Tőzsdei rally: Ezek az FTSE 100 részvények a legjobb részvények, amelyeket most meg lehet vásárolni.

A közelmúltbeli tőzsdei rally sok FTSE 100 részvényt magasabb árszintre emelt.

A tőzsdei rali magasabb szintre emelte az FTSE 100 részvényárfolyamokat, mint az elmúlt évben. Számos vállalat azonban olyan szinten kereskedik, ahol kényelmesen beléphet a piacra és profitot tud elérni a rally ellenére.

Ezek az FTSE 100 részvények hosszú távon profitálhatnak a piaci fellendülésből, amely valószínűleg a globális gazdasági helyzet lassan javuló helyzetének köszönhető. Rengeteg jele van annak, hogy a világgazdaság javul, a piacok fellendülés jeleit mutatják, sőt egyes esetekben megmozdulnak.

2020 nehéz év volt az FTSE 100 részvényeibe fektetett magánszemélyek számára. A COVID-19 járvány és a Brexit körüli bizonytalanság 2020 nagy részében elárasztotta a piacokat. Azonban több oltás átadta a hatósági jóváhagyást, és a láthatáron megjelent a világjárvány vége. , a piacok visszapattannak. A szintén elfogadott Brexit-megállapodással a vállalkozások megtalálják a kiutat egy olyan válságból, amely némi ügyes kezelést igényelt.

Hogyan hat ez a két forgatókönyv a piacokra??

  • Brexit – Kevesebb a bizonytalanság a Brexit körül, mivel most megállapodtak az üzletben, és az átmenet befejeződött. Látni kell, hogy a brit és az európai piac hogyan alkalmazkodik a Brexit utáni piachoz.
  • COVID-19 – A pandémia vége láthatatlan, több vakcina megkapta a hatósági jóváhagyást, és több vakcina a vizsgálatok utolsó szakaszában.


Természetesen a javuló piaci helyzet vitákhoz vezethet arról, hogy a jelenlegi piaci körülmények között mely részvényeket lehet a legjobban megvásárolni az Egyesült Királyság tőzsdéjén. Számos olyan részvény létezik, amelyekbe a befektetők befektethetnek, és amelyekből profitálhatnak, de túl sok szakács rontja el a húslevest, a túl sok lehetőség végül összezavarja a befektetőket. Alapvető fontosságú, hogy két vagy három részvényre szűkítse befektetési lehetőségeit.

Nyilvánvaló, hogy annak eldöntése, melyik a legjobb brit részvény, amelyet most meg kell vásárolni, megzavarhatja a befektetőket. Azonban a következő három részvény, amely véleményünk szerint jelentős előnyökkel járhat a jelenlegi piaci környezetben. A javuló helyzet pozitívan befolyásolja ezen részvények jövedelmezőségét az elkövetkező években.

A legjobb 3 legjobb FTSE 100 részvény, amelyet most vásárolhat:

1. Lloyds Bank

2. BHP

3. Vodafone

1. Lloyds bank – az Egyesült Királyságra összpontosító bank profitálhat a tőzsdei rallyból

Az Egyesült Királyságban működő vállalatok részvényei összhangban vannak a tőzsdei rali előnyeivel, különösen hosszú távon. A Lloyds Bank kiemelkedő példa, mivel bevételeinek nagy részét az Egyesült Királyságból szerzi. Az Egyesült Királyság bankjai veszteségeket szenvedtek el 2020-ban, de fellendültek és megtérültek. Jó néhány tényező kedvez a Lloyds-nak mind rövid, mind hosszú távon.

Az Egyesült Királyság gazdasági kilátásainak javulása megnöveli a bank termékei és szolgáltatásai iránti keresletet. Az osztalék befagyasztását a Bank of England is feloldotta, vagyis a Lloyds folytathatja az osztalékfizetést. Az Egyesült Királyságban törölték az osztalékokat a COVID-19 járványra adott válaszként.

A Lloyds versenyelőnyt élvez versenytársaival szemben, köszönhetően annak, hogy a digitális szolgáltatásokra összpontosít, és jobb pénzügyi helyzetben van, mint társai. Ezeket a tényezőket figyelembe véve felülmúlhatja a többi FTSE 100 bankot.

Bővebben: 2021-ben megvásárolható 10 brit részvény megkétszerezheti a pénzét

2. BHP – A globális gazdasági fellendülésre támaszkodva

Befektetőként ez a tökéletes alkalom arra, hogy olyan vállalatokat nézzen meg, amelyek a globális gazdaságra támaszkodnak. A BHP egy ilyen példa, és valószínűleg ez lehet a legjobb részvény, amelyet a hosszú távú részvénypiaci rallyra lehet vásárolni.

A BHP rugalmasan teljesített a pénzügyi területen, az alacsony költségalap magas jövedelmezőséget eredményezett. Az áruk iránti kereslet is növekszik, mivel a világgazdaság fokozatos fellendülésnek indul.

A BHP pénzügyi helyzete lehetővé teszi, hogy többet fektessen be, mint társai. A vállalatnak széles eszközválasztéka is van. Ez pufferként működik a gyengébb piaci teljesítményekkel szemben, csökkentve a befektetők kockázatát.

Befejezésként elmondhatom, hogy befektetőként a következő hónapok lehetőséget kínálnak a befektetők számára arra, hogy versenyképes áron lépjenek be a piacra. A COVID-19 járványnak köszönhetően a piacokon soha nem látott visszaesés volt tapasztalható. Azonban a világjárvány végére a piacok fellendülést rendeznek. Még mindig van idő a befektetők számára, hogy belépjenek a piacra és nyereséget érjenek el, miután a piac megmozdul, csak ha gyorsan mozognak.

3. Vodafone – Osztaléklehetőség?

A Vodafone érdekes lehetőség azoknak a befektetőknek, akik FTSE 100 részvényekbe kívánnak befektetni. A Vodafone széles biztonsági tartalékot kínál 6% -os osztalékhozam mellett. Ez azt jelzi, hogy a részvény képes a részvények árának növekedését elérni a hosszú távú tőzsdei rally során.

Az alacsony kamatozású időszak szintén növelheti a Vodafone részvények vonzerejét és passzív jövedelmüket. Az utóbbi időben a Vodafone az ügyfélszolgálat és az ügyfelek elégedettségének javítására összpontosított. A digitális csatornákra is összpontosít. Az üzleti szempontok összpontosítása elősegítheti a Vodafone erős pozíciójának kialakítását, amely belátható időn belül nyereségessé válhat.

Pozitív válasz lehet a Vodafone stratégiájára, és láthattuk, hogy a Vodafone kereskedelme magasabb értékelést mutat a többi FTSE 100 részvényhez képest.

Bővebben: Melyek az 5 legfontosabb osztalékkészlet 2021-ben?

eToro – az Egyesült Királyság legjobb tőzsdeügynöke, vásároljon részvényeket 0% jutalékkal

etoro bróker

Az eToro hosszú évek óta megbízhatónak bizonyult a tőzsdén – javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

A tőkéje veszélyben van. Egyéb díjak merülhetnek fel

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector