Binance Exchange Review (2020) A legjobb Crypto Exchange?

Binance a világ legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéje, a legnagyobb organikus kereskedési volumennel. A kriptovaluták széles skálájával kereskednek, olyan hatékony kereskedési eszközökkel együtt, mint a tőkeáttételes kereskedés, az opciós kereskedés és a hitelezési platform. Az új funkciók gyors hozzáadása a Binance-hez gyakran meghökkentette a kriptopénzipar szakembereit, sok kritikus kommentálta a Binance vezérigazgatóját, Zhao „CZ” Changpeng eseményekre adott gyors reagálását. A Binance.com fő tőzsdéjén felül a vállalatnak számos egyedi megjelenítésű változata is van, beleértve az amerikai fiókot is Binance US, Binance Jersey és Binance DEX. Ebben az áttekintésben különféle jellemzőiket és vitáikat emeljük ki, amelyeket tudnod kell.

A Binance legfontosabb előnyei

 • Világé legnepszerubb a legnagyobb kereskedelmi volumenű tőzsde.
 • Felajánlja a legnagyobb tartomány termékek és szolgáltatások közül néhányat máshol nem is találunk.
 • Fenntartja biztosítás lopások és csapkodások ellen.

Főbb jellemzők és funkciók

Binance (új) Fejlett kereskedési felület

Binance (Binance.com)

Binance (Binance.com) a fő tőzsde, a legnépszerűbb és a tőzsde által kínált teljes szolgáltatáscsomaggal rendelkezik. Főbb jellemzői:

 • A legtöbb támogatott kriptovaluták (több mint 1000 érme).
 • Népszerűségének köszönhetően rendelkezik a legnagyobb kereskedési volumen világszerte.
 • Hozzáférés Binance Launchpad, egy Initial Exchange Offering (IEO) platform az új kriptovaluták listázására.
 • Stop-Limit funkció. A megbízás az adott stop ár elérése után kerül végrehajtásra. Tehát a stop-limit megbízás limitár vagy jobb áron történő vétel vagy eladás lesz.
 • Binance hitelezés. A felhasználók egy meghatározott ideig tarthatják a kriptovalutákat az Exchange-en, és kamatot szerezhetnek.

Binance US (Binance.us)


Binance US (Binance.us) volt a Binance válasza az amerikai szabályozásra, amely megtiltotta az állampolgároknak a Binance kereskedését. Főbb jellemzői:

 • Az amerikai előírásoknak megfelelő
 • Van fiat a kriptovaluta kereskedési párokkal. A felhasználók az USD segítségével kriptovalutákat vásárolhatnak közvetlenül az Exchange-en.
 • A bankszámla összekapcsolása elérhető.

A Binance története

A Binance-t Changpeng (CZ) Zhao alapította 2017-ben. A név a „Bináris” és a „Pénzügy” szavak kombinációjából származik. A Binance eredetileg Kínából származik. Az országban alkalmazott szigorú kriptográfiai szabályozási eljárások miatt azonban a tőzsde Kínán kívüli, kedvezőbb joghatóságokba költözött.

„Válaszul Kína döntésére IP-jünket Hongkongból egy offshore helyre költöztetjük … Tehát több helyszínen vagyunk regisztrálva, és több helyen vannak emberek. Így soha egyetlen szabályozó testület sem fog minket érinteni. ”

Changpeng Zhao (CZ), a Binance vezérigazgatója (2017)

Jelenleg a Binance több országban található, ideértve Máltát, Szingapúrot és Hongkongot is, szerverei pedig az egész világon találhatók. Fő webhelyük angol, kínai, koreai, japán, orosz, spanyol és francia nyelven nyújt támogatást.

A Binance valóban hatalmas szereplő a kriptovaluta térben, valamint a világ egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, amelyet 2020 áprilisában megszerzett a Coinmarketcap-re, amely vitathatatlanul a legismertebb erőforrás a kriptovaluta-piaci sapkák rangsorolásához, grafikonjaihoz és egyéb adatokhoz..

Támogatott országok

Binance (Binance.com) az Egyesült Államok kivételével a legtöbb országban támogatott.

Az amerikai állampolgárok CSAK kereskedhetnek Binance US (Binance.us), a következő államok kivételével:

Alabama Connecticut Florida
Grúzia Hawaii Idaho
Louisiana Észak-Karolina New York
Texas Vermont Washington

Támogatott kriptovaluták és fizetési módok

Binance (Binance.com)

A Binance támogatja a kereskedést 1300 kriptovaluta beleértve saját kriptovalutáját, a Binance Coin-t (BNB). Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni a Binance Coin-ról (BNB).

A Binance hitelkártyával (Visa és MasterCard), betéti kártyával és kriptovalutával történő fizetéseket fogad el. azonban betéti és hitelkártyás fizetés korlátozott a következő helyeken:

 • USA: New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico és Washington;
 • Több kínai bank; és
 • Néhány ország teljesen pl. Afganisztán, Irak és Líbia.

A felhasználók csak USD-t vagy EUR-t fizethetnek Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH / BCHABC) vagy Ripple (XRP) megvásárlásához betéti és hitelkártyák használatával a Binance-en..

A Binance csak crypto-crypto csere. Tehát a felhasználóknak először a fenti kriptovalutákat kell vásárolniuk a fiat használatával, mielőtt kereskedhetnek más kriptovalutákkal az Exchange-en..

Binance US (Binance.us)

Binance US, amelyet nemrégiben, 2019 szeptemberében indítottak, csak a következők támogatják 20 kriptovaluta. De a jövőben várhatóan még több lesz.

A felhasználók a betéti kártyájukkal közvetlenül USD-t utalhatnak bankszámlájukról Exchange-számlájukra ACH-val vagy banki átutalással.

Betéti és felvételi díjak

Mert Binance.com és Binance US, a díjak az átutalandó kriptovalutától függően eltérőek. A díjakat az átutalandó kriptovalutában számolják fel. Például a Bitcoin (BTC) kifizetések tranzakciónként 0,0005 BTC-be kerülnek. Vannak nem betéti díjak.

Fiat transzfereknél tovább Binance US, Az USD átutalás belföldi vagy nemzetközi felvétel esetén 15 USD / 35 USD. A betétek és az ACH kifizetések általában ingyenesek.

Ide kattintva megtekintheti a Binance.com és Binance US illetőleg.

Kereskedési díjak

Kereskedési díjak Binance.com és Binance US általában 0,1% a készítők és a felvevők számára, a következő kivételekkel:

 • Binance.com és Binance.us: A nagyobb kereskedelmi forgalommal rendelkező vagy meghatározott mennyiségű BNB-vel rendelkező felhasználók jogosultak VIP-taggá válni. A magasabb VIP szintek alacsonyabb kereskedési díjakat nyújtanak. És minden felhasználó számára 25% kedvezmény jár, ha a díjakat a BNB-n keresztül fizetik.

A Binance versenyképes kereskedési díjakkal rendelkezik, összehasonlítva néhány más kriptovaluta tőzsdével. Például:

 • Coinbase: A tranzakció 0,50% -a plusz további Coinbase-díj a tranzakció összegétől függően. Mellékjegyzet: tudtad, hogy tudsz elkerül drága kivonási díjuk? Tudjon meg többet a CoinBase-díjakról – Hogyan kerülhető el?
 • Kraken: 0,16% (készítő) / 0,26% (elvevő) 
 • Bittrex: 0,25% (készítő és felvevő)
 • Poloniex: 0,15% (készítő) / 0,25% (elvevő) (Megjegyzés: A Poloniex 2019. december 31-ig 0,00% -ra csökkentette díjaikat)
 • OceanEX: 0,10%, az OceanEx érmével történő fizetés esetén kedvezményeket kínálunk.
 • KuCoin: 0,10%, a KCS érmével történő fizetés esetén kedvezményeket kínálunk.
 • Huobi: 0,20%
 • OKEx: 0,10% (készítő) / 0,15% (elvevő)
 • BitMEX: -0,025% (készítő) (azaz visszatérítést adnak) / 0,075% (felvevő). Ez a tőzsde azonban csak árrés-kereskedelemmel foglalkozik.
 • BitFinex: 0,10% (készítő) / 0,20% (elvevő) 
 • BitMax: 0,085% (készítő és átvevő) nagyobb piaci tőkeérmék esetén, 0,10% egyéb érmék esetében

A fent említett cseréket a „legtöbbet használt” kategóriába soroltuk, hogy „mindenáron elkerüljük”. Hová tartoznak ezek a cserék? Nézze meg a 2020-as legfontosabb kriptovaluta-csereinket, és megtudhatja.

Viták

Mint minden csere, a Binance-nek sem idegen a vita. Az ellopott bitcoinoktól kezdve a Know Your Customer (KYC) adatbázis feltöréséig sokan kérdezik, hogy a Binance biztonságos-e? Vessünk egy pillantást néhány közelmúltbeli vitára.

Binance hack: 7000 Bitcoint loptak el

2019 május elején a Binance arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a hackerek 7000 Bitcoint (akkor körülbelül 40 millió USD értékben) vontak vissza egyetlen nagyszabású biztonsági megsértés során. A váltás mondja hogy a hackerek különféle technikákat alkalmaztak, például adathalászatot és vírusokat a felhasználók bejelentkezési adatainak megszerzéséhez.

A tőzsde használta SAFU alap – sürgősségi biztosítási alapjuk az érintett felhasználók esetleges veszteségeinek teljes fedezésére.

Binance KYC adatszegés

2019 augusztusában egy hacker azt állította, hogy megszerezték az Exchange „Ismerd meg az ügyfeledet” (KYC) adatainak hatalmas részét. A hacker állítólag több Telegram csoportot állított fel, amelyek állítólag tartalmazzák ezeket a privát adatokat. A hacker emellett összesen 300 Bitcoint (akkor körülbelül 3,5 millió USD értéket) követelt az Exchange-től, különben további adatokat bocsátottak ki.

Binance követelések a kiszivárgott adatok 2018 februárjától származnak, amikor az Exchange külső szolgáltatót vett igénybe KYC-ellenőrzéseinek feldolgozásához. Azonban néhány commentátorok azt mondták hogy Binance viseli a legtöbb hibát az incidensért.

A helyzet orvoslására a Binance jutalmat ajánlott fel mindenkinek, aki információt tud nyújtani a hacker azonosításához. Úgy tűnik azonban, hogy a hackert nem találták meg.

Közben a Tőzsde felajánlott életre szóló VIP tagság, valamint kedvezményes kereskedési díjak és szolgáltatások az érintett felhasználók számára.

A Binance biztonságos 2020-ban?

Sok cserét láthattunk a hackek áldozatává. Néhány, például a Cryptopia cserehackelése olyan súlyos volt, hogy az Exchange felszámolás alá került, és a felhasználók nem tudták visszavonni pénzeszközeiket.

A Binance, mivel a világ legnagyobb tőzsdéje egyértelműen a hackerek elsődleges célja lenne. A 2019-es 2 feltörés valóban ezt bizonyította. A Binance azonban kezelte a feltöréseket azzal, hogy kárpótolta az érintett felhasználókat a biztosítási pénztárából, és különféle előnyöket biztosított számukra.

Tehát a Binance még mindig biztonságos 2019-ben? Azt mondanánk, hogy az előzmények alapján, amikor feltörték, az Exchange lépni fog vesztesége orvoslására. Hangsúlyozzuk azonban, hogy egyetlen csere sem 100% -osan biztonságos. Ezért hangsúlyozzuk annak fontosságát, hogy a kriptovalutákat tőzsdéről távolítsuk el, és offline hardvertárcákban tároljuk. Csak így tarthat teljes őrizet a kriptovalutáiból.

Melyik hardver pénztárcát kell beszereznie? Nézze meg a piacon lévő 3 legfontosabb hardvertárca összehasonlítását. Vagy a Ledger Nano X, a Trezor T modell és a KeepKey egyedi részletes áttekintése.

Megnézheti az alábbi videót is, amely összehasonlítja a Ledger Nano S-t (a Nano X elődjét), a Trezor T modellt és a KeepKey-t:

YouTube poszter Trezor T modell útmutató & Áttekintés: Összehasonlítás a Ledger Nano S és a KeepKey-vel

Következtetés: Binance előnyei és hátrányai

Előnyök

 • Csere a világ legnagyobb kereskedési volumenével.
 • Nyilvántartás arról, hogy milyen lépéseket tettek az érintett felhasználók feltörése esetén.
 • Versenyképes kereskedési díjak.
 • Nagy mennyiségű támogatott kriptovaluta.
 • Sok egyedi szolgáltatást és funkciót kínál.

Hátrányok

 • A KYC hitelesített fiók létrehozása akár 2 hétig is eltarthat.
 • Problémák a kriptovaluták hitelkártyával történő vásárlásakor.

Iratkozzon fel a Binance-re itt: 

Frissítve 2020. április 25-én: Elavult tartalom és linkek eltávolítása. Frissített áttekintő táblázat és GYIK

{ "@kontextus": "http://schema.org/", "@típus": "Termék", "márka": "Binance", "név": "Binance Exchange", "kép": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2017/12/binancelogowhite.png", "leírás": "A Binance a világ legnépszerűbb kriptovalutatőzsdéje, a legnagyobb organikus kereskedési volumennel. Számos, egyedülállóan kiemelt verzióval rendelkezik, köztük a Binance, a Binance US, a Binance Jersey és a Binance DEX. Ebben az áttekintésben különféle jellemzőiket és vitáikat emeljük ki, amelyeket tudnod kell.", "felülvizsgálat": { "@típus": "Felülvizsgálat", "címsor": "Binance Exchange Review – Összehasonlítás, díjak és funkciók", "név": "Binance Exchange", "leírás":"A Binance a világ legnépszerűbb kriptovalutatőzsdéje, a legnagyobb organikus kereskedési volumennel. Számos egyedi megjelenítésű változata van, köztük a Binance, a Binance US, a Binance Jersey és a Binance DEX. Ebben az áttekintésben különféle jellemzőiket és vitáikat emeljük ki, amelyeket tudnod kell. Tehát a Binance még mindig biztonságos 2019-ben? Azt mondanánk, hogy az előzmények alapján, amikor feltörték, az Exchange lépni fog vesztesége orvoslására. Mindazonáltal hangsúlyozzuk, hogy egyetlen csere sem 100% -osan biztonságos. Ezért hangsúlyozzuk annak fontosságát, hogy a kriptovalutákat tőzsdéről távolítsuk el, és offline hardvertárcákban tároljuk. Csak így őrizheti meg teljes mértékben a kriptovalutáit.", "mainEntityOfPage": "https://boxmining.com/binance-exchange-review/", "reviewBody": "A Binance a világ legnépszerűbb kriptovalutatőzsdéje, a legnagyobb organikus kereskedési volumennel. Számos egyedi megjelenítésű változata van, köztük a Binance, a Binance US, a Binance Jersey és a Binance DEX. Ebben az áttekintésben különféle jellemzőiket és vitáikat emeljük ki, amelyeket tudnod kell. ", "datePublished": "2019-11-1", "reviewRating": { "@típus": "Értékelés", "ratingValue": "4.5", "legrosszabb":"0", "bestRating": "5." }, "szerző": { "@típus": "Személy", "név": "Angela Wang" }, "kiadó": { "@típus": "Szervezet", "név": "Boxmining", "logó": { "típus": "ImageObject", "url": "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" }}}, "ajánlatok": { "@típus": "Ajánlat", "priceCurrency": "usadollár", "ár": "0,00", "url":"https://pit.blockchain.com" }}

GYIK

Exchange ökoszisztéma – Mi a Binance Jersey és a Binance DEX?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey (Binance.je) hasonló az amerikai Binance-hez azoknak a felhasználóknak, akik nem amerikai állampolgárok. Főbb jellemzői:

 • Vásároljon / adjon el kriptovalutákat fiat-val (USD / EUR).
 • Bankszámla összekapcsolása az Egyesült Királyság és néhány európai ország bankjai számára.

Binance DEX (Binance.org)

Binance DEX (Binance.org) Binance Chain néven is ismert. Főbb jellemzői:

 • Ez egy decentralizált csere, amelyet a Binance saját Binance Chain blokkláncán fejlesztettek ki;
 • A felhasználók fenntartják a magánkulcsok és pénzeszközök őrizetét és ellenőrzését. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók pénzeszközei sokkal kevésbé vannak kiszolgáltatva a feltöréseknek vagy a csere bezárásának; és
 • Csak limit megrendeléseket fogadunk el. Más tőzsdéktől eltérően a Binance DEX nem egyezik folyamatosan a megrendelésekkel. Inkább egyezik az időszakos aukcióval kapott nyitott megrendelésekkel.

Tudjon meg többet a Binance DEX-ről itt.

Mely országok fogadják el a Binance Jersey-t és a Binance DEX-et?

Binance Jersey (Binance.je)

Binance Jersey a következő országokban érhető el:

Argentína Eswatini (korábban Szváziföld) Liechtenstein Szingapúr
Örményország Finnország Litvánia Szlovákia
Ausztrália Franciaország Luxemburg Szlovénia
Ausztria Németország Makaó Dél-Afrika
Azerbajdzsán Gibraltár Málta Dél-Korea
Belgium Görögország Mauritius Spanyolország
Brazília Hong Kong Mexikó Svédország
Bulgária Magyarország Monaco Svájc
Kanada Izland Hollandia pulyka
Chile Írország Új Zéland Egyesült Arab Emírségek (Egyesült Arab Emírségek)
Horvátország Izrael Norvégia Egyesült Királyság (Egyesült Királyság)
Ciprus Olaszország Peru Uruguay
Cseh Köztársaság Jamaica Lengyelország
Dánia Jersey Portugália
Észtország Lettország Románia

Binance DEX (Binance.org)

A Binance DEX a legtöbb országban elérhető, az alábbiak kivételével:

USA Albánia Fehéroroszország Bosznia
Burman Közép-Afrikai Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság Koreai Népi Demokratikus Köztársaság
Elefántcsontpart Ukrajna Krím-régiója Horvátország Kuba
Hercegovina Irán Irak Koszovó
Libanon Libéria Líbia Macedónia
Moldova Szerbia Szomália Szudán
Dél Szudán Szíria Venezuela Jemen
Zimbabwe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector