Melyek a 20 legfontosabb turisztikai készlet 2021-ben?

A legjobb turisztikai részvények, amelyek megvásárlását fontolgatják 2021-ben

Olyan idegenforgalmi részvényekre kíván befektetni, amelyek ismét ragyogás szélén állnak, amikor tovább haladunk 2021-be?

Vessen egy pillantást, mivel 8 kiemelkedő turisztikai részvényt választottunk, amelyek sok lehetőséget kínálnak Önnek, amikor közelebb kerülünk ahhoz, hogy újra bejárhassuk a világot.

A legjobb 8 turisztikai készlet, amelyet figyelembe kell venni 2021-ben:

Vessünk egy pillantást a különböző piacok 8 legnépszerűbb turisztikai részvényére, amelyek 2021-ben részesei lehetnek.

1. EasyJet


2. Walt Disney

3. Airbnb Inc.

4. Foglalási gazdaságok

5.. Royal Caribbean Cruises

6.. InterContinental Hotels Group

7. Uber Technologies

8.. Expedia Csoport

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Turisztikai készletek 2021-re

A turisztikai ágazat legyőzte a legkevésbé sem a 2020-as évet.

Világszerte a szállodák, a szórakoztató parkok, az Airbnb, az üdülőhelyek, a repülési ipar és még sok minden más többnyire leállt, mivel a koronavírus fertőzés átvette és továbbra is dominál.

Mivel az Egyesült Királyság jelenleg a harmadik nemzeti zárolási időszakán belül van, más országokkal együtt kijárási tilalmat és korlátozott utazási korlátozásokat vezetett be. Ez óriási hatással van a 9 billió dolláros globális iparra.

Annak bemutatására, hogy mekkora ez az ipar az Egyesült Királyságban, az előrejelzések szerint Nagy-Britanniában az idegenforgalmi ipar 2025-re eléri a 257 milliárd fontot, ami mintegy 3,8 millió munkahelyet teremt, ami az összes munkahely körülbelül 11% -át teszi ki az Egyesült Királyságon belül.

Elképesztő, hogy mekkora az utazási és idegenforgalmi ipar, és mennyire globálisan, mindannyian az iparág hatalmas erejére támaszkodunk, amikor elveszik tőlünk.

A globális nagy oltási művelet folyamatában ez számos iparág számára pozitív reményeket hoz, és az idegenforgalmi ágazat a légi és vendéglátó szektor mellett az egyik nagy iparág. Mindazok, akik vitathatatlanul a legsúlyosabban érintett iparágak az egész világon.

Az elmúlt napokban a különböző piacok turisztikai részvényeinek árfolyama megugrott. Amint egyre közelebb kerülünk a korlátozások mérésének feloldásához az egész világon, az emberek egyáltalán nem fognak időt vesztegetni, hogy fellángolhassanak, könyvet üdülhessenek vagy rövid kiruccanásokat kapjanak 2021 közepére-végére..

Ugyanakkor, a Booking.com online utazási iroda munkatársaival együtt foglalásokat foglalhat és biztosíthat előre fizetési nélkül és ingyenes lemondási szabályzattal..

Ez lehetővé teszi az egyének számára, hogy előre foglaljanak abban a reményben, hogy csak az utolsó pillanatban foglalják le a járatokat, ha minden egyértelmű utasítást kaptak az utazásra.

Bár időbe telik visszatérni az új normálishoz, amely a vártnál lassabban halad, a pozitív remények és idő az, ami a befektetőket arra készteti, hogy megnézzék ezeket a részvényeket vagy beugorjanak ezekbe. Ami eljön, amikor eljön a nap, amikor a világ normálisabban tud működni, azt látja, hogy ismét felemelkednek.

Ezenkívül ezek a részvényárfolyamok viszonylag jó áron óriási előnyt jelentenek a befektetők számára, mivel biztosan látni fogják, hogy ezek a részvények jól teljesítenek és növekednek az évben és az elkövetkező években.

A 20 legnépszerűbb turisztikai készlet megvásárlása 2021-ben!

Itt található a 8 legnépszerűbb turisztikai részesedés listánk a különböző iparágakban és országokban:

1. EasyJet plc (EZJ)

Az első név, amely a turisztikai legjobb részvények listájára kerül, az EasyJet brit légitársaság.

Ennek a részvénynek az elmúlt hetekben tapasztalt részvényárfolyam-növekedése volt, mivel a befektetők optimisták, hogy ha az oltások beiratkozása tovább halad, akkor az utazási folyosók nyitva lesznek, és a repülési és turisztikai ipar elkezdi felemelkedni a földet.

Johan Lundgren, a közelmúltban tett nyilatkozatában nemrégiben a részvények árfolyama emelkedett, és a jelenlegi korlátozások feloldása után bizalmát fejezte ki az ipar iránt..

Megerősítést nyert, hogy az easyJet már a 2020-as évhez képest hatalmas növekedést tapasztalt a nyári foglalásokban, amely hatalmas, 250% -kal nőtt, mivel május volt a legnépszerűbb hónap a felszállni vágyók számára.

Az EasyJet Holidays egy viszonylag új szektor a márka számára, mivel 2019 vége felé lépett pályára, és ettől kezdve eddig nem igazán volt egyértelmű lehetősége a kiválóságra, mivel 2020-at a Covid-19 vette át..

Ez a szám óriási jelzés arra, hogy az utazási és turisztikai ipar mennyire igényes jelenleg, és az idő múlásával biztosak vagyunk benne, hogy ez tovább fog növekedni.

A vállalat előre haladó stratégiai tervei határozottan a legjobbat nyújtják a fogyasztók számára, valamint a vállalat mérlegére összpontosítanak, javítják költségpozíciójukat és maximalizálják bevételeiket erős hálózatukkal..

Elemzők a brit légitársaságnak évente 77,76% -os növekedési eredményt adnak, ahogy haladunk.

Jelenleg a „Hold” konszenzus besorolással, 10 elemzői jóslat alapján, akik a céget lefedik.

A társaság részvényeinek árfolyama, amint azt állították, az elmúlt hetekben nőtt, és jelenlegi állapotában ennek a jelentésnek az írása 846.80p-on áll, folytatva emelkedését..

A vállalat 52 hetes tartománya jelenleg a legalacsonyabb, 470,70, a legmagasabb pedig 1 552,00.

2. Walt Disney Co (DIS)

A Walt Disney Co egy olyan márka, amelyet ezen a bolygón vitathatatlanul mindenki nagyon jól ismer. Nemcsak a vidámparkjai miatt, de a hajójárat is feszes a hajóutak üzemeltetésében, természetesen más utak mellett.

Az egész világon található Disney parkok minden évben lenyűgöző bevételi eredményeket produkálnak, Florida a legnagyobb jövedelmező, mivel a hat Disneyland park közül a legnagyobb.

A 2020-as koronavírus-járvány előtt ez az idegenforgalmi út óriási eredményeket hozott, míg mindez összeomlott, mivel a márkának le kellett állítania a hajójáratokat, hogy leálljon, és az egész Disneyland parkot bezárják az egész világon..

A mai naptól a Disneyland Paris elrendelte az újranyitás további két hónapos késleltetését, amely most február második hetében nyílik meg újra..

Míg más Disneyland-i üdülőhelyek nyitva vannak, de a Covid-19 biztonsági intézkedéseit követve a vírus terjedésének megakadályozása érdekében meg vannak határozva, és amelyek továbbra is némi bevételt és élvezetet jelentenek az egyének számára.

A Disney tengerjáró hajói továbbra is fel vannak függesztve további értesítésig.

A társaság negyedik negyedéves eredményeiben a Disney parkok, tapasztalatok és termékek bevételei 61% -kal, 2,6 milliárd dollárra csökkentek, a szegmens működési eredménye pedig 2,5 milliárd dollárról 1,1 millió dolláros veszteségre csökkent. Ezek az eredmények szilárd és közvetlen következményei voltak annak, amit a koronavírus-járvány elhozott a vállalatnál.

Noha eltarthat egy ideig, amíg a Disney parkok visszatérnek teljes kapacitásukhoz, és körutazási tevékenységei elérik a magaslatot és képesek maradéktalanul működni, a Disney-nek további folytatásra lehet szüksége. Köztük egy lenyűgöző sugárút, a Disney+.

A Disney +, amelynek bevétele 2020 végén 1,94 milliárd dollár volt, több mint 73 millió előfizetővel a negyedik negyedév végéig, 2022-ig csak az Egyesült Államokban 4 milliárd dollárt tud archiválni..

A Disney részvényárfolyama ma 172,54p, az 52 hetes 82,72 a legalacsonyabb és 182,38.

Az előrejelzések szerint a jövedelem jövedelme évi 45,81% -kal fog növekedni.

Annak ellenére, hogy a Walt Disney konszenzusú Zacks rangsorban a 4. számú „eladási” besorolással rendelkezik, úgy gondoljuk, hogy most valóban alkalmas alkalom lehet arra, hogy fontolóra vegyük ennek a turisztikai részvénynek a birtoklását vagy megnézését, mivel csak idő kérdése, mire reménykedünk a jövőben vissza a normalitáshoz.

3. Airbnb Inc (ABNB)

Az Airbnb vitathatatlanul az egyik legtöbbet emlegetett és legvonzóbb turisztikai részvény a piacon.

Amint arra törekszünk, hogy rövid időn belül ismét képesek legyünk sugározni a világot, az ABNB bebizonyította, hogy valójában népszerűbb, mint a szállodaláncok szerte a világon.

Az amerikai nyaraló-bérlõ társaság könnyedén, egyszerûen és fõként megfizethetõen kínál szállást szerte a világon az egyének számára, hogy élvezhessék és élvezhessék.

Ez az ABNB által kínált egyedülálló szolgáltatás rendkívül népszerű volt, még a Covid-19 járvány körében is, lehetővé téve az emberek számára, hogy viszonylag megfizethetőbb áron vehessenek igénybe rövid távú bérleti díjat, szemben a szállodai tartózkodással, miközben hosszabb tartózkodási időt kell látniuk. zárolási intézkedések miatt.

Mivel ez a részvény valamilyen formában működni tudott a világjárvány idején, a vállalat harmadik negyedéves frissítési jelentésében az ABNB még mindig 219 millió dolláros profitot termelt. Bár árbevétele 19% -kal esett vissza, erre a világ eseményei miatt számítani lehetett.

A jövőbe tekintve az Airbnb népszerű lesz, nem lehet tagadni, és remek bevételi eredményeket fog elérni pillanatok alatt, amire számítunk.

A társaság részvényárfolyamától kezdve egyesek azt mondhatják, hogy ennek a részvénynek az ára magas. E társaság jövőbeli növekedési potenciálját tekintve azonban valójában nem tűnik olyan magasnak, mint azt eredetileg hihették.

A társaság árfolyama 168,83p, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb 121,50, a legmagasabb pedig 187,42.

Jelenleg még nem lesz nyereséges, de úgy gondoljuk, hogy ez csak egy átmeneti helyzet lesz, mivel a világ előrelép a vakcinázás globális beiratkozása nyomán.

A társaság jövedelemnövekedési bevételeinek előrejelzése évi 24,71% lesz.

A Zacks Rank # 3 „Hold” minősítéssel a növekedési potenciál szempontjából B fokozatú ponttal.

4. Bookings Holdings Inc. (BKNG)

A Booking.com vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb online utazási iroda, a Booking.com egy turisztikai részvény, amely 2021-ben és az elkövetkező években is képes szállítani.

A jövő erőteljesen néz ki ennek az állománynak, mivel továbbra is számos előnyt kínál, amikor meg akarja tervezni a tökéletes kiruccanást. Legyen szó hosszabb hétvégéről a világ minden tájáról, a booking.com megfelel az Ön igényeinek.

Foglalás a Booking.com webhelyén vagy alkalmazásában egyedülálló további előnnyel jár, hogy ingyenes lemondási feltételeket kínál, és egyes irányelvek ugyanazon a napon érvényesek, amikor megérkezik..

Ez a kiemelkedő szolgáltatás az egyik nagy vonzerő, amely vonzza a fogyasztókat a vezető márka révén történő működésre.

Szállodák, apartmanok és házak foglalása mellett a booking.com sokkal többet kínál, beleértve a Rentalcars.com-on keresztül üzemeltetett autókölcsönzéseket is.

Nem csoda, ha ilyen erős utak vannak, vitassa a Covid-19 járványt, az állomány 5,4% -ot nyert.

Ma a társaság árfolyama 2 131,87-nél van, 52 hetes tartományban az 1 107,29 a legalacsonyabb és 2 290,04 a legmagasabb.

Az elemzők konszenzusos „Hold” minősítést adtak a részvényt lefedő 37 elemző által adott részvényről.

Ahogy egyre közelebb kerülnek a normálishoz közelebb, az emberek már egy lépéssel előrébb járnak, amikor továbbra is a booking.com egyedülálló lemondási funkcióját használják a könyvünnepek előrehozására ebben az évben.

A Booking.com részvényei az elkövetkező évek során emelkedhetnek, ami jó hosszú távú befektetésnek számít a részvénygyűjteményében.

5. Royal Caribbean Cruise Ltd (RCL)

A karibi királyi körutazások olyan részvények, amelyek szemmel tartják az év végét, mivel reálisan 2022-ben gyakrabban láthatunk tengerjáró hajókat..

A körutazások nagyon népszerűek, és úgy tűnik, hogy még népszerűbbek az idősebb generáció körében, de miután ezt elmondták, egyre több a fiatalabb generáció, aki olyan utat keres, amely egy kicsit tartalmaz mindent.

A koronavírus-járvány miatt az RCL nagy sikert aratott az év elején, amely végül 44% -os veszteséget ért el az év végén.

De a jövő kilátásai nagyon optimistának tűnnek ennek a vitorlás részvénynek, mivel beszámoltak róla, hogy a vállalat nyeresége évente körülbelül 1,5 milliárd dollárt érhet el, feltételezve, hogy a világ visszatér a normális szintre, vagy a „Covid-19 utáni„ új normális ”állapotra..

A legfrissebb hírekben a Royal Caribbean azt tervezi, hogy 201 millió dollárért eladják az Azamara Line-t. Ez további készpénzt jelent a társaság számára, mivel továbbra is várja a visszatérését.

Figyelembe véve ezen részvény potenciálját, a jelenlegi részvényárfolyam 74,29p, az 52 hetes 19,25 a legalacsonyabb és 133,35 a legmagasabb.

Mivel az előrejelzések szerint jövedelme évente 85,05% -kal nő.

A karibi királyi részvény minden bizonnyal turisztikai részvény, amelyet 2021-ben figyelembe kell venni.

6. InterContinental Hotels Group Plc (IHG)

Az InterContinental Hotels Group plc egy brit multinacionális vendéglátóipari vállalat, amely az egész világon szállodákat kezel, tulajdonosa, bérbeadója és franchise-on dolgozik..

Az IHG a legismertebb szállodamárkákkal rendelkezik, köztük a Holiday Inn Express, az InterContinental, a Kimpton Hotels and Resorts, a Crowne Plaza és még sok más.

De a brit cég nem csak szállodákat üzemeltet, hanem üdülőhelyeket, éttermeket és még sok mást is.

A társaság természetesen a csökkenő eredményekről számolt be a vállalatok harmadik negyedéves jelentésében, mivel a lezárási intézkedések nagy hatással voltak az egész világra. A csoport árbevétele 52,3% -kal csökkent, azonban más utak továbbra is jól jártak, beleértve a 82 szálloda megnyitását. A társaság pénzforgalmát tekintve ez pozitív volt, mivel 2,1 milliárd dollárra nőtt.

Remélhetőleg, mivel sok ember megérdemelt nyaralásra készül, remélhetőleg ebben az évben úgy tűnik, hogy ez a márka készen áll arra, hogy hosszú távon jó lendületet és növekedést nyerjen.

Valójában az IHG előrejelzése szerint 2026-ig „hatalmas növekedés” lesz látható más szállodaláncokkal együtt – jelentette a Market Insight.

A Market Insights előrejelzett előrejelzésével együtt további elemzők a márkának évente 87,54% -os növekedési bevételi előrejelzést is adtak, mivel szerintük ez a márka kiválóan teljesít, és a jelenlegi együttes korlátozások feloldódni látszanak.

A társaság árfolyama ma 4 858,00, ami kissé feljebb van az előző napinál, 52 hetes tartományban a legmagasabb értéke 2 385,50 és 5 121,00.

Az InterContinental Hotels Group az elmúlt hónapokban nagy figyelmet szentelt, és a részvényszakértők úgy gondolják, hogy ez az idegenforgalmi részvény az, amelyre figyelni kell 2021-re, mivel a világ lassan megnyílik.

7. Uber Technologies Inc. (UBER)

Az amerikai Ridesharing társaság, aki szintén sokkal több, jó kezdetnek indul 2021-ben.

A társaság részvényei már körülbelül 16% -kal emelkednek, amikor január harmadik hetében ülünk, mivel azok a befektetők, akik nem voltak részesei ennek a részvénynek, nagymértékben részeseivé váltak a növekvő részvényeknek. Míg jelenlegi részvényesei pozitív helyzetben vannak a részvényen belül.

Ennek a vállalatnak hatalmas haszna van az idegenforgalomból, mivel bárhová is utazik a világon, minden kétséget kizáróan az Uber műveletei lesznek. Ez egy egyszerű út, mivel az aktuális alkalmazásban maradhat, miközben frissíti a helybeállításokat.

A turizmus mellett az Uber cég rendszeres felhasználói a helyiek nem sokat használták ezt a céget az elmúlt év során. Ennek oka lehet az okok keveréke, többek között az, hogy félnek vagy egyszerűen nincs hová menniük, mivel a világ szigorúbb korlátozásokkal ül.

A vállalat Uber eszik üzletága segíteni tudott ebben a kihívásokkal teli időszakban, mivel a vállalkozás autóipari oldala bajba került, az ételszállítási szolgáltatások az évek során felgyorsult.

Ez az állomány nagyon népszerű a fiatalabb generációk körében, mivel mindkét részlegben egyszerű és időhatékony.

Nem csoda és kétségtelen, hogy a befektetők miért ugranak jobban erre a részvényre az utóbbi időben, és ahogy tovább vezetünk 2021-be.

A társaság árfolyama ma 55,69 és 52 hetes tartományban tartja a legalacsonyabbat 13,71 és a legmagasabb 59,08 között..

Mit hoz ennek a részvénynek a jövője??

Nos, amint azt elmagyaráztuk, ez a részvény nem fog hamarosan elmenni sehova, ha bármi, amiről azt gondoljuk, hogy folytatódik, vagy az évek múlásával még népszerűbb lesz.

Mivel az Uber árfolyamcélja 70,00 dollárra emelkedett, harminchét elemző szintén konszenzusos „Vásárlás” besorolást adott a részvényeknek, hogy megerősítsék, milyen irányban látják ezt az állományt minden területen előre.

Az előrejelzések szerint az Uber Technology bevételei évi 22,26% -kal nőnek.

8. Expedia Group Inc. (EXPE)

Az utolsó idegenforgalmi részvény, amelyet 2021-ben neveznek a listán nézhetőnek, az Expedia Group Inc..

Az amerikai online utazási társaság népszerű a fogyasztók és a befektetők körében is, annak ellenére, hogy az elmúlt napokban elemzők is túlértékeltnek tartották. Emellett a részvény megemelt árcélot kapott, amely elemzők szerint 175,00 dollárra emelkedett.

A 2020 második felében az egyik legjobb helyreállítási készletnek tartott Expedia Csoportnak megvoltak a kihívásai, mivel az év elején a Covid-19 járvány súlyosan sújtotta.

De a költségek csökkentése és az állomány újratermelése szerepelt a vállalatok által elvégzendő feladatok között. A helyes pályára állítás óriási oka ennek az állománynak az elmúlt néhány hónapban mutatkozó növekvő kereslete miatt, mivel az utazási szektor az elkövetkező hónapokban vissza akar térni, minden rendben van.

Hogy képet adjon a vállalat jövőbeli terveiről, arra törekszenek, hogy a vállalat 2019-es teljesítményét felhasználják az előre tekintéshez, ha ez elmúlik, akkor a társaság működési bevételei új szintre emelkednek, mivel a társaság működési bevétele 2019-ben 903 millió dollárt ér el.

A társaság árfolyama ma 107,22, 52 hetes tartománya a legalacsonyabb 40,76 és a legmagasabb 147,55 között van.

Nyereség-előrejelzést határoztak meg arról, hogy a társaság évente 68,95% -kal nő.

Lehet, hogy ez a részvény a világ legjobb online utazási társaságává válik? Csak az idő fogja megmondani.

Összegzés

Ezek a top 8 turisztikai részvények jó adalékoknak tűnnek, amikor a jövőbe tekintünk.

Ezek a részvények fantasztikus növekedési potenciált kínálnak, jó hosszú távú befektetések mellett, amelyek 2021-ig jó értéket képviselnek, és reálisan 2022-re és későbbre is szépen felállnak..

Jóllehet ezek a részvények saját kockázati elemekkel járnak, tanácsos további kutatásokat végezni a befektetés előtt.

Tehát itt az idő, hogy megvizsgálhassuk az idegenforgalmi részvényeket, amikor ismét felkészülnek a hajózásra.

Hogyan lehet befektetni a legjobb turisztikai készletekbe?

Most felfedeztük a legjobb potenciális turisztikai részvények közül 8-at, amelyek pozitív kilátásokkal rendelkeznek, ha a világ képes normálisan működni, itt az ideje, hogy megtanuljuk, hogyan nézhet ki ezekbe befektetni.

A különféle piacokon lévő részvényekbe való befektetés még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű.

A helyes útmutatás követése és betartása, valamint az, hogy út közben ne válasszon „tippeket”, szintén bölcsen ajánlott.

Első lépésként meg kell keresnie egy brókert vagy a legjobb online kereskedési platformot, amely megfelel és megfelel minden befektetési igényének.

Számos online kereskedési platform és bróker van a piacon ma, de ha választja, bölcs dolog megbizonyosodni arról, hogy a választott bróker vagy platform rendelkezik kereskedési engedéllyel.

A kereskedő cégek webhelyén látni fogja, hogy rendelkezik-e a működéséhez szükséges szabályozott licencekkel, mivel a vállalatok honlapján megjelenik egy megbízható bróker mellett, akinek a licensze nem biztos, hogy online látható, ha nem, akkor a kiválasztás előtt megerősítheti.

Ha szem előtt tart egy brókert vagy egy kereskedési számlát, akkor készen áll arra, hogy megkezdje és megkezdje az utat a részvények kereskedése felé.

Ha nemzetközi részvényekbe is kíván befektetni, ez egy másik létfontosságú pont, ahol a kutatás jól jön, ha megbizonyosodik arról, hogy brókere rendelkezik-e engedéllyel a nemzetközi piacokon való működésre..

Miután elmondta, hogy ez a létfontosságú pont megismerteti Önt a vezető online kereskedési platformmal – eToro.

Jelenleg több mint 17 millió ügyféllel rendelkezik a vezető platformon, hozzáféréssel több mint 16 nemzetközi piachoz, amely lehetővé teszi, hogy befektethessen a mindannyian általunk ismert és szeretett legjobb részvényekbe, e 8 legjobb turisztikai részvény mellett, barátságos kézközvetítői készen áll arra, hogy kitűnjön a kereskedési útjáról, valamint az óriási kiegészítő előnye, hogy nulla jutalékot kínál.

Kereskedési számla megnyitása itt: eToro a vállalat weboldalán található egyszerű lépések követésével gyors, egyszerű és egyszerű. Pár perc alatt aktív fiókkal rendelkezik egy megbízható brókerrel együtt, és minden kéznél elérhető hozzáférés mind a 16 nemzetközi piachoz.

Miután megnyitott egy számlát, akkor is élvezheti azt a csodálatos előnyt, hogy csiszolhatja és további megértést nyerhet a tőzsdei kereskedelem működéséről, valamint a legfontosabb stratégiák elsajátításáról..

eToro – Top Stock Bróker, részvényeket vásároljon 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Key Takeaways

  • Az idegenforgalmi ágazat hatalmas ágazat, és napjainkig nagyjából 9 billió dollárt ér.
  • 8 A legnépszerűbb turisztikai részvények várhatóan jól teljesítenek, mivel ebben az évben és 2022-ben reményeink szerint az új normális helyzetbe kerülünk.
  • A turisztikai ipar a szokásos időkben mindenképpen keresleti ágazat.
  • Ezen turisztikai részvények egy része már emelkedőben van, mások szépen és viszonylag olcsón ülnek, figyelembe véve növekedési potenciáljukat az elkövetkező években és még sok más évben.
  • Részvényszakértők szerint a turisztikai részvények jó hosszú távú befektetések.
  • A befektetés megkezdése előtt mindig ajánlott további kutatásokat végezni a választott turisztikai részvényekkel kapcsolatban.
  • Mindig ajánlatos az okos és okos befektetés, valamint a pénzügyi lehetőségein belüli befektetés.

Ha tetszett olvasni a Mi a legjobb 8 turisztikai készlet 2021-ben ?, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector