Hogyan vásárolhatunk Amazon részvényeket

Az Amazon világhírű, mint az e-kereskedelem és a számítási felhő királya. Sok vállalkozás tanúsíthatja, hogy az Amazon segítette őket abban, hogy piacvezetővé váljanak. Az Amazon birtokolja az Egyesült Államok kiskereskedelmi bevételeinek 40-50 százalékát, az amerikaiak többsége inkább az online weboldalon vásárol. Ami kiemeli ezt a vállalatot versenytársaival szemben, az az általuk kínált termékek és szolgáltatások nagy választéka, az ügyfelek a lehető legkevesebbet fizetik, és termékeiket rekordidő alatt szállítják le.

Az elmúlt években a társaság kibővítette szolgáltatásait, ide tartozik az ügyfelek számára befektetési lehetőségek biztosítása részvények formájában. Úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk, hogy ezek a részvények nyereségesek-e.

A tájékozott döntés meghozatalához szükséges összes információt megtalálhatja az alábbi útmutatóban:

Ha Amazon készleteket vásárol?

Mielőtt befektetne az Amazon részvényekbe, fontos, hogy ismerje az összes alapot, annak ármozgásaival és előrejelzéseivel együtt.

Az Amazon részvényár-előzményei


Amint azt korábban említettük, az Amazon híres az e-kereskedelmi modelljéről, és az évek során sok vállalkozás megismételte. Eleinte az Amazon csak online könyvkereskedő volt, amely később digitális szórakozásra, felhőalapú számítástechnikára és mobil termékekre is kiterjedt. Ma a legtöbb kiskereskedelmi termék megvásárolható az oldalon.

Online kiskereskedőként az Amazon pozitívan profitált a közösségi médiából és a szélesebb körű hálózatokból. Körülbelül kétmillió eladó és 300 millió felhasználó van világszerte. A közösségi média segítette a márka identitásának hatékonyabb marketing eszközt. Nem meglepő, hogy az Amazon-t 2019-ben az egyik legfontosabb márkaértéknek tartják. Jelentések szerint az online hirdetések és a hálózati hatások 50 milliárd dollár termékértékesítést segítettek 2019-ben, összbevétele 20,5% -ról 280 milliárd dollárra nőtt.

Az Amazon 1 napos kézbesítési politikájával azonnali örömöt kínál. A digitális boltok eladásai 14,8% -ról 141 milliárd dollárra nőttek 2019-ben. Az 1 napos kézbesítési politikát csak az utolsó negyedévben hajtották végre, de ez vezetett a Prime-előfizetések legnagyobb növekedéséhez. Azok a felhasználók, akik elsődleges előfizetéssel rendelkeznek, egyéb előnyök mellett vásárlási jutalmakat, zenét és filmeket is tartalmaznak. Az Amazon segítségével sokféle terméket és szolgáltatást vásárolhat, beleértve a bútorokat, okostelefonokat és élelmiszereket. Mindez házhoz szállítható.

Amazon részvény teljesítmény

Az Amazon Stock megsemmisíti versenytársait, különösen a COVID-9 járvány idején, amely 2020-ban visszaesést okozott a piacokon. Az Amazon nagy teljesítményű technológiai részvényekkel kereskedik, amelyeket általában FAANG néven emlegetnek (Facebook, Amazon, Apple, Netflix és Google). A FAANG segítségével az Amazon részvényei 10,77% -ot adtak vissza a részvényesek számára az elmúlt évben. A globális járvány során az Amazon állománya ellenállóbbnak bizonyult.

Hogyan működik az Amazon részvény osztalék?

Az Amazon nem fizet osztalékot a felhasználóinak. Az Amazon osztalékfizetés helyett folyamatosan újrabefektet üzleti tevékenységébe. Ez magában foglalja az Amazon Prime Video több videotartalmába történő befektetést, új adatközpontok építését és több száz szoftvermérnök felvételét más beruházások mellett. Kutatásunkból kiderült, hogy az Amazon részvényértéke 130 000% -ra nőtt. Vannak jelentések, amelyek szerint sok befektető arra számít, hogy az Amazon részvényesi értéket teremt a közelmúltbeli Whole Foods 13,7 milliárd dolláros akvizíciójából..

Jó hír, hogy az Amazon megközelítése elképesztő hozamhoz vezetett

Befektetőként mindig fontos tudni, hogy a társaság, amiben megbízott az alapjaiban, hogyan költi a bevételeire. Abban az esetben, ha rossz befektetést hajt végre, a társaság több éven át generált bevétele és cash flow-ja egyáltalán nem halmozódhat fel a részvényesek számára, ha a bevételt rossz akvizíciókra fordítják. Az alternatíva az, hogy a társaság minden pénzforgalmát magas hozam mellett újrabefektetheti, és hosszú távon érdemben értékesebbé teheti a vállalatot. Ez az Amazon megközelítése.

Hogyan fog megtérülni befektetéséből az Amazon?

Az Amazon megközelítésével éves bevétele az 1997-es 148 millió dollárról 2019-re 281 milliárd dollárra nőtt. Egyesek azt gondolhatják, hogy ez teljesen hamis, de igaz. Az Amazon 2298 év alatt 1898-szoros növekedést ért el a nettó árbevételben. Mindezt a növekedést saját tőke bevonása nélkül érték el. A társaság saját üzleti tevékenységéből származó bevételt termelt, és mindezt a növekedésbe, a kutatásba és az üzletfejlesztésbe fordította.

Az osztalékra törekvő befektetőknek meg kell érteniük, hogy az Amazon jó hírnévnek örvend, hogy dollárnál sokkal többet termel minden egyes részvénytőkéjéből, amelyet üzleti tevékenységében megtart. Ez azt jelenti, hogy amíg fennállnak az újrabefektetési lehetőségek, a befektetőknek mindig olyan társaságot kell választaniuk, amely pénzét munkára helyezi, nem pedig osztalékot fizet..

Azok a befektetők, akik osztalékra törekednek, mindig létrehozhatnak saját magukat, ha részvényeiket oly gyakran eladják. Ha ezt az utat választja, akkor brókerszámlára van szüksége, amely lehetővé teszi a töredékes részvények kereskedését, tekintve, hogy az Amazon egy részvénye körülbelül 3100 dollárba kerül.

Hogyan vásárolhatunk Amazon állományokat az eToróval

1. Készítse el eToro-fiókját

Az eToro-fiók létrehozása gyors és egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálnia kell az alapvető elérhetőségei és e-mail címe segítségével, és néhány percen belül be kell jelentkeznie az újonnan létrehozott eToro-fiókjába.

2. Töltse ki a profilját

Miután létrehozta fiókját, a kereskedés megkezdése előtt a rendszer kéri a profil kitöltését. Ezek az információk kötelezőek, és az AML és CTF előírások betartására szolgálnak. Ha ez megtörtént, kattintson a teljes profil gombra a felhasználóneve alatt, és kövesse a következő lépéseket.

3. Pénztározza be eToro számláját

A fiók beállítása és a regisztráció befejezése után finanszíroznia kell számláját. Az eToro által jelenleg elfogadott minimális betét 200 dollár, vagy ennek megfelelő egyéb pénznemekben. Az eToro a fizetési módok széles választékát kínálja, ideértve a hitel- és betéti kártyát, a Paypal-t, az átutalást és más módszereket.

4. Az Amazon részvény vásárlása

Miután finanszírozta számláját, elkezdheti a kereskedést az eToro részvényeivel. Választhat, hogy részvényt vásárol, vagy rövidre zárja. Ez attól függ, hogyan jósolja a piac előrelépését.

Íme az egyszerű lépések a részvények eToro-on történő megvásárlásához

1. lépés: Keresse meg az Amazon készletet

hogyan lehet amazon részvényt vásárolni

2. lépés: Kattintson a Kereskedelem lehetőségre

amazon részvények vásárlása

3. lépés: Kattintson a Vásárlás opcióra

hogyan lehet amazon részvényeket vásárolni

Befektetés az Amazon részvényeibe: Végső gondolataink

Kíváncsi lehet, hogy az Amazon részvényeibe történő befektetés ilyen jó ötlet-e. Nos, határozottan azt gondoljuk. Az Amazon bebizonyítja, hogy az új üzletágak nyereséges iparági vezetővé válnak. A globális tőzsde hanyatlása miatt elsődleges idő lehet befektetni az Amazon részvényeibe. Ha készen áll a befektetés megkezdésére, javasoljuk, hogy ezt egy szabályozott és megbízható közvetítőn keresztül, például az eToro-n keresztül tegye meg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector