Melyek a következő készletek, amelyek 2021-ben felrobbannak? 10 Vigyázni

Ez a következő 10 részvény, amely 2021-ben felrobban??

Kíváncsi arra, hova fektessen be 2021-ben? Azt keresi, hogy milyen részvények fognak fellendülni 2021-ben? Aggódik a tőzsde összeomlása 2021-ben? Vagy talán még milyen részvények is megduplázódnak 2021-ben? Akkor jó helyen jársz!

A következő részvények 2021-ben fognak felrobbanni különböző háttérrel és iparágakkal érkeznek. Némelyikük durva 2020 után felgyorsul, mások új csúcsokat érnek el.

Egyes állományok olyanok, mint a rakétahajók, amelyek az indítópadon várakoznak, és bármelyik pillanatban készek lőni a sztratoszférába. Csak arra a kis lökésre és BOM-ra van szükségük, feltérképezhetetlen területre robbannak, és „bátran mennek oda, ahol még senki sem járt”.

Ezeknek a lédús részvényeknek hatalmas lehetőségük van arra, hogy a tőzsdei kereskedők nagy vagyonnal gazdagodjanak ha a megfelelő időben észrevehetik és bejuthatnak.

De a tőzsdei kereskedők nem mindig észlelik őket a megfelelő időben, néha ezek a részvények közvetlenül mellettük lőnek, és meglepődnek, hogy soha nem látták őket. Csak nem néztek elég keményen!


2021 potenciálisan különösen érdekes év lehet a tőzsde számára. Elsősorban a koronavírus-járványon haladunk tovább, és a gazdaság némi fellendülést tapasztalhat (remélhetőleg).

Ez azt jelentheti Azok a részvények, amelyek küzdöttek, vagy akár értékcsökkenést mutattak, esélyük lehet a helyreállításra, kiváló vételi lehetőségekkel rendelkező tőzsdei kereskedők bemutatása.

Végül azonban az igazán felrobbanó részvények olyan igazán egyedülálló termékeket kínálnak a fogyasztóknak, amelyeket egyszerűen csak máshol nem lehet elérni.

Ezek az állományok általában az ipar megszakítói, vezetői és problémamegoldói. Az innováció az, ami értéket ad nekik.

Ebben a cikkben 10 potenciális részvényt vizsgálunk meg, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak! Ellenőrizze mindet, és ne felejtse el végezze el saját kutatását!

A következő 10 készlet felrobban 2021-ben!

Itt van a 2021-ben felrobbanó készletek listája:

 1. Peloton Interactive – Akár 348% -os növekedés 2020-ban!
 2. MarketAxess – A mai leggyorsabban növekvő állomány?
 3. Taylor Wimpey – Felkészülés a visszapattanásra egy nehéz 2020 után?
 4. Shopify – 2025-re 300% -kal emelkedhet-e??
 5. Rolls Royce – A repülőgépipar vezetői emelkednek
 6. Négyzet – A pénzküldés jövője?
 7. Veeva Systems – A felhőalapú számítástechnika, a tudomány és a gyógyszerek egyedülálló kombinációja
 8. Spirit Airlines – 2021 legjobb vásárlási lehetősége?
 9. Netflix – A streaming királya továbbra is erős
 10. Csatlakoztassa az áramot – A környezetbarát technológia jövőbeli vezetői?

Ha be akarja fektetni a következő részvényeket, amelyek ma felrobbannak, erre nincs jobb hely, mint az eToro. A regisztrációhoz egyszerűen kattintson az alábbi linkre!

Mik a következő készletek, amelyek felrobbannak?

1. Peloton Interactive (PTON) – Akár 348% -os növekedés 2020-ban!

A Peloton Interactive részvények a „PTON” ticker szimbólummal kereskednek, és 2021-ben robbanásra készen állnak!

John Foley vezérigazgató vezetésével a Peloton Interactive 2020 elejétől rendkívül jól teljesített. Tehát, valójában, Joe Biden amerikai elnök még van is.

A Peloton Interactive kiemelkedik a többi edzőberendezés-márka közül, mert nemcsak szobakerékpárokat árulnak, hanem feliratkozhat online edzésekre is, amelyeken részt vehet a kerékpár képernyőjén keresztül.

Vegyek-e Peloton részvényt? És a Peloton részvény jó vétel-e?

Nos, szerint Wall Street Zen, Az előrejelzések szerint a Peloton állomány elérje a körülbelül 200 dollárt 12 hónap alatt és adjon a részvénynek egy „erős vételt”.

Gov Capital még inkább bullish, előrejelezve, hogy a Peloton részvényárfolyama lesz 473,215106 USD, előrejelzési rendszerük szerint nagyjából ugyanabban az időszakban.

Mivel a járvány még mindig javában zajlik, nem túl meglepő, hogy egy ilyen termék ilyen jól megy. Legtöbben otthon ragadtunk, és nincs hova tornáznunk, és kevesebbet kommunikálunk az emberekkel, mint korábban.

Connor Smith ír Barroné 2020 novemberében kijelentette, hogy „[ő] világjárvány miatt a Peloton részvényei 348% -kal emelkedtek 2020-ban”. És még nincs vége látva, ki tudja, mennyivel magasabbra kerülhet.

vitathatatlanul sokkal több származik Peloton Interactive. Ezért az első a következő részvények listáján, amely felrobban.

Fontolgatta-e a vásárlást PTON készlet?

2. MarketAxess (MKTX) – A mai leggyorsabban növekvő részvény?

A MarketAxess egy érdekes pénzügyi vállalat, amely pénzügyi platformként működik az intézményi befektetők és brókerek számára kötvények kereskedésére, amelyek többsége befektetési besorolású és / vagy magas hozamú adósság.

Dan Caplinger A tarka bolond kiemelte, hogy a MarketAxess részvények 2021-es vásárlásának talán egyik legnagyobb oka az, hogy hogyan tovább nőtt a világjárvány idején, még akkor is, ha a részvényárfolyamok 2019 folyamán 80% -kal szárnyaltak.

A MarketAxess ártörténetébe belenézve, az elmúlt évben kivételesen jól teljesített. Alapján Yahoo Finance, 2020. február 10-én a MarketAxess 342,01 dolláron nyitott. Egy évvel később 567,07 dolláron nyit!

A részvénykereskedőknek is vigyázniuk kell MarketAxess versenytársai amelyek közül sok van (köztük a MetaTrader, a kereskedés egyik legnagyobb eszköze, amelyet a legtöbb bróker kínál).

De a részvénykereskedőknek magabiztosságot kell adniuk, hogy kivételesen jól növekednek. Alapján MarketBeat, A MarketAxess 1,91 dolláros nyereséget jelentett részvényenként 2020 utolsó negyedévében.

Ezen felül azt is előrejelzik, hogy a MarketAxess eléri a 2027 második negyedévére részvényenként 2,27 USD.

Még inkább bullish Wallet Investor, aki azt jósolta MarketAxess egy év alatt eléri a 703.833 dollárt, hatalmas növekedés!

Összességében elmondható, hogy a Market Axess valószínűleg sok éven át robbanni fog a következő részvények portfóliójában.

Fontolgatta-e a vásárlást MKTX készlet?

3. Taylor Wimpey (TW) – Felkészülés a visszapattanásra egy nehéz 2020 után?

Ha elgondolkodik azon, hogy Taylor Wimpey részvényeket kellene-e vásárolnia, az első dolog, amit emlékeztetnie kell magára, hogy az az Egyesült Királyság egyik legnagyobb házépítő vállalata, amelynek története különböző vállalatok felvásárlása hogy tovább növekedjen.

Valójában Taylor Wimpey két társaság fúziójaként jött létre Taylor Woodrow és George Wimpey még 2007-ben.

Visszapillantva Taylor Wimpey-re történelmi részvényárfolyam, láthatja, hogy a cégnek az évek során többféle lendülete volt felfelé és lefelé, megközelítőleg 232,40 font csúcsot ér el 2020 februárjában mielőtt orrhajtót vesz.

Tehát egyeseknek nehéz lehet elhinni, hogy Taylor Wimpey jó befektetés.

De amire emlékeznie kell, az az a vállalat gyakorlatilag 2020 februárjában abbahagyta minden munkáját, amikor az Egyesült Királyságban lezárási intézkedéseket vezettek be. Ez azt jelentette, hogy hosszú időszak volt, amikor semmilyen építési munkát nem végeztek.

A mostani bejutás nagyszerű alkalom lehet, ha a kereskedők úgy gondolják, hogy az újra fellendül, amikor a zárolási intézkedéseket enyhítik.

Alejandro Arrieche ír Capital.com egyetért abban, hogy Taylor Wimpey „megéri vásárolni”.

Kijelentette: “a felhúzott kereslet és a történelmileg alacsony jelzálog-kamatlábak kombinációja úgy tűnik, hogy lendületet ad a lakáspiacnak, mivel az Egyesült Királyságban a legtöbb házépítő új megrendelések növekedéséről számolt be”.

Alapján A Gazdasági Előrejelzési Ügynökség, Taylor Wimpey részvényárfolyama előrejelzés hogy 2021 decemberéig elérje a 153 fontot.

Nem látjuk, hogy Taylor Wimpey hamarosan lelassulna, így 2021-ben a legnépszerűbbek közé tartozik.

Fontolgatta-e a vásárlást TW készlet?

4. Shopify (ÜZLET) – 2025-re 300% -kal emelkedhet-e??

Röviden, a Shopify egy kanadai e-kereskedelmi platform, ahol a kereskedők létrehozhatnak egy online áruházat.

Ami egy kicsit jobban kiemeli őket versenytársaik közül, az az, hogyShopify POS’(Értékesítési hely), amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy termékeiket személyesen is értékesítsék.

Eredetileg snowboard felszerelések online áruházaként indult, a Shopify hatalmas társasággá nőtte ki magát, amely plnable néhány világ legnagyobb márkái hogy elérje az online fogyasztókat, köztük a The Economist, a Heinz, a Penguin Books és a Red Bull.

Néhány elemző, mint pl Samad Samana, előrejelzés A Shopify 2025-ös készlete 300% fölé emelkedni 10 milliárd dollár összértékig!

De ez az állítás még 2020 novemberében volt, amikor a Shopify jelenlegi ára 988 dollár közelében volt. Február óta, az ár már 1432,99 dollár, ami azt jelentheti, hogy Samana becslése meglehetősen alacsony lehet.

A tőzsdei kereskedőknek, akik arra gondolnak, hogy vásárolják-e a Shopify részvényeit, meg kell nézniük a Shopify ártörténetét, hogy képet kapjanak a potenciáljukról.

2020 februárjától a Shopify ára 479,11 dollár volt. És a mai árat nézve gyakorlatilag megháromszorozódik!

Úgy gondoljuk, hogy a Shopify részvényei ennél sokkal nagyobbak lehetnek 2021 végére.

Fontolgatta-e a vásárlást SHOP készlet?

5. Rolls-Royce (RR.L) – A repülőgépipar vezetői emelkednek

A Rolls Royce egyike azon kevés brit székhelyű vállalatoknak, akik felsorolják a következő részvényeket, amelyek felrobbannak.

Míg a luxusautóiról ismert, a Rolls-Royce technikailag inkább „repülőgépipari” vállalat, és meglepő módon a világ második legnagyobb repülőgép-motorjának gyártója, és onnan származik valódi értékük.

Aki kíváncsi arra, hogy a Rolls-Royce részvényeit jó-e megvásárolni, annak történetét kell megvizsgálnia.

A több mint 100 évvel ezelőtt alapítottak, akik ismerik autóikat, tudni fogják, hogy a Rolls-Royce rögös utat tett meg, még 1971-ben önkéntes felszámolásba kezdett.

Talán nem túl meglepő, mivel a luxusautó-társaságok, amelyek termékei rendkívül drágák, néha nehezen profitálnak.

De ezek a napok nagyrészt mögöttük vannak. A Rolls-Royce 2021-re vonatkozó részvényár-előrejelzését vizsgálva, Jonathan Smith a Yahoo Finance munkatársa mondta, hogy hisz az ár eléri a 210p-t „240p-es nyújtási céllal”.

Alapján Statista, A Rolls-Royce képviseli a repülőgép-motorok piacának 30% -át, elsődleges riválisuk a General Electric. Ami kiemeli őket, az a termékek kiváló minősége, amelyek köztudottan a világ legjobbjai közé tartoznak.

A Rolls-Royce részvénytörténetére visszatekintve képet kaphat arról, hogy mire képes a részvény, 2020 januárjában elérte a 238,98 fontot és a 212,67 fontot, alapján Investing.com.

Fontolgatta-e a vásárlást RR készlet?

6. Négyzet (SQ) – A pénzküldés jövője?

A Square egy pénzügyi szolgáltató vállalat, amely különféle termékek sokféleségét kínálja, elsősorban a mobilfizetések lehetővé tételére összpontosítva.

Érdekes tény: A Square vezérigazgatója Jack Dorsey, aki a Twitter vezérigazgatója is (tehát tudod, hogy valószínűleg vannak nagy játékosok, akik támogatják őket).

A Square elsődleges terméke az Készpénz kb ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén küldhessenek és fogadhassanak pénzt, valamint adományozhassanak egy fontos ügynek, vagy akár szakembereknek is tippeljenek. Lehetőséget kínál a felhasználóknak hitelfelvételre is.

Az alkalmazás jellege miatt a Square és a PayPal részvényei közvetlenül versenyeznek egymással. Valójában a Square lehet a legjobb fedezet a PayPal ellen.

De a valóságban a PayPal akár nagyon gyenge versenyt is jelenthet a Square ellen A PayPal nemrégiben megkezdte az inaktív számlák számlázását, egy olyan lépés, amely nem nyer számukra népszerűségversenyt.

A Square 2021-re vonatkozó részvény-előrejelzése elég jól néz ki. CNN becslések szerint 12 hónap múlva a Square elérheti a 304 dollárt.

És Gov Capital ad Négyzet részvény 2025 előrejelzés 1300,774 dollárból, ami humungous!

Ne feledje azonban, hogy a banki és pénzküldő alkalmazásokkal kapcsolatos verseny nagyon heves lett, mivel az elmúlt években több különböző alkalmazás is megjelent – sőt Facebook Messenger alkalmazás bemutatja a pénzküldési lehetőségeket.

Fontolgatta-e a vásárlást SQ készlet?

7. Veeva Systems (VEEV) – A felhőalapú számítástechnika, a tudomány és a gyógyszeripar egyedülálló kombinációja

Peter Gassner és Matt Wallach által alapított Veeva Systems a cikk talán legérdekesebb részvénytára.

A Veeva Systems a felhőalapú számítástechnikai vállalat, amely gyógyszerészeti és élettudományi alkalmazásoknak nyújt szolgáltatásokat. Ez egy nagyon sajátos rés, de végül forradalmasíthatja az egészséggel kapcsolatos alkalmazások működését.

Talán nem túl meglepő, hogy az előrejelzések szerint a Veeva Systems 2021-ben jól teljesít, mert mivel a koronavírus tovább dühöng, sok gyógyszeripari vállalatnak segítségre van szüksége a kutatásban és fejlesztésben.

Sokféle igényt fednek le, például szoftvereket és adatokat (amelyek felhasználhatók kutatási célokra), és partnereiken keresztül is támogatást kínálnak.

Belenézve Veevába, egyértelmű, hogy növekvő vállalat. 2020. január 31-én, Veeva beszámolt a bevételekről nak,-nek “1104,1 millió dollár, szemben az egy évvel ezelőtti 862,2 millió dollárral, 28% -os növekedés éves összehasonlításban ”.

Ezen felül Veeva partneri kapcsolatban állt a sok más vállalat, köztük az Adobe, az AWS és a Microsoft, hogy csak néhányat említsünk.

És utána a Veeva Systems részvény-előrejelzését, CNN ad Veeva a magas becslés 340 dollár és alacsony becslés 255 dollár a következő 12 hónapra, a medián 320 dollár, ami még mindig magasabb, mint az írás idején.

8. Spirit Airlines (SAVE) – 2021 legjobb vételi lehetősége?

A Spirit Airlines érdekes választás a listánkhoz. Azok számára, akik nem ismerik őket, szuper olcsó légitársaságok az Egyesült Államokban (Latin-Amerika és a Karib-térség egyes részein is működnek), és Észak-Amerika nyolcadik legnagyobb kereskedelmi légitársasága.

De kérdés az, hogy a tőzsdei kereskedőknek most kell-e a Spirit Airlines részvényeit vásárolniuk? Vitathatatlanul elég rossz idő légitársaságnak lenni – nem sokan tervezzük, hogy hamarosan bárhová elmegyünk.

És valóban, A Spirit Airlines részvényei 2020 márciusában felpattantak, de az a fontos, hogy vannak kezd lassan újra felfelé tendálni, és éppen ez a mozgás a legfontosabb. 2021 lehet a Spirit Airlines részvényeinek elsődleges vásárlási ideje.

A tőzsdei kereskedőknek szorosan figyelniük kell a légitársaságok utazásával kapcsolatos statisztikákat, különösen nyáron és karácsonykor, ahol az emberek nagyobb valószínűséggel repülnek, hogy megérezzék, megérik-e a Spirit Airlinesba történő befektetés.

A Spirit Airlines tőzsdei előzményeinek ellenőrzése a Yahoo Finance, a légitársaság éves mélypontját, 8,01 dollárt érte el 2020 májusában, azóta 2021 februárjára 32,68 dollárra emelkedett, nagy gyógyulás.

És megnézve a Spirit Airlines 2021-re vonatkozó előrejelzését, MarketBeat arra utal A Spirit Airlines 52 hetes hatósugara akár 44,80 dollárt is elérhet.

Bővebben: A legjobb 8 turisztikai készlet 2021-ben

9. Netflix (NFLX) – A streaming királya továbbra is erős

Van-e jobb részvény, mint a Netflix? Valószínűleg nem! Az utolsó évtizedben, A Netflix az iparág megzavarójából iparági vezetővé vált – bár vitatható, riválisai kezdenek teret nyerni.

A Netflix részvényárfolyam-előzményeit tekintve a kezdetek óta nagyjából felfelé és felfelé halad, különösen 2020 elején nyert teret..

Alapján Macrotrends, A Netflix 2020-at 329,8100 dollárral kezdte. Az írás idején ez meghaladja a 200 dollárt ezen a számon felül.

És Befektetői pénztárca pozitívan viszonyul a Netflix jövőjéhez, az adakozáshoz A Netflix előrejelzése szerint egy év alatt 640,408 dollár, öt év alatt pedig 964,439 dollár, a Netflix részvények nagyszerű hosszú távú befektetéssé válhatnak.

A Netflix részvényeket vásárló kereskedőknek nyomon kell követniük riválisaikat, elsősorban az Amazon Prime Video-t, a Disney + -ot, a Hulu-t és az HBO Max-et, amelyek mind a streaming játék nagy szereplőivé válnak.

A tőzsdei kereskedők ezeket a más részvényeket akár jó fedezeti ügyletnek is tekinthetik a Netflix ellen, ha a dolgok nem alakulnak jól.

A Netflix kapcsán nagyon bullish vagyunk, akárcsak a legtöbb elemző. Bármikor, amikor a részvények visszahúzódnak, fontolja meg a további feltöltését.

Fontolgatta-e a vásárlást NFLX készlet?

neetflix részvénykereskedelem

10. Csatlakoztassa az áramot (DUGÓ) – A környezetbarát technológia jövőbeli vezetői?

A Plug Power-t Andrew J. Marsh vezérigazgató és George C. McNamee elnök és hidrogén üzemanyagcellákat fejleszt a hagyományos elemek cseréjére. Állítólag a technológiájuk lehetővé teszi az akkumulátorok percek alatt történő újratöltését.

Aki kíváncsi arra, hogy „vegyek-e Plug Power készletet?”, Izgatottan hallja ezt 2021 januárjában, A Plug Power megállapodást írt alá a francia francia autógyártóval, és 2021 első felének végéig közös vállalkozást indít.

Céljuk, hogy vezető szerepet töltsenek be a könnyű haszongépjárművekben, például a kisteherautókban és a kisteherautókban. Ha sikerrel járnak, A Plug Power részvény akár meg is kezdheti a versenyt, mint a Tesla.

És még az is lehet, hogy a Renault partnerség a jövőben más európai autógyártókkal vezethet partneri viszonyokhoz, és áttérhet más típusú járművekre is. A mögöttes ötlet forradalmasíthatja az autóipart, és eljuttathatja a XXI.

A Plug Power 2021-re vonatkozó részvény-előrejelzését tekintve, Wallet Investor előrejelzése szerint a részvény egy év alatt 75.086 dollárt ér.

Ráadásul a Plug Power a 2025 állomány-előrejelzés 102,051 dollárból, arra utalva, hogy jó részvény lehet pár évig ülni.

Fontolgatta-e a vásárlást DUGÓ készlet?

Következtetés

Annak ismerete, hogy mely részvények robbannak fel, kihívást jelenthet – különösen, ha olyan befektetési kezdő vagy, aki alig ismeri a részvények kutatását. Ezt szem előtt tartva ez a cikk felvázolta a következő, 2021-ben felrobbanó részvényeket.

Ennek ellenére, ha készen áll a következő részvények hozzáadására, hogy felrobbanjon a portfóliójában ma – az eToro lehetővé teszi, hogy ezt jutalékmentesen tegye meg.

eToro – Vásárolja a legjobb készleteket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Hol kell befektetnem 2021-ben?

Önnek kell megválaszolnia ezt a kérdést! Csak tanácsokat adhatunk Önnek, és Önnek kell eldöntenie, mit kell tennie ezekkel az információkkal.

Ne feledje, hogy az interneten élő emberek sokféle véleményt fogadhatnak el arról, hogy hova helyezzék a pénzüket. A kereskedőknek vannak tudásuk egyes iparágakban, másokban nem, így ami egy kereskedő számára remek részvényválasztásnak tűnhet, egy másiknak szörnyűnek tűnhet.

2020-ra visszatekintve az előrejelzések vadul elmaradtak, de senki sem tudta előre jelezni a globális járványt!

A jóslatok természetére emlékeztet minket – ezek nem biztosak, nem tudjuk biztosan kitalálni, mi fog történni a jövőben. Becsléseket csak azok alapján tehetünk, amelyek a múltból ismeretesek.

A „Várj a váratlanra” egy olyan idézet, amelyet sokat dobnak (honnan származik, ki tudja?), De a tőzsde kontextusában igaz.

Mentálisan fel kell készülnie arra, hogy megdöbbenjen, meglepődjön, sőt csalódjon. A a legrosszabb is megtörténhet, még a legjobb időkben is, és képesnek kell lennie arra, hogy reagáljon rá.

De végül ezekre a kérdésekre jut:

 • Milyen részvény kereskedő vagy?
 • Napi kereskedelem?
 • Hosszú távon benne van-e, vagy konkrétan érdeklődik egy bizonyos típusú részvény iránt?
 • És ráadásul mi az ön étvágya a kockázat iránt? Alacsony vagy magas?

Ha valami potenciálisan kockázatosabb dolgot keres, a Rolls-Royce alkalmas lehet az Ön számára.

Míg ha jobban érdekel a pénzügy (és megérti a mögöttes technológiát), a MarketAxess és a Square kiváló választás lehet.

Aztán ott van A Netflix és a Peloton, amelyek továbbra is élénkülhetnek, ha folytatjuk karantén életmódunkat.

Az iparszakadókat kereső részvénykereskedőknek mind a Shopify-t, mind a Plug Power-t figyelniük kell, akik mindkettőnek jelentős esélyei vannak arra, hogy az adott iparág tetejére lépjenek.

Végül a részvénykereskedőknek meg kell vizsgálniuk azokat a részvényeket, amelyeknek esélyük van a valós kérdések megoldására a különböző iparágakban és a világ egyes részein.

Például, Taylor Wimpey, mint az Egyesült Királyság egyik legnagyobb házépítő vállalata sokat nyerhet a jelenleg zajló lakásválságból és a Veeva Systems forradalmasíthatja a gyógyszeripart.

A választások 2021-re bőségesek, csak győződjön meg róla, hogy Ön elégedett-e!

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire a Mi a következő részvény robbant fel 2021-re? 10 Hogy vigyázzon, tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

 • A piaci zavarok, a problémamegoldók és az iparág vezetői vezetik az utat a felső részvények robbanásához 2021-ben. Az idei év legfontosabb részvényei közül sok olyan egyedülállót kínál, amelyet a fogyasztók máshol nem kaphatnak – ez értéket ad nekik.
 • A listán szereplő részvények egy része még mindig helyreáll 2020-tól, például a Spirit Airlines. Ez tökéletes vásárlási lehetőségeket jelent számukra, amikor talpra állnak.
 • A 2020-ra vonatkozó jóslatok közül sok egyenesen kifelé ment! Senki sem számított pandémiára, és ez továbbra is megzavarhatja a tőzsdét, ezért ne feledje.
 • Végül rajtad múlik, hogy mibe fektetsz be! Ne fektessen olyan részvényekbe, amelyeket nem ért. Jól ismernie kell az ipart és meg kell értenie a részvények értékét.

GYIK

Még mindig nem biztos, hogy mit várhat a tőzsdétől 2021-ben? Talán ezek a GYIK segítenek neked.

Vajon 2021-ben összeomlik-e a tőzsde??

Ez egy olyan kérdés, amely mindenkinek az elmúlt években járt a fejében, de eddig úgy tűnik, hogy kitértünk róla, és továbbra is ellentmondó előrejelzéseket látunk közgazdászoktól és kereskedőktől.

Sokan úgy vélték, hogy a járvány tőzsdei összeomláshoz vezet 2020-ban vagy 2021-ben, és az aggodalom valóban valóságos volt, de soha nem láttuk azt a harapást, amelyre számítottunk.

Üzleti bennfentes, Desh Peramunetilleke, a Jefferies ügyvezető igazgatóját idézve kijelentette, hogy „[a piac nem valószínű, hogy hosszan kibontakozik”], és hogyA befektetőknek nem kell félniük, hogy 2021-ben bármilyen dipet vásárolnak.

Magyarázva, hogy bár a Wall Street mindenkit figyelmeztetett arra, hogy van tőzsdei buborék, valószínűleg 2021-ben nem fog felbukkanni.

A buborékot kirobbanó tényezők közé tartozik a „váratlan kamatemelés” vagy a „COVID-19„ teljes visszaesése ”, azonnali amerikai adóemelések,„ megnyomorító műszaki előírások ”és az USA – Kína technikai háború eszkalációja”, de Peramunetilleke azt mondta, hogy ezeknek a dolgoknak a megvalósulása alacsony.

A tarka bolondok’Sean Williams kissé más véleményen volt. Miközben emlékeztetett minket arra, hogy „az S&A P 500 2020-at 16% -kal magasabbra zárta [és] 2021-ben kezdődött magas hangon ”, úgy véli továbbá, hogy a tőzsdei kereskedőknek fel kell készülniük a tőzsde 20% -os visszaesésének lehetőségére.

Williams kijelenti, hogy “amikor a Shiller P / E arány meghaladja a 30-at és meghaladja a 30-at egy bikapiaci rallyn, ez végül minimum 20% -os csökkenést eredményezett”, hivatkozva arra, hogy ez utóbbi két alkalommal a “nagy depresszió és a com buborék ”.

A tőzsdei összeomlásokat kereskedők vagy technikai hibák okozzák?

Senior Contributor to Forbes, Simon Moore emlékeztet arra, hogy „a baleseti események gyakran technikai események a kereskedelem egyensúlyhiánya vezérli ”.

Ez alatt azt érti történelmileg balesetek technikai okok miatt történnek, nem pedig a kereskedők cselekedetei miatt és emlékeztet minket arra, hogy most olyan készülékeink vannak, mint a megszakítók, amelyek megakadályozzák az összeomlást.

Moore úgy véli, ami miatt jobban kellene aggódnunk, az az „alacsonyabb hozam kilátása az elkövetkező években”.

Szóval, talán mindent egy tőzsdei összeomlás, amint hajlamosak vagyunk meghatározni, valószínűleg 2021-ben nem fog bekövetkezni, de még mindig szem előtt kell tartanunk, hogy a tőzsde visszaesése még mindig lehetséges.

Milyen lesz a tőzsde 2021-ben?

2021-ben olyan gazdasági fellendülést tapasztalhatunk, amely potenciálisan fellendítheti a tőzsdét.

Ryan Ermey, ír Makk nő kijelenti, hogy „a gazdaság fellendülésével a készletek tovább növekednek”, hozzátéve, hogy „elemzők a gazdaság növekedését várják 2021-ben”, Ahogy az oltóanyag-forgalmazás felgyorsul.

Ráadásul Ermey azt is hozzátette, hogy a Wells Fargo azt várja, hogy „a kis cégek 2021-ben a nagyvállalatok az alacsonyabb teljesítményt várták az átlagos részvényekről”.

Ezt szem előtt tartva, bölcs dolog lehet, ha inkább a kisebb vállalatokra koncentrálunk, nem pedig a nagyobbakra.

John Jennings ír Forbes 2021-re vonatkozó „nem kielégítő” jóslatot adott:.

A „valószínűleg” és a „lehet” kulcsszavak. Tehát, noha számára legalábbis a tőzsde nagyobb valószínűséggel 2021-ben emelkedik, még mindig fennáll annak az esélye, hogy.

Egy másik dologra, amire a részvény kereskedőknek figyelniük kell, az az, ha azok az állományok, amelyek jól jártak a járvány idején, megállíthatják a hullámzást, vagy legalábbis lendületből peter.

2020-ban a részvények hasonlóak voltak Netflix, Amazon és Zoom igazán jól teljesítenek, mert olyan vállalatok voltak, amelyeket az emberek otthonuk kényelméből, internet-kapcsolattal használhattak.

Ha 2021-ben erőteljes gyógyulást tapasztalunk a koronavírus után, akkor ezek a készletek stagnálhatnak a fogyasztók szokásainak megváltozásával.

Reddit, GameStop és Robinhood

Talán az egyik legérdekesebb történet, amelyet a részvénykereskedőknek 2021-re kell szem előtt tartaniuk Reddit és GameStop.

Mint CNNAllison Morrow leírta, nagyon is „Dávid és Góliát-történet”. A Reddit WallStreetBets oldalon fiatal, amatőr napi kereskedők játszották David szerepét, a Wall Street short-eladók pedig Góliát szerepét..

Morrow a Redditor céljait a következőképpen magyarázta: „Emelje fel a részvényárfolyamokat, hogy nyereséget szerezzenek maguknak, és egyúttal arra kényszerítsék a befektetési befektetőket, hogy hagyják el a bearish téteket olyan küzdő vállalatok ellen, mint a GameStop (GME), AMC (AMC), Macy’s ( M) és még sokan mások ”.

Bár kezdetben azt gondolhatja, hogy az amatőr napi kereskedők egy csoportja kevés eséllyel állna szemben a Wall Street-i profikkal, valószínűleg meg kell mondani, hogy a A WallStreetBets csoportnak 8,8 millió követője van.

Együtt cselekedve a csoportnak sikerült a GameStop részvények árát 347,51 dollárig emelni, valaha volt legmagasabb száma és számos fedezeti alap, amelyek célja a GameStop rövidítése volt, eléggé aggódott.

Miért fontos mindez a részvénykereskedők számára??

Fontos, mert 2021-ben többet láthatunk ebből. A Reddit olyan központtá válik, ahol a kiskereskedelmi napos kereskedők egyetlen egységként működhetnek együtt és valódi hatást gyakorolnak a piacra.

Tehát bárhonnan is kapja tőzsdei híreit, győződjön meg róla, hogy hébe-hóba ellenőrizze a Reddit szolgáltatását is.

De várj, van még ez a történet …

Rövid idő múlva a Robinhood nevű mobilalkalmazás kereskedelemhez hamarosan bajba került, amikor megakadályozta kereskedőiket abban, hogy folytassák a GameStop vásárlását és egyéb részvények, amelyeket a Redditors felrúgott, és csak pozícióikat tudták lezárni.

Robinhood a „volatilitást” említette a blokk mögött ami sok Redditor-ot feldühített, akik az alkalmazást a GameStop részvények vásárlásához használták. Számukra úgy érezte, hogy Robinhood összefogott a fedezeti alapokkal és a Wall Street-i eladókkal.

A kérdés mind a bal, mind a jobboldalt az Egyesült Államokban hozta össze, és mindkét fél egyetértett abban, hogy Robinhoodnak nem szabad megakadályoznia a kereskedőket a pozíciók nyitásában és bezárásában.

Láthatunk némi elmozdulást a Robinhoodtól, és akár egy esetleges vizsgálatot is folytathatunk az ilyen jellegű tevékenységekkel kapcsolatban 2021 során.

Olvass tovább:

A legjobb 9 készlet gazdaggá tesz

A 10 legfontosabb brit részvény, amelyet figyelembe kell venni 2021-re

A legnépszerűbb FTSE 100 készlet 2021-ben

Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket, amelyeket most vásárolhat

Az Apple részvény jó befektetés?

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector