Az 5 legjobb hely a Bitcoin vásárlására 2021-ben

Nem tagadható, hogy a bitcoin a legjobb besorolású és régi kriptovaluta. Ezért, ha kriptovalutákba szeretne befektetni; bitcoin mindig a legjobb választás között kell lennie. Nagy likviditást kínál, mivel széles körben elfogadott valuta, és a világ szinte minden kriptotőzsdéjén elérhető.

A kriptovaluta befektetési célú kiválasztása meglehetősen egyszerű döntés. De a tőzsde kiválasztása nagyon nehéz, mert pénzeszközöket fog befektetni ebbe. Ezért egy jó döntés hasznosnak bizonyulhat, míg a rossz döntés nagy veszteséggel járhat.

A Crypto Exchange kiválasztása során szem előtt tartandó dolgok

Nagyon sok kriptográfia kereskedik a világ különböző országaiban. A jó kiválasztása attól függ, aki kriptovalutákba kíván befektetni. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan tényezőt, amelyek segíthetnek kiválasztani a legjobb bitcoin cserét.

1-Likviditás


A Bitcoin tőzsde kiválasztása előtt a legelső és legfontosabb dolog, amelyet szem előtt kell tartani, a tőzsde likviditása. A likviditás a tőzsde azon képessége, hogy bitcoinokat adjon el az ár befolyásolása nélkül. Ez mindig csökkenti az érme árát, és több vevő vásárolja meg ezeket. Ez azt jelenti, hogy minél nagyobb a likviditás, annál nagyobb lesz a vásárlók száma. Bármely csere likviditásának ellenőrzéséhez meg kell kutatnia a legfontosabb kriptográfiai tőzsdék adatait. Ellenőrizze az elmúlt 30 napban forgalmazott bitcoinok számát. Minél nagyobb a kereskedési volumen, annál nagyobb a likviditás a tőzsdén.

2-díjak

A második fontos dolog, amelyet szem előtt kell tartani a bitcoin-tőzsde kiválasztása során, az az érmék kereskedésével járó díjak. Szinte a világ minden kriptográfiai cseréje kisebb vagy nagyobb díjat számít fel. Ez a díj ösztönzi a tőzsdéket, hogy segítsék őket üzleti tevékenységük lebonyolításában. Itt egy említésre méltó dolog az kripto cserék ne vegye át az átalánydíjakat. Ehelyett a díjat százalékban vesszük figyelembe. Ez a százalékos modell általában növeli a bitcoinok értékét egy bizonyos idő alatt. A díjnak fordított viszonya van a kereskedési volumennel is. Növekszik, amikor a kriptovaluta kereskedési volumene csökken, és csökken az értékesített kriptopénz növekvő mennyiségével..

3-közelség

A. Közelsége bitcoin csere napjainkban nagy jelentőséget kapott, mivel egyre több ország próbálja szabályozni ezeket. A kriptovaluta-csere földrajzi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy megértse azokat a szabályokat, amelyeket a központnak be kell tartania a helye miatt. Napjainkban Japán a csúcson van a kriptográfiabarát országokban, és a benne folyó cseréknek nagy jelentősége van. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy a bitcoin sok ismerős valuta, és a kormányok többsége azon gondolkodik, hogy elfogadja és szabályozza azt.

4-Átlátszóság

Mielőtt bármilyen kriptotőzsdébe fektetne be, mindig ellenőrizze annak átláthatóságát. Ennek oka, hogy világszerte sok olyan tőzsde van, amely rejtett díjakat tartalmaz. Emellett a bitcoinok eladási és vásárlási eljárása sem érthető. Ezért mindig ellenőrizze az átláthatóságot, mielőtt befektetne rá, és azt is, hogy a díjat a kereskedési volumennel arányosan vesszük-e. Ennek oka, hogy a díjakat a kereskedési volumennel arányosan vesszük, mindig előnyösnek bizonyulnak a befektetők számára.

Bármilyen kriptográfia kiválasztása előtt sok más dologra kell figyelni. Ezek a hozzáférés a pénzváltáshoz, valamint az a sebesség, amellyel bitcoinokat kapna a pénztárcájába. Az átváltási árfolyamok és az ügyfelek ismeretének eljárása, valamint a pénzmosás elleni technikák szintén fontosak ebben a tekintetben. Manapság az is nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük azokat a pénznemeket, amelyeket egy adott kriptográfia tőzsde elfogad, és hogy lehetővé teszi-e, hogy bitcoinokat vásárolhat hitel- / betéti kártyákon keresztül vagy nem. Az is fontos szempont, hogy milyen árfolyamok vannak a különböző devizák számára, amelyeket a tőzsde kínál.

Szeretne bitcoinot vásárolni a PayPal segítségével? itt van a lépésenkénti útmutatónk a bitcoin vásárlásához paypal nélkül, igazolási azonosítóval

A világ legnagyobb kriptovalutacseréi

A kriptovaluták növekvő értéke szintén növelte a cserék számát az egész világon. A világ különböző országaiban nagyon sok titkosítási csere zajlik. Itt mindig fontos szem előtt tartani, hogy az összes csere nem egyenlő. Ezért nagyon fontos lesz a megfelelő bitcoin-csere kiválasztása. A felhasználók véleményének elolvasásával ellenőrizheti bármely bitcoin-csere értékét. A legjobb bitcoin tőzsdék kiválasztásához sok más szempont is vonatkozik. Azonban a felhasználói vélemények és a kereskedési volumen alapján a következő a legjobb öt bitcoin tőzsdék a világon keresztül.

Rang

Szolgáltató neve

Értékelés

Díjak

Tudj meg többet

minősítés1

érme alapú logó

Szerkesztő választása

Átlagos

Vásároljon Bitcoin-t a Coinbase-ből

Szerezzen 10 USD értékű ingyenes Bitcoin-t

minősítés2 érme alapú logó

A szerkesztő választása az EU-ban

Átlagos

Vásároljon Bitcoin-t a Kriptomat-tól

10 eurót kap, ha 100 eurót költ

minősítés3 coinmama logó asztal

Gyors & Könnyen

Magas

Vásároljon Bitcoin-t a Coinmamától

értékelés4 változó logó Magas Vásároljon Bitcoin-t a Changelly-től
értékelés5 logo localbitcoins Átlagos Vásároljon Bitcoin-t a Localbitcoins-ból

1- Coinbase

érme alapú kriptovaluta

Coinbase a világ legnagyobb kriptovaluta-cseréje, amely az Egyesült Államokban, San Franciscóban található. Ügyfelek milliói használják ezt a tőzsdét világszerte, mert az felajánlja számukra a vételt, eladást és biztonságosan kereskedjen a bitcoinokkal. A tőzsde nagyon népszerű az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Szingapúr, az Egyesült Királyság és sok más európai ország befektetői körében. Ez a csere elfogadja a betéti / hitelkártyás fizetéseket is, és 3,99% -os átalánydíjat számít fel az összes vásárlás és értékesítés után. Itt fontos megemlíteni, hogy ez a díj alacsonyabb, mint az összes többi tőzsde az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

kezdje el a titkosítást

Néha a tőzsde bónuszt is kínál 100 dollár vagy annál nagyobb bitcoin vásárlásakor. A következő lépéseket követve vásárolhat bitcoinokat erről a tőzsdéről.

 • Először is létre kell hoznia egy fiókot a tőzsdén.
 • Fizetési módként felveheti hitel- / betéti kártyáját a profiljába.
 • A tőzsde regisztrálja Önt a fiókjának szükséges ellenőrzése után.
 • Most már tudod bitcoinokat vásárolhat hitelkártyáján keresztül.

A weboldal gyönyörű felhasználói felülettel rendelkezik. Körülbelül 30 000 000 felhasználója van ennek a cserének, ebből 75 000 kereskedő és 15 000 fejlesztői alkalmazás. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a bitcoin-cserének az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Gyönyörű felhasználói felület.
 • Magas likviditás maximális vételi limitekkel.
 • Ésszerű díjak.
 • Hatalmas adatbázis a megbízható ügyfelekről.
 • Biztosítja az „Azonnali vásárlás” lehetőséget betéti / hitelkártyákon keresztül.
 • Elég könnyen használható kezdőknek.

CONS

 • A bankszámlán történő vásárlások 3-5 napig tartanak, amíg a bitcoinokat átutalják számlájára.
 • Nyomon követi az alapok költését.

2- Kriptomat 

A Kriptomatot egy tapasztalt vállalkozói csapat alapította 2018-ban, nagy sikerrel. Több évtizedes tapasztalattal és olyan háttérrel, amely az 50 alkalmazottat foglalkoztató digitális marketing ügynökségtől kezdve a robusztus CRM szoftver megoldásig terjed, a Kriptomat csapata jól felszerelt ahhoz, hogy hihetetlen kereskedelmi élményt nyújtson.

A Kriptomat egy EU által szabályozott őrizet alatt álló fiat-kriptotőzsde. A cég Észtországban van bejegyezve, a világ egyik legfejlettebb országában mind a kriptovaluta szabályozás, mind a támogató technológiai vállalatok szempontjából..

A kriptográfiai világ újoncai számára tervezett biztonságos és könnyen használható platformot kínáló Kriptomat az ügyfelek számára több mint 80 különböző országban érhető el. Számos világszerte elismert digitális valuta- és biztonsági licencet biztosított, miközben a mai napig nem regisztrált feltörések és adatszivárgások nélkül működött.

A platform személyazonosság-ellenőrzési folyamata gyors és fájdalommentes, vagyis a legtöbb felhasználó legfeljebb 5 perc alatt működik. Párosítsa ezt viszonylag alacsony kereskedési díjakkal, amelyeket minden felhasználó biztosan élvezni fog, és a Kriptomat könnyen az egyik legjobb kriptovaluta-tőzsde az európai piacon.

kezdje el a titkosítást

Előnyök:

 • A felület nagyon felhasználóbarát és ideális a kezdők számára.
 • A Kriptomat a tőzsde legalacsonyabb kereskedési díjait kínálja.
 • A tőzsde több mint 80 országban érhető el 30 különböző nyelv támogatásával, ezzel a tőzsde globális szolgáltatássá válik.
 • A Kriptomat több mint 30 legnépszerűbb kriptovalutát támogat a piacon. A tőzsde folyamatosan új eszközöket ad hozzá a közösségük kérésére.
 • A Kriptomat megfelel a nemzetközi biztonsági előírásoknak, számos licencet kapott és megfelel az olyan szigorú adatvédelmi törvényeknek, mint például a GDPR.

Hátrányok:

 • A befizetés és a kifizetés nem minden kriptovalutában érhető el. Szabályozási okokból kifolyólag néhány kriptopénz megvásárolható és eladható, de nem vihető át a platformra és a platformról.
 • Nincsenek speciális diagramkészítési szolgáltatások. A tőzsde egyszerűsége egyszerű, de a tapasztaltabb kereskedőkre korlátozódhat.
 • A Kriptomat jutalom- és hűségprogramja javítható. Jelenleg 10 EUR-t ajánlanak egy barát utalására.

Hitelkártyával vagy SEPA banki átutalással közvetlenül a Kriptomattól vásárolhat Bitcoin-t. A kriptográfiai portfólió létrehozásának vagy bővítésének gyors, egyszerű és biztonságos módja csupán néhány kattintás a vásárláshoz.

Bitcoin vásárlása a Kriptomaton, lépésről lépésre:

 1. Készítse el Kriptomat-fiókját: A kezdeti regisztráció után feltétlenül ellenőrizze, hogy e-mailben található-e a fiókellenőrző link.
 2. Igazolja a személyazonosságát: Mielőtt Bitcoin-t vásárolna a Kriptomattól, igazolnia kell személyazonosságát. Egyszerűen küldje be nemzeti igazolványának vagy útlevelének másolatát, és készítsen szelfit – ennyi!
 3. Pénztározza be számláját: Válasszon fizetési módot, és utalja át pénzét a számlájára. A befizetést hitelkártyával / bankkártyával, banki átutalással, Sofort, Skrill vagy Neteller segítségével végezheti el.
 4. Bitcoin vásárlása: Válassza ki a Bitcoin elemet az elérhető digitális pénznemek listájából, majd kattintson a Vásárlás gombra. Minden kész! Sikeresen végrehajtotta első vásárlását a Kriptomaton. A BTC automatikusan átkerül az Ön számlájára, amint a VÁSÁL gombra kattint!

kezdje el a titkosítást

3- Coinmama:

coinmama ripple xrp

Ez egy másik csúcsminőségű csere, amely lehetővé teszi a felhasználók számára bitcoin és éter vásárlás hitel / betéti kártyákon keresztül. A csere egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy a világ bármely részéről felhasználhatja. Sőt, ezt a cserét sok kereskedő is előnyben részesíti, mert lehetővé teszi számukra, hogy helyi pénznemük cseréjével bitcoinokat vásároljanak. Bár ennek a cserének a szolgáltatásai világszerte elérhetők, néhány ország mégsem tudja teljes mértékben kihasználni a funkcióit.

indulás érmék

A csere hitel- / betéti kártyával történő vásárlás esetén 6% -os díjat számít fel. Az ilyen fizetésekkel járó kockázatok miatt magasabb díjakat kell fizetni. Ez a tőzsde nagyobb korlátokat kínál a bitcoin vásárlásához. Naponta 5000 dollár értékű bitcoint vásárolhat, de legfeljebb egy hónap alatt 20000 dollár értékű bitcoin. Ha bitcoinokat vásárol ezen a tőzsdén keresztül, regisztrálnia kell magát a weboldalon. A számla szükséges ellenőrzése után felveheti hitel- / betéti kártyáját fizetési módként, és bitcoinokat vásárolhat.

Olvassa el még: lépésről lépésre bitcoinokat vásárolhat a Coinmamától

Itt érdemes megemlíteni azt is, hogy ez a tőzsde egyirányú kereskedelmet kínál. Ez azt jelenti, hogy csak ezen a tőzsdén lehet bitcoinokat vásárolni, de ezeket a bitcoinokat nem lehet visszaadni a tőzsdének. Az alábbiakban bemutatjuk a bitcoin vásárlásának előnyeit és hátrányait ezen a tőzsdén keresztül.

PROS

 • Gyönyörű és felhasználóbarát felülettel rendelkezik.
 • A világ minden országában működik.
 • Hitel- / betéti kártyával történő fizetéseket fogad el.
 • Lehetővé teszi bitcoin vásárlását bármely helyi pénznem cseréjével.
 • A legmagasabb napi és havi korlátokat kínálja a vásárláshoz.
 • A tranzakciók ideje nagyon gyors.

CONS

 • Magasabb díjakat vesz fel, mint sok más tőzsde.
 • Nem kínál bitcoin eladási lehetőséget.

indulás érmék

4- Changelly

változékony áttekintés kriptovaluta

Ez a cseh központú kriptográfia az elmúlt években kiemelkedő csereprogramként jelent meg. Világszerte népszerű, mint a legfontosabb kriptográfia. Több mint 700 000 ügyfél regisztrált ezen a tőzsdén. Ez a weboldal több mint 35 valutában fogad el fizetést, beleértve az amerikai dollárt és az eurót. Ha meg akarja váltani az egyik kriptovalutát a másikkal, akkor van nincs jobb csere, mint Changelly.

bitcoin vásárlás coimamával

Ez a csere egy roboton alapul, amely a világ legfontosabb kriptográfiai cseréjéhez kapcsolódik. Ez a robot másodperceken belül a lehető legjobb sebességgel áll elő. Ez a weboldal nem számít fel fix díjakat. Ehelyett 0,25% -ot vesz igénybe a hálózati díjakkal együtt. A bitcoinok átvitele 5-30 percet vesz igénybe a pénztárcád. Itt fontos megemlíteni, hogy a bitcoinok pénztárcájába történő átvitelének ideje a blockchain hálózat sebességétől függően változhat.

Changelly nagyon híres a magas korlátok biztosításáról. Ez azt jelenti, hogy lehet bitcoinokat vásárolni bármilyen értékű. A csere lehetővé teszi korlátlan értékű bitcoinok vásárlását. A hitelesítés két tényezője Changelly az egyik biztonságos webhely. Ezen a weboldalon a fióknyitás módja hasonló a többiekhez, és sokkal könnyebb. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a bitcoin-cserének az előnyeit és hátrányait.

PROS

 • Nagy számú kriptovaluta a kínálatban
 • Gyönyörű felhasználói felület és kezdőknek is könnyű.
 • Minimális díjat számít fel a kriptográfia és a kriptográfia cseréje között.
 • Nagyon biztonságos a két tényezős hitelesítés miatt.
 • A felhasználók bíznak benne a világ minden tájáról.

CONS

 • Magasabb díjat számít fel a kriptopénzek közvetlen vásárlásakor.

bitcoin vásárlás coimamával

 

Végső ítélet

A teljes cikk elolvasása után ezt könnyen összefoglalhatjuk Coinbase az egyik legfontosabb kriptográfia, mert lehetővé teszi bitcoin vásárlását különböző módszerekkel történő fizetés elfogadásával. Nagy ügyféladatbázissal rendelkezik, amely bizonyítja, hogy magas a likviditása. A platform még a kezdők számára is meglehetősen felhasználóbarát. Biztosítja az online biztosított pénztárcák lehetőségét. Sőt, minimális díjakat kell fizetnie a tranzakciókért.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector