Coinbase díjak – Hogyan kerülhető el

A Coinbase, mint a legtöbb csere díjat kivonási díjak. Van azonban egy ügyes trükk, amely lehetővé teszi az elállási díjak elkerülését. A Coinbase a legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsde az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában, mivel képes kriptovalutákat közvetlenül vásárolni fiat segítségével, valamint egyike azon kevés tőzsdéknek, amelyek lehetővé teszik az amerikai állampolgárok kereskedését. Sokan nemcsak a Coinbase-t használják kriptopénzek vásárlásához, hanem a kriptopénzeik tárolására is. Tehát a Tőzsde gyakori használata esetén a felvételi díjak biztosan összeadódhatnak. Íme néhány tipp és feltörés a Coinbase díjak elkerülésére vagy csökkentésére.

Ha többet szeretne megtudni a legjobb kriptovaluta-cserékről, útmutatónkban.

Csökkentse a Coinbase díjait a Bitcoin küldésekor

Coinbase és a Coinbase Pro (korábban GDAX a világ két legnépszerűbb platformja, ahol az emberek kriptovalutákat vásárolhatnak, adhatnak el és kereskedhetnek. Coinbase és a Coinbase Pro jelenleg az Egyesült Államokban, Európában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Szingapúrban működik. A felhasználók olyan kriptovalutákkal kereskedhetnek, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin.

Coinbase vs Coinbase Pro: Melyek a különbségek?

A Coinbase és a Coinbase Pro valójában két különálló, de kapcsolódó termék. A Coinbase először 2012-ben indult, és célja egy felhasználóbarát platform biztosítása volt tapasztalattal nem rendelkező emberek számára, hogy banki átutalások útján vásárolhassanak és adhassanak el bitcoinokat. 2015-ben a kriptovaluták iránti növekvő érdeklődés és népszerűség mellett a Társaság kibővítette Coinbase Exchange létrehozását – egy amerikai székhelyű Bitcoin-tőzsdét, amely lehetővé teszi a Bitcoin és a kriptovaluta kereskedelmét. Mivel a Coinbase Exchange túllépte az „alkalmi” felhasználói számára az eredeti lehetőségeket, úgy döntöttek, hogy átnevezik a GDAX – Global Digital Asset Exchange (amely ma Coinbase Pro néven ismert) névre..


A GDAX és a Coinbase összehasonlítva

A GDAX és a Coinbase összehasonlítva

Coinbase – egy hely, ahol az ügyfelek vásárolhatnak, eladhatnak, küldhetnek, fogadhatnak és tárolhatnak az Ön kriptovalutáiban.

Coinbase Pro (korábban GDAX vagy Coinbase Exchange) – cseréje hivatásos kereskedőknek. A Coinbase pro funkciók mellett a Coinbase pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a következőket tegyék:

  • Különböző kriptovaluták közötti kereskedelem;
  • tőzsdei, limit és stop megbízások; és
  • részletesebb kereskedési diagramokkal rendelkezik a rövid távú trendek elemzéséhez (pl. megbízási könyv, mennyiség stb.).

A legfontosabb, A Coinbase Pro alacsonyabb díjakkal jár egyes korlátozott ügyleteknél pedig nulla díj.

Milyen díjak vannak a Coinbase és a Coinbase Pro programokon?

Coinbase vételi / eladási tranzakciós díjak

A Coinbase a legdrágább díjakkal rendelkezik, összehasonlítva másokkal, amelyeket első osztályú kriptovaluta-tőzsdének tekintünk. A Coinbase a 0,50% -os díj kriptovaluta vásárlásokhoz és eladásokhoz. Ezen felül a Coinbase Coinbase díjat is felszámít. A Coinbase díj az nagyobb (1) átalánydíj a megrendelés méretétől függően; (2) a változó százalék régiójától és fizetési típusától függően.

Itt vannak a Coinbase által felszámított átalánydíjak:

Tranzakció teljes összege Tranzakciós díj (USD, EUR, GBP)
Kevesebb mint 10 USD 0,99 USD, 0,99 €, 0,99 GBP
Több mint 10 USD, kevesebb, mint 25 USD 1,49 USD, 1,49 €, 1,49 GBP
Több mint 25 USD, kevesebb, mint 50 USD 1,99 USD, 1,99 €, 1,99 GBP
Több mint 50 dollár, kevesebb, mint 200 dollár 2,99 USD, 2,99 €, 2,99 GBP

Átalánydíj

Az alábbiakban az USA-beli felhasználók változó százaléka látható. Ellenőrizze itt a változó százalékok más országokban.

USA változó százalékUSA változó százalék

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan kell kiszámítani a vételi / eladási tranzakciós díjat. Például az Egyesült Államokban vagyok, és 20 dollár értékű Bitcoin-t szeretnék vásárolni a bankkártyám segítségével. Átalánydíjam 1,49 USD lenne, mert a teljes tranzakció összege meghaladja a 10 USD-t, de kevesebb, mint 25 USD. Míg a változó százalék 3,99% lenne, mert bankkártyával fizetek. Ebben az esetben, A Coinbase nekem 1,49 USD-t számol fel mert az átalánydíj magasabb, mint a változó százalék.

Coinbase crypto – crypto konverziós díjak

A kriptográfia a kriptográfia átalakításához pl. Az USDC – BTC, vagy a BTC – ETH, a Coinbase legfeljebb 2% -os felárat számít fel. A pontos árrés az akkori piaci ingadozásoktól függ.

Coinbase Pro kereskedési díjak

A Coinbase Pro viszont egy készítő-átvevő díj modellen működik. Ön „szedő”, Ha piaci áron ad megrendelést, és ezt a megrendelést azonnal kitöltjük. Másrészt egy „készítő”, Ha az Ön által leadott megrendelés nem felel meg azonnal egy meglévő megrendelésnek. Abban az esetben, ha a megrendelésnek csak egy részét egyezik meg azonnal, akkor csak az adott részért kell fizetnie a vevő díját. Ezután fizetnie kell a készítői díjat a teljes megrendelés fennmaradó részéért, amikor az megegyezik.

A Coinbase Pro díjai a kérdéses tranzakció százalékában kerülnek felszámításra. Ami a százalékot illeti, ez a felhasználók által 1 hónap alatt forgalmazott teljes összegtől függ, az alábbiak szerint:

Coinbase Pro kereskedési díjCoinbase Pro kereskedési díj

A fentiek alapján a kis volumenű felhasználók számára pl. Azok, akik havonta kevesebb mint 10 000 USD-t kereskednek, díjuk az egyes tranzakciók 0,50% -a lenne.

Természetesen a kereskedési díjak csökkentésének egyik lehetséges módja az, ha a magasabb kereskedési szint felé törekszik a havi kereskedési volumen növelésével. Például, ha egy hónapban több mint 10 000 USD-t kereskednek, a készítő és a Taker díja 0,35% -ra csökken, ez 15% -kal csökkenti a kereskedési díjakat.

Coinbase hack: használja a Coinbase Pro-t (GDAX) a Coinbase-től történő kivonási díjak elkerülése érdekében

Coinbase kivonási díjak nagyon magas lehet. Amikor a felhasználók kivonják érméiket a Coinbase platformról, a Coinbase díjat számol fel a felhasználóktól, a becslésük alapján a hálózati tranzakciós díjak becslése alapján. A Coinbase kijelentette, hogy bizonyos esetekben a Coinbase által fizetett díj eltérhet a becsült összegtől. Tehát fennáll annak a lehetősége, hogy a felhasználók által fizetendő becsült díj megegyezik MAGASABB mint a Coinbase által ténylegesen fizetett hálózati tranzakciós díj.

A Coinbase kivonási díjainak elkerülésére azonban lehet mód. A Coinbase szerint, nem számítanak fel díjat azért, hogy a kriptopénz átkerüljön az egyik Coinbase pénztárcából a másikba. Mivel a Coinbase és a Coinbase Pro (GDAX) ugyanazon cég tulajdonában van, pénzeszközeinek elküldése a Coinbase-től a Coinbase Pro-hoz azonnal és ingyenes lenne, mivel az egyik Coinbase pénztárcából a másikba utal..

A Coinbase Pro INGYENES visszavonási díjat kínál olyan digitális eszközökért, mint a BitcoinA Coinbase Pro INGYENES visszavonási díjat kínál olyan digitális eszközökért, mint a Bitcoin

A kulcs itt az A Coinbase Pro nem számít fel kivonási díjat. Ezután elküldheti kriptovalutáit a Coinbase Pro-ból a Coinbase platformon kívüli bármely más pénztárcába, anélkül, hogy bármilyen hálózati átutalási díjat fizetne.

Felvon egy másik kriptovalutában

A Bitcoin a legdrágább átutalási díjakkal rendelkezik a Coinbase-en. Az átutalási díjak csökkentésének egyik módja a Bitcoin cseréje egy másik kriptovalutára, például Litecoinra vagy Bitcoin Cash-re. Ezeket az érméket olcsóbban lehet majd átutalni, és vissza lehet cserélni őket Bitcoin-ra, amint az átutalás befejeződött a fogadó cserében.

Használjon másik Exchange-t

Ha a Coinbase díjai túl drágák az Ön számára, mindig használhat másik tőzsdét, például Binance vagy FTX Exchange. Ezek a tőzsdék versenyképesebb visszavonási árfolyamokat kínálnak, és többféle kriptovaluta-lehetőséggel is rendelkeznek. Ha többet szeretne megtudni a legjobb kriptovaluta-cserékről, útmutatónkban.

A Coinbase használata drága?

A Coinbase díjai összhangban vannak a többi kriptovaluta-tőzsdével, az 50-200 dollár közötti tranzakciókért 2,99 dollárt számítanak fel. Nagyobb tranzakciók esetén azonban a Coinbase 1,49% -os változó százalékos díjat számít fel. 10 000 USD feletti összeg esetén javasoljuk az OTC kereskedési pultok használatát, amelyek jobban kezelik a nagy mennyiségeket, rugalmasabb kamatlábakkal. Az alábbiakban felsoroljuk a top 5 OTC pultot.

További irodalom

Ha többet szeretne megtudni a Bitcoin-ról, a kriptovalutákról és az indulásról, nézze meg a tanfolyamomat, amelyet az Uptrennd-i Jeff Kirdeikis együttműködésével készítettem- Bitcademy: Tanulj, fektess be & Kereskedjen Bitcoin-val – kevesebb mint egy óra alatt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector