Milyen top 15 készlet fog felrobbanni 2021-ben?

A 2021-ben felrobbanó top 15 részvény érdekes évet ígér

A legjobb befektetési készletek 2021-ben

2021-ben terveznek befektetni részvényekbe? Szeretne megelőzni a részvény trendeket? Milyen részvényeket kell befektetnie 2021-ben? Jó év lesz 2021 a részvényekbe való befektetéshez? Melyik részvény lesz a legjobb megtérülés 2021-ben? Mit várhatunk a tőzsdétől 2021-ben? Lássuk!

Mindannyian tudjuk, hogy 2020 meglehetősen mozgalmas év volt a tőzsde számára, és sokan aggódunk azon, hogy mit tarthat 2021.

Megkönnyítettük 2021-re a 15 legjobb részvényre vonatkozó teljes útmutatónk befektetését.

A kezdőknek nehézségeik vannak megtalálni a legjobb részvények 2021-ben. Mindannyian ilyen helyzetben voltunk, úgyhogy ne aggódj! megértjük, mennyire zavaró az új részvénybefektetések keresése. És ezért a Trading Education itt segít.


Ha visszatekintünk az év eleji „2020-ban befektethető részvények” cikkekre, senki sem tudta megjósolni, hogy a legrosszabb járvány az elmúlt 100 évben minden elvárásunkat porba fújná.

Az állomány jövője soha nem biztos, ezért az állomány-előrejelzések bonyolultak lehetnek – különösen a koronavírus-járvány nyomán bekövetkező volatilitási időszakok óta. Jó hír azonban, hogy egyes részvényszakértők szerint 2021 a tőzsde éve lehet.

És most 2021 elé nézve lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a dolgok sokat változtak.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a top 15 részvény potenciálisan néhányat, amelyet 2021-ben figyelembe kell venni! Valamint miért fontosak és mi ad értéket nekik.

A 15 legfontosabb 2021-ben figyelembe veendő készlet

Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk a 2021-es legjobb részvényeket, íme a 15 legjobb választásunk:

 1. Tesla
 2. Nikola
 3. Zoomolás
 4. Netflix
 5. Disney
 6. A húson túl
 7. PayPal
 8. ServiceNow
 9. eBay
 10. Google
 11. Facebook
 12. Alibaba
 13. amazon
 14. alma
 15. Microsoft

Ezekkel a legfontosabb részvényekkel, valamint sok mással megvásárolható eToro és 0% díjat fizetni!

Akarat 2021-ben a készleteket befolyásolja a koronavírus?

És ez egy kérdés, nem pedig kijelentés!

A koronavírus az elefánt a szobában – nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne beszéljünk róla, amikor megvitatjuk a részvénypiac 2021-es állapotát.

Ez egy vita, amelynek meg kell történnie, függetlenül attól, hogy milyen gyakran hallja, bármennyire is beteg a füle ettől az átkozott szótól.

Szakértők azt jósolják, hogy a koronavírus valószínűleg jóval tovább folytatódik késő 2021, ami azt jelenti, hogy nagyon durva a 2020/2021-es télünk (főleg ha több lezárást látunk!).

Van egy fontos illúzió, amelyet meg kell tisztítania a fejéből.

Meg kell állítania a koronavírus rossz dologként való gondolkodását és elkezd gondolkodni róla, mint valami történésről, eseményről. Most már bizonyosság.

A legjobb részvénykereskedők nem aggódnak, ha a piac elképesztően vagy rosszul jár, az a fontos, hogy van-e valami kereskedelem, irány, amelyet követni kell.

A legnagyobb változás az, hogy Önnek, mint tőzsdei kereskedőnek, hozzá kell igazítania a 2021-es kereskedéshez való hozzáállását, hogy el lehessen kerülni azokat a részvényeket, amelyek 2021-ben és f-ben kiszámíthatatlanok lehetnek.ocus a felkelő csillagokon.

Így, a rettegett vírusnak a fejében kell lennie, bármilyen állomány mellett is kereskedjen 2021-ben.

Ennek ellenére az ellenkezőjét is szem előtt kell tartania. Bár az esélyek sokkal kisebbek, akkor is meg kell készüljön fel arra, hogy mi fog következni a koronavírus után is.

A 15 legnagyobb részvény 2021-ben felrobban!

Íme a 20 legnépszerűbb 15 részvény felsorolása! Figyelje őket! Jövőre kivételesen jól járhatnak.

Rengeteg webhelyet fog látni, amikor beírja a Google-ba, milyen részvényeket vásároljon 2021-ben, és nagyon érdekes észrevenni, hogy nem sok közülük választja ugyanazt.

Ennek sok oka lehet.

Potenciálisan nagyon másképp tekintenek a helyzetre, különböző információik vannak, többé-kevésbé tudnak bizonyos iparágakról, és akkor vannak olyanok, amelyek valóban online vásárolták meg a részvényeiket, amelyeket tolnak (a Trading Education-nál ezt soha nem tennénk! Teljesen etikátlan! ).

Így, valóban óvatosnak kell lennie azzal, amit kereskedni szeretne. Ne koncentráljon túl sokat az emberek tanácsára, nézze meg a diagramokat, és vonja le saját következtetéseit!

Menjünk tovább! Itt vannak a Trading Education 15 legfontosabb részvénye, amelyek 2021-ben felrobbannak!

1. Tesla (TSLA)

A Teslának az elmúlt évek egyik legmenőbb részvényének kell lennie. Ez valóban közelebb hozta az embereket egy működő elektromos autó birtoklásának lehetőségéhez, így ez volt az első bejegyzésünk a top 15 készlet listáján, amely 2021-ben felrobban..

És nemcsak ezt, hanem az elektromos autó ötletét is „menő” koncepcióvá tették, míg előtte csak nem volt ugyanaz a vonzereje.

Ez a fellebbezés részben Elon Musknak köszönhető, aki egyben a SpaceX vezérigazgatója és a The Boring Company alapítója.

De tőzsdei kereskedők, akik kereskedelem Tesla bár kell nagyon vigyázzon Elon Muskra, aki szabálytalan viselkedése miatt sokszor bajba kerültek.

Nagy Twitter-felhasználó, és minden alkalommal, amikor tweetel valami ellentmondásos dolgot, mindig fennáll annak az esélye, hogy ez árthat a Tesla árának.

Fontolgatta-e a Tesla részvények vásárlását?

2. Nikola (NKLA)

2021-ben nem beszélhetünk a Tesláról anélkül, hogy ne beszélnénk a legnagyobb és legújabb riválisukról, Nikoláról, aki szintén az elektromos autóiparban ugrott be.

Nikola, aki szintén a legendás feltalálótól, Nikola Teslától vette fel a nevét gyorsan alternatívává válik a Musk’s Tesla-nak a nulla károsanyag-kibocsátású autók esetében, amelyek nagy figyelmet kapnak 2020-ban.

A Teslához hasonlóan az elektromos járműveket is megpróbálják „hűvössé” tenni, bár úgy tűnik, hogy azok inkább a hidrogénüzemű teherautókra összpontosítva, mint a sportautókra.

Nikola egyelőre még mindig hátrányos helyzetű az elektromos járművek piacán, de ők cnagyon jó fedezetet hozhat a Tesla ellen, így potenciálisan a top 15 állomány egyike lehet, amely 2021-ben felrobban.

Fontolgatta-e Nikola részvények vásárlását?

3. Nagyítás (ZM)

Ha van olyan cég, amelyre a legtöbben emlékezni fognak, amikor visszatekintünk 2020-ra az elkövetkező években, az mindenképpen a Zoom lesz.

Noha valójában 2012 óta léteznek, a vállalat 2020-ban valóban mindenki életébe tört, alternatívaként más videokonferencia-szoftverekhez, például a Skype-hoz, amely az utóbbi években kegyelemtől esett el.

A részvénykereskedőknek mérlegelniük kell, hogy úgy vélik-e, hogy a Zoom túl fogja élni a járványt.

Amikor végül mindannyian visszatérünk az irodába, a Zoom-ot továbbra is a választott videokonferencia eszköznek fogják tekinteni? Vagy csak elhalványul? Ez a kérdés meghatározza, hogy a Zoom lesz-e az első 15 részvény között, amely 2021-ben fel fog robbanni.

Egy másik kulcsfontosságú dolog, amelyet a részvénykereskedőknek figyelembe kell venniük a Zoom kapcsán, az egyes korai szakaszokban biztonsági szakértők sebezhetőségeket észleltek hogy manipulálni lehetett.

Ha ezeket a biztonsági réseket nem sikerült megfelelően kezelni, és valami történik, az súlyosan károsíthatja a Zoom részvényárfolyamát.

Fontolgatta-e a Zoom részvények vásárlását?

4. Netflix (NFLX)

Valóban nem meglepő, hogy a Netflix szerepel ezen a listán, még mielőtt a világjárvány a Netflix hatalmas népszerűségnek örvendett volna. Megkezdte az online streaming aranykorát, ahogy ismerjük.

Míg sok más vállalat létrehozhatja saját streaming szolgáltatásait, a Netflix már erősen megalapozott, sokféle forrásból származó tartalom széles választékával, beleértve saját eredeti tartalmaikat is.

Ez a sokféle tartalom és tapasztalat a piacon valószínűsíti, hogy 2021-ben a 15 legfontosabb részvény közé tartozik befektetni.

De, akárcsak Tesla, A Netflix már nincs egyedül ebben az iparágban. A riválisok vastagok és gyorsan érkeznek, sokan közülük jól ismert televíziós és filmekkel kapcsolatos cégek, mint pl HBO és Disney (lásd alább).

Egyik sem akkora, mint a Netflix legnagyobb riválisa – Az Amazon Prime Video, amelynek körülbelül 150 millió előfizetője van (állítólag a piac globális aránya 11%) és sok, csak számukra elérhető tartalom.

Fontolgatta-e Netflix részvények vásárlását?

5. Disney (DIS)

Nagyon fontos dolog, amit szem előtt kell tartani a Disney-nél, hogy nem csak filmeket készítenek, amit természetesen nagyon megzavartak 2020 folyamán.

Hatalmas streaming szolgáltatásnak számítanak, 2019 novemberében indítják a Disney + -ot, és rengeteg népszerű film és tévéműsor mutatja be.

Nemcsak a Disney tartalmát közvetítik, hanem olyan partnerektől is, mint a National Geographic, a Marvel és a Pixar, hogy csak néhányat említsünk. Valószínűleg ez volt a megtakarítási pontjuk, megakadályozva, hogy 2020 valóban durva év legyen.

Ráadásul természetesen az árukból is pénzt keresnek, ami rendkívül népszerű a fiatal gyerekek körében.

Viszont ez tette őket a Netflix jelentős riválisai. Míg a Netflix tartalmának változatosabb változata lehet a közvetítés során, a Disney nagyon gazdag, és idővel képes lenne legyőzni ezt.

Aztán megint, nincs oka annak, hogy ne cserélhesse mindkettőt ha jó rálátása van az iparra.

Ez a Disney remek fedezeti lehetőséget jelent a Netflix számára, és potenciálisan az egyik legjobb 15 részvény robbanhat fel 2021-ben.

Fontolgatta-e a Disney részvények vásárlását?

6. A húson túl (BYND)

A húson túl érdekes választás 2021-re, és minden bizonnyal kiemelkedni fog ebben a listában. Ők növényekből készült alternatív húskészítményekre szakosodott, többnyire csirkét, marhahúst és sertéshúst utánoznak.

Olyan hírességek dicsérték őket, amelyek valóban fokozták népszerűségüket, és partnerséget kötöttek a Dunkin ’Donuts-szal, az Egyesült Királyság Tescójával és másokkal Kanadában.

A húson túl is dicséretet kapott a létezésért környezetbarát, valamint a fenntarthatóságra összpontosítva.

Ha a vegán / vegetáriánus ételek piaca az elkövetkező években tovább növekszik, akkor valószínűleg a Beyond Meat is tovább fog növekedni.

Ez a Beyond Meat-et potenciálisan az egyik legjobb növekedési készlet 2021-re, és potenciálisan a 2021-ben felrobbanó 15 legjobb készlet közé tartozik.

Az összes készlet mellett azonban van mit figyelni, és a Beyond Meat nincs más.

Voltak az élelmiszer-biztonsággal kapcsolatos aggodalmak valamint bizonyos aggodalmak aételük ultra ’feldolgozott jellege is.

Tehát feltétlenül kutassa meg ezt, ha a Beyond Meat-ra gondol.

Fontolgatta-e a Beyond Meat részvények vásárlását?

7. PayPal

Talán nem túl meglepő, A PayPal valóban nagyszerű volt 2020-ban, és valószínűleg a koronavírus-járványnak köszönhető, lehetővé téve, hogy alternatív módként működjön pénzküldés olyan emberekkel, akiket nem érhet el.

Fizetési szolgáltatása sokkal könnyebbé tette az emberek számára, hogy pénzt küldjenek egymásnak a lezárás és az utazási korlátozások idején, és ez fontos mentőövé vált egyes felhasználók számára.

A PayPal részvényteljesítményének összehasonlítása mindössze három évvel ezelõtt valóban megdöbbentõ. Óriási fejlődés, amely potenciálisan azt jelentheti, hogy ez lesz az egyik legfontosabb részvény, amely 2021-ben fel fog robbanni.

Az emberek továbbra is használhatják, ha a pandémiát követően könnyebbnek találják őket, de meg kell említenünk azt is, hogy titt növekszik az online fizetési szolgáltatások száma, amelyek ellophatják a PayPal mennydörgését alóluk, amelyek közül sok vitathatatlanul jobban illeszkedik a fogyasztók igényeihez.

Fontolgatta-e a PayPal-részvények vásárlását?

8. ServiceNow (MOST)

A ServiceNow valószínűleg olyan cég, amelyről még nem hallottál, és egyesek számára kissé túl technikus lehet a megértés.

Röviden: ők a felhőszámítástechnikai vállalat, amely informatikai szolgáltatások kezelését biztosítja számos vállalatnak.

Ahogy el lehet képzelni, a ServiceNow-hoz hasonló vállalatok egyre inkább keresik, hogy segítsék a vállalatokat informatikai infrastruktúrájuk kezelésében, amelynek jelentősége csak növekszik.

A ServiceNow az elmúlt néhány évben folyamatosan növekedett, az elmúlt három évben csak néhány nagyobb részvényárfolyam esett.

Általánosságban elmondható, hogy felfelé és felfelé haladnak, és ahogyan sejteni lehetett, szintén nagyszerű volt a 2020-as év, elérve valaha volt legmagasabb pontját.

Mindez a ServiceNow-t valószínűleg az egyik legjobb növekedési részvényre 2021-ben, és valószínűleg az egyik 15 legnagyobb részvényt fogja felrobbanni 2021-ben.

Bár meg kell említeni, hogy a cloud computing arénában, vannak vetélytársaik, és elsősorban az irányítási szolgáltatásuk adhatja meg értéküket.

Fontolgatta-e a ServiceNow részvények vásárlását?

9. eBay

Az eBay a 2000-es évek elején az e-kereskedelem egyik meghatározó szereplője volt, és azóta sok népszerűségét elvesztette, de a koronavírus olyan élt adott neki, amely csak ideiglenes lehet, de mindenképpen érdemes megpróbálni kereskedni.

Az eBay valószínűleg nem fogja legyőzni a fő rivális Amazonot, csak értéküknek csak egy töredékét érné meg, de mégis lehetősége lehet 2021-ben szép profitot hozni..

Ennek ellenére az eBay és az Amazon nem teljesen ugyanazon a piacon működik.

Ahogy az Amazon növekedett, inkább az új termékekre összpontosít, miközben Az eBay jobban összpontosít a használt tárgyakra és gyűjthető tárgyakra, rést biztosítva számára amelyet ural.

Ezek az egyedülálló dolgok teszik az eBay-t potenciálisan az első 15 részvény közé, amelyek 2021-ben felrobbannak.

Fontolgatta-e az eBay-részvények vásárlását?

10. Google (GOOG)

A Google (technikailag Alphabet néven) mindig jó kereskedési részvény volt, bár történelmileg éles hullámvölgyei voltak, ami arra ösztönöz, hogy némileg óvatosan járjon el..

A részvénykereskedőknek emlékezniük kell erre A Google sokféle alkalmazással rendelkezik, bár időnként felfelé küzdenek az alternatívák ellen.

Mindez továbbra is a Google egyik legjobb 15 részvénye közé tartozik, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak.

A Google az Android tulajdonosa is, amely sok okostelefonunkat működteti és rengeteg ellenőrzést tart fenn az Android-felhasználók által letölthető alkalmazások felett.

Az utóbbi években volt némi kedvcsökkenés népszerűségükben, mivel egyesek nem kedvelik, hogyan érik el a felhasználókra vonatkozó adatokat, valamint monopólium mint internetes kereső.

Nagy szó esett arról is, hogy az Egyesült Államokban szét kell bontani a céget hogy igazságosabbá tegyék a piacot, és a Google a világ más részein némi gondot okozott az általuk fizetett adó hiánya miatt.

Fontolgatta-e a Google részvényeinek vásárlását?

11. Facebook (FB)

A Facebook a kezdetektől fogva kiemelkedően fontos részvényjáték volt, és valószínűleg az elkövetkező évtizedekben is így lesz, így valószínűleg az egyik top 15 részvény, amely 2021-ben felrobban.

És valóban nem nehéz megérteni, miért.

A Facebook uralja Európa, Afrika, a Közel-Kelet, Észak- és Dél-Amerika, Óceánia és Dél-Ázsia nagy részét mint a legtöbbet használt közösségi média platform.

Nincs igazi versenyük, kivéve Oroszországot és néhány volt szovjet államot, ahol számos alternatíva létezik, például Vkontakte és Odnoklassniki, valamint Kínában a QZone.

De botrányhullámok történtek amelyek nem segítették a Facebook imázsát az évek során.

Ennek ellenére a Facebook nagyon megszokta a botrányokat, és úgy tűnik, hogy ezeknek már nincs sok hatása.

Bár néhány évvel ezelőtt a fiatalok körében kisebb mértékű használat csökkenést okoztak, manapság szinte mintha mindannyian botrányokra számítanánk, és egyébként is továbbra is használnánk az általuk nyújtott szolgáltatást.

És csakúgy, mint a Google, itt is van némi bizalmatlanság a Facebook iránt arról, hogy hogyan szerzik és használják fel a felhasználókon megszerzett adatokat.

Fontolgatta-e a Facebook részvények vásárlását?

12. Alibaba (BABA)

Ha még nem hallottál az Alibabáról, akkor azok Az Amazon elsődleges riválisa az e-kereskedelmi piacon, erőteljesen Kína felett, és növekvő jelenléttel rendelkezik Európában és a világ többi részén, így potenciálisan a 2021-ben felrobbanó 15 legfontosabb állomány közé tartozik.

Az Alibabát Jack Ma, Kínában rendkívül ismert sorozatbeli vállalkozó és emberbarát vezeti.

Továbbra is az egyik legjobb növekedési részvény 2021-ben és nagy fedezet az Amazon ellen.

Az Alibaba előnye lehet az Amazon felett az eladókkal való kapcsolatuk miatt több terméket képesek piacra dobni, mint az Amazon.

Míg az Amazon termékeket vásárol és értékesít eladóktól, Az Alibaba csupán közvetítőként működik, összekapcsolja a vevőket és az eladókat. Ez jelentősen csökkenti a kockázatot.

Rendkívül sikeres 2020-ig tartottak eddig, és ez a siker valószínűleg 2021-ig folytatódik, de a tőzsdei kereskedőknek meg kell figyelje az USA-Kína kereskedelmi háborút ami megzavarhatja az Alibaba részvényeinek árfolyamát.

Fontolgatta-e a vásárlást Alibaba részvény?

13. Amazon (AMZN)

Az Amazonnak számos riválisa van a top 15 részvények listáján, amelyek 2021-ben felrobbannak – nemcsak az Alibaba!

Ők is a riválisai Netflix és Disney a streaming üzletágban, eBay az e-kereskedelem területén, és Google, ServiceNow és Microsoft (SPOILER ALERT! Pillanatok alatt eljutunk hozzájuk!) A számítási felhő üzletágban.

Valójában annyi ujjuk van a lehető legtöbb pitében, ami sok vállalat számára nem nagyon működik, de valahogy nagyon jól működik az Amazon számára.

És hogy a dolgok őrültebbek legyenek, 2020 az Amazon egyik legjobb éve volt Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere, még gazdagabb.

Tehát valóban nem meglepő, hogy a 15 legfontosabb részvénylistánkon magasak, és 2021-ben felrobbannak.

Fontolgatta-e az Amazon részvények vásárlását?

14. Apple (AAPL)

Az Apple innovációjával kiemelkedik versenytársain felül, gyakran számos területen vezet, a technológiai trendek megindításával, viszont nagy értéket adott nekik és megszerezte a második legmagasabb helyet a top 15 részvénylistánkon hogy 2021-ben felrobbanjon.

És ezt sem szabad elfelejteni Az Apple volt az először kétezermilliárd dolláros társaság, elérve azt a dicsőséges pillanatot 2018-ban.

Nagyon érdekes dolog az Apple-ben, amely az egyik legjobb részvényt kínálja 2021-re szokásuk a piacról visszavásárolni a részvényeket, ami felhozhatja az árat.

Csakúgy, mint az összes többi részvény, amely a 2021-ben felrobbanó 15 legfontosabb részvénylistánkon szerepel, az Apple is igazán nagyszerű 2020-at élt, bár itt-ott volt néhány éles zuhanás, köztük egy nagy esés augusztusban.

Rendkívül valószínű, hogy az Apple nem csak a 2021-ben, de valószínűleg az évtized hátralévő részében is fel fog robbanni.

Fontolgatta-e az Apple részvények vásárlását?

15. Microsoft (MSFT)

A Microsoft vezeti a 15 legnagyobb részvénylistánkat, hogy 2021-ben felrobbanjon! És ha igazán belegondolunk, egyáltalán nem meglepő, mivel továbbra is monopóliummal rendelkezik az operációs rendszerek felett.

Ha összehasonlítja a Microsoftot az Apple-vel, annak elsődleges riválisával, A Microsoftnak óriási előnye van a felhasználók szempontjából. Vissza 2017-ben arról számoltak be A Microsoftnak körülbelül négyszer több felhasználója volt, mint az Apple-nek.

Míg az Apple-nek körülbelül 100 millió felhasználója volt, a Microsoft-nak 400 millió körüli állítólag, és állítólag akár 1 milliárd Windows-alapú eszköz is lehet odakint.

Továbbá, A Microsoft lenyűgöző mennyiségű alkalmazással rendelkezik, amelyek a legtöbb üzleti igényt kielégítik és sokkal olcsóbbak.

Sok vállalkozás kizárólag a Microsoft alkalmazásain futtathat üzleti és üzleti igényeket egyaránt. Ők váltak a mércévé.

Ráadásul, ahogy fentebb említettük, az Amazon vetélytársaivá is váltak, felhőalapú számítástechnikába költöztek az Azure felhőszámítási szolgáltatásukkal, egy másik ipar, amelynek jelentősége növekszik.

És végül, akárcsak az Apple, A Microsoft köztudottan visszavásárolja a részvényeket ami nagyon jó, mivel olyan gyakran fel tudja pumpálni az árat is.

Fontolgatta-e a Microsoft részvényeinek vásárlását?

Hogyan válasszuk ki a legjobb részvényeket 2021-ben?

Ahogy a cikk elején mondtuk, valóban jól meg kell értenie, hogy a koronavírus hogyan befolyásolta az Ön szerint jó kereskedésnek számító állományokat.

Talán legyen óvatosabb ebben az évben mint a korábbi években, mivel a körülmények valamivel kevésbé kiszámíthatók, mint az előző évek.

Azt is szem előtt kell tartani, hogy különösen a kormányok kissé kiszámíthatatlanok lehetnek az ilyen típusú vészhelyzetek során, és reakciós cselekedeteik nagy hatással lehetnek az állományra.

Tegyük fel például, hogy az Egyesült Államok Kalifornia állam minden munkáltatót egy bizonyos időre bezárásra utasít, ez jelentősen érintheti a Szilícium-völgyben székhellyel rendelkező technológiai vállalatokat, és amint a munka leáll, részvényeik ára drámai módon megcsappanhat.

Ettől eltekintve, emlékeznie kell mindarra, amit már tudott a részvények kereskedéséről. Ne hagyja, hogy ismeretei elenyészjenek ismeretlen helyzetekben.

A hasonló gazdasági helyzetekre is visszatekinthet, hogy a részvénykereskedők hogyan találtak méltó kereskedéseket.

Ne dobja ki, amit tud a részvényekről a válság miatt, ha valaha, akkor körültekintőbb módon kell követnie őket, mint valaha.

A végén, a kockázatra való figyelem mindig megtérül!

Ez a piac nem fog örökké tartani!

Egyes állományok a vírus miatt nagyon jól teljesíthetnek, de a vírus után igényük megszűnhet, és kevesebbet hallunk róluk.

Tehát fontos, hogy észrevegyük a megfelelő pillanatot a kijutásra, amíg még lehet.

Például a Zoom hihetetlenül hasznos lett a járvány idején, de a járvány után továbbra is ugyanaz lesz-e?

Sok vállalat visszatér az irodába, és amikor ez megtörténik, a zoom felhasználók száma drasztikusan csökkenhet.

Ez fordítva is működik.

Jelenleg a koronavírus miatt hatalmas gyártási visszaesés tapasztalható. Csak az Egyesült Államokban az becslések szerint a feldolgozóipar bevétele körülbelül 10% -kal csökken 2020-ra.

Az árupiacon is láthattuk, valamint kevésbé jellemző a fémek és más, általában a gyártáshoz használt anyagok iránti kereslet. Ha nincs senki, aki ezeken az anyagokon dolgozzon, akkor a vállalatoknak nincs szükségük azok megvásárlására.

De amikor a járvány elmúlik, valószínűleg látni fogjuk, hogy a gyártás visszaáll a normális szintre.

Készen áll a merülésre a Tőzsde?

Még egy utolsó megjegyzés a 15 legrangosabb részvényről, amelyek 2021-ben felrobbanhatnak

Ne feledje, hogy a részvények, amelyeket ebben a cikkben kiemeltünk, olyanok, amelyekben hiszünk, lehet, hogy nagyon másképp nézi a helyzetet, és ezzel nincs semmi baj.

Saját kutatás elvégzése szuper ajánlott!

Hogyan lehet 2021-ben megvásárolni a legjobb részvényeket 0% jutalékkal

Most már tudja, mi a 2021-ben felrobbanó első 15 részvény, megalapozott alapja van a részvény befektetésének megkezdéséhez. A következő lépés egy neves tőzsdeügynök megtalálása

Ha érdekel az ezen az oldalon felsorolt ​​2021-es első részvények egyikébe vagy azokba történő befektetés – javasoljuk, hogy nézze meg eToro. Ez az online bróker hozzáférést biztosít több mint 1700+ megosztáshoz (beleértve az ezen az oldalon felsorolt ​​15 választást) – ezek mindegyike megvásárolható egy jutalék nélküli alapján.

Míg az eToro rendkívül népszerű az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Európa kontinentális részének nagy részében, a brókernek az USA-ból származó fiókkal történő bejelentkezései is megnőttek.

Itt mit kell tennie a részvények vásárlásához eToro:

1. lépés: Nyisson számlát az eToro Ma oldalán – fizessen 0% jutalékot a részvényekért

Online részvények vásárlásához meg kell nyitnia egy számlát egy megbízható és szabályozott brókernél. Az eToro használata esetén a regisztráció perceket vesz igénybe. Csak meg kell adnia néhány személyes adatot, és feltöltenie személyi igazolványának másolatát.

2. lépés: Befizetési alapok

A kiválasztott részvényeket valódi pénzzel fogja vásárolni – ezért be kell utalnia bizonyos összegeket az eToro számlájára. Ennek összege minimum 200 USD, és több fizetési mód közül választhat. Ha azonnal részvényeket szeretne vásárolni – akkor a legjobb, ha betéti / hitelkártyát vagy e-pénztárcát használ, mint például a Paypal.

3. lépés: Keressen részvényeket

részvények keresése

Miután az eToro számláját finanszírozták, meg kell keresnie azt a vállalati részvényt, amelybe befektetni szeretne. Ezután kattintson a „Kereskedelem” gombra, hogy egyenesen a választott részvény befektetési oldalára lépjen.

4. lépés: Jutalék nélküli vételi megrendelés leadása

amazon részvény, a legjobb részvények vásárolhatók

Végül a részvényvásárlási folyamat befejezéséhez vételi megbízást kell leadnia. Ez egyszerű – mivel az eToro-nál csak annyit kell tennie, hogy megadja a befektetni kívánt összeget.

Nem számít, ha olyan cég részvényeit vásárolja, mint Google amelynek tőzsdei ára több ezer dollárban van – mivel az eToro lehetővé teszi, hogy mindössze 50 dollártól fektessen be. Ezt „töredékes befektetésnek” nevezik, mivel a részvény „töredékét” fogja vásárolni.

Miután megerősítette a vételi megbízást, a részvények hozzáadódnak az eToro portfóliójához. Ha a szóban forgó részvények osztalékot fizetnek, ez az eToro-számláján megjelenik, amikor kifizetik őket. Bármikor eladhatja részvényeit – mindaddig, amíg a piacok nyitottak.

Ha befektetni szeretne a tőzsdére, és fontolóra veszi a ma megvásárolható legjobb részvényeket, akkor erre nincs jobb hely, mint az eToro. A regisztrációhoz egyszerűen kattintson az alábbi linkre!

eToro – vásároljon felső részvényeket, amelyek száma nincs jutalék

etoro bróker

Az eToro sok éven át megbízhatónak bizonyult az iparban – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Főbb pontok

Ha emlékszel valamire a Top 15 készlet felrobbanásából 2021-ben?.

 • A Tesla és Nikola továbbra is küzdenek az elektromos járműiparért. Nikola jó fedezetet hozhatott a Tesla ellen.
 • A húskészlet nagyon érdekes választás lehet 2021. Növényi eredetű húspótlók a következő években nagy nyertesnek bizonyulhatnak.
 • Az Amazonnak sok vetélytársa van a különböző iparágakban. Ennek ellenére még mindig erős.
 • A Microsoft és az Apple a két a 15 legnagyobb részvény 2021-ben felrobban. A kettő továbbra is sok erőt mutat a következő évben.

Ha tetszett olvasni a 15 legnépszerűbb készlet 2021-ben ?, kérjük, ossza meg bárki mással, aki úgy gondolja, hogy érdekes lesz.

Kérjük, vegye figyelembe: A múltbeli teljesítmény nem jelzi a jövőbeli teljesítményt. A beruházások értéke akár csökkenhet, akár emelkedhet. Az ezen a weboldalon található vélemények, hírek, kutatások, elemzések, árak vagy egyéb információk általános piaci kommentárként szolgálnak, és nem jelentenek befektetési tanácsadást. A Trading Education nem felelős semmilyen ajánláson, előrejelzésen vagy egyéb információn alapuló befektetésből eredő veszteségért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector