Vásároljon Bitcoin azonnal hitelesítés (azonosító) nélkül hitel- vagy betéti kártya használatával

Az egyik legfontosabb téma, amelyet mindenhol megvitatnak, a digitális pénznemek. A Bitcoin értékének 100% -os növekedése után, egyre több ember vonzza ezt a valutát. Körülbelül két évvel ezelőtt az emberek nevettek azon, aki akart váltson Bitcoins-t néhány dollárra. De most szinte minden ember el akarja váltani dollárját a Bitcoin-nal. Mindez a digitális valuta szárnyaló árai miatt van. Meglehetősen megkönnyítette a tranzakciókat azáltal, hogy megszüntette a harmadik fél, közvetítő vagy bank szerepét. A kriptovalutában lebonyolított tranzakciók közvetlenül az eladó és a vevő között zajlanak. Ezeket a tranzakciókat egy blokklánc nevű elosztott digitális főkönyvben rögzítik.

Az egyik gigantikus probléma, amellyel manapság az egyszerű emberek szembesülnek, az a legjobb kriptovaluta, melyik a legjobb hely a megvásárlására, és melyik a legjobb módja annak megvételére. Mielőtt válaszolna erre a kérdésre, szeretnék elmagyarázni néhány alapvető fogalmat, amelyek segíthetnek megérteni a rejtjelvilág mögött rejlő realitásokat.

Olvassa el még: 5 legjobb hely a Bitcoin vásárlásához

Mi a Bitcoin

A Bitcoin a legértékesebb és legrégebbi digitális pénznem, amelyet 2009-ben hoztak nyilvánosságra. Valójában egy digitális pénznem érme formájában, amelyet sok matematikai számítás után hoznak létre. A Bitcoin-nal harmadik fél nélkül közvetlenül kereskednek az eladók és a vevők. Az összes tranzakciót egy blockchain nevű elektronikus főkönyvben rögzítik.


Melyek a legjobb helyek a Bitcoin vásárlásához?

A virtuális pénznemek növekvő használatával az e valutákat értékesítő weboldalak száma is nőtt. Számuk a 2014. évi mindössze 6-ról 2019-ben több mint 3000-re nőtt. Több mint 400 Bitcoin csere, az emberek aggódnak amiatt, hogy melyik a legjobb és legmegbízhatóbb webhely a virtuális pénznemek vásárlásához. A különféle Bitcoin cserék percenkénti megfigyelése után arra a következtetésre jutottunk Coinmama a legjobb és legmegbízhatóbb csere a Bitcoins vásárlásához. Coinmama egy izraeli alapú kriptovaluta-csere, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vásároljon bitcoinokat betéti vagy hitelkártyájukon keresztül ellenőrzés nélkül.

Egy másik legfőbb ok arra vásároljon Bitcoint ezen a weboldalon „offshore” helyen van, és a készpénzbefizetési módszert is használja. Ez a weboldal a tranzakcióit nagy mértékben titokban tartja. Ezenkívül a weboldalt úgy alakították ki, hogy a felhasználók könnyedén használhassák PC-n és mobil böngészőben is. Sőt, ez a weboldal 24/7 ügyfélszolgálatot biztosít a vásárlók számára, bármilyen problémában segítséget nyújtanak a Bitcoins vásárlása során.

Olvassa el még: 4 legjobb tőzsde kriptovaluta vásárlásához hitel- / betéti kártyával

Bitcoinok vásárlása betéti / hitelkártyákkal ellenőrzés nélkül

Az egyik legegyszerűbb módja annak bitcoinokat vásárolhat betéti / hitelkártyákon keresztül. Ez a módszer ugyanis lehetővé teszi, hogy érméket vásároljon a világ bármely megbízható helyéről, függetlenül attól, hogy hol ül. Itt megemlítendő egy dolog, hogy a legtöbb webhelynek ellenőrizni kell ezt a folyamatot. Néhányan igazolvány-igazolást igényelnek egy olyan kép küldésével, amelyen a betéti / hitelkártya található. Mások SMS-t vagy bármilyen más ellenőrzést igényelnek. Az alábbiakban bemutatjuk a lépéseket bitcoin vásárlása a Coinmama-n keresztül ellenőrzés nélkül.

Coinmama New Update: A CoinMama lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az első 150 dollár értékű BTC-t betéti / hitelkártyával megszerezzék, személyi igazolvány megadása nélkül (ID) bármilyen. Ha több mint 150 dollár értékű bitcoint szeretne vásárolni igazolvány nélkül, vásárolhat Changelly. További információ a Changellyről Itt.

Changelly:

változatos áttekintés 2018

Changelly egy világhírű kriptovaluta-kereskedési webhely, amely lehetővé teszi, hogy több tucat népszerű digitális valutát könnyedén megvásárolhasson. Bár sok hasonló webhely létezik, de Changelly fejlett tulajdonságai miatt a leghíresebb.

Changelly nagyon megkönnyítette a kereskedési folyamatot a befektetők számára, akik digitális devizákba szeretnének befektetni. Nem csak engedik vásároljon különféle érméket közvetlenül hitelkártyájáról de lehetővé teszik a weboldaluk használatát az Exchange Cryptocurrencies számára is.

Vásároljon Bitcoin-t személyazonosság-ellenőrzés nélkül, közvetlenül ezzel a gombbal:

bitcoinot vásárolni a Changelly-vel

Lépésről lépésre vásárolhat Bitcoinot a Coinmamától:

1-Fiók létrehozása / megnyitása

coinmama ripple xrp

Bármely online tőzsdén történő bitcoin vásárlásához, eladásához vagy cseréjéhez először regisztrálnia kell az adott webhelyre vagy cserére. Ez azt jelenti, hogy számlát kell nyitnia az adott webhelyen. A fióknyitás során ellenőriznie kell e-mail címét.

Szeretne bitcoinot vásárolni a PayPal segítségével? itt van a lépésenkénti útmutatónk a bitcoin vásárlásához paypal nélkül, igazolási azonosítóval

2-Bejelentkezés a fiókba

coinmama bejelentkezés

Bejelentkezés után lépjen a „Fiókom” fülre, és kattintson rá. Egy oldal így jelenik meg

Ezen az oldalon bizonyos személyes adatokra van szükség, ezeket ki kell töltenie és el kell mentenie.

3 Kattintson a ‘Bitcoins vásárlása’ fülre

vásárolni coinmama btc

Az összes személyes adat kitöltése és mentése után új oldal nyílik meg. Ezen az oldalon különféle lehetőségek jelennek meg. Például megadhatja a mennyi összegét Vásárolni kívánt bitcoinok. Ez 0,01-től bármilyen számig terjedhet.

Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt bitcoinok számát, nyomja meg ezt a zöldbitcoinokat vásárolni’. Ez egy másik oldalra visz.

4-Válassza a Fizetési mód lehetőséget

btc kártya

Most jön a fizetési mód, és ki kell választania a hitel- / betéti kártya fizetési mód.

A kiválasztás után meg kell adnia hitelkártyájának adatait, biztonsági kódját, és kész.

5-Bitcoin pénztárca címe

bitcoin pénztárcát vásárolni

A hitelkártya / betéti kártya hitelesítése / ellenőrzése után meg kell adnia az igazolását pénztárca címe. Itt célszerű megemlíteni, hogy a bitcoinokat mindig pénztárcában tárolják. Ezek lehetnek kemény vagy puha pénztárcák. Ez a pénztárca valójában az a cím, ahová azokat a Bitcoint szállítják, amelyeket megvásárolt. Mindez a fizetés visszaigazolása után történik.

Írja be pénztárca címét a fenti üres mezőbe, majd nyomja meg az alábbi „teljes fizetés” fület.

6-számlázási információk és cím

bitcoin info vásárlás

A „Befizetés teljes” fülre kattintás után új oldal nyílik meg előtted. Ehhez az oldalhoz meg kell adni a számlázási információkat és a címet. Ezen az oldalon meg kell töltenie az összes szükséges információt, és kattintson a folytatásra.

7 hitel- / betéti kártya adatai

btc érme vásárlás

A következő lépés az Ön megadása hitel- / betéti kártya adatai.

8-Ellenőrizze az e-mail címét és telefonszámát

coinmama sim

A rendszer megkéri, hogy igazolja e-mail címét és telefonszámát. Itt van a különbség Coinmama megköveteli a hitel- / betéti kártya birtokában lévő vevő személyi igazolványát.

9-ID ellenőrzés

A legtöbb embernek nem kell feltöltenie szelfit. Csak hagyja ki a 8. lépést, ha a CoinMama nem ezt kéri tőled.

coinmama ellenőrizze

Az ellenőrzésnek két külön lépése van. Az egyik az e-mail és a telefonszám ellenőrzése, a másik az igazolványkép feltöltésének ellenőrzése. Ha Coinmama igazolványképet igényel, kihagyhatja az előző lépést, amely e-mail és telefonszám igazolást igényel.

Ehhez a képazonosító igazolásához meg kell tartania hitel- vagy betéti kártyáját a kezében.

10-Várja meg az ellenőrzés megerősítését

fizetési coinmama

Addig ne jelentkezzen ki a fiókjából Coinmama megerősíti az igazolást. Látni fogja, hogy a „Köszönöm” fül kiemelve jelenik meg.

11-Megerősítő e-mail fogadása

coinmama email conf

A fizetés ellenőrzése után a csere erről megerősítő e-mailt küld Önnek.

A folyamat befejezése után a Bitcoins eléri az Önét pénztárca címe 20-30 perc alatt.

bitcoin vásárlás coimamával

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector