Melyek a legjobb brit részvények 2021-re? 10 Tudnod kell!

Contents

Kiderül a 2021-re megvásárolható legjobb brit részvény!

A 2021-re megvásárolható legjobb részvényeket keresi az Egyesült Királyságban? Brit részvények, amelyeket a brókerek „erős vételként” ajánlanak? Vagy esetleg alulértékelt brit részvények, amelyek fellendülés előtt állnak? Ne keresse tovább a 20 brit 10 legjobb brit részvényt!

2021 a történelemkönyvek között kétségkívül szuper érdekes évnek számít az Egyesült Királyság részvénypiacán.

Különböző tényezők vihara zúdult az Egyesült Királyságra 2020-ban, és a részvénypiac elég kaotikus lett. Míg az egész világ pánikba esett a koronavírus-járvány miatt, a Egyesült Királyság még mindig tárgyalni kezdett az EU-ból való kilépés feltételeiről.

Végül arra késztette az Egyesült Királyság részvénypiacát, hogy itt-ott néhány kínos bukdácsolást hajtott végre, és elrettentett egy csomó szükséges beruházást.

De az Egyesült Királyság még mindig oroszlán bizonyos típusú iparágakban, nevezetesen a gyógyszeriparban, a pénzügyekben és a szoftverekben. Büszke arra, hogy a világ legnagyobb multinacionális vállalatai vannak ott.


És bár ezek közül a vállalatok közül sokaknak durva dolga volt 2020-ban, 2021 valószínűleg a gyógyulás éve lesz ahogy talpra állnak.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk az Egyesült Királyság 2021-re vonatkozó legjobb részvényeit, amelyek 10-et tartalmaznak. Az alábbiakban kitérünk arra is, hogyan vásárolhatunk brit részvényeket és hogyan válasszuk ki a legjobb brit részvényeket!

A 10 legjobb brit részvény 2021-re!

Itt van a 10 legjobb brit részvény listája 2021-re:

 1. AstraZeneca
 2. Aveva
 3. Csak egyél
 4. Micro Focus International
 5. Ocado
 6. GW Pharmaceuticals
 7. Sage Group
 8. GlaxoSmithKline
 9. BT Group
 10. Lloyds Banking

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Hogyan válasszuk ki a legjobb brit részvényeket 2021-re?

Nehéz megválasztani a legjobb brit részvényeket 2021-re. Ez nagy tudást igényel az Egyesült Királyság gazdaságáról és az Egyesült Királyság politikájának megértését.

Továbbá, ismernie kell azokat az iparágakat, amelyekről az Egyesült Királyság a legismertebb. Különösen ott, ahol kiválóan teljesítenek, és ahol elmaradnak.

De amikor konkrét részvényeket válogatunk, sok mindenre kell gondolni.

Először is meg kell győződnie arról, hogy vásárol-e olyan részvények, amelyeknek esélyük van az érték növekedésére.

Vagy pontosabban azok a részvények, amelyeknek van trendjük, vagyis hogy vannak tiszta irányban haladva.

De az ár emelkedő tendenciája nem az egyetlen, amire érdemes figyelnie, hanem azt is szeretné kutasson a vállalat növekedésével kapcsolatos egyéb dolgokat, mint például az általuk generált bevétel és a növekedés egyéb jelei, például új leányvállalatok megszerzése.

És azt is meg kell határoznia ami valóban értéket ad a vállalatnak. Mi különbözteti meg ugyanazon iparág hasonló vállalatai közül? Mit kínál a fogyasztóknak és az ügyfeleknek?

Hasonlóképpen meg kell vizsgálni riválisaikat – milyen esélyük van arra, hogy megelőzzék ezt a céget? Hihetőnek tűnik, hogy a befektetők átköltözhetnek ebből a társaságból egyik riválisukhoz?

De ne felejtsd el vizsgálja meg a negatív tényezőket is. Ön is meg akarja vizsgálni bármelyiket adóssága lehet a társaságnak, ha irreális ígéreteket tettek és megvizsgálják a múltban esetlegesen vitatott cselekedeteiket.

A végén, a kutatásról szól majd szubjektív véleményed azon kutatás alapján. Amit egy kereskedő jónak tart; egy másik kereskedő rossznak vélheti.

A legjobb brit részvények 2021-re:

1. AstraZeneca (AZN.L) – Egy év alatt eléri a 8776,03 fontot?

Ha kíváncsi arra, hogy jó-e az AstraZeneca részvények vásárlására, szerencséje van! 2020 júliusa óta, Az AstraZeneca árfolyama lassan csökken, megkönnyítve a kereskedők részvényvásárlását.

Kétségtelen, hogy a helyzet kissé zavarba ejtő lehet: “tessék, miért csökkennek az AstraZeneca részvényei? Nem kellene felmenniük?

Elméletileg igen, erre számíthatna, de a Financial Times, az AstraZeneca részvények esésének valódi oka az Alexion felvásárlásával kapcsolatos aggodalom, másik gyógyszergyár.

Megmagyarázzák, hogy bár pénzügyileg van egy motívum, de ezen kívül nincs sokkal több információ, ami bizonytalanság légkörét teremti.

Ennek ellenére még mindig nagyon valószínű amikor látjuk, hogy az AstraZeneca elkezd oltásokat bevezetni, nagy valószínűséggel javulást tapasztalhatunk.

Az AstraZeneca részvény előrejelzését nézve, Wallet Investor megjósolja, hogy a jövőre eléri a 8776,03 fontot. Ez a jelenlegi ár elég szép emelése, ami potenciálisan ma kiváló AstraZenecát jelent.

Fontolgatta-e részvények vásárlását AstraZeneca (AZN)?

2. Aveva Group (AVV.L) – 5 364 font legmagasabb szintje a következő 52 hétben?

Nem szabad összetéveszteni az Aviva biztosító társasággal, az Aveva Group plc Cambridge-i informatikai társaság. A 2020-as arculcsapás után úgy tűnik, hogy az árfolyam elég szépen kezd helyreállni.

Szerint valójában a durva év ellenére Az Aveva 2020-as éves jelentése (30. oldal), a vállalatnak mégis sikerült elérnie árbevétel-növekedés 8,8% (vagy 833,8 millió font), ami kiváló.

Szintén rendkívül fontos, hogy a részvénykereskedők visszatekintsenek az Aveva részvényárfolyam-történetére. Alapján Yahoo Finance, tavaly ezúttal Aveva volt csúcspontja 4 239,57 font, valaha volt legmagasabb.

Tehát a részvénykereskedőknek nyitott szem előtt kell tartaniuk azt a lehetőséget, hogy 2020 csak kisebb csuklás legyen, és az árak 2021-ben ismét visszatérhetnek erre a területre.

Az Aveva részvényár-előrejelzése szintén optimistának tűnik. MarketBeat azt javasolja, hogy Aveva az 52 hetes tartományban 5364 fontot érhet el.

Így végül nagyon valószínű, hogy az Aveva jó részvényt vásárolhat.

Fontolgatta-e részvények vásárlását Aveva (AVV)?

3. Just Eat (JE.L) – részvényenként 100,50 font a láthatáron?

Most itt van egy nagyszerű példa egy olyan vállalatra, amely a világjárvány idején fellendült: Just Eat. A listán szereplő sok társasághoz képest a Just Eat csinos fiatal, 2014 áprilisában csatlakozott a londoni tőzsdéhez a JE szimbólummal.

Valóban, 2020 volt a kézbesítő éve, amikor az emberek az év nagy részében nem tudtak étterembe menni, nem volt más választásuk, mint megrendelni (ha nem akartak maguknak főzni, vagyis.

Csak egyél piaci sapkát azóta 13,49 milliárd eurót robbant, alapján MarketWatch.

És szerint Yahoo Finance, A Just Eat részvényárfolyam-története több magas és mélypontot mutat, eléri új csúcsok 10 050,00 font 2020 októberében, és januárban tért vissza 9 000 font területre 2021.

Ezután megnézzük a Just Eat részvényárfolyam-előrejelzését, MarketBeat becslései szerint a legmagasabb szintre kerülhet 100,50 font részvényenként 52 hét alatt.

Fontos megjegyezni, hogy A Just Eat-nak több vetélytársa is van ebben az iparágban, mint például az Food Panda, a Deliveroo és az Uber Eats, csak néhányat említve.

Fontolgatta-e részvények vásárlását Csak egyél (JE)?

4. Micro Focus International (MCRO.L) – 19,34 USD irányár 2021-re?

A Micro Focus International egy szoftver- és informatikai vállalat, Stephen Murdoch vezérigazgató vezetésével, Newbury kisvárosában, Anglia délnyugati részén..

Ha kíváncsi arra, hogy érdemes-e megvásárolnia a Micro Focus részvényeket, igaz, ők az elmúlt három évben nem ment túl jól, az érték jelentősen csökken 2019-ben.

azonban, 2020 óta növekvő tendencia jelei mutatkoznak, ami jó rövid távú részesedést jelenthet számukra.

Ha egy év, hat hónap és egy hónap grafikonjait nézzük, mindenképpen pozitív mozgás van felfelé.

Nagyon fontos dolog, amelyet nem hagyhatunk figyelmen kívül, hogy a Micro Focus rengeteg leányvállalattal rendelkezik, a két legismertebb közül a NetIQ és a Serena Software.

És megnézve a Micro Focus részvényárfolyam-előrejelzését, A CNN elemzői hisz abban, hogy elérheti a legmagasabb, 19,34 dollár a következő 12 hónapban, ajánlja a kereskedőknek a tartást is.

Érdekes módon, WSJ piacok becslések is Részvényenként 19,34 USD A Micro Focus magas célára.

Fontolgatta-e részvények vásárlását Micro Focus International (MCRO)?

5. Ocado Group (OCDO.L) – Az előrejelzések szerint a részvények akár 30,5% -kal is növekedhetnek!

A Jonathan Faiman és Tim Steiner által alapított Ocado kifogástalanul jól teljesített, mióta 2010-ben első nyilvános ajánlattételt tett a londoni tőzsdén.

Ocado kezdetben online élelmiszerboltként indult a 2000-es évek elején, de azóta is kibővült, hogy technológiai szolgáltatóvá váljon más bevált szupermarketekbe, mint például Morrisons és mások szerte a világon.

A leányvállalatok széles körének megszerzésével az Ocado tulajdonosa a Jones Food Company Limited, a Kindred Systems Inc. és számos gyermekcég, amelyek segítik az Ocado működését.

Az Ocado részvényárfolyam-előrejelzését vizsgálva az Financial Times szerint 16 elemzőjük úgy véli, hogy a Az Ocado Group a következő 12 hónapban 3460,00 fontot érhet el, ami egy hozzávetőlegesen 30,5% -os növekedés!

Úgy tűnik, hogy az Ocado egyáltalán nem lassul, és az e-kereskedelmi áruházból szoftverszolgáltatóvá válás jelentősen javíthatja részvényeinek értékét az elkövetkező években. Mindez az Ocado részvényeinek nagyszerű vételét jelenti jelenleg.

Fontolgatta-e részvények vásárlását Ocado Group (OCDO)?

6. GW Pharmaceuticals (GWPH.L) – Az előrejelzések szerint az elkövetkező öt évben eléri a 1102,884 dollárt!

Lehet, hogy a GW Pharmaceuticals részvényeinek vásárlása a legokosabb dolog, amit csinál! Valószínűleg ez lesz a legjobban teljesítő részvény 2021-es listánkon!

A GW Pharmaceuticals a A világ első olyan vállalata, amely jóváhagyást szerzett a kannabisz növényekből származó gyógyszerek értékesítésére (konkrétan nabiximolok).

A nabiximolok 2010-es jóváhagyása óta a GW Pharmaceuticals részvényei az egekbe szöktek, és néhány hullámvölgyön kívül általában felfelé haladt.

De talán a legnagyobb felfelé irányuló lendület 2020 decemberében kezdett lendületet venni, és most a részvények elérték az eddigi legmagasabb pontot, végül meghaladták a 200 dollárt.

10 elemző szerint dolgozik CNN, A GW Pharmaceuticals részvényár-előrejelzése a következő 12 hónapban 220 dollár magas, ami nagyon konzervatívnak mondható.

A Gov Capital sokkal optimistább, a GWPH részesedését jósolja 337,781498 dollár a következő évre, az előrejelzés pedig a következő öt évre 1102,884 dollár.

Mindez miatt a GW Pharmaceuticals mindenképpen jó vétel!

Fontolgatta-e részvények vásárlását GW Pharmaceuticals (GWPH)?

7. Sage Group (SGE.L) – 29,2% -os növekedés 12 hónap alatt?!

A Sage Group részvényeinek megvásárlása valódi lopás lehet 2021-ben a Financial Times a Sage Group részvényárfolyamának előrejelzése akár 780,00 font a következő 12 hónapban (29,2% -os növekedés!).

Azok számára, akik nem tudják, a A Sage Group az Egyesült Királyság második legnagyobb technológiai vállalata és a „vállalati erőforrás-tervezésre” összpontosít, és rendelkezik körülbelül 6,1 millió ügyfél irodákkal szerte a világon.

A multinacionális vállalat az 1980-as évek óta működik, és a Sage Csoportnak ma már több leányvállalata van. Legutóbb, 2018-ban Steve Hare-t nevezték ki vezérigazgatónak.

Általánosságban elmondható, hogy míg a Sage Group részvényei meglehetősen szaggatottak, nagy felfelé és lefelé mozognak, az elemzők bizakodóak a szerves bevételek növekedése miatt, amiről beszámoltak akár 1,4% vagy 447 millió font, mint Calum Muirhead of Proaktív befektetők.

A Sage részvényárfolyam-előzményeit tekintve, bár az egy évvel ezelőtti időszak óta bizonyosan csökkent, ez nem túl meglepő, mivel ez egyértelműen a pandémiának a hatása. (Yahoo Finance számolt be arról, hogy a Sage Group elérte 791,40 font körüli csúcsot jelent 2020 februárjában.)

Fontolgatta-e részvények vásárlását Sage Group (SGE)?

8. GlaxoSmithKline (GSK.L) – 30% -ot alulértékelik? Remek vétel?

A GlaxoSmithKline részvények 2020-ban valósággal fellendültek, és sok értéket vesztettek. Azonban újabban, sokan kijöttek arra utalva, hogy drámai módon alulértékelik. Alfa keresése hisz még az is lehet legfeljebb 30% alulértékelt.

Emma Walmsley vezérigazgató vezetésével a GlaxoSmithKline több szempontból is komoly fordulóponton lehet.

Először is, a listán szereplő összes részvény közül a GlaxoSmithKline a legjobb fedezet az AstraZeneca ellen mivel a GSK hamarosan elkezdheti gyártani saját koronavírus vakcináját a Sanofival együtt.

2020 decemberében azonban, A GSK arról számolt be, hogy lesz egy késedelem az oltásuk előállításában, ami valószínűleg az oka a mostani alacsony árfolyamoknak.

A második legérdekesebb dolog, amit meg kell vizsgálni, a GlaxoSmithKline pletykák átvétel tárgyát képezheti.

Még 2015-ben volt azt pletykálták Roche és Johnson & Johnson mindketten érdekeltek voltak. És ha a GlaxoSmithKline valaha is abban a helyzetben lenne, hogy átvegye, akkor most biztosan az lenne.

Feltétlenül fontolóra kell vennie a GlaxoSmithKline részvények vásárlását, ha úgy gondolja, hogy az alulértékelt és visszaállhat a jelenlegi mélypontról. Kiváló vételi lehetőség lehet.

A GSK részvényárfolyam-előrejelzését vizsgálva, MarketBeat hisz abban elérheti az 1772,51 fontot a következő 52 hétben.

Fontolgatta-e részvények vásárlását GlaxoSmithKline (GSK)?

9. BT Group (BT.L) – Kockázatot vállalhat az 5G-vel kapcsolatban?

Egyenesen a BT-csoport nem tűnik a legvonzóbb vállalatnak, amelyben részvényeket vásárolna.

Vitathatatlanul a legjobb napjaik legfeljebb 20 évvel vannak mögöttük és kereskedők beszéltek a A BT részvény összeomlik hosszú ideje Most.

És mint a fenti GSK, a A BT csoport is alávetett átvételi pletykák is. Alfa keresése folytonosan csökkenő értékének fő okaként a „rossz múltbeli menedzsment” és a „nagy adósság- és nyugdíjkötelezettségek” sorolta fel.

Alapján Yahoo Finance, 2020 februárjában, A BT korábbi részvényárfolyamai 157,66 fontig terjedtek a legmagasabban.

De a durva előzmények ellenére, az árak óriási mértékben emelkedhetnek 5G. Úgy van, A BT meghatározó szereplő a 5G hálózat szerte az Egyesült Királyságban.

A fő kérdés, amelyet most meg kell vizsgálni, az a a Huawei berendezés cseréje amit eredetileg használtak. Ha a BT ezt ki tudja húzni, az nagy hozzáadott értéket jelenthet.

Fontolgatta-e részvények vásárlását BT Csoport (BT)?

10. Lloyds Banking Group (LLOY.L) – Szép, 22,1% -os növekedés várható 2021-ben?

A Lloyds egyike azon kevés részvényeknek ezen a listán, amely jelenleg jobban teljesít, mint tavaly, 2020-ban.

Most ennek ellenére, senki sem tudja biztosan megmondani, hogy A Lloyds részvényei helyreállnak arra a szintre, amely valamikor a 90-es évek végén és a 2000-es évek elején vagy közepén volt, de az enyhe javulás még mindig jó jel lehet.

Stuart Blair of. Szerint Yahoo Finance, a legnagyobb oka annak A Lloyds részvényei olyan alacsonyak jelenleg a világjárvány miatt van, ami „42% -os részvényárfolyam-eséshez vezetett”, és lehetséges, hogy a pandémián túlhaladva a részvényárfolyamok helyreállhatnak.

Ami a Lloyds részvények árfolyamát öt év múlva illeti, Alan Oscroft írta A tarka bolond azt mondja: „Úgy gondolom, hogy mi az FTSE 100 egyik legjobb osztalékát láthatja”.

Ráadásul a Lloyds részvényár-előrejelzése az megjósolta CNN hogy elérje a magas szintet, 2,47 dollárt, potenciál növekedés 22,1%.

Mindez azt jelentheti, hogy a Lloyds most kiváló vétel lehet.

Fontolgatta-e részvények vásárlását Lloyds (LLOY)?

Következtetés: Melyek a legjobb brit részvények 2021-re?

Ez egy kemény kérdés, amely valóban attól függ, hogy mit keres pontosan az Egyesült Királyság részvénypiacán.

2021 kétségkívül érdekes évnek számít a részvénypiac számára, de nem minden, amit felsoroltunk a listánkban, nem felel meg annak a kereskedőnek, amilyen vagy.

Az Egyesült Királyságban jelenleg a legjobb részvények a szoftverekkel és a gyógyszerekkel kapcsolatosak, amelyek olyan területek lehetnek, amelyekről sokat tudsz, vagy amelyek nem tudnak semmit.

Te is figyelembe kell vennie azt a kockázatot, amellyel Ön kényelmes. A magas kockázatú étvágyú részvény kereskedők érdeklődhetnek a BT Csoport iránt.

A koronavírus elleni oltások iránt érdeklődő kereskedőknek feltétlenül meg kell vizsgálniuk az AstraZeneca és a GlaxoSmithKline termékeket. Lehet, hogy kereskedni akarnak mindkettővel, vagy csak ragaszkodnak az egyikhez.

Míg a szoftverekre koncentráló kereskedőknek tudniuk kell a Sage-ről, az Ocadóról, a Micro Focusról és az Aveváról.

Ocado kissé kirívó mivel inkább a kiskereskedelemre összpontosít. Akár iparszakítónak is lehetne nevezni, mivel technológiája a világ számos szupermarketének előnyt nyújthat versenytársaival szemben, különösen a világjárvány idején..

Azt is nagyon könnyű belátni, hogyan növekedhet az Ocado vállalatként, míg más szoftvercégek több szakértelmet igényelnek annak mérésére, hogy érdemes-e kereskedni.

Egy hasonló érben, A Just Eat továbbra is gyarapodhat pandémiás körülmények között, de nem teljesen egyedülállóak ugyanazon iparág több versenytársával, akikkel szemben lehet küzdeni, és talán valami mást kell ajánlaniuk, hogy jobban kitűnjenek.

Miközben az online vásárlás virágzik, nemcsak a világjárvány miatt, hanem az Egyesült Királyságban is hosszú ideje gyorsan növekvő iparág, és néhány brit vállalat vezet az élen globálisan.

A egészen mást kereső kereskedők pedig megnézhetik a GW Pharmaceuticals terméket, ami valószínűleg továbbra is áttörést fog elérni a kannabisznövényekből származó gyógyszerekkel.

Összességében még mindig nagy a bizonytalanság abban, hogy mi alakulhat ki 2021 alatt.

eToro – Vásároljon legjobb brit részvényeket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Hogyan vásárolhatok brit részvényeket?

Könnyen. Az Egyesült Királyság részvényeinek vásárlása ma sokkal egyszerűbb, mint korábban. Amíg rendelkezik a következőkkel, néhány perc alatt beállíthatja és kereskedhet:

 • Érvényes azonosító.
 • Ésszerű pénzforgalom.
 • Internet kapcsolat.
 • Tanulási hajlandóság.

Ha Egyesült Királyság részvényeit szeretné vásárolni a fent felsorolt ​​vállalatok egyikében, akkor online tőzsdeügynököt kell használnia.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot egy jó hírű brókernél

Amikor azt mondjuk, hogy „jó hírű bróker”, akkor azt értjük, amely szabályozott! Ezeket az információkat általában a bróker oldalának legalsó részén találja meg.

Jellemzően tartalmazza a vállalat teljes nevét, az általuk szabályozott szervezetet és a hivatkozási számot.

Ideális esetben, ha Egyesült Királyság részvényeivel szeretne kereskedni, brit ügynököt szeretne mert az Egyesült Királyság részvényeinek sokszínűbb kínálatát tudják kínálni Önnek, és a sokféleség fontos, ha profitálni akar és elkerülni a kockázatot.

Tehát keresnie kell egy brókert az FCA szabályozza (Pénzügyi Magatartási Hatóság).

Ne csak az első brókerrel menjen, akivel találkozik, kutassa meg őket, és tanulja meg, mit kínálnak. Nézze meg a különböző számlatípusokat, az általuk biztosított piacra jutást, az általuk használt platformot és az oktatási anyagokat.

Alapszabályként hagyja figyelmen kívül a bónuszokat és egyéb csillogó dolgokat. Amire igazán vágysz, az egy szilárd alkusz, akinek nem kell bónuszt kínálnia, mert köztudottan elég jó.

Az ilyen részletekről történő döntéshozatal figyelmen kívül hagyhatja a fontosabb dolgokat, például a díjakat és a piacra jutást.

Miután kiválasztott egy brókert, létre kell hoznia egy fiókot és előfordulhat, hogy be kell mutatnia valamilyen igazolványt hogy bizonyítsd ki vagy.

Ideális esetben, még akkor is, ha a bróker ezt először nem kéri, jó, ha ezt félreállítja, mert szükség lehet rá a pénzeszközök felvételéhez, és frusztráló lesz, ha megakadályozzák, mert még nem bizonyította ki vagy.

2. lépés: Fizessen be

Szinte az összes bróker megköveteli, hogy befizessen a fiók beállításának befejezéséhez (bár egyesek lehetővé teszik, hogy betét nélkül is beállítson).

Általában minimálisan elfogadható betétjük lesz, ami általában nem túl sok. Másik út, olyan összeget szeretne befizetni, amely lehetővé teszi a hatékony kereskedelmet.

Fontos szabály: ne tegyen be pénzt, amire szüksége van a túléléshez! Ezt tartsd oldalra. Csak akkor használjon pénzt, amellyel kényelmesen veszít, ha a legrosszabb a legrosszabb.

3. lépés: Kutassa meg a megvásárolni kívánt részvényeket

Bár nagy az esély arra, hogy valószínűleg már tudja, mely részvényeket kívánja megvásárolni, fontos állítson fel néhány célt azzal kapcsolatban, hogy mikor lépjen be és lépjen ki a piacról.

Ehhez meg kell megismerheti a részvények történetét (vegye figyelembe, hogyan vizsgáltuk ezt a fenti cikkben felsorolt ​​összes részvény vonatkozásában), és határozza meg, hogy milyen potenciáljuk van, amely ezután tájékoztathatja Önt arról, mikor kell be- és kilépni a piacról.

Amikor végre készen áll a kereskedés megkezdésére a vásárolni kívánt részvényekkel, nagyon fontos, hogy rendelkezzen a kockázatkezelési stratégia a helyén.

Egy nagyszerű szabály, amelyhez sok kereskedő ragaszkodik, csak a kereskedési számla (az előző lépésben befizetett pénz) 1-2% -a közé fektet be bármilyen kereskedelembe.

Miért csinálja ezt?

Mivel a kereskedési számlája tovább fog tartani, enyhíti a kockázatot, és nagyobb eséllyel növelheti bevételeit.

Nagy! Most végre brit részvényekkel kereskedel!

Főbb pontok

Ha emlékszik valamire a 2021-re vásárolható legjobb brit részvényekről: 10 tudnia kell! tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

 • Az Egyesült Királyság erős gyógyszeripari, szoftveres és pénzügyi vállalatai. Néhány 2021-es brit részvényünk ezekben az ágazatokban található.
 • Sok részvény még mindig helyreáll a Brexit és a koronavírus után. Ez kiváló vásárlási lehetőségeket teremtett.
 • Az AstraZeneca és a GlaxoSmithKline egyaránt óriási hasznot húzhat a koronavírus vakcinák előállításából. De más szempontokat is figyelembe kell venni, mint például a termelési kérdések és más vállalatok megmagyarázhatatlan felvásárlása.
 • Végül arról van szó, hogy melyik részvény felel meg a legjobban. Természetesen bármivel kereskedhetsz, ami tetszik, de a legjobb, ha ragaszkodsz ahhoz, amit tudsz és megértesz.

Olvassa el még:

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

Ha most belefektet ebbe az 5 készletbe, milliomos lehet

A 10 legnagyobb brit készlet 2021-ben

7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni

5 megállíthatatlan készlet minden idők legmagasabb pontján, amelyeket még mindig meg lehet vásárolni

A legnépszerűbb telekommunikációs készletek 2021-ben

GYIK

Még mindig nem biztos abban, hogy 2021 hogyan alakul ki az Egyesült Királyság részvényeiért? Talán ezek a GYIK segítenek.

Vajon az Egyesült Királyság részvénypiaca túléli-e a Brexitet??

Amióta az Egyesült Királyság 2016-ban megszavazta az EU-ból való kilépést, a gazdaság soha nem volt teljesen ugyanaz.

De a pesszimizmus ellenére a válasz valószínűleg így lesz: Igen, a Brit részvények piac túl fogja élni a Brexitet.

Míg a dolgok meglehetősen drámai módon változtak egyes vállalkozásoknál, iaz Egyesült Királyság elkerülhetetlenül túléli a Brexitet, végül továbblép.

Bár számos nagyvállalkozás, különösen a pénzügyi intézmények, Európába, Párizsba, Amszterdamba és Németország körüli városokba távoztak, a pénzügyi ismeretek és know-how az Egyesült Királyságban marad. A legnagyobb bankok egy része továbbra is az Egyesült Királyságban van, London pedig továbbra is jelentős pénzügyi központ.

Még akkor is, ha az Egyesült Királyság soha nem éri el a korábban birtokolt pénzügyi presztízset, az Egyesült Királyság részvényeivel továbbra is érdemes lesz kereskedni. Még mindig fel és le fognak menni, nem lépnek be valami drámai lefelé vezető spirálba, amely soha nem ér véget.

Végül ez lehet a „kint a régiekkel és az újokkal együtt” folyamat, mivel a vállalatoknak vagy alkalmazkodniuk kell a változáshoz, vagy elhalványulni a történelemkönyvekbe.

És eltekintve a pénzügyektől, az Egyesült Királyság továbbra is vezető a különféle iparágakban, különösen a tudomány és a technológia területén.

Talán a legszembetűnőbb kérdés jelenleg az export és az import, amelyekkel az Egyesült Királyság küzd, de ez ismét meg fog oldódni, amikor az Egyesült Királyság megtanulja kezelni. Lényegében az ilyen jellegű problémák növekvő fájdalmak.

Hogyan befolyásolja a koronavírus az Egyesült Királyság részvénypiacát?

Az Egyesült Királyság valóban az egyik legsúlyosabban érintett ország Európában, az egyik legmagasabb a halálesetek száma a világon.

Az írás idején szerint Világmérő, az Egyesült Királyság az ötödik legmagasabb a halálozások szempontjából, az Egyesült Államok, Brazília, Mexikó és India követi, amelyek népessége sokkal nagyobb, mint az Egyesült Királyságban.

És ez természetesen ártott az Egyesült Királyság gazdasági megítélésének mind az Egyesült Királyságon belül, mind azon kívül.

Szerint a Az alsóház könyvtára:

„A koronavírus kitörése okozta recesszió nagyságrendjére a modern időkben példa nélküli. Az Egyesült Királyság GDP-je 25% -kal alacsonyabb volt a válság mélyén, 2020 áprilisában, mint csak két hónappal korábban, februárban. ”

Ha a brit részvényekre gondolunk a koronavírus összefüggésében, két dolgot kell figyelembe venni: 1) hogyan hatott a járvány az iparra és 2) az Egyesült Királyság kormányának intézkedéseit.

A részvénykereskedőknek nem szabad, hogy az árcsökkenés elriassza őket. Ha úgy látja, hogy egy vállalatnak rosszabbul jár, mint egy évvel ezelőtt, ne vegye ezt úgy, hogy kudarcot vallanak vagy lendületüket veszítik.

Számos részvény esett a tavalyi évhez képest, és nem csak az Egyesült Királyságban! A járvány 2020 márciusa körül kezdett valóban süllyedni a fogain, és így természetesen a részvények 2021 februárjában nem fognak ugyanazon a szinten lenni.

Ehelyett kellene gondoljon a járványra, mint vásárlási lehetőségre olyan részvényekbe kerülni, amelyek korábban túl drágák voltak, és várni a dolgok újbóli fellendülésére. Ez azonban sok türelmet igényel.

Ennek ellenére azt is tartsd szem előtt, hogy az Egyesült Királyság kormánya által végrehajtott bármilyen ösztönzőcsomag kétélű kard lehet. Bár átmeneti megkönnyebbülést kínálhat, végül leértékelheti a font erejét.

Az egyik esemény, amely hamarosan a láthatáron lesz, a furlough séma amely 2021. március végén lép életbe.

De ezt a negatívumot eltekintve, 2021 lehet a fellendülés éve, és ha a dolgok sikerülnek, akkor nagy mozgást láthatunk felfelé 2022-ig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector