Milyen 10 legnagyobb növekedési készlet vásárolható meg 2021-ben?

A legjobb növekedési készletek 2021-ben

2021-ben terveznek befektetni részvényekbe? Szeretne megelőzni a részvény trendeket? Megkönnyítettük 2021-re a 10 legnagyobb növekedési részvényről szóló teljes útmutatónkat.

A 2021-es legjobb növekedési részvényekkel történő korai bejutás nagy időt hozhat!

Melyek a 2021-es legjobb növekedési készletek? Lesznek-e jó növekedési készletek 2021-re? Hol találom meg a 2021-es év legnagyobb növekedési készletét? Ne aggódj többet! Összeszedtük őket!

Nézze meg a 2021-es 10 legjobb növekedési részvény listáját, amelyet alább vásárolhat! Mindegyiket lefedtük!

Várjon, mi a növekedési részvény, és miért kellene befektetnem egybe?


Magyarázzuk el.

A növekedési részvények rendkívül népszerűek a részvénykereskedelmi játékban, typikusan az egész tőzsde legjobb hozamait kínálja. Ha még nincsenek a radarodon, akkor azoknak kellene lenniük!

Olyanok, mint a „mega részvények”, és ha a megfelelő pillanatban bejutsz, akkor nagyon boldog részvény kereskedővé tesznek.

Ami ilyen értékesé teszi őket hogy mindignövekedés’Gondolatukban – várhatóan egyre nagyobbak lesznek, ami azt jelenti, hogy a részvényárfolyamuk is nagyobb lesz!

De ez nem minden szórakozás és játék növekedési részvényekkel! Rengeteg dolgot kell szem előtt tartani, például nagy áringadozások, amikor a tőzsde csökken.

Ezért kell okosnak lenned és megtanulnod, hogyan kell befektetni a növekedési részvényekbe. A részvételhez szükséges idő ismerete döntő fontosságú!

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy melyek a növekedési részvények, hogyan lehet ezekbe befektetni, és remélhetőleg feltárjuk a 2021-re várhatóan megvásárolható 10 legjobb növekedési részvényt.

Ezeket a legmagasabb növekedésű részvényeket, valamint sok mást megvásárolhatja a eToro és fizessen 0% jutalékot!

Mi a növekedési részvény? És miért kellene befektetnem egybe 2021-ben?

A növekedési állomány bármely olyan vállalat, amely várhatóan az átlagos részvényeknél gyorsabban fog növekedni. Jellemzően azok a vállalatok, amelyek növekedési részvények, a jövedelmük újbóli befektetését akarják folytatni.

És ez a kiterjedtség teszi őket annyira vonzóvá a részvény kereskedők számára. Az övék a növekedés azt jelenti, hogy jól járnak és továbbra is jól fog menni.

A növekedési részvény bármely iparág lehet, nem korlátozódik ezekre a kifejezésekre. A növekedési készletek általában vannak az ipar megzavarói akik változást hoznak egy jól bejáratott iparágban.

Ki kell emelni, hogy a növekedési készletek igen nem megegyezik az értékállományokkal. Érdemes azonban mindkettőbe befektetni, hogy portfóliója változatos maradjon és minimalizáljuk a kockázatot.

Ne feledje növekedési készletek kockázatosabb lehet kereskedni, mint az átlagos részvények, hajlamos volatilabbá válni, és nagy áringadozásokat tapasztal lefelé és felfelé.

Hogy az említett, növekedési készletek a bika piacán különösen jól teljesíteneks. A medvepiacok idején a növekedési készletek csökkenhetnek, mivel a befektetők távol maradnak, és inkább az értékpapírokra koncentrálnak, ezért győződjön meg róla, hogy felismerte a megfelelő pillanatot, hogy bekapcsolódhasson egy növekedési részvénybe.

Valószínűleg nem akar olyan társaságokba is befektetni, amelyek túl gyorsan terjeszkednek. Ha ennek jeleit látja, előfordulhat, hogy távol kell maradnia.

Ez különösen igaz azokra a vállalatokra, amelyek bizonytalan időkben terjeszkednek olyan iparágakban, amelyeknek nincs túl jól vagy jövőjük nincs.

Neked is kellene kerülje a kockázatot a kereséssel növekedési készletek amelyek már jövedelmet termelnek, kerülje azokat, amelyek még nincsenek abban a pillanatban (még mindig elbukhatnak).

És amikor végül úgy dönt, hogy növekedési részvényekbe fektet be, bölcsen fektessen be. Nem kell az összes pénzét beléjük önteni. Ha minden jól megy, akkor nem kell annyira, de ha a dolgok a legrosszabbra fordulnak, akkor legalább nem fektetett be sokat.

Ha szereted a kockázatot és a volatilitást, akkor növekedési készletek neked szólnak. Ha nem, akkor valószínűleg inkább az értékpapírokra kell koncentrálnia.

Legjobb növekedésű részvények 2021-ig!

Itt van a 2021-ben megvásárolható legjobb növekedési részvények listája – mindenképpen ellenőrizze őket!

1. Netflix (NFLX)

Nem meglepő, hogy a Netflix bekerült a legjobb növekedési részvények listájára 2021-re!

Háztartási névvé vált, és már önmagában meghatározva, az ipar megzavarója, eltávolítva az embereket a mozitól és a tévétől, és inkább a laptop képernyője előtt.

Ez azt mondta, hogy a dolgok kezdenek változni, és az olyan streaming szolgáltatások, mint a Netflix, kezdik megszokottá válni, így azt mondhatnánk, hogy inkább iparvezető, nem pedig ebben az értelemben iparágbontó.

Az utóbbi évek legnagyobb változása az HBO Max, a Disney + és az Amazon Prime Video formájában történik, csak néhányat említve.

Noha ezek a cégek újak a streaming játékban, a tévé- és filmiparban még nem újak, és komoly veszélyt jelenthetnek.

Mindazonáltal a Netflix elég jól tette magát, miután értéke mintegy 30 200% -kal nőtt a 2002. évi tőzsdei bevezetés óta.

Meggondolta-e a vásárlást Netflix Készlet?

neetflix részvénykereskedelem

2. Adobe Systems Inc. (ADBE)

Megbocsátható, ha azt gondolja, hogy az Adobe csak egy divatos alkalmazás PDF-fájlok olvasására és mémek létrehozására a Photoshopban!

Valójában az Adobe egy olyan cég mamutja, amely sokféle szolgáltatást nyújt más vállalatoknak.

Ezek között van az Adobe Campaign, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára marketing anyagok, például e-mailek és push értesítések küldését a felhasználók számára, és az Adobe Experience Manager, amely kiváló eszköz a weboldalak létrehozásához.

Ezeket az eszközöket kiemeli mások közül az, hogy szinte semmiféle kódolást nem igényelnek a telepítéshez, vagyis szinte bárki használhatja őket viszonylag kevés képzettséggel.

Az Adobe 1986-os tőzsdei bevezetése óta hozzávetőlegesen 119 200% -ot ért el (a legmagasabb ebben a listában!), 2021-re az egyik legjobban növekvő részvényünkvé téve őket, különösen, ha továbbra is szoros partnerséget alakítanak ki más nagyvállalatokkal.

Ráadásul az elmúlt öt évben az Adobe állománya 93,94 dollárról 466,11 dollárra nőtt (a cikk írásakor).

Meggondolta-e a vásárlást Vályogtégla Készlet?

kereskedelmi részvények

3. MercadoLibre Inc. (MELI)

Mindannyian tudunk az Amazonról és az Alibabáról, de tudtad, hogy új szereplő van az eCommerce Town-ban? És hogy elég közel vannak ahhoz, hogy uralják egész Latin-Amerikát? (ez körülbelül 652 millió ember!)

Nos, van, és a neve MercadoLibre! Valójában, mint sok más ebben a listában, a MercadoLibre már jó ideje létezik, és eredetileg 1999-ben alapították Argentínában.

És az utóbbi években valóban elkezdett gyilkolni, és az e-kereskedelem jelentős erejévé vált.

2020 különösen jó év volt számukra, március óta drasztikusan felfelé ugrott az ár (valószínűleg a koronavírushoz kapcsolódik!).

A MercadoLibre egy online piac az e-kereskedelem és az online aukciók számára, és így bizonyos értelemben kicsit hasonlít az eBay-re, mint az Amazonra.

Ennek ellenére jelenléte hatalmas és folyamatosan növekszik, így az egyik legjobb növekedési részvény 2021-ig és azon túl.

Meggondolta-e a vásárlást MercadoLibre Készlet?

4. Öt alatt Inc. (ÖT)

Az alábbiakban látható egy viszonylag új jövevény, akit talán sokan még mindig nem ismernek, különösen az Egyesült Államokon kívüliek számára.

Azok számára, akik nem tudják, a Five Below egy diszkontlánc-lánc, amely termékeket legfeljebb 5 dollárig árusít (innen származik a Five Below név – elég okos!).

Egy másik tényező, amely annyira egyedivé teszi őket, hogy talán „iparág megzavarójának” gondolják őket, az a hangsúly, hogy az „üzletélményre” összpontosítanak, és megpróbálják izgalmassá tenni a vásárlás gondolatát..

Ezzel azt hiszik, hogy növelhetik az eladásokat, megjegyezve, hogy a legtöbb diszkont üzlet nem arra összpontosít, hogy a fogyasztó élvezze a vásárlási élményt.

A Five Below 2011 környékén kezdte igazán bővíteni termék- és helykínálatát, azóta alig állt meg levegőt venni.

Ma vannak körülbelül 900 Five Below üzlet az USA 38 államában.

Meggondolta-e a vásárlást Öt alább Készlet?

5. Align Technology Inc. (ALGN)

Az Align Technology rendkívül érdekes választás a legjobb növekedésű részvények számára, és valószínűleg nem olyan, amely azonnal eszembe jutna, amikor a megvásárolható részvényekre gondol.

Digitális 3D-s szkennereket gyártanak, elsősorban fogszabályozáshoz (fogorvosi szakterület, amely főleg a nem megfelelő fogak és harapási minták korrigálásával foglalkozik)..

Csakúgy, mint a listán szereplő összes többi részvény, szép szokásuk van bővülni, és 2001 óta nyilvánosan forgalmazzák őket.

Érdekes tény, A nadrágtartót viselők körülbelül 8% -a használta az Align Technology-hoz kapcsolódó termékeket, amely némi perspektívát ad arról, hogy mekkora hatást gyakoroltak a piacra.

Továbbá 2020 márciusa óta keményen felfelé gyűlnek. Ne feledje azonban, hogy az elmúlt öt évben legalább háromszor tetőztek és vályúztak, de ezúttal is ez az idő kicsit másképp néz ki.

Meggondolta-e a vásárlást Igazítsa Készlet?

6. Tesla (TSLA)

A Tesla az egyetlen igazi szereplő az elektromos járműiparban. Nemcsak hűvössé tették az elektromos autókat, hanem valós lehetőségeket is teremtettek számukra – néhány évtizeddel ezelőtt alig voltak többek, mint egy álom!

És az olaj és más fosszilis tüzelőanyagok folyamatosan fogyó kínálatával valóban szükségünk van rájuk.

De a Tesla sem kérdés nélküli. Először is van néhány riválisuk. Különösen Nikola kezdi felpörgetni a sebességét.

Ennél is fontosabb azonban, hogy van egy városi legenda, miszerint Elon Musk minden alkalommal, amikor egy befektető tweetel egy könnycseppet (Elon tweetel, a befektetők sírnak!).

Nos, nem szó szerint, de Musk Twitter-szokása rengetegszer bántotta a Tesla részvényárfolyamát.

A Tesla a 2010-es tőzsdei bevezetése óta hozzávetőlegesen 1280% -ot ért fel, ezért 2021-ben az egyik vezető részvény.

Meggondolta-e a vásárlást Tesla Készlet?

7. Peloton Interactive Inc. (PTON)

Szeretne fitt maradni és rendszeresen sportolni? Akkor miért nem fektet még be a Peloton Interactive-ba??!

A Peloton Interactive a világ egyik legjobb edzőberendezéssel foglalkozó vállalata, annak ellenére, hogy csak nyolc éve létezik.

A Peloton legfőbb termékei egy szobakerékpár és futópad, de ami igazán kiemeli ezeket a termékeket, az az, hogy a tulajdonosok előfizethetnek egy havi előfizetésre, hogy távolról vegyenek részt a testedzéseken amelyeket a kerékpár vagy a futópad képernyőjén sugároznak.

Tehát, amint láthatja, a Peloton Interactive nemcsak az edzőgépek eladásában érdekelt, hanem az egész edzésprogram bevételszerzésében is érdekelt.!

A Peloton interaktív edzései szintén nagy sikernek bizonyultak a koronavírus-járvány idején, sokunkat zárva tartottak és nem volt hová gyakorolni.

Meggondolta-e a vásárlást Peloton Készlet?

8. A húson túl (BYND)

A húson túl a leggyorsabban növekvő növényi eredetű élelmiszer-gyártók a világon (újabb növekedési készlet az egészséges életmód iránt érdeklődők számára!).

Van nekik kiaknázta a vegán / vegetáriánus életmódot folytatók egyre növekvő számát, akár egészségügyi, akár állatjogi, akár környezeti okokból.

Talán az tette őket olyan sikeressé, hogy mennyire jól utánozzák a valódi húskészítményeket, például csirkét, hamburgert és kolbászt, a hírességek dicsérete és a nagy partnerségek mellett.

A húson túl egyértelműen olyan iparág megszakítója, amely felfelé és felfelé halad a növekedés mellett, és így 2021-re az egyik legjobb növekedési készlet.

Ne feledje azonban, hogy a Beyond Meat szembesült az élelmiszerbiztonsággal, néhányan azt állították, hogy ételeik hihetetlenül feldolgozottak, ami egyes fogyasztók számára kikapcsol.

Megfontoltad-e Vásárlás túl Húskészlet?

9. Amazon (AMZN)

Van valami, amit az Amazon nem tud megtenni? Olyan sokféle piacra vitték magukat, nehéz számolni!

Ma az Amazon nem csak az e-kereskedelmi iparban tevékenykedik, hanem kibővült streaming szolgáltatásokkal (Amazon Prime Video) és felhőalapú számítástechnikával (Amazon Web Services) is, amelyek riválisokká tették őket ezen a listán szereplő részvények sokaságával!

Nehéz elhinni, hogy ez ugyanaz a cég 1999-től, amely ugyanazon az utcán volt, mint a zálogház, heroin tűcsere és felnőtt film „szalon”.

Igen, az Amazon most hatalmas vállalat, de hihetetlen, de folyamatosan növekszik.

Az Amazon 1997-es tőzsdei bevezetése óta hozzávetőlegesen 86 260% -ot ért el, istentelen mennyiséget alig több mint két évtized alatt.

És ez az óriási növekedés teszi az Amazon-ot talán a mai legjobb növekedési részvények közé, és különösen az egyik legjobban növekvő részvényt 2021-re.

Fontolgatta-e az Amazon részvények vásárlását?

10. Microsoft (MSFT)

A Microsoft úgy hozta a számítógépet mindenki otthonába, ahogy ma ismerjük. Bár komoly versengés van az Apple-lel, egyértelmű, hogy a Microsoft az igazi nyertes.

Emiatt azt is mondhatja, hogy a Microsoft talán inkább iparági vezető az iparág megzavarói helyett.

Akár azt is mondhatja, hogy erős monopóliummal rendelkezik az iparban (ha nem használ Microsoft vagy Apple számítógépet, mit használ a Földön?).

A Microsoft pedig szeret visszavásárolni részvényeket a piacról, amelyek gyorsan felpumpálhatják a részvény árfolyamát.

A Microsoft 1986-os tőzsdei bevezetése óta körülbelül 104 000% -ot ért el, egyértelműen a 2021-es legjobb növekedési részvényeken szerepelnek.

Meggondolta-e a Microsoft részvényeinek vásárlását?

Főbb pontok

2021-ben számos lehetőség kínálkozik a tőzsdei befektetésekre, de az idén egyértelművé vált, hogy érdemes a lehető legjobban növekvő részvényekre figyelni. Az alábbiakban bemutatjuk a 2021-es növekedési részvények legfontosabb szempontjait.

Ha emlékszik valamire a 2021-es vásárlásra szánt legjobb növekedési készletekről, tegye ezeket a legfontosabb pontokat.

  • A növekedési készletek olyan részvények, amelyek várhatóan jóval gyorsabban növekednek, mint az átlagos részvények. Általában nagy hangsúlyt fektetnek az újrabefektetésre és a terjeszkedésre.
  • Lehet, hogy kevésbé ismeri a MercadoLibre-t, az Öt lentet, az Align Technology-t, a Peloton Interactive-ot és a húson túl. De ezek a részvények manapság meghatározó szereplők, és figyelned kellene rájuk.
  • Nem meglepő, hogy a csúcsok közül sokan vannak növekedési készletek technológiai vállalatok. Amazon, Microsoft, Adobe, Netflix, Tesla – a lista folytatható!
  • Az Amazon és a Microsoft vezeti a listánkat a legjobb növekedési készletek 2021-re. Mindkettő 2020-ban rendkívül jól teljesített, és erősen növekedett.

El akarja kezdeni a befektetést a Top 10 növekedési részvényekbe?

Most már tudja, mi a 2021-ben befektetésre szánt legmagasabb növekedésű részvény, megalapozott alapja van a részvénybefektetés megkezdéséhez. A következő lépés egy neves tőzsdei bróker megtalálása

A több eszköz platformján eToro, megvásárolhatja a listán szereplő 10 legfontosabb részvényt. Akár korábban is kereskedett részvényekkel, vagy éppen betör ebbe a befektetési formába, felhasználóbarát szolgáltatása nagyszerű módja a devizák összehasonlításának és a kereskedés megkezdésének.

Ha részvény kezdő vagy és a legjobb 2021-es tőzsdei brókereket keresed, akkor az eToro innovatív CopyTrader funkció értékes betekintést nyújthat a legjobb tőzsdei kereskedési stratégiákba. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy valós időben figyelje a tapasztalt befektetők tevékenységét, majd automatikusan másolja döntéseiket. Ez egy nagyszerű módja a különféle stratégiák kipróbálásának, mielőtt megtalálná a nyerő formulát.

eToro – A legnagyobb növekedésű részvények vásárlása 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Ne feledje azonban, hogy még a legjobb növekedési részvények sem garantálják, hogy pénzt keressen. Ez azt jelenti, hogy a részvényekkel való kereskedés megkezdése előtt fontos elvégezni a kellő gondosságot és megtalálni a megbízható kockázatkezelési stratégiát.

Reméljük, hogy a 2021-ben megvásárolható 10 legnagyobb növekedési részvény listánk hasznos volt.

Jogi nyilatkozat: A készletek nagyon ingadozóak. A tőkéje veszélyben van

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector