Hogyan vásárolhat Monero (XMR) USD hitel- vagy betéti kártyával?

Changelly lehetővé teszi bármilyen digitális pénznem megvásárlását, ideértve a következőket is: Monero (XMR) USD-vel. Ehhez hitelkártyával kell rendelkeznie. Más webhelyeken vásárolni Monero vagy bármely más érme, mint a BTC, először meg kell vásárolnia a BTC-t, majd át kell alakítania a kívánt digitális pénznemre. Ezért van szükségünk egy ilyen weboldalra Changelly, ahol tudsz vesz Monero vagy bármely digitális érme az első tranzakció során közvetlenül USD-vel.

változékony érmevásárlás

Changelly díjat számít fel szolgáltatásaikért. De ez a díj nem különbözik a többi hálózattól. Valójában a díjuk valahogy nagyon alacsony más népszerű kriptopénz-webhelyeken. A teljes tranzakció 0,25% -át számolják fel. A díj fix, és nem növeli vagy csökkenti a Monero megvásárlásához felhasznált pénz mennyiségét.

Követelmények az XMR USD megvásárlásához:

Changelly-n, meg kell felelnie néhány követelménynek, ha akarja vásároljon Monerót hitelkártyával: Ezek a követelmények nem olyan dolgok, amelyek miatt aggódnia kell. Más webhelyeken előfordulhat, hogy el kell küldenie útlevelének, bankszámlakivonatának vagy akár személyi igazolványának másolatát a hitelkártya képével együtt. Changelly nem sokat kér tőled. Ezért folyik a megveszi Monerót a Changelly-n nagyon gyors, biztonságos és biztonságos. Itt található azoknak a tételeknek a listája, amelyekkel rendelkeznie kell, amikor tartózkodik Monero vásárlása hitelkártyával:


  1. Aktív hitelkártya Visa-val vagy master logóval
  2. Aktív mobiltelefon vagy vezetékes telefon a kód fogadásához
  3. Pénztárca számla ahová Changelly elküldi Önnek Monerót
  4. Útlevél és webkamera személyazonosságának igazolásához (választható).

Ez az. Nincs szükség a bankszámlakivonat, a személyi igazolvány vagy más másolat másolatára. Changelly valójában nem igényli az útlevél másolatát. De abban az esetben, ha nincs telefonja, vagy nem kapta meg a 4 számjegyet a telefonján, akkor van egy alternatív lehetősége, amelyben személyazonosságának igazolásához fényképet készít magáról az útlevelével együtt.

A Monero megvásárlásának lépései a Changelly-n:

A következő lépések soknak tűnhetnek, de nem sok. Csak nagyon részletesen írok, hogy könnyebben kövessem az egyes lépéseket. Átfogó Changelly nagyon könnyen kezelhető. Az egész folyamat vásároljon Monero XMR-t hitelkártyával legfeljebb 10 percet vesz igénybe, beleértve a regisztráció és a tranzakció folyamatának idejét. Az egyes lépések részletes leírása az, hogy minden típusú felhasználót segítsen, mivel mindenki nem érzi jól magát a számítógépen, vagy online vásárol dolgokat.

Changelly Review: 1. legjobb kriptovaluta-csere

1. lépés: Regisztráljon a Changelly-n:

változékony singup

Regisztrálni a Changelly-n, rákattint a Sing up opcióra. Ez az opció megtalálható a webhely tetején. Csak regisztráció céljából kell megadnia e-mail azonosítóját. Használhatja a Google Plus szolgáltatást is, Facebook vagy akár Twitter-fiók hogy regisztráljon a Changelly-n. E-mailben megkapja a bejelentkezési adatokat. Tehát ne felejtsen el csak aktív e-mail fiókot megadni. Abban az esetben, ha rossz e-mail azonosítót adott meg, mindig megadhatja a helyes megadását a folyamat megismétlésével.

2. lépés: Ellenőrizze a Changelly-fiókot:

Fiókjának más kriptovaluta webhelyeken történő igazolásához be kell nyújtania személyi igazolványának másolatát, de a Changellynél ezt aktiválnia kell az ellenőrző linkkel, amelyet a regisztrációs e-mailben kap meg. Ne feledje, hogy az e-mail fiók igazolásáig nem lehet tovább dolgozni.

3. lépés: Vásároljon Monero-t USD-vel:

A Monero hitelkártyával történő vásárlásához az összeget USD-ben kell megadnia a Changelly honlapja. (Vagy használja a fentről származó Changellyt) Látni fogja az összes valuta valós idejű árfolyamát, beleértve a Monero XMR árfolyamát is. Ezek az arányok azonnal változnak, ha nő vagy csökken a digitális érme mennyisége. Várhat néhány másodpercet, ha az érme nagy összeggel kereskedik. Ez segít valamilyen nyereség elérésében anélkül, hogy bármit is tenne. Ne felejtse el kiválasztani USD egy bárból és XMR a második sávon. Miután ezzel végzett, kattintson a következő gombra a következő oldalon történő feldolgozáshoz.

4. lépés: Ellenőrizze a tranzakciót:

vásárolni monero usd

Ez az oldal nem csak arra kéri Önt, hogy ellenőrizze tranzakcióját a következő gombra kattintva, hanem megmutatja a tranzakcióval kapcsolatos teljes részleteket is, amelyek tartalmazzák a tranzakció összegét XMR be fog fogadni a pénztárcád, becsült idő és mennyi összeget fog fizetni vásárolni Monero USD-vel. Kattintson a következő gombra, ha minden jól néz ki.

5. lépés: Adja meg a pénztárca adatait:

xmr pénztárca

A következő oldalon meg kell adnia a Monero (XMR) pénztárcájának címe hol Changelly elküldi az érmét.

Changelly egy olyan webhely, amely csak USD, EUR..ect más pénzérmékre történő cseréjének szolgáltatásait nyújtja. Nem kínálnak semmiféle pénztárca szolgáltatást. Tehát az alábbi lépések végrehajtása előtt rendelkeznie kell jó pénztárcával érméihez.

Te tudod használni CoinPayments erre a célra, amelyet kereskedelem vagy online vásárlás céljából nagyrészt mindenhol elfogadottak. Miután hozzáadta pénztárca címünket és azonosító fizetésünket, kattintson a következő gombra.

xmr cím

6. lépés: A tranzakció megerősítése:

monero pénztárca

Mielőtt megkérném utalja be hitelkártyáját információ, Changelly megmutatja a tranzakció részleteit megerősítés céljából. Az árak ezen az oldalon változhatnak, mert a Changelly a valós idejű kereskedési kamatlábakkal foglalkozik. Tehát ellenőrizze még egyszer a kapott összeget, beleértve a díjat (ami a teljes tranzakció 0,5% -a) és a becsült időt, stb. Kattintson a Tovább gombra, ha minden tökéletesnek tűnik.

7. lépés: Adja meg a hitelkártya adatait:

változó vízumMost meg kell adnia a Hitelkártya adatai ezen az oldalon. A hitelkártyaszám kivételével tudnia kell a hitelkártya és a CVC-szám lejárati dátumát. Ezek az információk a hitelkártya hátoldalán találhatók. A szükséges adatok megadása után kattintson a Fizetés gombra, amely az összeget is megjeleníti USD, amelyet Changelly levon a hitelkártyájáról.

változékony érmevásárlás

8. lépés: Igazolja személyazonosságát:

változó telefon

A tranzakció előtt ellenőriznie kell személyazonosságát. Erre két lehetőség áll rendelkezésre. Az első az, hogy részt vesz a hívásban, és ismeri a 4 számjegyet, a másik pedig, hogy az útlevelet veszi a kezébe, és rögzít egy klipet az ellenőrzés céljából. A második lehetőség csak akkor jelenik meg, ha nem követte az első lehetőséget. Tehát válassza ki, melyiket találta könnyebbnek az Ön számára. Általában az első lehetőség egyszerű és nagyon gyors, mert a második lehetőségben egy valós személy illeszkedik a fotóhoz, ami néhány percet igénybe vehet.

9. lépés: A Monero XMR fogadása a pénztárcában:

Miután végzett a fenti lépésekkel, megkapja Monero-ját a pénztárca számlájára a 6. lépésben említett becsült idő alatt. Ügyeljen arra, hogy jegyezze fel a tranzakcióazonosítót. Használhatja ezt az azonosítót arra az esetre, ha referencia-azonosítóként bármilyen problémával szembesülne.

Következtetés:

Alacsony tranzakciós díjjal és opciókkal többet vásárolhat 60 digitális pénznem, A Changelly a legjobb weboldal kriptovaluta USD-vel történő vásárlásához vagy cseréjéhez. A tranzakciók becsült ideje változhat, de ne aggódjon, ha néhány extra percet igénybe vesz. Néha a szerver elfoglalt volt a magas forgalom és tranzakciók miatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector