Milyen készleteket vásároljon 2021-ben?

A 2021-ben megvásárolható legjobb készletek

Melyek a 2021-ben megvásárolható elsődleges részvények? Valószínűleg ezek!

Van-e jó nézhető részvény 2021-ben? Vajon jó lesz-e 2021 részvényvásárlás? Nézzük meg a legjobbakat, és derítsük ki.

Ha megvizsgálja, milyen részvényeket vásároljon 2021-ben, nem kerülheti el a 2020-ra jellemző pandémiát és valószínűleg 2021 nagy részében folytatódik.

Míg kezdetben ez elég ijesztően hangzik, nem szabad, mert minden olyan szörnyű dolog mögött, ami a tőzsdén történt, mindig van valaki, aki pénzt keres valahonnan.

Bár egyes részvények nagyon nyilvánvalónak tűnhetnek – például a Zoom (erről bővebben az alábbiakban olvashat!) – rengeteg olyan van, amelyről talán nem is tudtál, és amelynek óriási a 2020-as éve, és valószínűleg 2021-ig folytatják.


De ne feledje, csak azért, mert egy részvényt nagynak tartanak 2021-ben vásárolható részvény, ez nem azt jelenti, hogy szükségszerűen így lesz. Aktív résztvevőnek kell lenned a tőzsdén.

Hogy a pénz nem „passzívan” fogja megkeresni magát; a megfelelő pillanatban be kell szállnia és kijutnia, mert nagy eséllyel a pandémia elmúlik, a dolgok ismét megváltoznak.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mely részvényeket kell megvásárolni 2021-ben, és miért lehetnek nagyszerű befektetések. Természetesen meg kell végeznie saját kutatását, mielőtt részt venne az ebben a cikkben említett részvényekkel!

Hogyan válasszuk ki a 2021-ben megvásárolható legjobb részvényeket??

Ez nem könnyű feladat, és nem valószínű, hogy kapna egyenes választ arra, akit kérdez.

Az igazság az, hogy a tőzsde sokat változik. Nagy 2021-ben megvásárolható részvények 2022-ben borzalmas részvény lehet!

Koncentrálva kell maradnia arra, ami továbbra is értéket ad nekik, és természetesen meg kell fontolnia, hogy meddig szeretné tartani azt a részvényt.

Továbbá ne csak kövesse az állományt, követnie kell a hasonló részvényeket, megnézni, mi történik valójában a tőzsdén.

Remek módja annak, hogy felfedezzük, milyen nagyszerű részvényeket lehet 2021-ben megvásárolni nézd meg, mi történt különösen jól 2020-ban, feltételezve, hogy 2021 nagy része hasonló lesz.

Ennek legvalószínűbb oka a koronavírus. 2020 második felében az esetek száma ismét növekedni kezdett, és úgy tűnik, hogy ez a 2020/211-es téli nagy rész tendenciáját fogja meghatározni, sajnos.

Szóval, jó ötlet lenne vigyázzon azokra az állományokra, amelyek jól jártak a világjárvány idején és tartsa távol a küzdő részvényeket.

Ne feledje, hogy egyes részvények esetében néhány hónap eladás vagy legalább a csökkent jövedelem nélkül megölheti őket.

Emiatt rendkívül fontos, hogy legyen óvatosabb, mint a legtöbb évben.

Éberen tartsa be kockázatkezelési stratégiáját, gondolj rá a legjobb barátodra, aki megpróbál távol tartani a veszélytől.

Ráadásul jobb lehet, ha a nagyobb kockázatot hordozó növekedési részvények helyett inkább az értékpapírokba fektetünk, bár ez nem mindig így van.

Ez azt jelenti, hogy a 2021-ben megvásárolt első 10 részvényünk nagy része elképesztőbb módon teljesített 2020 folyamán, mint bármely más év.

A 10 legfontosabb részvény, amelyet 2021-ben vásárolhat meg!

Nézzünk meg 10 részvényt, amelyet érdemes figyelembe venni 2021-ben:

 1. amazon (AMZN)
 2. West Pharmaceutical Services (WST)
 3. PayPal (PYPL)
 4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)
 5. DexCom (DXCM)
 6. DocuSign (DOCU)
 7. Etsy (ETSY)
 8. Tesla (TSLA)
 9. Zoomolás (ZM)
 10. Nikola (NKLA)

Ezen részvények bármelyikét, csakúgy, mint sok más, a következő címen vásárolhat: eToro és fizessen 0% jutalékot!

Az ebben a listában szereplő vállalatok többsége drágult a világjárvány miatt. Legfőképpen a technológiai részvények mellett sok olyan céget láthat, amely gyógyszerekkel foglalkozik.

Íme a 2021-ben megvásárolható legjobb részvények listája! Írja le, ellenőrizze és kutassa meg őket!

1. Amazon (AMZN)

amazon árdiagram

Tényleg meglepődik, ha látja az Amazon-ot ebben a listában? Az Amazon részvényei egyszerűen verhetetlenek!

Növekedési történetük egyszerűen csodálatos, és soha nem úgy tűnik, hogy le fog állni. Nagyjából minden arannyá válik, amibe belekeverednek.

Nem csak a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb e-kereskedelmi vállalata, de meg is kapta részt vesz a felhőalapú számításban AWS-szel és az Amazon Prime-nal való streamingben.

Mindez megtörtént Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, 2020-ban még gazdagabb

2020 első felében, Az Amazon 49,3% -kal emelkedett, 2021-ben az egyik legfontosabb részvény.

Egy olyan óriási vállalatnak, mint az Amazon, nehéz növekedni, a legtöbb vállalat elér egy bizonyos pontot, és ennyi. De az Amazon egyértelműen különleges eset, már akkora és mégis folytatódik. Amikor ennyit nő ekkora méretben, az elég őrületes!

Fontolgatná a vásárlást amazon Készlet?

2. West Pharmaceutical Services (WST)

wst részvénydiagram

A West Pharmaceutical Services valószínűleg olyan cég, amelyről még soha nem hallott. Miután még 1988-ban volt tőzsdei bevezetésük, valójában már jó ideje léteznek, és általában véve elég stabilak.

De mindez megváltozott, amikor a járvány elkezdődött. Látja, West Pharmaceutical Services az injekciós gyógyszeripari csomagoló és szállító rendszerek szakterülete.

Tehát valóban nem meglepő, hogy jó volt a 2020-as évük. Olyan vállalatok, mint a West Pharmaceutical Services segíthet a vakcina leadásában, amelyre szükségünk van a vírus legyőzéséhez.

Hogy az említett, az árak 2020 februárjában zuhantak, de amikor eljött a március, felértékelődtek, és úgy tűnik, hogy ott maradnak.

2020 első felében, A West Pharmaceutical Services ára 51,4% -kal emelkedett.

Meggondolta-e a vásárlást WST Készlet?

3. PayPal (PYPL)

paypal részvénydiagram

A PayPal nagyon jól teljesített 2020-ban, és teljesen belátja, miért. Mindenki otthon dolgozik, és senki sem találkozhat személyesen.

Ők lettek az alapértelmezett pénzküldési módszerek a lezárás során otthoni megrendelések, akár rokonok, e-kereskedelem, munka, akár számlák fizetése céljából.

PayPal is részesült az eBay iránti fokozott érdeklődésből a járvány idején is, a PayPal az eBay fő fizetési szolgáltatója 2003 óta.

Ne feledje azonban, hogy a PayPal-nak nagyon sok riválisa van ebben az iparágban, az egyre növekvő számú induló szolgáltatással, amelyek túl akarják őket hajtani.

2020 első felében, A PayPal ára 61,1% -kal emelkedett, így 2021-ben az egyik legfontosabb részvény.

Egyesek szerint a PayPal jelenleg meglehetősen túlértékelt, ezért valószínű, hogy a világjárvány végével csökkenhetnek az árai.

Meggondolta-e a vásárlást PayPal Készlet?

4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)

A Regeneron Pharmaceuticals egy másik részvény, amelynek ára a koronavírus miatt emelkedik.

Ők a biotechnológiai cég, aki számos különböző orvosi rendellenességgel foglalkozó orvosi termékeket kutatott és gyártott.

Ami jelenleg ilyen értékes állammá tette őket, az az, hogy voltak az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériuma jóváhagyta a koronavírus elleni antitestek előállítására.

Más szóval, az általuk előállított kezelések sok ember életét menthetik meg, ha hatékonynak bizonyulnak. Bizonyos szempontból meglehetősen hasonlóak a West Pharmaceutical Services-hez.

2020 első felében, A Regeneron Pharmaceuticals ára 66,1% -kal emelkedett.

Azt mondta, ezt vegye figyelembe részvényárfolyamaik az elmúlt években különösen ingatagak voltak, gyakran drámai módon lövöldöznek, majd ugyanolyan drámai módon esnek vissza.

5. DexCom (DXCM)

A DexCom egy másik, az egészséggel kapcsolatos vállalat a 2021-ben megvásárolható legjobb részvények listáján, de a következőképpen különbözteti meg: semmi köze a világjárványhoz!

Valójában a DexCom a világjárvány ellenére drámai módon emelkedett. Ha a pandémiára nem került sor, akkor ki tudja, milyen jól állhat most.

A DexCom folyamatosan gyárt glükózmonitorokat, olyan eszközök, amelyek megakadályozzák, hogy a cukorbetegek minden alkalommal szúrják az ujjukat, amikor ellenőrizni akarják a vércukorszintjüket.

Ilyen technológia az rendkívül előnyös a cukorbetegek számára akik képesek lesznek ellenőrizni glükózszintjüket, amikor csak akarják.

2020 első felében, A DexCom ára 85% -kal emelkedett. És ellentétben a listán szereplő részvényekkel, a DexCom nagyon jó eséllyel folytatja a növekedést a járvány elmúltával.

Meggondolta-e a vásárlást DexCom Készlet?

6. DocuSign (DOCU)

Otthonról dolgozni? Sok papírt kell aláírnia? Lehet, hogy 2020-ban még munkát is elkezdett vagy befejezett? Nos, akkor valószínűleg nem írta alá személyesen ezeket a papírokat, ugye?

Mivel a zárolással mindenki otthon dolgozik, a legtöbb ember nem egyszerűen kiment és aláírhatja azt a fontos papírt, valószínűleg e-aláírást kellett tennie, amit pontosan a DocuSign nyújt.

E-aláírási eszközeik különösen hasznosak bármely HR-részleg, számviteli szolgálat vagy bármely olyan vállalat számára, ahol a megállapodások aláírása rendkívül fontos.

Ráadásul kínálják az úgynevezett „Agreement Cloud” -ot is, amely több mint 350 különböző eszközzel integrálható, mint például a Salesforce és a Google Suite.

2020 első felében, A DocuSign ára 132,4% -kal emelkedett.

7. Etsy (ETSY)

Az Etsy érdekes részvény a 2021-ben megvásárolható legjobb részvények listájához, az e-kereskedelem platformján értékesített, kézzel készített és szüreti termékek széles választékára szakosodott.

Ami különösen érdekes állományt jelent számukra, hogy részt vegyenek 2021-ben, az az, hogy milyen jól teljesítettek a járvány miatt, óriási haszon a maszkok iránti keresletből.

Ezenkívül sok fogyasztó meg akarta vásárolni a fülkét kézzel készített termékek, vagy kézműves kellékeket akartak vásárolni.

Az a tény pedig, hogy e-kereskedelmi platform, csak fokozta a fogyasztók érdeklődését irántuk, mivel nem kellett kijárniuk és vásárolniuk.

2020 első felében, Az Etsy ára 139,8% -kal emelkedett. Ne feledje, hogy egyesek úgy gondolják, hogy küzdhetnek azért, hogy a világjárvány után is folytassák ezt a tendenciát.

8. Tesla (TSLA)

Ki tudja, néhány évtized múlva az elektromos autó vezetésének gondolata nemcsak valósággá válhat, hanem normává is, és ez az eredmény szinte teljesen a Tesla vállára hárulhat.

Eddig, 2020-ban, a Tesla viharral ment egyre közelebb és közelebb hozzájuk évente 1 millió autó gyártásának célja – egy állítás, amely sok kritikát kapott a Teslától még 2016-ban, amikor csak 50 000 autót gyártottak egy év alatt.

Kezdetekor 2020 októberében a Tesla 318 000 autót gyártott, kiváló fejlődés 2016-hoz képest, és 500 000-re törekszenek az év végén.

Kíváncsi arra, hogy mit érhettek el, ha a pandémia soha nem következik be!

2020 első felében, A Tesla ára 158,1% -kal emelkedett.

Meggondolta-e a vásárlást Tesla Készlet?

9. Nagyítás (ZM)

zoom részvénydiagram

Amikor mind öregek leszünk, 50-60 év múlva, mindannyian emlékeztetünk arra, hogyan használtuk a Zoom-ot a kapcsolattartáshoz a barátokkal és a családdal a világjárvány során!

A nagyítás ebben a listában valójában egyáltalán nem meglepő. Nevezhetnéd akár az év egyik márkájának is, amely cég meghatározza a 2020-at.

Nagyon érdekes lesz azonban látni, hogyan folytatódik a Zoom, amikor a világjárvány véget ér.

Valószínűleg meg kell kötnie néhány jelentős partnerséget nagyvállalatokkal, hogy a videokonferenciák elsődleges eszközévé váljanak.

De tény, hogy sok vállalatnak már van erre szolgáló szolgáltatása, és ami valószínűleg a Zoom értékét vezérli, az az, hogy független felhasználók tartják a kapcsolatot szeretteikkel.

2020 első felében, A nagyítás 272,6% -kal emelkedett, így 2021-ben az egyik legfontosabb részvény, amelyet figyelembe kell venni.

10. Nikola (NKLA)

nikola részvényárfolyam

A Tesla biztosan nagyon aggódik amiatt, hogy Nikola milyen gyorsan nőtt 2020-ban!

Ma a tőzsde egyik leggyorsabban növekvő vállalata, és úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódik.

Meg kell említeni, hogy Nikolának később később, 2020-ban voltak gondjai, az év során néhányszor drámai módon süllyedt az árban, ezért a részvénykereskedőknek óvatossággal kell eljárniuk.

Ez azt mondta, hogy Nikola hihetetlen növekedést mutatott 2020 november közepe óta, ez nagy valószínűséggel az ő oka partnerség a General Motors céggel, amely megszerezte a vállalat 11% -át.

Ez hatalmas hír, amely a közeljövőben nagymértékben felgyorsíthatja utaink elektromos járműveinek számát.

2020 első felében, Nikola ára 554,4% -kal emelkedett.

Vásárlásra kész Nikola Készlet?

Utolsó szavak arról, hogy milyen részvényeket vásároljon 2021-ben

Készüljön fel a lehető legrosszabb és legjobb esetekre! A világjárvány a vártnál gyorsabban kitisztulhat, vagy a vártnál tovább elhúzódhat.

Különböző forgatókönyveket kell megterveznie: „Ha ez megtörténik, akkor megteszem, vagy ha ez megtörténik, akkor ezt megteszem” stb.. Minél felkészültebb, annál kevésbé valószínű, hogy sokkot kap ha rosszul mennek a dolgok.

A pandémia valószínűleg 2021-ben nagyrészt folytatódik. Lehetséges, hogy 2022-ben is többet láthatunk belőle.

Azok a készletek, amelyek valószínűleg csak a pandémiának kedveznek, valószínűleg nem fognak lógni a járvány vége után. Hasonlóképpen, azok a részvények, amelyek most rosszul járnak, valószínűleg visszatérnek valamilyen normális érzéshez.

A „pandémiás részvények”, ha így szeretnék rájuk hivatkozni, rövid távra szólnak, nem pedig hosszú távra.

A hosszú távú készletek meglehetősen károsodhatnak a járvány idején, de valószínűleg helyreállnak.

A járvány jó alkalmat kínálhat arra, hogy jó árukkal a szokásosnál alacsonyabb áron be tudjon lépni a lábával. Csak szorosan kell ülnie és emlékeznie kell arra, hogy a pandémia végeztével kiszabaduljon a „járványállományokból”.

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a legjobb kereskedők túlélhetnek minden piacot, de ez csak azért van, mert beteszik a magukét túlélés a profit előtt.

Csak akkor fog valódi pénzt keresni, ha megtanulja, hogyan kell először túlélni azáltal, hogy a pénz hosszabb ideig tart; hosszú távról szól, nem a sprintről!

Ha még mindig nem biztos abban, hogy 2021-ben milyen részvényeket vásároljon, próbáljon más megvilágításban tekinteni a helyzetre.

Keresse meg a világjárvány okozta bizonyosságokat, és tanuljon meg kereskedni a járvánnyal, ne féljen tőle. Keresse meg az új keresletet és kínálatot, amelyet okozott, és az Ön javára működjön.

Ha valóban óvatos akar lenni 2021-ben, akkor a turné céljainak valószínűleg szigorúbbaknak kell lenniük.

természetesen, ne feledje, hogy ha a dolgok nagyon rosszra fordulnak, akkor a legjobb kereskedelem nem kereskedelem. Lehet, hogy 2021-ben többet kell megtanulnia ülni a kezén, de ez nem feltétlenül rossz!

eToro – Top Stock Bróker, vásárol részvényeket a 0% jutalék

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

Főbb pontok

Ha tanult valamit a 2021-ben vásárolható részvényekből, tegye meg ezeket a legfontosabb pontokat.

 • A West Pharmaceutical Services és a Regeneron hatalmas eredményeket hoznak a koronavírus miatt. A West Pharmaceutical Services injekciós gyógyszercsomagolást és a Regeneron jóváhagyását biztosítja a koronavírus antitestek létrehozására.
 • Az Amazon folyamatosan új magasságokba nő. Az Amazon már hatalmas konglomerátumként növekszik, mind a szolgáltatások, mind a részvények értéke tekintetében.
 • A DexCom valószínűleg áttörő részvény lesz 2021. Innovatív technológiájuk valószínűleg a pandéma ellenére 2021-ig folytatja részvényértékük szántását.
 • Nikola a részvények árfolyamában többet nőtt, mint a Tesla 2020-ban. Ez valószínűleg a General Motors-szal fennálló partnersége miatt van.

Ha szívesen olvastad a 2021-ben vásárolható készleteket, oszd meg másokkal, akik úgy gondolják, hogy ez is érdekes lesz.

Jogi nyilatkozat: A részvényekbe történő befektetés jelentős veszteségkockázattal jár, és nem alkalmas minden befektető számára. Alaposan mérlegelnie kell befektetési céljait és kockázatvállalási hajlandóságát, mielőtt döntést hozna a részvények vásárlásáról. A legfontosabb, hogy ne fektessen be olyan pénzt, amelyet nem engedhet meg magának elveszíteni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector