • Barátságos és segítőkész online tőzsdei brókerek
 • Vásároljon részvényeket díjak vagy további jutalékok nélkül
 • Könnyű és egyszerű befizetni az alapokat
 • Több mint 800+ részvényhez fér hozzá különböző piacokon
 • Jelentkezzen be fiókjába bármikor és bárhonnan a világon

eToro – Vásárolja meg a legjobb brit alulértékelt készleteket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Key Takeaways

 • Az alulértékelt részvények olyan részvények, amelyek ára alacsonyabb, mint az ösztönös értékük.
 • Az alulértékelt részvények rendkívül nyereségesek lehetnek, ha helyesen választják és kutatják.
 • A kutatás elengedhetetlen az Egyesült Királyság legjobb alulértékelt részvényeivel kapcsolatos további vizsgálatok során, ezért tanácsos annyi időt szánni, amire szüksége van a befektetés előtt.
 • A kiválasztott top 10 alulértékelt részvény mellett a piacon több nagy alulértékelt részvény is található, amelyekbe befektethet.
 • A megfelelő bróker kiválasztása elengedhetetlen kulcsa a kereskedési útnak, szánjon időt arra, hogy okosan kutasson, mielőtt brókert vagy online kereskedési platformot választana.
 • Mindig pénzügyi lehetőségein belül fektessen be.

Ha tetszett olvasni Melyek a 10 legfontosabb alulértékelt készlet az Egyesült Királyságban 2021-re?, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. A webhelyen található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector