Melyik 10 legnagyobb brit részvény robban fel 2021-ben?

A legjobb 10 legjobb brit készlet 2021-ben

2021-ben tervez befektetni az Egyesült Királyság részvényeibe? Milyen brit részvényeket kell befektetnie 2021-ben? Jó év lesz-e 2021 az Egyesült Királyság részvénypiacán való befektetéshez? Melyik brit részvény lesz a legjobb megtérülés 2021-ben? Lássuk!

Mindannyian tudjuk, hogy 2020 meglehetősen mozgalmas év volt az Egyesült Királyság tőzsdéje számára, és sokan aggódunk azon, hogy mi lehet 2021-ben.

A legjobb 10 brit részvény teljes útmutatójával megkönnyítettük a befektetést 2021-re.

Akár újonnan kezd befektetni, akár tapasztalt befektető, az Egyesült Királyság legjobb részvényeinek kinézete és kiválasztása befektetés lehet kihívás, vagy sokkal könnyebbnek tűnhet, mint gondolná. Ez csak a piac megértésében és az egyes részvények ismeretében áll.

2020 enyhén szólva is kihívást jelentő év volt, de sok vállalat még mindig részesült egy ilyen nehéz esztendőben, amely számos brit részvényt vagy erős helyzetben hagy, mivel az év során hatalmasat nyertek, és további folytatásra vágynak, vagy ott vannak sok olyan részvény van, amely jó helyzetben van, de éppen arra készül, hogy készen álljon erre az időre.


Reálisan az a tökéletes alkalom ezekhez az ebbe a kategóriába tartozó részvényekhez, ha a világ normálisabb időkben kezd nyitni és működni, ami optimistának tűnik nem tűnik olyan messze.

10 brit készlet felrobbanása 2021-ben:

Ezeket a legfelsõbb részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és 0% díjat fizetni!

Hogyan válasszuk ki az Egyesült Királyság legjobb részvényeit?

Az ilyen legjobban teljesítő brit részvények kiválasztása egyszerű lehet, csak időt és elkötelezettséget kell szánnia ahhoz, hogy megvizsgálja a piac különböző részvényeit.

Többre van szükség, mint csupán egy részvény múltjának áttekintése, bár ez segít abban, hogy jelezze, mennyire jó és igényes a részvény. Bár több mint valószínű, hogy látni fogja, hogy sokan elszakadtak a koronavírus-járvány miatt, mivel a kisebb kereslet kevesebb aktivitást mutat, de ezeknek az állományoknak még mindig sikerült átalakulniuk, és várják a normalitás reményteljes híreit, amelyek visszatérnek a fény.

Emellett vannak olyan részvények, amelyek nagyon jól teljesítettek, és amelyek továbbra is nagy növekedési potenciált kínálnak számukra az egész éven át tartó robbanáshoz.

Különböző tényezőket kell figyelembe venni az ilyen részvények kiválasztásakor. Először a különféle iparágakat vizsgálva jó és világos képet kap arról, hogy mennyi növekedés és kereslet mutatkozik a különböző ágazatokban. Például a pénzügyi és a műszaki ágazat mindig is szilárd szektor volt, bár az év folyamán voltak hullámvölgyeik, a Covid-19 utáni jövőre nézve továbbra is óriási növekedési kilátások állnak rendelkezésükre.

Akkor itt az ideje, hogy megvizsgáljuk a részvény pénzügyi elemeit, beleértve a részvények Top Line-ját, ez a bevétel, hogy lássuk, mit ért el az elmúlt időkben. Ez világos képet ad arról, hogy mennyire igényes egy részvény, és képet ad arról is, hogy mire képes a részvény a növekedési kilátások szempontjából.

A másik szempont, amelyet figyelembe kell venni a társaság jövőbeni kilátásai szempontjából, hogy mit akarnak elérni, és hogy újrabefektettek-e a hosszú távú kilátások növekedése érdekében, és meg kell vizsgálni, hogy az elemzők mit is állítottak ezekről a részvényekről előnyös lehet számodra is.

Vegyük az ASOS PLC (ASC) divatkereskedőt, ez a divatmárka önmagában is erős szereplő volt, ami akár 23% -os bevételnövekedést hozott a vállalat 2020. harmadik negyedéves jelentésében a december 31-én véget érő jelentésben. Ez nem jelenti azt a bevételt, amelyben a márka most megkapja az Arcadia Group márkanevek, például a Topshop megszerzését. Ezért is áll ez a részvény a listán olyan részvényként, amely kétségtelenül tovább robban 2021-ben és az elkövetkező években, bár valószínűleg több mint egyike lesz a legdrágábbnak.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a tőzsdei piaci kapitalizáció, ez megérteni fogja, hogy egy vállalat mennyit ér, amelyet a forgalomban lévő részvények teljes piaci értékeként határozunk meg. Amellett, hogy megnézi a részvény árfolyamát, jelezheti annak potenciálját is. Legyen figyelmes, néha ez nem mindig így van, ezért okos saját háttérkutatást végezni.

Ezután közelebbről megnézheti a részvény mutatóit, beleértve a részvények P / E arányát, P / B arányát és ROE arányát. Ezek mind jó mutatók, amelyeket meg kell vizsgálni, ha meg akarjuk állapítani, hogy egy részvény jó helyzetben van-e. Mindezek a mutatók lehetővé teszik a befektető számára annak értékelését, hogy egy részvény milyen jól teljesít, és mennyit nyerhet a részvényből, miközben felveszi a részvényekkel kapcsolatos kötelezettségeket, amelyek miatt ezért a ROE (sajáttőke-hozam) jóvá válik metrika a nettó eszközök megtérülésének megtekintéséhez.

Miután elmondta az összes elemet, amelyben megvizsgálhatja a legjobban teljesítő részvények kiválasztását, bölcs dolog gondolkodni és előre tekinteni, mivel a befektetésen belül semmi sem biztos abban, hogy egy részvény erős marad és teljesít, amelyre további kutatások érkeznek játék.

Miért válassza ezeket a legfelsőbb brit részvényeket, és hogyan fognak felrobbanni 2021-ben?

A következő kérdés, hogy miért érdemes kiválasztani ezeket a 10 kiválasztott brit részvényt, amelyekbe befektetni kíván, és hogyan néznek szembe 2021-ben.

Amint azt a top 10 brit részvény felsorolásából látni fogja, amelyek robbanásveszélyesnek tűnnek, ezeknek a részvényeknek sok hasonlósága van, köztük mindegyiknek megvan a maga erős teljesítménytörténete az utóbbi napokhoz képest, valamint hosszú távon erős növekedési potenciállal rendelkezik kilátások.

Bár nyilvánvaló, hogy ezek a készletek mind különböző iparágakban vannak, ezek mind olyan iparágak, amelyek ismét növekedni fognak, vagy ahogy folytatják, amint azt bizonyítják.

Ezeknek a 2021-ben felrobbant állományoknak a megerősítése elsősorban azon nyugszik, hogy a világ milyen közelebb kúszik a normalitáshoz. Azok a részvények, mint a listára került Rolls-Royce Holdings (RR.), Óriási hasznot fognak hozni a légiközlekedési ágazaton belül, és nyilvánvalóbbá válik, hogy újabb autók kerülnek ismét útra. Hasonlóképpen, az InterContinental Hotels Group (IHG) társasággal, akik 2020-ban nagy figyelmet szenteltek, mivel a részvények árfolyama emelkedett, de ahogy közeledünk, ez a részvény minden bizonnyal felrobban, mivel az egyének rohannak kútra jutni. megérdemelt üdülés vagy mini szünet a világ minden táján található számos szállodájuk egyikéből.

Ezek a kiválasztott részvények az érték szempontjából nagyszerű kilátásokat kínálnak a befektetők számára. Ezeknek a részvényeknek a hosszú távú kilátása fényesnek tűnik, mivel jelenleg jó pénzügyi helyzetben vannak, még ha figyelembe vesszük, hogy 2020 milyen pusztító volt ezeken a részvényeken, és mivel növekedésnek tűnik az idő előrehaladtával. Ezen túlmenően, mivel ezek a részvények magas hozamra törekszenek, most úgy néz ki, hogy joguk van befektetni ezekbe a robbanásveszélyes brit részvényekbe.

Most vessünk egy pillantást az Egyesült Királyság legjobb részvényeire, amelyek a 10 brit részvény listáját 2021-ben robbanásveszélyesnek tűnnek.

1. Dunelm Group Nyrt. (DNLM.L)

Bár ez a részvény teljesít és folyamatosan teljesít, ez még nem jelenti azt, hogy ez a részvény a jövőben nem tudja felülmúlni önmagát. Ez egy nagyon népszerű választás a brit kiskereskedők számára, és különösen, mivel jó teljesítményt nyújtott 2020 felett, amelyet számos tényező vezethet, ideértve az új lakástulajdonosokat is, mivel a Dunelm jó minőségű termékekről híresebb, alacsonyabb költségek mellett, mint például a Next PLC (NXT).

A brit részvények forgalma éves szinten 23% -kal, 719,4 millió fontra nőtt, amelyet a digitális eladások 14,6% -os növekedése nyomott, amely összességében a digitális értékesítés 111% -kal nőtt éves szinten a folyamatban lévő járvány miatt.

És a kellemes hír a lakberendezési készleteknél sem áll meg, mivel 52% -os bruttó fedezetet jelentett a H1 FY20-hoz képest, 51,5% -kal, a működési költségek és az értékesítés aránya 100 bázisponttal nőtt, ami a szabad cash flow-pozíció 98 millió font volt. 2020-hoz képest 63,9 millió font.

Bár elgondolkodhat azon, hogy ha ez az állomány már bebizonyosodott, hogy már felrobban, akkor miért kell ezt a listát elkészíteni. De előre tekintve az állomány jövőbeni potenciális jövedelmét az előrejelzések szerint évi 12,25% -kal fogják növekedni, miközben erős pénzügyi helyzetben van, nagyobb növekedést eredményez.

Az elmúlt napokban ez a részvény valójában mély merülést okozott annak köszönhető, hogy az elnökhelyettes 192 millió fontot adott el részvényeiben, ami a befektetőket megkérdőjelezte, hogy a részvény hatalmas belső eladása miért kérdezhető meg, miközben konszenzust kaptak ‘minősítést 9 elemző adta, akik fedezik a részvényeket.

Ilyen hírekkel ez a népszerű brit kiskereskedő mindenképpen olyan, amely jó előrelépéseket kereshet előre haladva. Ez figyeli a részvényt, különösen akkor, ha a részvény árfolyama továbbra is csökkenő tendenciát mutat, mivel ma 13,12 fonton áll, miután a legfrissebb hírek után 7% -os csökkenést ért el, amelyet jelenleg a valós érték felett értékeltek felül.

2. Whitbread PLC (WTB.L)

A Whitbread PLC egy brit éttermi társaság, amely széles körben ismert legnagyobb divíziós szállodaláncáról, a Premier Inn-ről, valamint a Beefeaterről, az Table Table-ről és a Brewers Fayre-ről..

Mint tudjuk, 2020-ban a vendéglátóipari szektor hatalmas sikert aratott az év során, és ma minden ember zárt térben étkezik, és csak szállítási szolgáltatásokra áll rendelkezésre. De az oltások széles körű eloszlásának fényében egyre közelebb kerül az ilyen márkák újbóli megnyitásához. És amikor megteszik, ez olyan részvénynek tűnik, amely fel fog robbanni, amikor az egyének örömmel fogadják és megbecsülik az éttermi étkezés élvezetét.

A vállalat Q3 FY21 jelentésében nyilvánvaló volt, hogy az üzlet részvényeinek szállodalánca, a Premier Inn a Whitbreadet jó helyzetben tartotta, annak ellenére, hogy a Covid-19 járvány hatással volt rá, és még a piaci részesedés növekedését is archiválta az Egyesült Királyságban, miközben az országon belül tovább bővült. Németország.

A társaság november 3-i, 13 hetes időszakának véget érő harmadik negyedéves jelentésében a Whitbread Plc arról számolt be, hogy a Premier Inn UK teljes szállás értékesítése 8,9 százalékponttal nőtt a várakozások előtt, ami 11,4% -os piaci részesedés-növekedést eredményezett. Annak ellenére, hogy a világjárvány miatt az Egyesült Királyság összes szálláshely-értékesítése 55,2% -kal csökkent, egyértelmű pozitív jelek még mindig benne vannak.

A márka növekedése felgyorsult Németországon belül egy 68 szállodából álló csővezetékkel, amely 13 szállodát vásárolt meg a Centro Group-tól, miközben a brit részvények határozottan kezelték a készpénz kiáramlását. A részvény elhagyása nagyszerű helyzet a hosszú távú kilátások szempontjából.

Mivel a vállalat megerősítette, hogy a részvény rövid távú kilátásai némileg kihívást jelentenek a szigorú korlátozások miatt, de a hosszú távú kilátások azt várják, hogy ennek az állománynak felülmúlják azt az eredmény-előrejelzést, amely szerint az állomány évente 105% -kal nő..

A részvény aktuális árfolyama 34,29 font, amely jelenleg ismét túlértékeltnek tűnik, de pozitív kilátásokkal rendelkezik, ha a PB-mutatója 1,5. Egyéb tényezők, beleértve a részvény P / E arányát és ROE arányát, nem adnak egyértelmű megértést erről a részvényről, természetesen a Covid-19 ezen részvényre gyakorolt ​​hatása miatt.

De kérdés nélkül a Whitbread PLC egy brit részvény, amely szárnyalni kezd, amikor közelebb vezetünk ahhoz, hogy a világ ismét normálissá váljon. És bár egyre növekvő egészséges helyzetben van, ez az állomány minden bizonnyal egy olyan lehetőség, amelyet az év előrehaladtával hozzá lehet adni a gyűjteményéhez.

3. Rolls-Royce Holdings PLC (RR.L)

Oké, az egyik brit részvény, amelyet az elmúlt évben rendkívül súlyos ütés érte, a Rolls-Royce Holdings PLC (RR). A brit repülőgép- és védelmi vállalat részvényeinek ára egy 12 hónapos időszak alatt több mint 62% -kal csökkent.

Az oka annak, hogy miért áll fenn ez az RR részvény esetében, a Rolls-Royce egyik legfontosabb elemét a világ második legnagyobb repülőgép-motorgyártója jelenti. És természetesen annak a halálos betegségnek, amely ellen a világ jelenleg küzd, olyan volt, mint még soha, hogy az utazási és repülési ipar vitathatatlanul szinte teljesen leállt a szokásos időkhöz képest.

Ez óriási csapást jelentett és jelent az RR részvények számára, de a brit vállalat továbbra is keze van más utakon, beleértve a tengeri meghajtást és az energiát, valamint az energiaellátó rendszerek gyártását és gyártását számos más iparágban..

A részvények ma alig vannak 1,00 font alatt, ami jelentősen alulértékelt, ha összehasonlítjuk a piaci átlaggal. Ennek a részvénynek az 52 hetes tartománya a legalacsonyabb, a 0,90 és a legmagasabb a 711, ami megmutatja, hogy a részvény árfolyama mennyire ingatag lehet. De ennek ellenére ennek az állománynak nagy lehetőségei vannak előre.

Ennek az állománynak egy másik sugárútja lehet az elektromos sugárhajtású motor, ez lehet a következő „Big Thing”. Mivel úgy tűnik, hogy az elektromos autók 2040-re uralják az utat, ez vezet az RR előtt. hogy megnézzük az új generációt a repülésen belül.

Talán az új pénzügyi igazgató, a Deloitte Partner Kakoullis segíthet abban, hogy a kerekeket mozgásba hozzák ennek az előremutató útnak.

A Rolls-Royce Holdings nem hasonlít másokra, klasszikus brit gyártása sok sugárterületen kiemelkedik, ezért választják ki az RR előnyeit, mint például az Emirates Airlines és az Air France. nagy teljesítményű motorok, amelyek nem olcsók.

Bár ennek az állománynak felrobbanása eltarthat egy ideig, bár reálisan valószínű, hogy 2021-ben nem fog felrobbanni, mégis lendületet vesz, hogy az elkövetkező években megfelelő időben robbanáshoz vezessen, ezért ezt az állományt belefoglalták egy részvény, amely potenciálisan megvásárolható, vagy nagyon figyelemmel kíséri ezt a csúcskategóriás brit részvényt.

4. InterContinental Hotels Group PLC (IHG.L)

Az a vendéglátóipari csoport, amely a világ vezető szállodamárkáinak, mint például az InterContinental, a Kimpton Hotels and Resorts, a Crowne Plaza, a Holiday Inn és még sok más tulajdonosa, mind a kontinenseken keresztül működik, a jó keresetek archiválására törekszik, amint a nemzetközi utazások vissza tudnak állni ezek a márkák világszerte erősek a fogyasztók körében.

Az elmúlt napokban az állomány tovább erősítette növekedési kilátásait, mivel megállapodást írt alá az Immohold Hospitality céggel az InterContinental Rabat bővítéséről és növekedéséről Marokkóban. Ezenkívül az IMG-vel való feliratkozás egy luxusportfólió bővítése a közel-keleti régió kulcsfontosságú területein. Ez az előrejelzett terv 2022 elején kívánja megnyitni kapuit, a tökéletes idő a működésre, feltéve, hogy a nemzetközi utazások ismét visszatérnek a szokásos időkhöz.

Az IHG azt is megerősítette, hogy jelenleg 53 szálloda van folyamatban, amelyek az elkövetkező három-öt éven belül nyitásra várnak.

A vállalat jövőbeli kilátásai alapján az IHG részvények előrejelzett jövedelemnövekedési üteme évi 67%, feltételezve, hogy a világ teljesen vagy többnyire működőképes.

Ezt a növekedési előrejelzést leszámítva 18 Wall Street-i elemző fejezte ki előrejelzéseit az InterContinental Hotels Group előrejelzéséről, amelynek eredményeként a részvények 11 elemzői eredmény alapján összességében konszenzusos „Hold” minősítést kaptak.

A részvény árfolyama jelenleg 50,74 font, amely viszonylag stabil volt az elmúlt három hónapban, és számíthatunk arra, hogy ennek a részvénynek az árfolyama tovább fog növekedni az év előrehaladtával. Az 52 hetes sáv tartása a legalacsonyabb 23,85 font és a legmagasabb 51,46 font között van.

Mivel ez a részvény egész évben negatív kereskedelemben részesült, a részvények különböző mutatóit, ideértve a ROE és a P / E arányt is, nem fog sokat adni.

A részvény normál időkben elért eredményeinek áttekintése megmutatja, hogy ez a részvény hogyan képes növekedni, a társaság 2019. évi teljes éves beszámolójának árbevétele éves szinten csaknem 7% -kal, 4627 millió fontra nőtt, működési eredménye pedig 8,2% 630 millió font.

Ennek a brit szállodaláncnak van háttere annak érdekében, hogy ez a részvény felrobbanjon, ahogy vezetünk az évhez, és ez az állomány olyan, amelyre a befektetők optimistaak voltak az elmúlt hónapokban. De úgy gondoljuk, hogy az IHG határozottan jelzi, hogy 2021-ben slágerré vált.

Az IHG szintén osztalékállomány, amelynek osztalékhozama jelenleg 1,5%.

5. British American Tobacco PLC (BATS.L)

Ha egy lépéssel előrébb jár, akkor láthatja, hogy ez az erős brit dohányipari vállalat 2021. február 17-én közzétette előzetes eredményeit, amelyek megerősítették, hogy a Covid-19 által a világra gyakorolt ​​hatások ellenére ez az állomány „Felgyorsuló átalakulás” vezette ezt az állományt.

A bevételek, a működési nyereség és a nyereség mind növekedtek, a korrigált működési eredmény 4,8% -kal, a korrigált hígított részvényenkénti eredmény 5,5% -kal növekedett, és végül a működési cash flow elérte a cél 90% -át, elérve a 103% -os konverziót.

A részvény 2,5% -os, részvényenként 215,6 százalékos emelkedést is megerősített osztalékának növekedésében.

Az erős kihívások ellenére a bevétel 3,3% -os növekedése 2019-hez képest, mivel 25,7 milliárd fontot tesz ki, ragyogó eredmény a vállalat számára. Ezenkívül 13,5 millió teljes fogyasztót számoltak a nem éghető termékek készletein, 3 millióval többet az év végén, azzal a céllal, hogy elérjék a vállalat jövőbeli célját, miszerint 9 éven belül 50 milliót kell elérni.

A terveket felvásárló vállalatok is profitáltak, mivel az Egyesült Államokban kibővültek a BME amerikai cég, a Dryft felvásárlásával.

Mi vár erre a részvényre?

A részvény bejelentette, hogy jelenleg előrelép, ahol 2022-ig 1 milliárd font éves megtakarítást kell elérnie, fejleszteni kell az operatív képességeket és új kategóriákba kell befektetni..

A részvény árfolyama jelenleg 26,27 font, az 52 hetes tartomány a legalacsonyabb 23,82 font és a legmagasabb 33,52 font között mozog. Ezen az áron jelenleg a valós érték alatt van, ami egy másik komoly oka ennek a részvénynek a mérlegelésére, miközben a társaság P / E aránya alig 10 alatti, ami jó a piaci átlaghoz képest.

Ez a részvény tartja a jövedelmezőséget, a növekedés szempontjából 2021-ig tartó erős pozíció és a növekedés előrejelzései együttesen ezt az állományt keresik portfóliójában.

6. AstraZeneca PLC (AZN.L)

Egyesek meglepődve láthatják, hogy ez a figyelemre méltó és teljesítő biogyógyszergyártó vállalat olyan részvényként kerül a listára, amely 2021-ben felrobbanhat, mivel azt gondolta volna, hogy 2020-ban már tanúja volt ennek, ami bizonyos fokig igaza van.

De bár ez az állomány a Covid-19 járvány miatt új magasságokba süllyedt, még mindig van bőven hely a növekedéshez, ahogy haladunk a Post Covid-19 világban.

2020-ban az AZN bevételei óriási 140% -kal nőttek az oltóanyag iránti erős igény miatt, amely elősegíti a köztünk lévő halálos vírus lefoglalását vagy megelőzését. És ez nem áll meg, mivel előrejelzésre tettek szert a jövedelemre vonatkozó előrejelzések szerint, hogy ez az állomány tovább nő, évente 22,50%.

A Covid-19 oltás nemcsak a legtöbb ember ajkán szól, hanem az AstraZeneca PLC is erős az új gyógyszerek ágazatában, amely bizonyítottan csendes erő a legnagyobb vezető vállalat nagy sikere érdekében.

A vállalat legutóbbi, 2020. évi éves jelentésében bizonyítékokat lehetett látni az Új Gyógyszer szektorra vonatkozóan, mivel az összes bevétel 33% -kal 13 950 millió dollárra nőtt. Ezután vegye figyelembe ezt a vállalat egyéb jelentéseiben, ahol a teljes árbevétel, beleértve a termékértékesítéseket és az együttműködési bevételeket, 9% -kal 26 617 millió dollárra nőtt, a termékek értékesítése 10% -kal 25,890 millió dollárra nőtt.

A részvény működési tevékenységéből származó nettó cash flow-t tekintve ez hatalmas ugrás volt a részvény számára, mivel 62% -kal nőtt, 4,8 millió dollár archiválásával.

Ezekből az eredményekből egyértelmű, hogy ez az állomány képes teljesíteni, és az előrejelzés célja, hogy többet érjen el. Míg a fent említett jövedelem-előrejelzést meghatározták, az egy részvényre jutó eredményre (EPS) vonatkozó előrejelzéseket szintén 4,75 és 5,00 dollár között határozták meg, ami körülbelül 20% -os növekedést jelent 2020-ig..

Ez az állomány az összes megfelelő jegyzetet eléri, és erős állomány a fenntarthatóság elérése érdekében, mivel a fenntartható egészségügyi megoldások kidolgozására törekszik az összes kezelés között, valamint az új és jól ismert betegségek megragadása vagy megelőzése érdekében..

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Ez az izzó gyógyszergyár oltásokkal és gyógyszeripari részlegeivel hosszú évek óta erős brit részesedéssel rendelkezik.

Ez az állomány új magasságokba lendül, hiszen a márka Vir biotechnológiai céggel való tavalyi egyesülése nyomán a vállalatok készek együtt küzdeni a Covid-19 vírus és más igény szerinti oltóanyagok elleni küzdelemmel a gyógyulás elősegítése érdekében. egyéb betegségek, például az influenza, amely minden idők legalacsonyabb szintjén volt, főként a kevesebb társadalmi interakció miatt.

A keresetek az ötéves időszak alatt valamivel kevesebb mint 30% -kal nőttek, és előrejelzések szerint további 6,20% -kal nőnek évente.

Ez a növekedés elérhető a márka számára, mivel ennek a márkának az Oltószegmens szegmense 7 milliárd fontot ért el a bevételek szempontjából a vállalat teljes éves és negyedik negyedéves jelentésében. Bár ez az ágazat lemarad a gyógyszeripari és a fogyasztói szegmens mögött, nem kétséges, hogy az előrelépés során a legjobban teljesítők közé fog tartozni, főleg, hogy az oltásokra világszerte mindig nagy az igény..

Előrejelzésünk szerint ennek az állománynak az árfolyama magasabbra fog nőni, mivel az idő kétségkívül számos szilárd tényező alapján halad előre, az egyik az erősen fókuszált oltóosztály. A részvény árfolyama jelenleg 12,70 font, jó P / E arány 11,1 és PB arány 4,5, amely ha ezeket a tényezőket összeadja a részvények növekedési kilátásaival, viszonylag jó helyen van.

Ezen pozitívumokon felül a GSK erős és megbízható, 6,2% -os osztalékot is fizet, nagy passzív jövedelemáramlást kínálva.

8. J Sainsbury PLC (SBRY)

Igaz, ez az ipar biztonságos fogadásnak tekinthető olyan nehéz időkben, amikor elengedhetetlen kiskereskedő. Azonban a J Sainsbury PLC (SBRY), csakúgy, mint más vezető kiskereskedelmi márkák, az értékesítés iránti keresletet egész évben erősnek találta, mivel az egyének vagy kreatívak akarnak lenni otthonukban, vagy éppen alapvető élelmiszer-vásárlási lehetőségeket keresnek..

A vállalat harmadik negyedéves jelentésével egyértelmű volt, hogy a márka pozitív eredményeket hozott, mivel az összes kiskereskedelmi értékesítés 7,1% -kal, az élelmiszerbolt-értékesítés 8,2% -kal, a digitális értékesítés 117% -kal, 5,8 milliárd fontra nőtt, az online értékesítés közel 40% -a. az élelmiszerboltok értékesítése 102% -kal nőtt.

Megerősítve a 943 millió font szabad cash flow-t és az alapjául szolgáló adózás előtti eredményt 301 millió dollárral.

Ezek az eredmények erős fogyasztói keresletet mutatnak, és ahogyan a fentiekben említettük a vállalat stratégiai terveinek megvalósulását, a brit szupermarketlánc az élelmiszerárak csökkentésére törekszik, hogy az ügyfelek számára állandó értéket kínáljon, felgyorsítva az évente piacra dobott új termékeket, ugyanakkor növelve a kényelem számát. áruházak a következő három évben. A társaság többi vállalkozásával együtt, a saját jogukon állva.

Ez a részvény nagy potenciállal rendelkezik, és előrejutást kapott, amely alig haladja meg az évi 70% -ot, ahogy haladunk előre, mivel jelenleg részvényenként 2,31 GBP-vel kereskedik, ami úgy néz ki, hogy ez a részvény alulértékelt arra nézve, hogy miként nézhet előre..

9. ASOS PLC (ASC)

A listán következő állomány az ASOS PLC (ASC) divatos online kiskereskedő részvénye..

Az ASOS tagadhatatlanul nagyszerű éve volt annak, hogy hatalmas hasznot húzott a Covid-19-járványból, mivel az értékesítés átsuhant a tetőn és a tetejére került a torta. Az Asos most más márkákat is átvett, köztük az Arcadia Topshopját, Miss Selfridge-et és a HIIT-et. több mint 330 millió font.

Ez természetesen megugrotta a részvény árfolyamát, miután bejelentették a hírt, amely ma 57,12 fonton áll, ami január végétől csaknem 20% -kal ugrott, alig 45,00 font alatt. Ez annak köszönhető, hogy a közelmúltban vásárolt részvények növelték ezt az állományt a részvényein belül, sőt, a becslések szerint a nyereség még csak alig 360% -kal nőtt az elmúlt évben.

A társaság legfrissebb, 2020. december 31-én végződő nyilatkozatában a társaság 24,5 millió aktív ügyféllel növekedett, 23% -kal nőtt a kiskereskedelem és 16% -kal a nemzetközi kiskereskedelem.

Az ASOS részvényeket tekintve a jövedelem-előrejelzés várhatóan évi 18% -ot fog elérni, 14 Wall Street elemző, akik fedezik az állományt, 14 vételi minősítést adnak, és így konszenzusban összességében „Buy” minősítést adnak. Egy átlagos tizenkét havi 57,66 font árcél mellett.

Ez az online divatkereskedő már jó helyzetben van, és úgy tűnik, hogy magasabbra emelkedik, mivel az ASOS márka továbbra is sok ember otthona a legújabb és megfizethető divattrendek megvásárlására a világ minden tájáról..

10. Vivo Energy (VVO.L)

A Vivo Energy benzinipari vállalat (VVO) 2020 folyamán teljesített, mivel továbbra is nemcsak az Egyesült Királyságban, hanem a világ országaiban is forgalmaz benzint, mivel jó helyzetben van, hogy 2021-ben új csúcsokat érjen el.

A társaság legutóbbi kereskedési frissítésén belül az előző negyedévi lendületekre épített pozitivitás övezte. Az üzemanyag-mennyiség 9,6 milliárd liter, ami 7% -kal alacsonyabb az előző évinél a Covid-19 miatt, míg a Korrigált EBITDA a jelenlegi piaci várakozások 331-354 millió dolláros végét kívánja elérni. A társaság vezetése arra, hogy 2020-ban részvényenként 3,8 cent (48 millió) osztalékot osszon ki részvényeseinek.

A vállalat erőteljes teljesítményét erős üzleti modellje hozta létre.

A brit részvények jelenleg lényegesen a valós érték alatt kereskednek, mivel 0,87 font részvényárfolyamot tartanak, miközben jó P / E arány 18,7 és jó PEG (ár / nyereség arány) 0,9.

Annak ellenére, hogy ez a benzinkészlet az eredményei között visszaesést mutat, főként a Covid-19 járvány miatt, ez az állomány szépen helyezkedik el, és arra törekszik, hogy jelenleg nagy értéket kínáljon a potenciális jövőbeni benzinkészlet számára.

Egy brit részvény, amelyet meg lehet nézni ebben az évben

CVS Group PLC (CVSG.L)

A CVS Group (CVSG) egy erős brit vállalat, amely nevét ma jobban láthatóvá tette a piacon, főleg annak köszönhetően, hogy több háztartás új kiegészítőt adott a családjához.

A társaság legfrissebb jelentésében a bevétel 5,2% -kal 427,8 millió fontra nőtt, a korrigált EBITDA 30% -kal 71 millió fontra nőtt, a műveletekből származó pénzeszközök óriási 82% -kal 94,8 millió fontra, az értékesítés 9,4% -kal nőtt a erős keresletet mutató hat hónapos időszak. Az aktív tagság is nőtt: az új tagok alig 4% -a érte el a 430 000 tagot 2020 decemberétől.

Ez a részvény jól növekedett 2020 folyamán, mivel árfolyama jelentősen nőtt a márciusi alacsonyabb 7,06 fonthoz képest, ahol ma 17,38 fonton áll, amely jelenleg a valós érték alatt van..

Ennek az állománynak a növekedési lehetősége tagadhatatlan, mivel a vállalat jelenleg az állatjólét szempontjából alapvető szolgáltatásainak bővítését, valamint a fogyasztói trendeknek megfelelő sürgősségi szolgáltatások felkutatását várja. Azon felül, hogy a többi erős sugárterületen belül fejlődik.

Az előrejelzett jövedelem várhatóan alig valamivel kevesebb, mint 22% -kal fog növekedni ebben az állományban, miközben konszenzusban részesült a teljes „Hold” besorolás.

Összegzés

Összefoglalva, ezek a legjobban teljesítő 10 brit részvények úgy tűnik, hogy nagyobb növekedést és jövedelmet eredményeznek, mivel reálisan nézünk ki 2021 közepéig-későig.

Különböző iparágakban ezek a kezdő részvények mindezek kombinációját kínálják, beleértve az erős pénzügyi helyzetet, a növekedési potenciál kitűnő lehetőségeit, a passzív jövedelemáramlásokat, mivel ezek a listán szereplő részvények egy része erős osztalékfizető és részvény, amelyek várhatóan a jó befektetések hosszú távon.

Ha még nem ismeri a befektetéseket, és fel kívánja venni az egyik legfontosabb brit részvényt növekvő portfóliójához, akkor az olyan részvények, mint a GlaxoSmithKline (GSK) vagy az ASOS PLC (ASC), nagyszerű kiegészítések, mivel ezek a részvények nagyszerű hosszú távú kilátásokat kínálnak nagy hozam stabilan.

Ezen túlmenően, ha Ön tapasztalt befektető, mindezen nagy potenciált kínáló részvények mellett talán egy olyan részvény, mint például a Rolls-Royce Holdings (RR), miután további kutatásokat végzett, esetleg egy brit részvény, amely csak megragadhatja a figyelmét.

Bár ezek a részvények olyan izgalmat, pozitivitást kínálnak és ma jól helyezkednek el az Egyesült Királyság piacán, érdemes megjegyezni, hogy minden részvény saját kockázati elemekkel rendelkezik, ezért tanácsos további kutatásokat végezni, mielőtt befektetne a választott részvényekbe..

eToro – Vásárolja meg a legjobb brit részvényeket jutalék nélkül

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Olvass tovább:

7 legjobb brit készlet, amelyet 2021-ben és azon túl kell keresni

A legjobb 9 készlet gazdaggá tesz

A legnépszerűbb FTSE 100 készlet 2021-ben

Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

Melyek azok a 10 brit részvények, amelyeket figyelembe kell venni 2021-ben??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector