A Ripple XRP hitel- / betéti kártyával történő megvásárlásának legjobb módja

Az egyik probléma, amellyel a legtöbb befektető foglalkozik XRP a befektetők szembesülnek a problémával megveszi a Ripple XRP-t bankkal, betéti kártya és hitelkártya. Nagyon korlátozott kriptovaluta-csere szolgáltatások platform, amely lehetővé teszi a Ripple XRP vásárlását közvetlenül pénz befizetésével Hitel- vagy betéti kártya. Többnyire, a weboldal megkövetelte, hogy először vásároljon Bitcoin-t, majd konvertálja XRP-be. A kettős átállás miatt elvesztett néhány érmét, mert a BTC árfolyama nagyon gyorsan változott, másodszor kettős tranzakciós és cseredíjat kell fizetnie; először is a változás díja USD-től BTC-ig és akkor BTC – XRP. De Changelly megoldotta ezt a kérdést.

1. Changelly

változékony áttekintés kriptovaluta

Olvassa el a Changelly 2021-es áttekintésünket

Changelly egy népszerű kriptovaluta-csere webhely, amelyet kifejezetten a digitális valuta. A Changelly-t 2013-ban alapították. Kezdetben nem volt túl népszerű, mert a digitális pénznemek nem voltak túl népszerűek 2013-ban. De a digitális pénznemek népszerűségével és az emberek érdeklődésével, hogy olyan digitális pénznemekbe fektessenek be, mint a Ripple XRP és a Bitcoin, a Changelly is egyenlő lett népszerűség.


változékony érmevásárlás

Changelly új lehetőséget biztosított a befektetők számára, amely lehetővé teszi számukra megvesz Ripple XRP vagy bármely más típusú érme, amelyet társaságuk egyszerűen átutalással támogatott Hitel- vagy betéti kártya. Ez a fő ok, ami Changelly az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-csere webhely. Ezt a lehetőséget kínálják minden típusú személy számára digitális valuta.

A vásárlás folyamata XRP hitelkártyával Changellyen keresztül nem nehéz. Legfeljebb néhány másodpercig és néhány percig tart, amíg a Ripple érme bekerül Ripple pénztárca.

változékony érmevásárlás

Az XRP hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlásának követelményei:

Erre a célra nincs sok követelmény. Csak regisztrált felhasználónak kell lennie itt: Changelly weboldal (Ami teljesen ingyenes), és rendelkeznie kell a Ripple pénztárca címe hogy megkapja a Ripple érmét. A Ripple pénztárca fiók létrehozható itt: CoinPayment ingyen. Csak akkor számítanak fel díjat, ha tranzakciót hajt végre.

Lépésről lépésre útmutató a Ripple XRP érme vásárlásához a Changelly hitelkártyával:

Kövesse ezeket a lépéseket vásárolni XRP a Changelly-n keresztül fizetve Betéti kártya vagy Hitelkártya:

1. lépés: Regisztráljon a weboldalon:

változékony singup

Regisztráció: Changelly minden befektető számára teljesen ingyenes. A weboldal csak tranzakciók után számol fel díjat. A. Létrehozásáért és fenntartásáért nincs díj számla a Changelly-n. Ha regisztrálni szeretne a Changelly-n, kattintson a gombra Felénekel gombra, amely a weboldal tetején, a jobb oldalon található. A regisztrációhoz érvényes e-mail azonosítóval kell rendelkeznie, ahol a webhely elküldi Önnek felhasználónevét, jelszavát és egyéb adatait.

2. lépés: Válassza ki a pénznemet:

változékony hullámzás

Miután regisztrált a webhelyen, és a profil létrehozásával követte az útmutatót, a következő lépés az vásároljon Ripple XRP-t hitelkártyával / bankkártyával. Erre a célra meg kell látogatnia a Changelly. Innen válassza ki a megvásárolni kívánt pénznemet, pl. Ripple (XRP) és írja be az összeget dollárban a másik sávba. Miután végzett ezzel, kattintson a csere gombra. Ha már be van jelentkezve a webhelyre, akkor a fizetési folyamat oldalára kerül; különben megkéri, hogy először jelentkezzen be a Changellyre.

3. lépés: Hagyja jóvá megrendelését:

Ezen az oldalon meg kell erősítenie megrendelését az összeg USD és XRP értékének ellenőrzésével. Ezen az oldalon további információkat kap, beleértve az XRP becsült érkezési idejét a Ripple pénztárcájába. Kattintson a tovább gombra, ha egyetért ezzel.

4. lépés: Adja meg a Ripple pénztárca címét:

változó cím

Neked kell hozzon létre egy Ripple pénztárcát (egyes pénztárcák rendeltetési címkét adnak az átvitel széfjének teljesítéséhez), ahol szeretné megkapni a Ripple érme (XRP). Te tudod használni CoinPayments erre a célra, mert ingyenes és minden tranzakciónál nagyon alacsony díjat számít fel.

(Hosszú távú befektetéshez nagyon ajánlom a Ledger Nano S pénztárcát A legjobb Ripple XRP pénztárcák, kérjük, ellenőrizze ezt a cikket: 7 legjobb Ripple XRP pénztárca 2020-hoz) Miután megadta a pénztárca és a címke címét, a folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.

5. lépés: Erősítse meg az információkat:

változó xrp megerősítés

Changelly megerősítést kér a folyamat elvégzése előtt. Nézze meg a részleteket, ha minden rendben van, kattintson a „Megerősítés és fizetés” nevű gombra.

6. lépés: Adja meg a hitelkártya adatait:

vásárol hullámot vízummal

Az előző lépésben a tranzakció létrejött vásároljon Ripple érmét hitel- vagy betéti kártyájával. Egyszerűen kattintson a gombra Fizessen Visa / Master kártyával gombra, és adja meg a kártya adatait érvényes érvényes és CVC adatokkal. Kattintson a Fizetés gombra, amely megmutatja a fizetendő összeget is.

7. lépés: Erősítse meg fizetését SMS-ben:

változó telefon

A megerősítéshez meg kell adnia telefonszámát. Erre a célra egy 4 jegyű kódot kap a mobiljára. Ha nem kapja meg a hívást, akkor az igazolás céljára alternatív módot is használhat. Ehhez a számítógépen vagy a mobilon rendelkeznie kell egy kamerával, amelyen keresztül van megveszi a Ripple érmét. Videót kell rögzítenie úgy, hogy útlevelét tartja a képpel a kezében. 15 percen belül megkapja a kódot, ha a számítógép képernyőjén a második lehetőséget választja.

változékony érmevásárlás

8. lépés: Vedd át a Ripple érmét:

A négyjegyű kód megadása után a tranzakció feldolgozásra kerül. 5-30 percet vehet igénybe a beérkezés XRP a Ripple pénztárcájában.

Az XRP megkapása a Wallet-ban a pénztárca webhelyétől is függ. Ha úgy dönt Pénzfizetések mint a Ripple XRP pénztárcád, a folyamat ideje nagyon gyors lesz. Ne feledje továbbá, hogy bármely webhelyen az első tranzakció időbe telik, mert az első tranzakciónál a vállalat ellenőrzi a személy kilétét a csalás esélyének minimalizálása érdekében.

Olvassa el új útmutatónkat: Végső útmutató a Ripple XRP-be történő befektetés megkezdéséhez (Vásárlási útmutató) 2021-ben

A különböző webhelyek eltérő irányelvekkel rendelkeznek vásárolja meg a Ripple XRP-t ami miatt a folyamat időigényes lehet, de Changellynek nincs semmilyen bonyolult folyamata a Ripple XRP megvásárlására Betéti vagy hitelkártya, így összehasonlítva más kriptovaluta weboldalakkal, a folyamat a Changelly-n viszonylag gyors.

változékony érmevásárlás

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector