A legjobb kriptovaluta-tőzsdék 2020-ban

A kriptovaluták növekvő népszerűsége és a hagyományos monetáris rendszerekkel kapcsolatos kérdések azt jelentik, hogy az emberek a kriptopénzek cseréjére sietnek. De anélkül, hogy alaposan átgondolnám, hogyan működnek. Itt van egy lista a 2020-as legfontosabb kriptovaluta-tőzsdékről, csoportokba csoportosítva. Az 1. szinttől: amit az emberek általában a 4. szintnél tartanak leginkább tiszteletben: nem ajánlott.

1. szintű tőzsdék (aktív kereskedés)

Binance

BinanceBinance Exchange webhely

Binance a korrigált volumen alapján a világ vezető virtuális pénzváltója. A Coinbase-től és a Kraken-től eltérően a Binance az altcoinok (azaz a Bitcoinon kívüli kriptovaluták) széles skáláját támogatja. Ez több embert vonz arra, hogy a Bitcoin, a Bitcoin Cash és a Litecoin más tőzsdékről átutalják a Binance-be, hogy felfedezzék az altcoin világot.

A belépő szintű kriptokereskedők számára alkalmas a kereskedhető kriptovaluták korlátozott mennyisége miatt. Bár a Coinbase-hez képest sokkal több pénznemet tartalmaz, mint például a Cardano és az Elastos. Itt van egy a Krakenben forgalmazható kriptovaluták teljes listája.

A Binance népszerűsége miatt sok új érme célja, hogy felkerüljön a Binance listára, és amikor sok hírnevet szerezzen. Néha maga a Binance tőzsdei bejelentés felemelheti az árakat.

A Binance népszerűsége elérte Vezérigazgató, Zhao Changpeng (CZ) egy személyiség a kriptovaluta közösségben. Szavainak / cselekedeteinek most jelentős hatása van.


A Binance-t 2019-ben hackelték 40 millió USD értékű kriptopénzért. A Binance megígérte, hogy megtéríti azokat, akik saját forrásból szenvedtek veszteségeket.

PrimeXBT

PrimeXBTPrimeXBT

PrimeXBT szintén a kriptovaluta-csere egyik legújabb szereplője, amelyet 2018-ban indítottak el. Ennek a tőzsdének köszönhető, hogy az egyik legátláthatóbb, amellyel találkoztunk. Webhelyük egyablakos erőforrás minden olyan dologhoz, amelyet tudni szeretett volna az Exchange-ről, és részletes oktatóanyagokkal is rendelkeznek, hogy miként lehet használni a különféle szolgáltatásokat.

Az Exchange egy kicsit hiányzik a támogatott kriptovalutákból, jelenleg csak 5 kriptovalutát támogatnak: BTC, ETH, LTC, XRP és EOS. Ezenkívül csak a BTC-ben történő felvételeket és betéteket támogatják. Amit azonban a kriptovaluta-támogatás hiányzik, azt más eszköztípusokkal, például árukkal, részvényindexekkel és a Forexekkel való kereskedelemhez rendelkezésre állnak.

A kereskedési képernyő testreszabásának és a jegyzetek feljegyzésének képessége valószínűleg olyan, amire a műszaki elemzők és a komoly kereskedők már régóta vártak, és továbbra is visszatérnek az Exchange-be.

Nézze meg PrimeXBT áttekintésünket és útmutatónkat.

Kraken

Kraken

Kraken jelentős jelenléttel rendelkezik Európában, és a felsorolt ​​kriptók fiat párokkal rendelkeznek.

FTX Exchange

Ezt a tőzsdét csak 2019-ben indították el, így egy újabb relatív újonc. Ezek egy tőkeáttételű kriptovaluta kereskedési platform, amely derivatív kereskedelmet kínál. Az Alameda Research építi őket, ők maguk szakmakereskedők, akik a főbb tőzsdék piaci forgalmának több mint 30% -áért felelősek. Az FTX Exchange olyan egyedi termékeket is kínál, mint például az indexekkel való kereskedés, így a kereskedők több tokennel szembeni kitettségeket tehetnek ki egy szerződésben. Egy másik érdekes jellemző a 2020-as elnökválasztás eredményének kereskedése.

Az FTX Exchange az, amit állítólag kereskedők építenek a kereskedők számára. Már nagyon versenyképes kereskedési díjakkal rendelkeznek, sőt kedvezményeket is biztosítanak a meghatározott felhasználóknak, és egy egyszerűen érthető felületet. Bizonyos földrajzi korlátozások vonatkoznak azonban egyes országok, nevezetesen az Egyesült Államok lakosaira és szervezetekre.

Itt tekintheti meg teljes áttekintésünket.

Bittrex

BittrexBittrex

Ezek a cserék megbízhatóak és jó hírű szolgáltatásokat kínálnak. A Bittrex-et régebben sokat használtam, mert rengeteg érmét soroltak fel. Végül azonban elköltöztem a Bittrex-től, mert a Binance megelőzte őket az érmék kiválasztása szempontjából.

A Bittrex 2019. május 31. után megszünteti a következő piacokat: BTC-COVAL, BTC-SALT és BTC-XCP. És az fA piacok 2019. július 6. után következnek be: BTC-LUN, BTC-NEOS, BTC-THC és BTC-TKS

Poloniex

PoloniexPoloniex

Én is használtam Poloniex kiterjedten a múltban. Tapasztalatom szerint azonban az Ismerd meg az ügyfeledet (KYC) folyamat sokáig tartott. Az én esetemben 3 hónapig tartott a teljesítés. Ez különösen a bikapiac idején volt elfogadhatatlan.

A Poloniex ügyfélszolgálata nem szörnyű, ezért még mindig jó cserének tűnik.

1 / Május 29-én, pénteken, UTC-kor 16: 00-kor az ARDR, a BCN, a DCR, a GAME, a GAS, az LSK, az NXT, az OMNI és a REP piacai le lesznek tiltva az Egyesült Államokbeli Poloniex ügyfelek számára. Minden eszköz továbbra is elérhető az Egyesült Államokon kívüli ügyfelek számára. https://t.co/eNWeZTjT5X

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 2019. május 16 A Poloniex geofencing bejelentése

Azonban ha Ön amerikai állampolgár, akkor ismernie kell az amerikai ügyfelek számára a Poloniex geofencing eszközeit. 2019. május 29-én letiltják az ARDR, a BCN, a DCR, a GAME, a GAS, az LSK, az NXT, az OMNI és a REP piacát az amerikai ügyfelek számára.

Miután a piacot elhatárolták, az ügyfelek továbbra is kivehetik ezeket a tokeneket a pénztárcájukból, amennyiben a Poloniex globálisan támogatja. Az ügyfelek azonban már nem láthatják betétcímüket, és nem hozhatnak létre új betétcímet.

2. szintű tőzsdék (szezonális kereskedelem / meghatározott érmék)

Coinbase

CoinbaseCoinbase felhasználói felület

Coinbase a vezető kriptovaluta-tőzsde az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Ezenkívül rendelkeznek engedéllyel és bankszámlákkal az említett országokban való működéshez. A Coinbase megbízható ügyfélszolgálattal rendelkezik, és fiat betétekkel és felvételekkel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy támogatják a hagyományos valutákban, például USD, EUR stb. Történő betéteket és felvételeket.

A Coinbase biztonságos, hackelés nélkül. Az Exchange a legjobb megoldás azok számára, akik újak a kriptovaluta világban.

azonban, a tőzsde korlátozott kriptovalutákat kínál. Ezenkívül az adott kriptovaluta vásárlásának, eladásának, küldésének és fogadásának elérhetősége az Ön tartózkodási helyétől függ.

Amerikai ügyfelek számára nincsenek korlátozások a következő kriptovaluták tranzakcióira:

  • Bitcoin (BTC);
  • Ethereum (ETH);
  • Litecoin (LTC);
  • Bitcoin Cash (BCH);
  • Ethereum Classic (ETC); és
  • Ripple (XRP).

Itt van egy diagram a Coinbase által támogatott kriptovalutákról, az Ön tartózkodási helyétől függően.

A Coinbase elfogadja a leggyakoribb fizetési módokat, például hitel- és betéti kártyákat.

Míg általában biztonságos, a Coinbase a közelmúltban tűzszakadásban szenvedett, mivel kimaradásokat szenvedett, amikor 2020 márciusában, áprilisában és májusában a Bitcoin árfolyamaiban hatalmas ingadozások voltak. Ezek a leállások sok felhasználót tehetetlenné tettek, hogy bármilyen kereskedést végezzenek, amikor a legnagyobb szükségük volt rá. A potenciális felhasználóknak szem előtt kell tartaniuk ezt a kérdést, amikor mérlegelik a Coinbase használatát vagy sem. Bár hallottuk, hogy néhány felhasználó nem kizárólag a Coinbase-en kereskedik, ez segíthet enyhíteni ezen kiesések portfólióikra gyakorolt ​​hatását.

Tekintse meg Coinbase áttekintésünket, hogy alaposan áttekinthesse ezt a cserét.

KuCoin

KuCoinKuCoin

A KuCoin egyedülálló eszközökkel és forgalomképes érmék kiterjedt listájával rendelkezik. A gyenge Know-Your-Customer (KYC) eljárások megkínozták.

Eleinte lehetővé tette a kereskedők számára, hogy nagy mennyiségű Bitcoin-t, azaz napi 50 Bitcoin-ot helyezzenek el és vonjanak ki személyes adatok megadása nélkül.

A KYC-eljárások hiánya sok ember számára azt a benyomást kelti, hogy a KuCoin kétségbeesetten veszi igénybe a felhasználókat a csere során. Így csökkentve hírnevét a kriptográfiai platformok között.

Azóta megváltoztatták a KYC irányelveit, és most csak napi 2 Bitcoin-ot vehet fel „Igazolt” számla nélkül, azaz olyan fiókkal, amely elvégezte a KYC eljárásokat.

Huobi, OKEx

HuobiHuobi

Huobi és az OKEx voltak Kína fő titánjai. Sok kínai felhasználóval rendelkeztek, mire a kínai kormány visszaszorította az ország kriptovaluta kereskedelmét.

OKExOKEx

Ezt “Arany Vákuum” néven ismerték, mivel sok Huobi és az OKEx dominanciáját megsemmisítette. Ez destabilizálta a két cserét, és utat engedett másoknak, mint a KuCoin és a Binance, hogy átvegyék az irányítást.

Még mindig Tier 2 tőzsdének tartom őket, mert továbbra is ragaszkodnak korábbi ügyfeleikhez, és mivel rendelkeznek a jövő technológiájával.

Pletykák szerint a kínai kormány engedélyezi ezeknek a tőzsdéknek a működését, de folyamatosan figyelemmel kíséri a tranzakcióikat.

BitMEX

BitMEXBitMEX

BitMEX többnyire óriási tőkeáttételt (azaz akár 50-szereset) lehetővé tevő margin kereskedési tőzsde. A tőkeáttétel akkor történik, ha nem a fizikai bitcoin tulajdonosa, hanem kereskedési szerződései vannak.

Sajnos a BitMEX nem működik az Egyesült Államokban, és vigyázzon, ne lépjen be ott lévő BitMEX-fiókjába, a fiókját kitiltják.

Bár hallottam olyan amerikaiakról, akik VPN-eket (virtuális magánhálózatokat) használnak a származási ország elfedésére, hogy megkerüljék ezt a korlátozást.

Ez NEM ajánlott.

A BitMEX gyenge ügyfélszolgálattal rendelkezik. Három hónapos e-mailekbe telt a fiókom letiltása, amikor véletlenül beléptem az Egyesült Államok BitMEX-be.

3. szintű tőzsdék (lehetséges kockázatok / kérdések)

Bitfinex

Bitfinex

Bár a Bitfinex jó hírű tőzsde, a közelmúltban a New York-i legfőbb ügyésszel folytatott küzdelme az ügyfelek 850 millió dolláros veszteségéért csökkenti hitelességét. Látnunk kell, hogy a Bitfinex hogyan fogja legyőzni ezt a küzdelmet.

Az esettől eltekintve erős BTC / USD kereskedési párral rendelkezik.

Ha naprakész szeretne lenni a Bitfinexnél zajló eseményekkel kapcsolatban, kattintson ide.

OceanEx

OceanExOceanEx

OceanEX a teljes körűen bejegyzett és engedéllyel rendelkező japán BitOcean Global indítja el. A Morgan Stanley, a BNP Paribas és a Deloitte korábbi tapasztalataival rendelkező tagokból álló alapcsoport alkotja. Az OceanEX számos AI biztonsági funkcióval büszkélkedhet a felhasználók és a kereskedelem biztonságának javítása érdekében. Az OceanEX a VeChainThor ökoszisztéma kereskedelmi központja, az összes VeChain eszköz felsorolásával és a VeChain kereskedési párokkal. Noha sok vonzó tulajdonsága van, számos eszközre vonatkozóan hiányzott a likviditás, és nehézségeket okozott különféle érmék vásárlása és eladása.

Ha többet szeretne megtudni a VeChainról és annak ökoszisztémájáról, nézze meg Vechain útmutatónkat.

BitMax

BitMaxBitMax

Kipróbáltam ezt a cserét, mivel rengeteg kérést kaptam a nézőktől.

Szkeptikus vagyok azonban a „Tranzakcióbányászattal” foglalkozó cserékkel kapcsolatban. Tranzakcióbányászat az, ahol hiteleket szerez, vagy tokeneket cserél a kereskedés fejében.

Ez közvetlenül ösztönzi a mosás kereskedését a platformon, ahol a kereskedő egyszerre ad el és vásárol ugyanazokat az eszközöket.

Ez viszont félrevezető jelentéseket hoz létre a tőzsdén folytatott kereskedési volumenről.

A BitMax 2019. május 18-án bejelentette, hogy a token közgazdaságtan hosszú távú stabilitása érdekében véglegesen lezár 3000 millió BTMX tokent a 2019. május 20-án folyamatban lévő bányászati ​​részből..

A jelképes közgazdaságtan hosszú távú stabilitása érdekében, https://t.co/ZgbxdXzvT8 május 20-án véglegesen lezárja a 3 000 000 000 BTMX-et a függőben lévő bányászati ​​részből. A magáneladási rész felengedési mechanizmusa és sebessége egyelőre nem változik. https://t.co/keo9elx23a

– BitMax Official (@BitMax_Official) 2019. május 18 BitMax bejelentés a BTMX tokenek zárolásáról

Az Exchange a jövőben bejelenti az új kiadási mechanizmust.

4. szintű cserék (kerülje ezeket a cseréket)

HitBTC

HitBTCHitBTC

Ennek a három cserének nagyon megkérdőjelezhető gyakorlata van.

Például, HitBTC nem rendelkezik valódi KYC-politikával. Úgy tűnik, hogy nem sok problémájuk van azzal, ha nagy összegeket fizetnek be. Azonban, ha sokat kereskedel vagy fel akarsz venni, akkor csak kitiltják vagy felfüggesztik a számládat, amíg nem kommunikál velük. Ez személyesen velem történt, és amikor ezt kutattam, azt tapasztaltam, hogy sok másnak is ugyanaz volt a tapasztalata.

Az utóbbi időben új hullám érkezett a panaszok miatt, amelyek miatt túlságosan részletesen meg kellett adniuk forrásaik forrását.

Vannak olyan felhasználók is, akik elvégezték a saját vizsgálatukat, és arra a következtetésre jutottak, hogy az Exchange fizetésképtelen.

YoBit

YoBitYoBit

A cserének problémás visszavonási folyamata van.

Következtetés

1. szint: Coinbase, Kraken, Binance, FTX Exchange, Bittrex, Poloniex,

2. sor: KuCoin, Huobi, OKEx, BitMEX

3. szint: Bitfinex, BitMax, OceanEx

4. szint (kerülje): HitBTC, YoBit

Összegzésként elmondhatom, hogy a regisztráció előtt egy kriptovaluta platformon háttérellenőrzés végezhető el a legjobban a digitális vagyon elvesztésének elkerülése érdekében. A fenti lista követése óriási lépés e cél felé.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector