Melyek a 2021-es 7 legfontosabb részvényválogatás?

A 2021-es év legfontosabb részvényválasztása

Szeretne belépni a tőzsdei piacra 2021-ben? Szeretné megtalálni a 2021-re vásárolható legjobb részvényeket?

Vessen egy pillantást a 7 legjobb részvényre, amelyek fantasztikus kiegészítések lehetnek az idei évben.

7 részvényválogatás 2021-re

Új kaland a tőzsdei kereskedésben?

Akkor jó helyre került, mivel rendelkezésünkre áll a 7 legjobb részvényválogató, amelyekbe 2021-re befektethet, akik káprázatos kiegészítéseket jelentenek számodra, hogy hosszú távon tartsák őket.


A 2020-as zűrzavaros év felemelkedésétől az új valóság felé való elmozdulásig itt vannak a legjobban teljesítő részvények, amelyek birtokában kell lennie 2021-ben és azon túl..

A 2021-es 7 legjobb válogatás:

1. Morgan Stanley (MS)

2. Amazon (AMZN)

3. PayPal Holdings Inc. (PYPL)

4. Pinterest (PINS)

5.. Etsy (ETSY)

6.. Teladoc Health Inc. (TDOC)

7. Harvest Health & Recreation Inc (HARV)

Ezeket a legnépszerűbb részvényeket, valamint számos más részvényt itt vásárolhat: eToro és 0% díjat fizetni!

Melyek a 2021-es év 7 legfontosabb részvényválasztása?

A piac 7 legjobb részvényének listája, amely 2021-ben okos kiegészítéseket bizonyíthat portfóliójához.

1. Morgan Stanley – MS

Az amerikai multinacionális befektetési bank bizalmat mutat, amikor 2021-be költözik.

Az MS jelenleg a Zacks Rank besorolását # 2 a (Buy) értékben részesíti, és további 27 kutatócég erős konszenzusú „Buy” minősítést kapott. A befektetési bank egy olyan bank, amely az új évet megelőző néhány versenytársa előtt előrelépést mutat.

Decemberben elszámolták és megkezdték a visszavásárlási programok folytatását, amelybe a Morgan Stanley egyenesen beleugrott, és jóváhagyták a 10 milliárd dolláros részvény-visszavásárlást, amely 2021 januárjától a részvényeseknek fizetni fog..

Ez a hír természetesen növelni fogja a társaság részvényeinek előrehaladását, és ez megerősítést nyert a decemberi hír után, amikor a tagállami részvények árfolyama 5,2% -kal nőtt, és 25% -kal emelkedett az év során.

Mától a társaság árfolyama 76,47 dollár.

Az utolsó negyedéves eredményekben az MS a nettó jövedelem növekedésének 25% -os növekedéséről számolt be, a bevételek növekedése pedig alig 16% fölé nőtt, amikor 2021-re érkeztünk.

A vállalat megbízható és jó osztalékkal rendelkezik, 2,04% -os osztalékhozammal.

Tovább haladva az elemzők az MS-nek egy átlagos konszenzust adnak a „felülteljesítésről”, ami azt jelzi, hogy az elemzők úgy vélik, hogy a részvények várhatóan jobban teljesítenek, mint az előre jelzett piaci hozam.

A Morgan Stanley 2021-re és az elkövetkező évekre erőteljes V alakú fellendülést vetít előre a vállalat 2020-as eredményei alapján, amely megalapozza a 20,41-es 6,4% -os GDP-növekedés elérését és megvalósítását, ami meghaladja az előre jelzett 5,4% -os előrejelzést..

Mivel a világ lassan kezd megnyílni, ahogy az idén várható volt, az MS növekedése világszerte növekedni fog.

Az Egyesült Államok gazdasága a Morgan Stanley kutatási jelentés szerint azt jelzi, hogy az Egyesült Államok statikájának sikerült a helyén maradnia, és az előrejelzések szerint 2021-ben 5,9% -os GDP-növekedés várható.

Noha Európában a márka nagyobb hangsúlyt kap, mivel az új fertőzési arányok jelentősen növekednek, és a gazdaság lassabban növekszik, a tagállamok előrejelzései szerint a GDP 5% -kal nő.

A 12,32% -os PE-aránnyal, 2,04% -os határidős osztalékhozammal, erős elemzői jóslatokkal, a Morgan Stanley részvényei 2021-re vezető választást jelentenek.

2. Amazon – AMZN

Az Amazon, a globális multinacionális technológiai vállalat, amely sokkal több. Különböző utakon vesznek részt a kezükben, beleértve az e-kereskedelmet, a digitális streaminget és a felhőalapú számítást, hogy csak néhányat említsünk.

Az Egyesült Államok informatikai iparának legnagyobb 5 legnagyobb vállalatának nevezték el, a globális, márkanevű márkák mellett, mint a Microsoft, a Google, az Apple és a Facebook.

Az Amazon vitathatatlanul a világ legértékesebb márkája.

Az Amazon pénzügyi adatait áttekintve látni fogja, hogy az AMZN nem a legolcsóbb befektetési jegyek, de hosszú távon a vállalat stabilitása és növekedése két kulcsfontosságú tényező ennek a teljesítő részvénynek a meghatározásában..

Az Amazon jelenleg Zacks Rank besorolást kapott # 3 Hold értékben. Ez azonban nem azt jelenti, hogy azt mondanánk, hogy a részvényt nem érdemes belevásárolni; ez egyszerűen azt jelenti, hogy nem ajánlott, ha Ön jelenlegi részvényes, és a további mozgásig megtartja pozícióját.

Ezt követően az AMZN részvényeit „Strong Buy” vételi 35 Wall Street elemzőnek minősítették, az egyik szerint a részvény „hold” volt. Az elemzők 12 hónapos árcélot is ajánlottak az elmúlt 3 hónapban, az átlagos árcél 3810,18 dollár volt, ami 21,41% -os növekedést jelent az előző árhoz képest, magas előrejelzett 4350,00 dolláros árcéllal.

A január 6-i zárásig az Amazon árfolyama 3138,38 dollár volt, ma pedig 3186,02 dollár.

Tekintettel arra, hogy 2020-ban a világszerte és minden iparágban a vállalatok nagy sikert arattak, az Amazon óriási hasznot húzott. Lenyűgöző és láthatólagosan növekvő fejlődésével és az új technológiák, köztük az új zenei streaming szolgáltatások új évre való áttérésével.

Az AMZN a legfrissebb hírekben azt is megerősítette, hogy az eddigi legnagyobb rekordját, az ünnepi szezonban globálisan több mint 1,5 milliárd szállítást rögzítette, és arra számít, hogy a társaság negyedik negyedéves eredményei várhatóan 38% -kal lenyűgözően megemelkednek..

Az előrejelzések magasak a vállalat számára hosszú távon, ezért az Amazon forró nagy tőkés részvény, amely az Ön növekvő portfóliójában szerepel.

3. PayPal Holdings Inc. – PYPL

A PayPal Holdings, az online fizetési rendszer minden eddiginél előnyösebb és népszerűbb lett. Igaz, a jelenlegi járvány arra ösztönözte a vállalatot, hogy egyre népszerűbb legyen, mivel a magánszemélyek az online fizetésekhez fordulnak a lezárási mérések miatt, és az egyének online vásárlást követelnek, azonnali pénzátutalások hatalmas előnyt jelentenek.

Ismét az Amazonhoz hasonlóan a PayPal részvényei is drágák lehetnek, de ha nagyobb képet mutatunk a vállalat statisztikáiról, akkor valóban olyan drága, mint azt a magánszemélyek tanácsolják? Nem hisszük, hogy ez a helyzet.

A nagy tőkésségű részvények jelenlegi Zack besorolása „Hold”. A Wall Street 29 elemzője közül 23-an 23 tanácsot adnak az állománynak „erős vétel” -nek, 3-nak a tőzsdét „vételnek”, 5-nek pedig „tartási” minősítést adnak..

Ami a következő évek elemzői előrejelzéseit illeti, a PayPal átlagosan 3 éves előrejelzést kapott, 34,4 milliárd dollárt, ami 63,39% -kal magasabb. A társaság részvényenkénti eredménye szintén átlagosan 4,77 dollárra emelkedett, 78,65% -kal.

A PayPal összesített jövedelme 2020-ban 3142 milliárd dollár volt, és a Wall Street 13 elemzőjének jóslata alapján a vállalat 2021-re 4084 milliárd dolláros potenciális jövedelmet kapott, és 2022-re támaszkodva az előrejelzések szerint a PYPL jövedelme 5 084 milliárd dollár lesz..

A PYPL árfolyama a mai napon 233,86 dollár.

A PayPal pénzügyi állapota szintén zöld színű, a vállalat kötelezettségekkel szembeni eszközei meghaladják és megfelelően fedezik, a PYPL 4,06 milliárd dolláros EBITDA-ja pedig kényelmesen képes tartani a vállalat 8,94 milliárd dolláros adósságkamatszintjét.

A PayPal novemberi utolsó negyedéves eredményeiből kiderült, hogy a vállalat meghaladta az összes előre jelzett előrejelzést, 5,46 milliárd dolláros árbevétellel az elemzők 5,41 dolláros előrejelzett számához képest, és az EPS (részvényenkénti eredmény) 1,07 dollárral magasabb, mint az elemzői előrejelzések 0,94 USD.

2021-re és az elkövetkező évekre előre haladva a PayPal egy olyan részvény, amely hosszú távon fennáll, és egy olyan részvény, amely nagy növekedést fog eredményezni az érték mellett, mivel a vállalat folyamatosan bővül, és az egyének továbbra is boldogulnak és vásárolnak online.

4. Pinterest – PINS

A Pinterest Inc., a mai napig vitathatatlanul az egyik legkreatívabb közösségi médiaplatform. A vállalat eredeti, egyedi, kreatív kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy a megosztott kreatív képeket és videókat saját képtáblájára rögzítse, milliárdokat vonz, hogy részesei lehessenek és elrugaszkodhassanak attól a negativitástól, amelyet egyes közösségi platformok jelentenek, és kizárólag a pozitivitásra koncentrál.

2020-ban, amikor az egyének otthon kényszerültek vagy korlátozásuk volt a koronavírus-járvány miatt, az egész világon az egyének bejelentkeztek a közösségi platformra, hogy kreatív ihletet teremtsenek és szerezzenek.

Az inspiráció mellett megvásárolhatja a kiválasztott kreatív terveket a közösségi média alkalmazáson keresztül olyan vállalatokkal, mint az IKEA és a Shopify, és felveszik vásárlási katalógusaikat a közösségi platformra.

A jelentések szerint a pin-board szociális alkalmazásállomány 2020-ban óriási 290% -kal nőtt, ami világszerte befektetőket vonzott arra, hogy alaposan megvizsgálják és figyelmesen összpontosítsanak a kreatív közösségi platformra.

A PINS részvényárfolyama december 31-én zárva volt, 65,90 dollár volt, és a mai napig a társaság jelenlegi részvényárfolyama 67,11 dollár volt..

Mivel sokan úgy gondolják, hogy a vállalat javítani fogja a digitális reklámozás kilátásait, az az egyik előny, valamint a pénzügyi elem, amelyből a közösségi platform profitál.

19 Wall Street-i elemző előrejelzése szerint a PINS-részvényt kell bevonni, 14-en pedig jelenleg „erős vételt” biztosítanak a részvényeknek. A Pinterest Zacks Rank besorolását megerősítették a részvény „holdjának”.

A társaság 2020-as adatait tekintve a vállalat bevételei gyorsabban nőttek, mint az Egyesült Államok piaci átlagának 36,5% -a, és az Egyesült Államok internetes tartalma & Az információs ipar átlaga.

2021-re ellentétben az előrejelzések szerint a vállalat csodálatos, évi 64,96% -os növekedést mutat, és a vállalat negyedik negyedévében a szakértők azt is jósolják, hogy növekedni fog, mintegy 60% -ra, évről-évre..

Ami a társaság egész éves előrejelzését illeti, a szakértők 43% -os növekedést jósoltak a 2020/2021-es időszakban, a következő évben pedig további 2,4 milliárd dollárra emelkednek.

A PINS adósság / saját tőke arányát szintén ésszerűnek tartják, ha 0,19-re számítják.

Ha zöld utat kapunk az elemzésből hosszú távon, és ez sikeres 2020, mivel az emberek egyre kreatívabbá válnak, és virágzó adatai miatt ez a pezsgő részvény tökéletes kiegészítője a hosszú távú befektetéseknek.

5.. Etsy Inc. – ETSY

A népszerű Etsy e-kereskedelmi webhely 2020-ban hatalmas erő volt, és folytatni fogja az új évet és az elkövetkező éveket..

Ismét a listán szereplő e-kereskedelmi társaságokhoz hasonlóan az Etsy is profitált a járványból, mivel a fogyasztóknak további ideje volt arra, hogy egyedi, kézzel készített terveket vásárolhassanak az alkalmi tervezési termékektől az esküvői ruhákig..

Az Etsy a világ minden tájáról működik, összekapcsolva az egyedi tervezőket a fogyasztókkal a világ bármely pontjáról.

Az idén keresett termékek közé tartoznak az alkotók által tervezett egyedi maszkok, amelyek jó eladásokkal jártak az egész világon.

Mivel olyan részvény, amelyet a valós érték ára és a cash flow miatt 4,92% -kal alulértékeltnek minősítettek, amikor látja, hogy a részvények hogyan teljesítettek tovább a részvények előrejelzéseivel, érdemes megvizsgálni, hogy részt vesznek-e benne. ez a növekvő vállalat.

A Zacks Rank minősítés az ETSY részvényeket jelenleg „Buy” -nak minősítette, valamint 13 Wall Street-i befektető közül 11, akik a részvényt „Strong Buy” -nak minősítették, előre haladva 1 „Buy” és 1 „Hold” értékkel..

És van egy oka annak, hogy az elemzők miért jósolnak ilyen előrejelzéseket, mivel a vállalat bruttó árucikkje önmagában 10 milliárd dollárt ért el 2020-ban, ami majdnem a duplája az előző évi értéknek.

A The Wall Street Journal szerint az Etsy a Cyber ​​hétfőn a digitális eladások terén is jobban növekedett, 73% -kal meghaladta a nagyobb márkanevek egy részét, köztük az Amazon.

A társaság harmadik negyedéves jelentéséből pozitív kilátásokat mutat.

Szeptember 30-án a társaság 451 478 dolláros árbevétele 128,1% -kal nőtt az előző év azonos időszakához képest, piaci árbevétele pedig 341 623 dollár volt, 141,2% -kal magasabb, mint 2019-ben.

A társaság pénzügyi növekedése mellett az Etsy aktív vásárlói 55,4% -kal növekedtek a 2019-es 44 807-ről 2020-ra 69 649-re.

Az elemzők által előre jelzett, a jövőbe mutató előrejelzés fényesnek tűnik az ETSY számára.

Az előrejelzések szerint a vállalat bevételei évi 24,72% -kal nőnek, az átlagos 3 éves előrejelzés szerinti bevétel 2,7 milliárd dollár lesz, ami + 99,2% az idei előrejelzésekhez képest.

Az ETSY részvényenkénti nyereség-előrejelzése szintén nagylelkű kilátásokkal rendelkezik, mivel átlagos 1 éves előrejelzése 2,04 dollár, ami az átlagos 3 éves előrejelzés 4,55 dolláros + 135,65% -os növekedését eredményezi.

Összegzésképpen az Etsy jövedelme az előrejelzések szerint évi 31,81% -kal nő.

Mivel az előrejelzések szerint a vállalat árbevétele 24,72% -kal gyorsabban növekszik, mint az amerikai piaci átlag, bevételei az elkövetkező években szikrázni fognak, és az egész világon előrejelzésre kerülnek a zárolási mérések, amelyek több online értékesítést fognak létrehozni, emellett az Etsy részvények befektetéseként vásároljon és tartson belátható időn belül.

6. Teladoc Health Inc. – TDOC

A Teladoc Health Inc. a megfelelő helyen és időben volt 2020-ban, amikor a telemedicina-ipar arra törekszik, hogy előrelépjen a jövőbe.

A 2002-ben alapított multinacionális telemedicina és virtuális egészségügyi vállalat 2020-ig fokozódott, mivel az emberek otthon maradtak, és továbbra is ezt teszik a világ minden táján, a záróhatásokkal, amelyek a Coronavirus fertőzés terjedését hivatottak megragadni..

Mivel az egyéneket nem lehetett látni egy-egy fizikai megbeszélésen, lépjen a Teladoc Health oldalára, hogy megmentse a napot, mivel a márka lehetővé teszi az emberek számára, hogy gyakorlatilag online orvosi találkozókat tartsanak egészségügyi szakemberekkel.

Tavaly a Teladoc részvényei 139% -kal emelkedtek, mivel a távorvoslás piaca a jövőben növekedni kezdett.

Jelenleg a vállalatnak nagyjából 51,5 millió aktív tagja van szerte a világon, akik képesek részesülni a vállalat szolgáltatásaiból.

Bár a vállalat sikere az év folyamán megkérdőjelezheti az embereket, hogy azt higgyék, a vállalatnak csak a Covid-19 járvány miatt volt előnye, valójában ez nem így van.

A TDOC évek óta növekszik, mivel az ipar virtuális orvosi jelenlétével a jövőbe vezet. 2005-ben a Teladoc több virtuális találkozót tartott, mint az iparág bármely más vállalata, 15 millió virtuális találkozóval.

A Zacks Rank besorolást „Hold” néven állítják be a növekedés szempontjából „A” besorolású társaság számára, a Wall Street 24 elemzője közül 15-en „Strong Buy” és 9 „Hold” minősítést adnak a márkának..

A vállalat előrejelzett növekedési bevétele erősnek tűnik, kivételes, évi 76,31% -os növekedési rátával.

Az orvosi állomány első éves átlagos növekedési üteme 2,0 milliárd dollár + 125,44% -os növekedést mutat, és előre tekint a 3 éves átlag előrejelzésre, amelyet 3,5 milliárd dollár + 307,4% -kal növekszenek..

A Wall Street elemzői azt is jósolták, hogy a Teladoc árfolyama 2022 januárjáig potenciálisan 230,04 dollárra emelkedhet, míg a vállalat árfolyama ma 219,29 dollár..

Bár továbbra is várja a vállalat nyereségessé válását, a Teladoc Health bebizonyosodott, és megmutatja, hol vezet a márka.

Ennek az állománynak a teljesítménye még korántsem ért véget, és várhatóan az elkövetkező években növekszik, ahogy a digitális jövőbe megyünk. Ez a Teladoc Health-t 2021-ben megvásárolható részvénygé teszi.

7. Betakarítás egészsége & Recreation Inc. – HARV

Mivel 2021-ben a megválasztott elnök, Joe Biden veszi át az irányítást a Fehér Házban, a kannabiszipar potenciálisan szárnyalni fog.

A kanadai székhelyű HARV a ma piacon lévő többi kannabisz állományhoz képest a kisebb tőkésségű részvények egyike, de jelentős előnyökkel rendelkezik másokkal szemben.

Jelenleg részvényenként 2,56 dolláros árfolyamon elemzők és a már a kannabisz-piacon lévő befektetők azt tanácsolják, hogy a részvények „lopásvásárlásnak” minősüljenek a vállalat következő évekbeli potenciális növekedése miatt..

7 Wall Street-i elemző átlagos konszenzusos „Buy” besorolást adott a részvények jelenlegi árfolyamán 4,29 CAD, a társaság pénzügyi adatainak fényében.

2020-ban az eladások 229 millió dollárral nőttek, bár a nettó árbevétel enyhén – 45,5 millió dollárral csökkent – a társaság nettó adóssága 167 millió dollárra számított.

A HARV második negyedéves pénzügyi beszámolójában a társaság bevétele 55,7 millió dollárral nőtt, 109% -kal, 2019-hez képest 26% -kal..

A társaság harmadik negyedéves jelentésében a HARV harmadik negyedéves árbevétele 61,6 millió dollár volt, ami 86% -os növekedést jelent 2019-hez képest, a korrigált 10,5 millió dolláros EBITDA-val együtt a második negyedéves 4,1 millió dolláros eredményhez képest.

A vállalat nettó vesztesége szintén jelentősen megvilágosodott a jelentésben, mivel a HARV 2,1 millió dolláros nettó veszteséget jelentett a harmadik negyedévben, szemben a 2019 harmadik negyedévi 39,1 millió dolláros nettó veszteséggel.

Haladva, Harvest Health & A kikapcsolódás leállította néhány tervüket 2020-ban, hogy a járvány következtében visszafogják a költségeket, azonban a bővítéseket jelenleg 2021-ben kell végrehajtani, mivel az ipar nagyobb növekedést és figyelmet érdemel..

Az új év javában, a kannabiszipar olyan iparág, amely szárnyalni kezd a Harvest Health-nél & A Recreation Inc. a meglehetősen új kannabisz-ipar egyik legnépszerűbb vásárlási lehetősége.

Tőzsdei választások: Összegzés

Ezek a 2021-re kiválasztott legjobb 7 részvényválaszték sokféle változatosságot kínálnak, mivel ezek a részvények különböző iparágakban vannak meghatározva, fantasztikus növekedési eredményekkel rendelkeznek és archiválva vannak, és hosszú távon további sikereket várnak el, ahogyan azt az elemzés és az egyes vállalatok vezetése előre jelzi.

Hogyan lehet befektetni a legjobb 7 legjobban teljesítő részvénybe?

A kereskedési út következő lépése, ha elégedett a kiválasztott részvényekkel, az az, hogy megvizsgálja, hogy a megfelelő bróker megfelel-e befektetési igényeinek.

A befektetés egyszerű, gyors és egyszerű, ha megfelelő kapcsolatai vannak.

Nem, nincs szükség fizikai megbeszélésekre vagy folyamatos telefonhívásokra, egyszerűen megteheti mindezt otthona kényelméből online.

A vezető online kereskedési platform eToro mindent és még többet tud készíteni befektetési útjára. Ha Ön kezdő befektetésnek számít, a mai napig nincs jobb platform a piacon.

Világszerte több mint 12 millió ügyféllel rendelkezik, hozzáférés több mint 800 befektetési részvényhez, hozzáférés több mint 16 nemzetközi piachoz, beleértve a két legnagyobb piacot, az Egyesült Királyságot és az Egyesült Államokat, mindezt azzal a hatalmas előnysel, hogy a kínálat nulla jutalék– díjak.

Ha több időre és kutatásra van szüksége, az eToro online tanfolyamokat kínál az Ön részvénykereskedelmi ismereteinek kibővítésére, szükség esetén összeomlási tanfolyamokkal együtt egy-egy oktatóval, hogy képes legyen megválaszolni az aggályokat és kérdéseket lehet, hogy van.

Amint megnyitotta kereskedési számláját, szabadideje van, hogy mikor kezdje meg kereskedési útját.

Ha útközben útmutatást keres, bár bölcs dolog, ha nem szóbeszédből veszi az egyéneket, az eToro megadja annak az előnyét, hogy megnézheti és hozzáférhet más befektetők portfólióihoz, ha további inspirációra vágyik..

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Fő elvihetők:

  • A 2021-es év 7 legjobb részvénycsomagja szintén hosszú távon tartható részvény.
  • A kiválasztott legjobban teljesítő 7 részvény továbbra is saját kockázati elemekkel rendelkezik, ami bölcs dolog további kutatásokat végezni, amikor megvizsgálja a kiválasztott részvényeket.
  • Ha Ön kezdő, akkor a portfólió létrehozásakor a részvények sokfélesége ajánlott.
  • Bölcsen válassza ki a brókert, amikor meg akarja kezdeni a kereskedési utat, mivel ez költséges lehet.
  • Mindig óvatosan emlékeztessen arra, hogy befektetéskor semmi sem garantált, ezért bölcs dolog mindig tisztában lenni azzal, hogy mibe megy, mielőtt pénzt helyez el.

Reméljük, hogy a 2021-ben befektetni kívánt részvényválasztók listája hasznos volt. Bármi legyen is a befektetési stratégiád, az aktuális trendek és előrejelzések nyomon követése a legjobb módja annak, hogy a legjobb részvényekkel teli erős portfóliót hozza létre.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector